ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ

Το Φως στο Τούνελ έκλεισε με τη Τζωρτζίνα και όλοι λύγισαν στη φράση «Κέρδισα» του άτυχου κοριτσιού
Το Φως στο Τούνελ έκλεισε με τη Τζωρτζίνα και όλοι λύγισαν στη φράση «Κέρδισα» του άτυχου κοριτσιού

Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής Φως στο Τούνελ, με το συγκλονιστικό βίντεο της μικρής Τζωρτζίνας στο γήπεδο, να φωνάζει «νίκησα».

Με την υπόθεση των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα ολοκληρώθηκε το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη με την τελευταία εκπομπή πριν το Πάσχα.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν θα επέστρεφε στον τηλεοπτικό αέρα με την υπόθεση αυτή, αν δεν υπήρχαν στοιχεία που θα έπρεπε να δοθούν στην επικαιρότητα.

Η στιγμή που ανατρίχιασε το Πανελλήνιο:

Η χτεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ολοκληρώθηκε με ένα ανατριχιαστικό βίντεο και με ένα μήνυμα όλο νόημα που πέρασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega με το βίντεο αυτό. Είναι η μικρή Τζωρτζίνα στο βίντεο με τον πατέρα της να ακούγεται και τη μητέρα της να την βιντεοσκοπεί και την άτυχη Τζωρτζίνα να φωνάζει χαρακτηριστικά «νίκησα, νίκησα».

Εννοείται πως το Twitter αντέδρασε στην τελευταία αυτή σκηνή από το Φως στο Τούνελ και η συγκίνηση για την άτυχη Τζωρτζίνα και τις αδερφές της, ήταν μεγάλη

*****

΄Εχουμε τα ακόλουθα δεδομένα:

 1. Η μάνα ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ,πως έδωσε,δηλαδή , στο κοριτσάκι της το αναισθητικό κεταμίνη . Και γιατί να το δώσει, άλλωστε;  Γιατί να θέλει να σκοτώσει το παιδί της, ένας κατά τα άλλα, όπως αποδεικνύεται, ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;  ΄Η δεν ήταν σοβαρή,  επειδή είχε…γκόμενο;

2. Αν κάποιος από λάθος ή άλλο λόγο έδωσε την κεταμίνη στο παιδί, είναι οι γιατροί  και το νοσηλευτικό προωσπικό.

3. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ, η ΚΕΤΑΜΙΝΗ,  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ  ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ!

 4. Η μάνα δεν έχει λόγο από χίλιες μεριές και να το εξετάσεις, να δώσει το αναισθητικό στο παιδί της.  Ο γιατρός ή η νοσοκόμα  είχαν. Μπέρδεψαν τα αναισθητικά.  ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ  ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΒΑΡΒΙΤΟΛΗ.  ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΛΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ.  ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

5. ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ  ΜΑΪΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ  ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,  ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , ΑΣΕΛΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ,  Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ: ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΚΕΤΑΜΙΝΗ .ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΩΣ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΒΑΡΒΙΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΟΝΙΟΣ , ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΟ GOOGLE NA ΜΑΘΕΙ  ΤΙ ΣΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΡΘΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.

6. ΟΤΑΝ ΕΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΙΝΟΒΑΡΒΙΤΟΛΗ, ΤΟ GOOGLE, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΒΑΡΒΙΤΟΛΗ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΤΑΜΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

7.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΕΨΑΞΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ   ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΉΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΚΑΙ  ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΤΑΜΙΝΗ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;

 

Διαβάστε στη συνέχεια πως  οι αισχροί Γκέμπελς  της εμπορικής  δημοσιογραφίας, ακολουθώντας τη μέθοδο  του πρώτου διδάξαντος Ναζί δημοσιογράφου, κατασκευάζουν μια είδηση,  παραποιώντας στοιχεία, αποκρύπτοντας άλλα  ή επιστατεύοντας ανύπαρκτα,     σε σημείο που το ψεύδος πια  να μοιάζει  αλήθεια, το δίκαιο, άδικο,το σωστό λάθος. Γνωστές οι ναζιστικές αυτές μέθοδοι και κατά κόρον  αντιγραφείσες  από τους νεότερους Γκεμπελιστές.

1. Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από την φυλακή: “Δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη”

Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι»«Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ λέω δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη«Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σε ερώτηση πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, η ίδια απάντησε:  «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Σχετικά με τα όσα βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, σημείωσε ότι η ίδια έχει ψάξει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.

2.Το νέο εύρημα για την κεταμίνη που αναιρεί τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Σε πανικό η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις αποκαλύψεις από το τάμπελτ της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Σε πανικό η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις αποκαλύψεις από το τάμπελτ της Τζωρτζίνας

Σαν… χάρτινοι πύργοι φαίνεται ότι πέφτουν τα επιχειρήματα και τα στημένα άλλοθι της προφυλακισμένης, με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Ρούλας Πισπιρίγκου

Συνήθως όταν καταρρέουν επιχειρήματα και δικαιολογίες, ξεκινά ο πανικός και τελικά οι μάσκες πέφτουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πλέον στο δεύτερο από τα τρία στάδια. Σε πανικό. Αλλιώς πώς να εξηγηθεί ότι, μετά την κατάρρευση της κεταμίνης για την οποία υποτίθεται δεν γνώριζε κάτι, επανέρχεται στον γονιδιακό έλεγχο και ζητά πιο λεπτομερή γενετικό έλεγχο τόσο για την ίδια όσο και για τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Το άλλοθι που δημιούργησε για την κεταμίνη κατέρρευσε με την εκταφή του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Ύστερα από την άρση του απορρήτου που έγινε στα κινητά τηλέφωνα και στο τάμπλετ αποδείχθηκε πως η 33χρονη κατηγορούμενη, τρεις μέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές ουσίες.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κατηγορουμένη είχε προβεί πριν το θάνατο της 9χρονης κόρης της σε αναζήτηση τοξικών και αναισθητικών ουσιών και συγκεκριμένα τρεις ημέρες πριν, της ήρθαν από τη Google προσφορές για κεταμίνη.

Τα νέα δεδομένα δείχνουν πως η κατηγορουμένη είπε ψέματα στην αστυνομία πως αναζήτησε για πρώτη φορά την ουσία, όταν αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση, ενώ πιθανότατα αυτός να ήταν και ο λόγος που ζήτησε να θαφτεί το τάμπλετ μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η 33χρονη να έχει κάνει αναζήτηση αναισθητικών ουσιών και σε προγενέστερο χρόνο, ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα συμπτώματα που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα.

Απειλεί να κινηθεί νομικά κατά δημοσιογράφων και γιατρών

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, ο κ. Ζάρδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί πως πολλοί δημοσιογράφοι την έχουν δυσφημίσει και γι’ αυτό ετοιμάζεται να κάνει μηνήσεις, εφόσον αποφυλακιστεί.

Προτού αρχίσει τις επιθέσεις στους δημοσιογράφους, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προσπαθήσει να «φορτώσει» τον θάνατο της Τζωρτζίνας τόσο στους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων, όσο και στους γιατρούς στο Ωνάσειο νοσοκομείο.

Το εύρημα στην Τζωρτζίνα που τα αλλάζει όλα και τινάζει στον αέρα την «γραμμή» Πισπιρίγκου

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή, αφού η ουσία είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη.

Οι παραπάνω αποκαλύψεις του MEGA δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτίνα, αφού τόσο από το εν λόγω εύρημα, όσο και από το ρεπορτάζ του Live News αποδεικνύεται πως η κεταμίνη δεν μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο της επιχειρηματολογία της Πισπιρίγκου.

Ένα ακόμα επιχείρημα της πλευράς Πισπιρίγκου είναι πως, ενώ οι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι της χορήγησαν ροκουρόνιο στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, η εν λόγω ουσία δεν βρέθηκε στις εξετάσεις. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οφείλεται στο γεγονός πως όταν χορηγήθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Νέα στοιχεία «φωτιά» για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για κεταμίνη – Τι απαντά η 33χρονη

Διαπιστώθηκαν 27 αναζητήσεις στη Google για ιατροφαρμακευτικά σκευάσματα από τις 12 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 30 Μαρτίου του 2022, ημέρα που συνελήφθη.

 

3. Η Monde για την υπόθεση Πισπιρίγκου: «Η Ελλάδα μαινόμενη κατά της “Μήδειας της Πάτρας”»

Για φρενίτιδα στην Ελλάδα αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις υποψίες που τη βαραίνουν για τη δηλητηρίαση της εννιάχρονης κορούλας της, Τζωρτζίνας, κάνει λόγο η Monde, σημειώνοντας ότι η υπόθεση αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- τα κενά όσον αφορά στην παιδική προστασία.

Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας σημειώνει ότι η «Μήδεια της Πάτρας», όπως την αποκαλούν ελληνικά ΜΜΕ, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες μέσα από το κελί της στον Κορυδαλλό.

Θυμίζει ακόμη ότι η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις διαπίστωσαν την παρουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας μεγάλης ποσότητας κεταμίνης, ενός ισχυρού παυσίπονου, που πωλείται επίσης στη μαύρη αγορά ως φάρμακο. Η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο, μόνη με τη μητέρα της, σε ένα δωμάτιο. Πέθανε μόλις είκοσι λεπτά μετά τη χορήγηση της ουσίας, παρά το γεγονός ότι οι νοσηλευτές την είχαν επισκεφθεί μία ώρα πριν, με αποτέλεσμα να κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον της μητέρας. Τον Απρίλιο του 2021, η Τζωρτζίνα είχε ήδη νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω επιληπτικών κρίσεων που την είχαν αφήσει τετραπληγική. Η έναρξη της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία αναζωπύρωσε επίσης την έρευνα για τις άλλες δύο κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μία από τις οποίες πέθανε σε ηλικία 3,5 ετών προ τριετίας από «ηπατική ανεπάρκεια» και η άλλη τον Μάρτιο του 2021 σε ηλικία 6 μηνών, λόγω «ασφυξίας», σύμφωνα με τις εκθέσεις των ιατροδικαστών.

Φρενίτιδα της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ
Η Le Monde σχολιάζει ότι από τον Φεβρουάριο τα ΜΜΕ στην Ελλάδα τροφοδοτούν το «ανθυγιεινό ενδιαφέρον» της κοινής γνώμης για την υπόθεση Πισπιρίγκου με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με συγγενικά πρόσωπα, φίλους, γείτονες, τον πατέρα των κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη, που ενημέρωσε τρεις μέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας την Πισπιρίγκου για την πρόθεσή του να εγκατασταθεί στην Αθήνα με τη νέα του σύντροφο. «Οπότε ορμούν οι σχολιαστές: Ήθελε η Ρούλα, όπως η Μήδεια με τον Ιάσονα, να τιμωρήσει τον Μάνο και τα έβαλε με τα παιδιά τους; Τι κάνει αυτή η μητέρα, που περιγράφεται ως ψυχρή και ασυγκίνητη, στη φυλακή; Διαβάζει ρομαντικά βιβλία σε ένα κελί στην απομόνωση για να μην της επιτεθούν άλλοι κρατούμενοι, σύμφωνα με τους δικηγόρους της».

Η γαλλική εφημερίδα δεν αφήνει ασχολίαστη ούτε τη ζωντανή αναμετάδοση από ελληνικά δίκτυα του ανοίγματος του τάφου της Τζωρτζίνας για την αφαίρεση του tablet που έβαλε εκεί η Πισπιρίγκου, ούτε τις κραυγές των συγκεντρωμένων έξω από το δικαστικό μέγαρο στην Αθήνα κατά της 33χρονης, ούτε τα συνθήματα με μαύρα γράμματα «Θάνατος στους παιδοκτόνους» στην πρόσοψη του σπιτιού της στην Πάτρα.

4.Η  καθηγήτριας Εγκληματολογίας στο Πάντειο, Έφη Λαμπροπούλου,

Περί πρωτόγνωρης για την Ελλάδα φρενίτιδας, καθώς «οι περιπτώσεις παιδοκτονίας είναι σπάνιες στην Ελλάδα και η συναισθηματική φόρτιση είναι πολύ έντονη»,μιλάει η καθηγήτρια.  Η ίδια δηλώνει ανήσυχη με τη φρενίτιδα των ελληνικών ΜΜΕ και των «χούλιγκαν της κοινής γνώμης», που σπεύδουν να καταδικάσουν την Πισπιρίγκου πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη: «Οι καθημερινές αποκαλύψεις, οι διάφορες μαρτυρίες, τα συνεχή σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα υπονομεύουν το τεκμήριο της αθωότητας. Μόνο τα δημόσια μέσα ενημέρωσης είναι υποχρεωμένα από τον νόμο στην Ελλάδα να σέβονται αυτό το τεκμήριο, όχι τα ιδιωτικά κανάλια… Αυτό είναι προβληματικό!»,