ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ .ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

1. Σύντροφοι διαγράψτε τον Πολάκη, αφού το ζητάει ο Κυριάκος

Την αποπομπή του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Κυρίτση ζητά η ΝΔ, μετά από την παραίτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Γρηγόρη για αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.
***
΄Ενα αστικό κόμμα αποκλείεται να είναι ΚΑΙ επαναστατικό.΄Παράδειγμα το ΚΚΕ.΄Οταν από ιστορικό, στη μεταΑνταρτικοφισεκλίδικη, “συνωμοτική”  εποχή, εκπίπτει σε αστικό, είναι επαναστατικά τελειωμένο, κι ας χρησιμοποιεί σύμβολα και μπαϊράκια επανάστασης. Κι αν  συνεχίζει να επικαλείται τέτοιες ιδιότητες,  αν μη τι άλλο γίνεται αστείο.  ΄Οπως ,ακριβώς, σήμερα το ΚΚΕ.  Η   κατάντια , η  σκιά του περήφανου ΚΚΕ   είναι αυτή η  μετάλλαξή του σε  κόμμα του “Περισσού”,του συστήματος.
Από το ΣΥΡΙΖΑ  δε ζητάμε να κάνει ένοπλη επανάσταση. Τουλάχιστον σήμερα ,ως  εντός συνταγματικού τόξου ευρισκόμενο πολιτικό κόμμα και  ως μείζων Αντιπολίτευση,  μια και  οι  “στρακαστρούκες”  τελειώσαν  προ πολλού για  κάποιους αραγμένους πλέον στις καρέκλες  τις Κουμουνδούρου “συντρόφους” .
Οπότε, οι γραφειοκράτες εκεί  ας αφήσουν τους “Πολάκηδες” να κάνουν πια κουμάντο,  να ταυτοποιούνται  στ΄ αριστερά    και να εκπροσωπούν,  έστω μόνο  με επαναστατικό, πολιτικό λόγο  τον  “άλλο”   χώρο.  Ο Αλέξης “τα έκανε θάλασσα”, σκ@τά.  Αυτοχειράστηκε. Δεν τραβάει πλέον.
΄Ενας από τους καλούς Συριζαίους, είναι ο Σφακιανος  πολιτικός, όχι  μόνο  γιατί βρίζει δικαίως και  επαξίως όλα τα χρήζοντα “σταυροπαναγίες” και φυλακή  λαμόγια από το χώρο της Δεξιάς (εξικνούμενης ως και της Ναζιστικής  τοιαύτης),αλλά κι επειδή  (αυτό είναι το σπουδαιότερο) δεν έχει “χεσμένη  τη φωλιά” του. Και ελπίζουμε  να μην το κάνε ποτέ,γιατί θα η βρώμα ,όσο κι όποιος κι αν παλεύει να την κρύψει, δε γίνεται.
Ο Πολάκης, λοιπόν, τα λέει καλά.    Αυτός και   ελάχιστοι άλλοι εκεί στο κόμμα τους , κρατούν  και  όσους είναι ακόμα  στα “κάγκελα”. Τους υπόλοιπους, τους ψηφοφόρους-φυτά, που είναι οι περισσότεροι πια στο ΣΥΡΙΖΑ, εν τάξει, τους κουμαντάρουν.
Είναι,επομένως,  κατανοητό , γιατί  ο “πολιορκητικός κριός”  του Κούλη πέφτει πάνω του  συνεχώς και αδιαλείπτως ,  για να τον εξοντώσει. Αν φοβούνται κάποιους στο ΣΥΡΙΖΑ , είναι οι “Πολάκηδες” και  οι “Γρηγόρηδες”. Κι αυτούς εκτιμάει ακόμα ο μη διαπλεκόμενος κόσμος.
Αντίθετα με τον Αλέξη Τσίπρα,  που  με πρόσχημα την …ευγένεια της καταγωγής και το σαβουάρ βιβρ της παράταξης το Κούλη,  τσίμπησε πάλι, όπως κάνει πάντα, όταν τον τρολάρει ο  απόφοιτος του Χάρβαρντ  για τέτοια.  Μπορεί να μην τόλμησε να διαγράψει τον Πολάκη, όπως τους ζήτησαν οι ναρκοδολαριοτρόφιμοι των Μέσων  δημοσιογραφικής αποσύνθεσης,   αλλά διέγραψε  τον Ηλία Γρηγόρη,  που αναγκάστηκε να κάνει δήλωση μετανοίας,
Είναι αποκαρδιωτικό το φαινόμενο της αποτελμάτωσης ,και όχι μόνο της  επαναστατικής  ορμής   του ΣΡΙΖΑ. Πρόκειται για ένα ανύπαρκτο κόμμα σε μια τρομερή κρίση απ΄όλες τις πλευρές. ΄Ενας χαμένος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, εντελώς εξαφανισμένος, που το μόνο που έκρινε σωστό να κάνει ήταν  να σπεύσει  δηλώσει  στήριξη στα τελευταία εγκλήματα του Κούλη με πρόφαση τον κορονοϊό.
Κανονικό χαρακίρι. Γράφτηκε στην ιστορία πλέον ,ως, ένας πρωτοφανής   πολιτικός αυτοχειριασμός κόμματος στην νεότερη πολιτική ζωή  του τόπου, την ώρα ακριβώς που είχε όλους τους λόγους να είναι ζωντανό  και φρέσκο, με το κομματικό, ανοσοποιητικό του σύστημα  και  τα ανακλαστικά του σε έξαρση ακμής.
Αυτή τη στιγμή  ο ΣΥΡΙΖΑ με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του  και ο αρχηγός του, βρίσκονται στην “εντατική”. Σύντομα θα  καταλήξουν.  Μένει να “θάψουν  τους εαυτών  νεκρούς”!

2. Δεν αποκλείει το να απαιτήσει αποζημίωση από την Κίνα για την πανδημία, ο Τραμπ

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να απαιτήσει αποζημίωση από την Κίνα για την πανδημία 

Ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η Ουάσινγκτον να απαιτήσει από το Πεκίνο να καταβάλλει δισεκατομμύρια δολάρια ως αποζημιώσεις για τη ζημία που προκαλεί στις ΗΠΑ η πανδημία του κορονοϊού, θυμίζοντας ότι ο SARS-CoV-2 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την Κίνα», επανέλαβε ο Ρεπουμπλικάνος, «η ασθένεια θα μπορούσε να είχε σταματήσει στην πηγή της και να μην εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο».

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι» που η Κίνα μπορεί να «λογοδοτήσει, διεξάγουμε πολύ σοβαρή έρευνα» για το θέμα αυτό, πρόσθεσε ο Τραμπ.

Μια δημοσιογράφος απηύθυνε στον αμερικανό πρόεδρο ερώτηση σχετικά με κύριο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild στο οποίο διατυπωνόταν η αξίωση το Πεκίνο να καταβάλλει στο Βερολίνο 165 δισεκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

«Μιλάμε για πολύ περισσότερα χρήματα», απάντησε ο μεγιστάνας. «Δεν έχουμε ακόμη καταλήξει στο οριστικό ποσό, αλλά είναι πολύ υψηλό», πρόσθεσε. «Δεν υπήρξαν ζημίες μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλο τον κόσμο», επέμεινε.

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν εξαιτίας μιας ανικανότητας, ή πιθανόν κάποιου άλλου πράγματος, ενώ προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον κόσμο», είπε ακόμη ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ κατηγορεί εδώ κι εβδομάδες την κυβέρνηση της Κίνας ότι καθυστέρησε να ειδοποιήσει τον κόσμο για το εύρος και τη σοβαρότητα της COVID-19 και ότι παρουσιάζει στοιχεία πολύ κατώτερα των πραγματικών για τον αριθμό των νεκρών στην επικράτειά της εξαιτίας της πανδημίας.

Η κυβέρνησή του εξάλλου έχει καταστήσει σαφές πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο νέος κορονοϊός να «ξέφυγε» από ατύχημα από εργαστήριο ιολογικής έρευνας στην Ουχάν.

***

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι για πέταμα. Να εξηγούμαστε. Είναι ακροδεξιός, αμολάει “κορόνες” τέτοιες ,όπως για το κλίμα ή άλλες ρατσιστικές και φαλλοκρατικές  ανοησίες . Αλλά, δεν είναι σίγουρα χειρότερος από πολλούς Δημοκρατικούς ,που ΔΕΝ  λένε, μεν,   τα ίδια προς τα έξω, αλλά  “πίσω” στην πράξη, είναι ίδιοι και χειρότεροι από τον Τραμπ .Και φυσικά καμιά σχέση  τούτος  με  Ρεπουμπλικάνους προέδρους, όπως ο Μπους ο νεότερος για παράδειγμα, υπόδικος  για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας,

Εμείς τον “πάμε” το…Ντόναλντ  για δυο πράγματα. Είναι ο μόνος Αμερικανός πρόεδρος που τα “χώνει χοντρά”  στη βιομηχανία παραπληροφόρησης  (π.χ τη χειρότερη βιομηχανία παραπληροφόρησης στον κόσμο το  CNN ,που εκτός των άλλων  έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, άπειρες φορές).  Τους ξεβρακώνει συνεχώς. Και είναι ο μόνος πρόεδρος που δε γλείφει εκεί που φτύνει,ούτε υπολογίζει πουλημένος     κοντυλοφόρους , τους πολεμάει με λύσσα.Κι εν πάση περιπτώσει, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αυτός που είναι και το δείχνει .  Δεν “πουλάει φύκια  για μεταξωτές κορδέλες”, ούτε το παίζει … νομιμότητα και τάξη ,όπως  οι συνάδελφοι του  Τζούλιαν ΄Ασανζ. Αυτό το αισχρό συνάφι παράδωσε τον ακτιβιστή στο “πυρ το εξώτερο”.

.Και δεν είναι τυχαίο που και  το… καλλιτεχνικό  Χόλιγουντ ,πέρα από το δημοσιογραφικό αληταριό της Αμερικής,  του επιτίθεται τάχα γιατί  τούτοι έχουν… δημοκρατικές  ευαισθησίες! .Ποιος;  Ο Ντε Νίρο,ας πούμε ,με τις   ξενοδοχειάρες   και τις “σκουπιδοπαραγωγές” (πλην ελάχιστων) στη βιομηχανία θεάματος και μάλιστα του …γκανγκστερικού.

Η δεύτερη αρετή του Τραμπ είναι τούτη.   Διαθέτει τσαγανό και τσαμπουκά   να τα βάζει α.  με τα καθεστώτα  της Κίνας και των Μουλάδων του Ιράν. (Αν,μάλιστα,  δεν είχε τη “φωλιά του χεσμένη”,θα έστηνε και το Ρώσο δικτάτορα στον τοίχο). β.  με  τους κερδοσκοπικούς παγκόσμιους οργανισμούς σαν τον   ΠΟΥ , που για να κλέβουν  περισσότερα κονδύλια, κάλυψαν την Κίνα και άφησαν τον κωλοϊό να ξεφύγει.

Κατά τα άλλα, ο Τραμπ, είναι Τραμπ.   Η  ιστορική δημοσιογραφία έχει το δικό της μπούσουλα.  Κάνει τη δουλειά της. Και όταν  χρειάζεται , τα “χώνει”   σε όλους τους “Τραμπ”, χωρίς διάκριση. Ειδικά σε όσους υποδύονται τους  δημοκρατικούς και τους  αριστερούς.

3. α.”Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι”!

Βλαντίμιρ Λένιν

β.Πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχασε τη βίλα του στη Βάρκιζα?… Η πρώην γυναίκα του, το διαζύγιο, η διατροφή-“μαμούθ” και το σκληρό “πόκερ” στα δικαστήρια!…

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις είναι για το σπίτι που έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Βάρκιζα.

Ωστόσο, όσο και αν ψάξει κανείς, πολύ λίγα έχουν γραφτεί. Άλλωστε πλέον, ανήκει στην πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ζωή του πριν το… Μένουμε Σπίτι
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπως αναφέρει το βιογραφικό του, (Πειραιάς, 9 Μαρτίου 1955-) είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών.Από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013, παρουσίαζε μια τηλεοπτική εκπομπή μουσικού χαρακτήρα, με τον τίτλο Στην υγειά μας, που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ.

Από το 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha. Από το 2017 η εκπομπή μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στην εκπομπή προσκαλούνται τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν επιτυχίες τους, καθώς και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Έχει παρουσιάσει τα τηλεπαιχνίδια “Χρυσή κάρτα” (ΝΕΤ, 1992-1993), “Κόντρα πλακέ” (MEGA, 1996-1999), “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” (MEGA, 1999-2002), (ΝΕΤ, 2002-2004) και “Τοις μετρητοίς” (ΝΕΤ, 2005-2007).Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα, με την οποία χώρισαν το 2015. Αυτή την περίοδο έχει γίνει viral το σποτ του για το Μένουμε Σπίτι.

Το διαζύγιο που είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η βίλα του στην Βάρκιζα

Στο δικαστήριο άφησαν και την απόφαση σχετικά με την διατροφή που θα δίνει ο παρουσιαστής στην ηθοποιό, η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητη, αφού απορρέει από τα – υψηλά – εισοδήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό του» σε μηνιαία βάση, μια δήλωση που αποδίδει σε άνθρωπο του κύκλου τους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο, ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του και να μην πιέσει την κατάσταση. Το εν λόγω σπίτι είναι νεόδμητο, άκρως εντυπωσιακό και αρκετά μεγάλο. Ήταν το μεράκι του παρουσιαστή και ηθοποιού, αφού μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρίς ανέσεις. Τελικά, έμελλε να φύγει από τα χέρια του…

****

“…μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρίς ανέσεις…τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά”

Ποσώς με νοιάζουν τα ιδιαίτερα υψηλά εισοδήματα του… Σπύρου. Ούτε τα θέλω ,ούτε τα ζηλεύω. Ας τα πάρει κι αυτός  κοντά του, όταν  έρθει η ώρα μας να την κάνουμε. ΄Αλλη  είνα η ζοχάδα μου.

Φτωχοπαίδι, “γιος της πλύστρας” ο Σπυράκος. Και από εδώ, κατ΄ευθείαν στα “ψηλά”, “αβρόχοις ποσί”. Επειδή ,όταν  ήρθε η ώρα της διχάλας,  εκείνος διάλεξε να περπατήσει τον εύκολο δρόμο της “Κακίας”.

Εδώ είναι το πρόβλημά μου.Πως να πείσω  τώρα το 16χρονο γιο μου να κοπιάσει  μαζί με το μυαλό του   να σφυρηλατήσει σωστά  και την ψυχή  του, το χαρακτήρα του ; Να αντιληφθεί  πως όλα τα χρυσάφια του κόσμου στη ζυγαριά δεν  μπορούν να βαρύνουν στη δική τους μεριά ; Η καλοσύνη,η ανθρωπιά, η αξιοπρέπεια, ο αυτοσεβασμός  και η αυτογνωσία είναι  ασήκωτες  στην ίδια ζυγαριά.

Δε με αφήνει να του τα  διδάξω αυτά και να είναι αποτελεσματικά ο  “Ιούδας”, ο  “γιος της πλύστρας”. Οπότε, δικαίως  ο  εφηβάκος,  μού πετάει στη μούρη κάθε τόσο,  -΄Ασε, ρε πατέρα τα δασκαλίκια. Κοίτα το  Σπυράκο, μαγκιά και βίλα στην Βάρκιζα. Κι εσύ ούτε ένα κωλόσπιτο της προκοπής και ξεχρεωμένο ,έστω και στο χωράφι  στην Εύβοια, δεν κατάφερες να έχεις. ΄Αντε παράτα με!

΄Εχεις δίκιο, γιε μου. Δεν “παλεύεται” ο Σπυράκος.  Τον ηλίθιο  και το “γιο της πλύστρας”  είναι που φοβάμαι περισσότερο κι από εκείνους  που γεννήθηκαν  “Πορφυρογέννητοι” και  στα πούπουλα μεγαλωμένοι. Δε νικιούνται οι στερημένοι και οι ηλίθιοι.

4. this dinosaur makes her sad

 

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=687586965104758&id=267418607121598%3Fsfnsn%3Dmo&d=n&vh=e

Η έκφραση της αθωότητας, της αφέλειας,  του συναισθηματισμού,της ξεγνοιασιάς.  “΄Ολα τα λεφτά” αυτό το μωρό στο βίντεο.