ΠΑΡΟΝ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ) ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ #METOO

 1.Ρούλα Πισπιρίγκου

Roula Pispirigou

“Κλαίει και μιλά για αδικία.  Η παιδοκτόνμος 3 παιδιών ζήτησε ξανά να κάνει τον “ορό αλήθειας” .Ζητάει επίσης  διαζύγιο από το σύζυγό της για όσα ‘έχει πει εις βάρος της”

2. Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Καθαρές» οι τοξικολογικές της Μαλένας -Δεν βρέθηκε τοξική ουσία ή κεταμίνη

Δεν εντοπίστηκε καμία ουσία στη μικρή Μαλένα, το ένα από τα κορίτσια της Ρούλας Πισπιρίγκου που απεβίωσε μυστηριωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News στο Mega, ο τοξικολόγος που έκανε τις εξετάσεις δεν εντόπισε κάποια τοξική ή φαρμακευτική ουσία.

Σημειώνεται ότι το εργαστήριο που έκανε τις εξετάσεις στη Τζωρτζίνα ήταν το ίδιο που έκανε τις εξετάσεις και στη Μαλένα και ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία διευκρινίζει ο επιστήμονας που είναι ο ίδιος που εξέτασε τα δείγματα και από τα ίδια κορίτσια.

3.Τάμπλετ. Βρέθηκαν, τρία πράγματα:

  • Ένα βίντεο με το την «Πέπα το Γουρουνάκι».
  • Ένα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε» του mega.
  • Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Το mail της μητέρας

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε και ένας λογαρισμός e-mail, από το οποίο θα μπορούσε-κάνοντας χρήση για να θολώσει τα «νερά»-να βρίσκεται κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η πολυερευνηείσα παραγγελία της θανατηφόρας,

Όμως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μία «έκπληξη». Δεν ήταν ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Τζωρτζίνας, αφού ως ανήλικη δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει, αλλά ούτε ένας…άλλος δεύτερος της Ρούλας, που πιθανά θα μπορούσε να χρησιμοποιεί για να κάνει τις «δουλειές» της. Αντιθέτως, ήταν κι εκεί, ο ένας και μοναδικός λογαριασμός της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

****

Την κατασπαράσσουν .  Οι εθνικοί μας  Σέρλοκ Χολμς  της  αστειότητας, οι  ασελγούντες χωρίς ίχνος τσίπας  σε κάθε έννοια δικαίου και ανθρώπινου δικαιώματος, ροκανίζουν την καρδιά. Η πορνοφυλλάδα του Ράπτη  με τις λοιπές,  με  ή  χωρίς  φύλλο συκής στα σκέλια τους ,   έχουν  ορμήσει στο ψαχνό.  Τα σκουπιδοκάναλα της ντροπής,  μηδενός  εξαιρουμένου στα πρωινάδικα και τα νυχτερινάδικά τους , έχουν πέσει   με τα μούτρα στα γλυκάδια. Σαν άγριες   ύαινες με πασαλειμμένα    από το αίμα  σαγόνια να στάζουν,  που  καθεμιά  αρπάζει το κομμάτι της και απομακρύνεται να το κατασπαράξει στην ησυχία της.

Από κοντά, βέβαια, και   οι επώνυμοι  γύπες,  τύπου Λαζόπουλου, αλλά και της φασίζουσας επιστημοσύνης ,τούτοι ψοφάνε για δημοσιότητα ,κυρίως,  αρπάζουν  το μερτικό τους από τα περισσευούμενα κομμάτια.  Τσιμπούσι  κανονικό θρασιμιών. Χωρίς έλεος, καμιά επιφύλαξη, κανένα  σεβασμό στο ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ,βασικό κριτήριο ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ . Εισαγγελείς και δικαστές, όπως πάντα και σε όλα.

Οι Ρωμαίοι για τους οποίος το δίκαιο ήταν πρωταρχικό συστατικό  πολιτισμού και όχι σύμπτωμα σήψης   χώρας-Μπανανίας , όπως είναι στην Ελλάδα σήμερα κι ας έχουν περάσει περισσότερα από 2000 χρόνια, ίσχυε επί ποινή θανάτου η περίφημη φράση: «Κάλλιο να αθωωθούν εκατό ένοχοι, παρά να καταδικαστεί ένας αθώος».

Και  μόνο στην Ελλάδα,   ασεβείς έμποροι ,  αναγορευόμενοι  σε θεσμικούς παράγοντες, βιάζουν και ασελγούν εδώ και μήνες επί του τεκμηρίου αθωότητας και των διαχρονικών  ανθρώπινων  δικαιωμάτων .  Οι Γκεμπελίσκοι  όλων των κατηγοριών και των αποχρώσεων  ,  βρήκαν την καλύτερή τους , “το μήνα που τρέφει τους 11» με τέτοιο θέμα, βούτυρο  στο ψωμί τους ,αφού  τα έχει όλα. Και όχι μόνο αίμα και σπέρμα.

   Αλλά στον ίδιο, ίσως  και σε χειρότερο παρονομαστή, είναι  και  όσοι , λαλίστατοι άλλες φορές (οργανώσεις, συλλογικότητες, ακτιβιστές),  κοπτόμενοι    τάχα για ατομικά   δικαιώματα,  δικαιοσύνη, ισότητα  και όμοια  ηχηρά, σπάζουν  τύμπανα  με την εκκωφαντική… σιωπή τους . Μαζί, φυσικά  και το περίφημο ,φασιστικό μόρφωμα του έμφυλου ρατσισμού   #me too,  που βέβαια, πετάει τη σκούφια του για τζέρτζελο, αλλά μόνο αν το έργο έχει σκηνές σπέρματος  κι αίματος.  Ούτε μια κουβέντα  συμπάθειας και καταγγελίας για όσα βάρβαρα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας  εδώ  και  τόσο καιρό σε βάρος αυτής της γυναίκας-ανθρώπου.

Επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή φορά. Δεν απαλλάσσουμε τη μάνα.  Δεν είναι δουλειά μας. Αν αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με την υπόθεση είναι γιατί ξέφυγε πλέον από τα στενά όρια της ιδιωτικότητας και η συγκεκριμένη  κατηγορούμενη είναι πια δημόσιο πρόσωπο.  ΄Εχουμε λόγο να παρακολουθούμε την υπόθεση, αλλά όχι δικαίωμα να παριστάνουμε τους ειδικούς . Νικολούλη και Ακρίτα δε θα γίνουμε .΄Όχι, τουλάχιστον,  σε αυτό το  δικό μας  χώρο, σε ένα λειτούργημα με ανυποχώρητες  αρχές.

Είμαστε, όμως,  υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στις συγκεκριμένες αυτές καταγγελίες. Και ειδικά για το  βιασμό ακόμα και από θεσμικούς παράγοντες, του τεκμηρίου της αθωότητας ενός ανθρώπου. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΑΠΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ .  ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ,ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ . ΄Οπως για παράδειγμα:

  1. Γιατί αποκρύπτουν ή παρουσιάζουν στα ψιλά και κάτω -κάτω την είδηση πως  είναι καθαρές  οι νέες εξετάσεις του ενός παιδιού;  Και μάλιστα όταν ως πρώτη είδηση εδώ και ημέρες , φυλλάδες και   κανιβαλοκάναλα , έπαιζαν τη βεβαιότητά τους  πως η μάνα σκότωσε επίσης με την ίδια θανατηφόρα  ουσία και τα  τρία παιδιά; Δεν όφειλαν ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ  να επανορθώσουν ασυζητητί;
  2. Ίδια  ακριβώς και  με το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με την τραγική μικρούλα.  Μέρες τώρα,  μιλούσαν για τις φοβερές αποκαλύψεις που έκρυβε  με τίτλο το  «Το τάμπλετ  μίλησε. «Τελικά,  άνθρακες κι αυτός ο θησαυρός. Μιλησε και  είπε  τα ίδια,  που έλεγε και πριν η κατηγορούμενη.
  3. ΄Εγινε έρευνα στο νοσοκομείο;   ΄Εχει τη θανατηφόρα ουσία που δόθηκε στο παιδί; Αν  διαθέτει  κεταμίνη , διεξήχθη  σοβαρή έρευνα,  αν την έδωσε κάποια νοσοκόμα  ή  γιατρός στην ασθενή από απροσεξία ή άλλο λόγο; Για το σοβαρότατο αυτό στοιχείο ποιοι και γιατί αδιαφόρησαν;
  4. Ποιοι ήταν παρόντες στην εκταφή της Τζωρτζίνας και με ποιες προδιαγραφές έγινε η φύλαξη του πτώματος ως την ημέρα της  τοξικολογικής εξέτασης; Μπορούσε να διερευνηθεί αν η θανατηφόρα αυτή ουσία ήταν πρόσφατα τοποθετημένη στο πτώμα ή από την ημέρα του θανάτου του παιδιού;  Πολλοί έχουν λόγο, μετά από όσα έκαναν  και είπαν, να θέλουν  πάση θυσία  φόνισσα τη μάνα.  Αλλιώς, θα τους κρεμάσουν ανάποδα.
  5. Γιατί αρνούνται, έστω και  ως  υποβοηθητικό  στοιχείο, να  γίνει το τεστ της αλήθειας,  όπως το ζητάει η ίδια η κατηγορούμενη;

Να τελειώνουν. Αν αποδειχτεί  με ντοκουμέντα και όχι με τα φληναφήματα Νικολούλη- Κατερινόπουλου και λοιπών εμπόρων  του πόνου   πως η μάνα σκότωσε το παιδί   ή και τα τρία, ας την “κρεμάσουν”.  Αυτό της αξίζει.

΄Ομως κι αυτό αν συμβεί, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Αλλά,  αν μετά από   ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ , αποδειχτεί πως οι έμποροι της ανθρώπινης δυστυχίας  έπαιξαν εν ου παικτοίς πάλι, εμείς από εδώ θα ζητήσουμε την κεφαλήν επί πίνακι όλου του βρώμικου αυτού υπόκοσμου    που  για το άθλιο  κέρδος τα μέλη του  σκυλεύουν  κάθε είδους πτώμα.

Εμείς, ούτε λεπτό πιστέψαμε πως νοιάζονται  για τα τρία  τραγικά παιδιά και αν  δολοφονήθηκαν ή όχι. Αλλιώς, η κάθε Νικολούλη με το βρώμικο ασκέρι της στην εκπομπή της ,θα αφιέρωναν  έστω και λίγα λεπτά δημοσιότητας για τα δεκάδες παιδιά-θύματα,  πολλά  μωρά  αδέρφια, που δολοφονούνται καθημερινά με επώδυνο τρόπο  σε Αιγαίο και Μεσόγειο, με δράστη το ίδιο το κράτος. Δε μας πείθουν  τα όψιμα  τσιρίγματα και τα παραληρήματά τους. Είναι  μέχρι μυελού οστέων βρώμικοι και εξωνημένοι στα όβολα.