“ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ”… ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΤΟΛΙΟ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

 

Σάλος από τις δηλώσεις Τόλιου! ΝΔ: Ανακοίνωσε στάση πληρωμών!

 

Νεα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Τόλιου στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο.«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέτει ως προτεραιότητα την αποδέσμευση από την ευρωζώνη σημειώνει πάντως πως δεν θα γίνει θυσία ο Ελληνικός λαός για την ευρωζώνη», είπε ο Γιάννης Τόλιος.

Πρόσθεσε ότι το μνημόνιο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα είναι άκυρο, ενώ όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο δημοψήφισμα από το ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «κανείς δεν μπορεί να περιγράψει από τώρα τον οδικό χάρτη…».

Είπε επίσης ότι πρέπει να γίνει διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ – τρόικας είπε πως η χώρα δεν θα δίνει τα τοκοχρεολύσια.

Δύο πράγματα συμβαίνουν.΄ Η ο Τόλιος (και ο κάθε Συριζαίος Τόλιος) είναι παντελώς άσχετος  με τις υποχρεώσεις μιας χώρας ,όταν  η νόμιμη κυβέρνησή της  (ακόμα και καθεστώς δικτατορίας) βάζει την υπογραφή της  σε διεθνείς συμβάσεις και κείμενα ή δε γνωριζει τί σημαίνει υποχρεωτικός σεβασμός στη διεθνή νομιμότητα,οπότε γίνεται…δικτάτορας Πούτιν.

Στην ουσία ο… πολύς Τόλιος μας λέει πως την επαύριο των εκλογών με νικητή Τσίπρα,  όσοι προσέλθουμε στην Τράπεζα για να εισπράξουμε μισθό, σύνταξη, ακόμα και για να κάνουμε ανάληψη από το λογαριασμό μας, θα βρούμε την πόρτα κλειστή.

Μένει να μας πει για πόσους μήνες ή χρόνια θα είναι οι πόρτες κλειστές.  Σοβαρή η παράλειψη. Ας μας ενημερώσει.