ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ;

 

Θεοδωρικάκος: ” Ολική επέκταση του φράχτη στον Έβρο -Θα γίνουν και τα 140 χλμ.”

Τάκης Θεοδωρικάκος για Ρομά: Ο νόμος ισχύει για όλους, χωρίς ...

 

H θεία του μικρού Αλάν δημιούργησε οργανισμό στη μνήμη του ...

 

Λυπηρή επιλογή: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας φωτογραφίζεται ...

Αν δεν υπάρχει Κόλαση  (που δεν υπάρχει για χίλιους λόγους, με πρώτο γιατί δεν υπάρχει ο Γιαχβέ και ο γιος του  που την επινόησαν), τότε έχουμε  σοβαρό πρόβλημα ,που μεταφράζεται σε ευθύνη για τους  μη πιστεύοντας στα θρησκευτικά φληναφήματα κάθε είδους και κατηγορίας.

Ο Χριστιανός έχει την απαντοχή του στη ΜΕΤΑΝΟΙΑ.  Από  τις μεγαλύτερες απάτες  της θρησκείας του κατά τα άλλα, απλοϊκού  Ναζωραίου .  Η πλέον παράλογη και αντιφατική, αλλά πρωτίστως εγκληματική διδασκαλία.  Γι αυτό είναι εύκολη,άκοπη και ανέξοδη   η πίστη των Χριστιανών. Είναι ο βασικός λόγος που  είχε ανέκαθεν ως συστημική θρησκεία  ,  πλήθος οπαδών.  Βολεύει στην επίγεια  ζωή ,αφάνταστα. Κι ΄έχει αναμφισβήτητες  ο πιστός ελπίδες και για την …ερχόμενη.

Τον πρώτο, λέει,  που έβαλε στον παράδεισό του ο Χριστός,  ήταν ένας ληστής. Εξώλης και προώλης προφανώς. Μπορεί και  κατά συρροή δολοφόνος. Και τούτος ο κακούργος , δε χρειάστηκε , ύστερα από  τόσο αίμα  που έχυσε, παρά  να ψελλίσει «Μνήσθητί μου, Κύριε, όταν έλθης εν τη βασιλεία σου» και όλα τα εγκλήματά του  σβήστηκαν με το μεγάλο εκείνο σφουγγάρι της  χριστιανικής  καθαρότητας.που πλένει κάθε είδους βρωμιά και ακαθαρσία.

Δεν αποκλείεται  και ο Χίτλερ, λίγο πριν στρέψει  το όπλο  πάνω του, να… μετανόησε και να πήρε και τούτος εισιτήριο για το χριστιανικό παράδεισο. Προφανώς,  θα απολαμβάνει  τις αγγελικές συναυλίες, παρέα με το άλλο τέρας της Ιστορίας τον…Μεγάλο Κωνσταντίνο, απηνή διώκτη των Εθνικών-Ελλήνων, που ως  ΄Αγιος  πια και τούτος , θα πήρε την καλύτερη, την πλέον περίοπτη  θέση στον Παράδεισο. “Θου,Κύριε”!

Ο Θεοδωρικάκος  ,ως ευσεβής  χριστιανός και μάλιστα , μετανοημένος-,μεταμελημένος  πρώην κομμουνιστής και νυν  Ορθόδοξος , ΄Ελληνάρας και φαν  της   Φαμίλιας Μητσοτάκη,  δεν πρόφτασε να χωνέψει  τα εκλεκτά και βαριά εδέσματα των  εορτών για τη γέννηση του…Θεανθρώπου και με το στόμα ακόμα μπουκωμένο,    εξήγγειλε την ΟΛΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΚΤΗ ! Δεν είναι τυχαία η στιγμή.  Πλην των άλλων, μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο.  Μαυλίζουν με όλους τους τρόπους   τους  Νοικοκυραίους.

Και φυσικά  την αποπεράτωση του ΤΕΙΧΟΥΣ   θα τιμήσει και  η κυρία  Σακελλαροπούλου  που  γι΄αυτό άλλωστε την έκαναν και πρόεδρο.  Θα χτυπήσει πάλι όσες  προσοχές  τις πουν , μπροστά στο μνημείο του χριστιανικού , ελληνοπρεπούς ΑΙΣΧΟΥΣ   και της αμετροεπούς αθλιότητας!

Λένε:

          -Είμαστε Χριστιανοί. Ναι. Και ΄Ελληνες.  Φυσικά. Και το έχουμε στεφάνι  και καμάρι μας.  Ασφαλώς. Αλλά …έτερον εκάτερον.

        -Λέτε πως είστε οι κολασμένοι της γης;  Πεθαίνετε από πείνα, αρρώστιες, εξαθλίωση;  Και τί να κάνουμε τώρα; ΄Ετσι, ήταν  ανέκαθεν ο κόσμος. Και οι δικοί μας  παππούδες πέρασαν  φτώχεια και  προσφυγιά.

      -Κρίμα, αλλά αν είναι να πεθαίνετε,  κάντε το στη δική σας  χώρα ,  στα δικά σας χώματα. Εδώ δε χωράμε όλοι.Γίναμε πολλοί.  Οι ορδές των Βαρβάρων  δεν έχουν θέση.

     -Δε φτάνει,άλλωστε,  το ψωμί για όλους. Φτωχός τόπος  είναι και ο δικός μας.  Και οι  παραλίες μας δεν είναι για να πετάτε παιδικά ,πνιγμένα κουφάρια . Στο κάτω-κάτω    τουριστική χώρα είμαστε.

Ακούγονται  σε κάποιους   ως λαϊκισμός όλα τούτα;   Ας ακούγονται.  Δικό σας πρόβλημα.   Χ#στήκαμε κι εμείς, όπως ελόγου σας  για μας.  Η αλήθεια είναι τούτη. Είμαστε δυο διαφορετικοί  κόσμοι .Και δε  γουστάρουμε  τον  δικό σας.΄Ομοια κι εσείς τον ημέτερο.

Λέγαμε στην αρχή.  Αν δεν υπάρχει Κόλαση , τότε έχουμε  την ευθύνη της τιμωρίας οι   μη πιστεύοντες στα θρησκευτικά φληναφήματα κάθε είδους και κατηγορίας. Αλλιώς, πώς  θα γίνει;   Κι “εδώ κι εκεί” ατιμώρητοι ; Θα τη γλιτώνουν  σε τούτη και την  «αλλη ζωή»;  Είναι ανήθικο, επειδή είναι αφύσικο.  Ό Καμύ  βάζει κι αυτό το ηθικό  ζήτημα, ως δίλημμα , ανάμεσα στα άλλα στο θεατρικό  του έργο οι ΔΙΚΑΙΟΙ.

΄Εχουμε καθήκον,   φυσικό και αναφαίρετο  να αναλάβουμε  την τιμωρία τους ,λοιπόν. Το ερώτημα είναι πώς. Και μια και αναφερθήκαμε στον Καμύ και τους Δίκαιους , να πιάνουμε να εκτελούμε  το Μεγάλο Δούκα, ως  Καλιάγεφ ή  Στεπάν;

΄Οσες  επαναστατικές ηθικές κι αν επικαλεστούμε ,τα διλήμματα  θα παραμένουν.  Οι απαντήσεις  δίνονται ΜΟΝΟ  μέσα από τις σελίδες της Ιστορίας. Και τί λέει η έμπειρη φωνή της, ως εφετμή;  Ακόμα και τον «Τσάρο» να εκτελέσεις, στη θέση του θα μπει  ένας Στάλιν. Και  το  Λουδοβίκου προηγουμένως, ένας   Ροβεσπιέρος καιροφυλακτεί.   Φαύλος κύκλος !

Η τιμωρία τους είναι αναμφισβήτητα  ηθικό μας χρέος.  ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ  ΗΘΙΚΗ  Αλλά, ταυτόχρονα και η  υπακοή μας στα διδάγματα της Ιστορίας,  υπέρτατο χρέος.  Αλλιώς, πέρα από ασεβείς, είμαστε  αφύσικοι ,και παρανοϊκοί.

Ο πολιτισμός  ακολουθεί κατά γράμμα τη  θεωρία της Εξέλιξης των Ειδών.  ΄Οπως το ισχυρό είδος επιβιώνει στη Φύση, έτσι και οι κατακτήσεις του πολιτισμού που είναι κοσμογονικές , αλλά και υπόθεση επιβίωσης των κοινωνιών, σταθεροποιούνται.  Χωρίς στάδια αλλά  και σταθεροποίηση των κατακτήσεων, δεν υπάρχει εξέλιξη. Και η Ιστορία το επιβεβαιώνει

΄Οσο κι αν φαίνεται  παράδοξο  πως από τη νίκη κατά του Ναζισμού πριν λίγα χρόνια,  ο κόσμος σήμερα οπισθοδρόμησε   στην παραφροσύνη  του Πουτινισμού και κινδυνεύει πάλι να γίνει   ολοκαύτωμα των πυρηνικών,   δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.  Είναι μια παροδική φάση της ανθρώπινης Ιστορίας.

Η ανθρωπότητα, όσο κι αν απειλείται , προς λύπην των εκάστοτε  Ρουμπινί  με τις λοιπές    Κασσάνδρες, η ειρήνη θα παγιωθεί με τον καιρό σταθερά. Και τα σημερινά καθεστώτα , θα  παραδώσουν τη σκυτάλη στο Κράτος Δικαίου. Κι αυτό με τη σειρά του στις κοινωνίες που θα είναι αντιεξουσιαστικές και αταξικές.

Για να περάσουμε, όμως, σε τέτοιες κοινωνίες χωρίς στάση στα σημερινά πολιτεύματα  και το Κράτος Δικαίου  είναι ανιστόρητο και παράλογο. Κι αυτός είναι το μεγάλο λάθος των επαναστατών.  Θέλουν να κατακτήσουν  τον τελευταίο σταθμό , χωρίς να έχουν περάσει από τους άλλους.  Απαγορευτική τέτοια πορεία  από   τη Φύση που έχει  διανοίξει  τον ίδιο δρόμο στον πολτισμό, όπως στην “Εξέλιξη των Ειδών”.

Η μεγάλη τιμωρία των ασεβών  που διαπράττουν σωρηδόν ΄Υβρεις  ,είναι τούτη. Να βλέπουν να γκρεμίζεται στα πόδια τους ό,τι με περισσή αφροσύνη  έκτισαν με υλικά το μίσος, τον εγωισμό, την ιδιοτέλεια ,  τον αυταρχισμό,  το ρατσιμό .  Εν τέλει, την ιδιωτεία και τη μωρία. Να βλέπουν, όσους μισούν σήμερα, να έχουν το πάνω χέρι. Να τρέμουν πως έρχεται η ώρα τους που θα σαπίζουν στην κατακραυγή και  την περιφρόνηση,  ακόμα και των ίδιων των παιδιών τους.

Και τέτοιοι, επειδή ,ακριβώς, δεν μπορούν και δεν αντέχουν να σταθούν σε  καθαρό και αληθινό κόσμο, να είστε σίγουροι πως θα πεθάνουν από απόγνωση και κακότητα .   Κανένα όπλο με όποια σφαίρα κι αν πυροβολήσει, δε θα πετύχει καλύτερη εκτέλεση από τούτη.΄Οσες άλλες σφαίρες  κι αν ρίξουν κάποιοι,  ούτε  εξουσιοδοτούνται,   αλλά και   ατελέσφορες κι αναποτελεσματικές θα είναι πάλι. Με την υπογραφή της Ιστορίας !