Αυτό δε λέγεται  δικαίωμα στην ενημέρωσή σου. Ανωμαλία και βίτσιο το λένε.

 

 

1. Κολωνός: Ένταση στο δικαστήριο -Η μητέρα της 12χρονης επιχείρησε να λιντσάρει τον Ηλία Μίχο<p>Πηγή:  iefimerida.gr

 

2. Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

 

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Documento

***

Φαντάζεσαι  τη ζωή τους, τα τελευταία χρόνια,  χωρίς  Λιγνάδη, Φιλιππίδη, “12 χρονη από τον  Κολωνό” και Πισπιρίγκου;   Ρώτησε έναν Νεο-΄Ελληνα,  ετών  5 ως 105,   να σου πει απ ΄έξω κι ανακατωτά το στόρι κάθε ενός από τους καθημερινούς  πρωταγωνιστές  της πέτσινης  επικαιρότητας  παραπάνω και μάλιστα με λεπτομέρειες …γαργαλιστικές και μη.

Να σημειώσουμε  το  πασίγνωστο πως και οι τέσσερις υποθέσεις έχουν  βαθύ υπόνομο   σεξισμού και μπίχλας οιστρογονο-σπέρματος. Ακόμα και η υπόθεση της μάνας που κατηγορείται για παιδοκτονία, στηρίχτηκε στο εφεύρημα  των  εγκληματιών  κατασκευής ενόχων (μεταξύ αυτών και η συστημική δικαιοσύνη)    πως  η  (εξ)απατημένη  σύζυγος   έγινε «Μήδεια» , για να εκδικηθεί τον   διαχρονικά, μπερμπάντη  «Ιάσονα»!

Κι αν τους πεις, δεν ντρεπόσαστε, ρε; ΄Εχετε παντελή άγνοια για τα πόσα παιδιά ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5  ΕΤΩΝ  πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ στον κόσμο  από  έλλειψη μιας απλής βατσίνας;   (Να θυμίσουμε τον αριθμό: κοντά στα 15.000. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ). ΄Η πόσα , παιδιά,  παλαιστινάκια τούτα, ακρωτηριάζονται στα πόδια κάθε ημέρα στη Γάζα  που συγκρούονται  με μπόμπες  (για να (μη) λύσουν τις διαφορές τους)  δυο …κρατικοί τρομοκράτες;  (10 την ημέρα τέτοια παιδιά, χάνουν τα πόδια τους, ενημερώνουμε επίσης).

Και γνωρίζετε «χαρτί και καλαμάρι» , πανάθλιοι,  ποιος π&δησε ποια, πώς, πότε, γιατί;  Κι αν τέτοιο π&δημα είναι… σύμφωνο  με το νόμο  ή εκτός; Κι αν είναι εντός νόμου, τί σας νοιάζει εσάς;  Αλλά, και εκτός νόμου αν είναι, πάλι γιατί  κόπτεστε;  Δεν υπάρχουν αίθουσες δικαστηρίου και μάλιστα…κεκλεισμένων  των θυρών, να συζητηθεί η όποια τέτοια «ανομία», να αποδοθούν ευθύνες και να τελειώσει το πράγμα εκεί και όπως, ακριβώς,  άρχισε;

Θα έχανε η  “Βενετιά βελόνι”;  Το  δικαίωμα της ενημέρωσης εν προκειμένω,  αν έλειπε όλος αυτός ο οχετός  του Αυγεία που πέταγε  στους καναπέδες  σας όλα αυτά τα χρόνια το διεστραμμένο αληταριό των Γκέμπελς;   Αυτό δε λέγεται  δικαίωμα στην ενημέρωση. Ανωμαλία και βίτσιο το λένε. Δικό σα;ς πρώτα.

Τί  τσαμπουνάμε τώρα!  Και πώς θα απολαμβάνει  παντεσπάνι   η γάτα η … Αγγελικούλα  και  “πύργο  γυάλινο” στη Χαλκίδα  η… Τατιάνα με τον Εισαγγελάτο της;  Είναι πράματα τώρα,  αυτά που ρωτάμε;

Και θα μου πεις. Τότε,  τί τα βάζεις με το λαουτζίκο; Θύμα του Αλαφούζου και  του Κυριακού  είναι και ο φτωχός λαός.  Αυτούς να σιχιτιρίζεις.

Μπα;  Τί μας λέτε , συνήγοροι της απάτης και της παραπλάνησης;  Θα υπήρχε  Γκεμπελιστάν   χωρίς την πλέμπα , που τους ταϊζει χρυσάφι και τούτοι, ως αντάλλαγμα,  σκουπίδι; Αν κάποιος  θέλει «κρέμασμα», μια και ο ίδιος αποκλείεται να βάλει,  όπως όφειλε, “πέτρα στο λαιμό” του και να κατηφορίσει στο κοντινό του «Φάληρο», είναι τούτος ο όχλος, ο συρφετός του σεξισμού και της σαπίλας.

Και ποια επιγραφή – κατηγορία να αναγράψουμε στην κορυφή της αγχόνης του; Τούτη: « Ευήθης και Κρετίνος .  ΄Ανοιγε το στόμα του κα κατάπινε αμάσητα  τα βοθρολύματα  που  τον τάιζαν  κάθε φορά ο «Λιάγκας»,  ο «Κουζουλός» και ο «Λαμπρόπουλος».

Και η ποινή αυτού;  Θάνατος! Να ξεβρωμίσει το σκάφος   από  τη σαβούρα.  Να μπορέσει  πια ελεύθερη η  κοινωνία να προχωρήσει το δρόμο της στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.  Μακριά από τη σαπίλα και το βόρβορο  της τωρινής.