Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ… ΘΑΝΑΤΟΙ!

α.Κορονοϊός: Τουλάχιστον 233.176 νεκροί σε όλον τον κόσμο – Πάνω από 3.264.200 κρούσματα

Γιατροί σε νοσοκομείο

β. Bloomberg: Ερευνα-σοκ για τον κορωνοϊό -Η πανδημία ίσως κρατήσει 2 χρόνια

 

Και δε μας λέτε,απατεώνες μου, πόσοι είναι οι νεκροί και τα κρούσματα  ΜΟΝΟ από την απλή γριπούλα ; Και  έχετε, μάλιστα,  να την πολεμήσετε εμβόλια και φάρμακα. Αλλά,σας φτύνει.

Κάτι εκατομμύρια; Ουδείς θα μάθει ποτέ  τα νούμερα, επειδή ακριβώς,αν γίνουν γνωστά,   ξεβρακώνεται η  πολυδιαφημισμένη από τους κοντυλοφόρους  σας   επικινδυνότητα  του κορόνα.

Διαπράξατε το μεγαλύτερο  έγκλημα ομαδικής εξαπάτησης των ανθρώπων στη Ιστορία . Οι εξουσίες σε αγαστή συνεργασία .Πρόβα τζενεράλε για τις ημέρες που έρχονται.

Ας μην τους επιτρέψουμε  να ξανασυμβεί.  Θα έρθει,αν δεν τους πολεμήσουμε τώρα,  η ημέρα που θα  οδηγούν  τα παιδιά μας,  σαν γεράσουν,  σε κρεματόρια και αποθήκες,  για να σωθεί η οικονομία τους.

________________________________________________________

1. Φίλης: Η κυβέρνηση να το ξανασκεφτεί και να μην ανοίξει τα σχολεία

Για ένα και μόνο λόγο δεν πρέπει να υπάρχουν ανοιχτά σχολεία. Γιατί είναι …τέτοια που είναι.

Το σχολείο (παγκόσμια) αντί  να (δια)μορφώνει  και να σφυρηλατεί σωστούς χαρακτήρες και αυριανούς πολίτες,  αποσυνθέτει    την προσωπικότητα του ατόμου. Στην πραγματικότητα είναι “αποθήκη ανθρώπων”  και “γκαράζ  προσωρινής στάθμευσης” . Να παρατούν οι “είλωτες” της Αγοράς  τα παιδιά τους , για να εισπράττουν  απερίσπαστοι την υπεραξία  του κόπου τους   οι  απατεώνες.

Παρόλα αυτά, ας  ανοίξουν.Για ένα λόγο.  Ο ιός απεδείχθη μούφα. “Κότα με χρυσά αυγά” για κυβερνήσεις και εξουσίες. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για κανέναν, αν είχαν τηρηθεί (και αν τηρηθούν)  στοιχειώδη μέτρα.
Εδώ και τώρα οριστικό  τέλος στο lockdown. Φτάνει πια η κοροϊδία.

2. Ο θάνατος σε διατεταγμένη υπηρεσία Κούλη.

3.Ξεχασμένη σε ένα ισόγειο «εντόπισαν» τη γυναίκα του Γ. Παπαδόπουλου

30/04/2020

Ξεχασμένη σε ένα ισόγειο «εντόπισαν» τη γυναίκα του Γ. Παπαδόπουλου

Στα 85 της χρόνια, η Δέσποινα Παπαδοπούλου όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια που δέχεται από λιγοστούς φίλους και την κόρη της Μάχη, καθώς δεν παίρνει σύνταξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχει καταντήσει μια μοναχική ηλικιωμένη, που ζει σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Κηφισιά.

Ακόμη και όσοι έτυχαν της εύνοιάς της κατά τη διάρκεια της επταετίας, την έχουν ξεχάσει θέλοντας να σβήσουν το ένοχο παρελθόν και αποφεύγουν να την επισκεφθούν.

Η Δέσποινα Σερέτη, όπως ονομαζόταν έχοντας το επώνυμο του αστυνομικού συζύγου της, έζησε έναν θυελλώδη εξωσυζυγικό έρωτα με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο οποίος επιστεγάστηκε με τον γάμο τους, έπειτα από το πολυσυζητημένο διαζύγιο το οποίο πήρε ο δικτάτορας από την πρώτη σύζυγό του Νίκη Βασιλειάδη και αρκετοί χαρακτήρισαν «εξπρές» και «φωτογραφικό».

****