ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ. 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ωρο

 

Η πιο επιτυχημένη κάμερα-ρουφιάνος!

 Αν ποτέ αναρωτηθήκατε πόσο καλή δουλειά μπορούν να κάνουν οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας δεν έχετε παρά να διαβάσετε για τα κατορθώματα του πιο αποτελεσματικού… ρουφιάνου. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη Βρετανία.

Η κάμερα για τον έλεγχο της ταχύτητας των οχημάτων που βρίσκεται τοποθετημένη στη λεωφόρο Νιούπορτ του Κάρντιφ, συλλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 71 οδηγούς τη μέρα κατά μέσο όρο.

Και μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «θησαυρός» από τις Αρχές δεδομένου ότι μέσα σε ένα εξάμηνο έχει προσφέρει στο κράτος 800 χιλιάδες λίρες από πρόστιμα, για τους οδηγούς όμως αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη. «Ούτε ξέρω πόσα χρήματα έχω πληρώσει από τότε που τοποθέτησαν αυτό το πράγμα στη λεωφόρο Νιούπορτ», ισχυρίστηκε μια Ουαλή οδηγός η οποία έπεσε θύμα της.

         Γράφαμε για το ίδιο θέμα στις         19-8-2010

 Πολλοί άνθρωποι των κομματικών εξουσιών ,ιδιαίτερα στη Γερμανί,α ξεσπάθωσαν εναντίον της Google, γιατί το μεγάλο αφεντικό της δήλωσε πως “κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτή.”Tρομαχτικό, απίστευτο, εγκληματικό, καταστρατηγείται η ιδιωτικότητα…” και τι δεν είπαν οι …κέρβεροι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Για σταθείτε,βρε καλόπαιδα. Εμένα γιατί δε με ενοχλεί να ξέρει ο πάσα-ένας τί κάνω,πού πάω, τί λέω; Μήπως, γιατί δεν έχω να κρύψω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα ούτε από αρχές, ούτε από άγνωστο,γνωστό και φίλο;Γι΄αυτό δε φοβάμαι μη με καταγράψει η κάμερα ή μην υποκλέψουν τα μηνύματά μου.΄Ο τι λέω και κάνω γίνονται στο φως και αναλαμβάνω την ευθύνη τους.΄Αρα, κανένας φακός και καμιά συσκευή υποκλοπής δε με ενδιαφέρει αν καταγράφει τα…προσωπικά μου,γιατί δεν έχω προσωπικά.
Εσάς γιατί σας κόπτει και δεν επιθυμείτε να σας πιάνει η κάμερα ;Μήπως γιατί έχετε “χεσμένη τη φωλιά σας;”Τι έχετε να κρύψετε και από ποιούς; Μόνο οι ένοχοι φοβούνται. Κοροϊδεύετε  κάποιους και τρέμετε μην έρθουν στο φως οι πράξεις και τα λόγια σας;Για παράδειγμα,μήπως παίρνετε λεφτά από πηγές που δε θα έπρεπε:Μήπως μπαίνετε σε…δωμάτια που ντρέπεστε για όσα κάνετε εκεί μέσα;Ποια είναι τα ανομολόγητα που δε θα θέλατε να ξέρουν οι άλλοι; Γιατί πρέπει να σας ξέρουν με ένα διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που έχετε στην πραγματικότητα;

 

Λοιπόν,για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:Τις κάμερες τις φοβούνται όσοι έχουν λόγους να παρουσιάζονται διαφορετικοί από ό,τι είναι. ΄Οποιος είνα “καθαρός”…”καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται”.Βάλτε, επομένως, κάμερες παντού. Ιδιαίτερα στους φονικούς τους δρόμους, στις εφορίες,στις λογής  πονηρές συναλλαγές,στα λογιστικά γραφεία που συμπληρώνονται οι φορολογικές δηλώσεις των έχηδων, στα καζίνα και στις χαρτοπαιχτικές λέσχες,στα νοσοκομεία και σε όλα τα “κοινωφελή” ιδρύματα.Παντού βάλτε δορυφόρους και κάμερες.Να τους βλέπουμε και μεις τους εγκληματίες,να μην μπορούν να κρυφτούν,να  ξεμπροστιαστούν,να μάθουμε όλοι πόσα και ποια κουμάσια κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Οι δορυφόροι είναι ευλογία,οι κάμερς είναι ΛΥΣΗ.Αφήστε τις τάχα μου ευαισθησίες σας για την…ιδιωτικότητα.Τι πομπές σας θέλετε να κρύψετε και  το δικαίωμά σας να παρανομείτε ατιμώρητα.Δεκάρα δε δίνετε για τα πραγματικά  ατομικά δικαιώματα,όπως πχ,ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχουν ένα κομμάτι ψωμί τα εκατομμύρια των παιδιών που πεθαίνουν κάθε στιγμή από την πείνα.
Η ιδιωτικότητα σας μάρανε,Φαρισαίοι.