Π.ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ… ΑΚΚΙΖΟΜΕΝΟΣ!

 

 

Τατσόπουλος: Είμαστε εικόνα και καθ’ ομοίωσιν όσων μας έστειλαν στη Βουλή!

Έναν ακόμη τρόπο να προκαλέσει βρήκε ο Πέτρος Τατσόπουλος και αυτή τη φορά μέσω της σελίδας του στο Facebook και αναφερόμενος στον αγιασμό στη Βουλή.Και ενώ δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει η… κόντρα του με τη Ραχήλ Μακρή για το μέλλον της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο ανεξάρτητος βουλευτής “χτύπησε” ξανά, αυτή τη φορά με ένα post όλο… νόημα για εκείνους που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τον αγιασμό στη Βουλή. Και έγραψε: «Σήμερα στις 11 το πρωί ορκιζόμαστε πάλι. Τύποις, στη Βουλή των Ελλήνων. Κατ’ ουσίαν, στην Κιβωτό του Νώε. ΄Ολοι μαζί κι ανάκατα. Εργατικοί, λαμόγια, θαρραλέοι, θρασύδειλοι, ευφυείς, στουρνάρια, κροταλίες κι αιγοπρόβατα… Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν εκείνων που μας έστειλαν».

Βρε,Πετράκη μας, εσύ και μυαλό και χιούμορ και ικανότητες πολλές  έχεις και (επίσης σημαντικό για “κοινοβουλευτικούς”) γραμματάκια φαίνεται να ξέρεις. Τί στα “κομμάτια” θες τότε τα βουλευτιλίκια και  τα αξιώματα ;Υπάρχουν πολλοί  που μπορούν να κάνουν καλά και καλύτερα  όσα (δεν) μπορείς εσύ να κάνεις  μέσα στη Βουλή.

΄Εξω απ΄αυτή σίγουρα θα είσαι και θα νιώθεις πιο άνετα (πραγματικά “ελεύθερος και ωραίος”) και περισσότερη-ουσιαστικότερη δουλειά θα μπορούσες να προσφέρεις στα “κοινά”. Να κάθεσαι τώρα να  αρπάζεσαι και να σκυλοβρίζεσαι με μια ανόητη πολιτικά …Ραχήλ και να την παίρνεις και στα σοβαρά (αυτό δείχνει η πρεμούρα σου να της απαντήσεις),  υποτιμάς και την υποδομή σου και την όποια προσφορά σου στην ελληνική κοινωνία. Και επί πλέον, είναι δυνατόν να μένεις εσύ στη Βουλή και να συγχρωτίζεσαι-συνδιαλέγεσαι, έστω και …υβριστικώς,    με τους Ναζί,  που το παίζουν (ακόμα)  βουλευτές;

Απαλλάξου από τα σύνδρομα της αναγνωρισιμότητας και των  ποικιλώνυμων φιλοδοξιών σου (έστω και με καλών προθέσεων προσφάσεις ). Εντάξου στη μεγάλη και συνειδητοποιημένη πολιτικά, οικογένεια των  φορέων της ΑΠΟΧΗΣ.  Είναι ώρα να συπειρωθεί όλος αυτός ο “ψαγμένος” κόσμος (έφτασε τα 4.000.000)  και να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σ΄αυτό που λέγεται  πολιτική κατάσταση της χώρας.

Διάλεξε από τώρα πλευρά και “στρατόπεδο”. Αύριο θα είναι αργά.