…Γιατί, τί θα γίνουν, νομίζετε,  τα παιδιά και τα εγγόνια του Βενιζέλου, του Λοβέρδου, του Γεωργιάδη ,του Πικραμένου,

1.Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά

Θεσσαλονίκη: Νέα ποινική δίωξη στον αστυνομικό που τραυμάτισε θανάσιμα τον Κώστα Φραγκούλη

“Ελεύθερος με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη.

Μετά τη διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα σχετικά με το ζήτημα της προσωρινής του κράτησης, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έλυσε τη διαφωνία υπέρ του ανακριτή”

***.

“Σωρεύουν άνθρακας πυρός επί τας κεφαλάς αυτών”.  Και πριονίζουν το κλαρί που κάθονται! ΄

Ο λαός ,το λέει αλλιώς .”΄Οπως στρώνεις., κοιμάσαι” . Και όταν ξυπνήσεις το πρωί , θα είσαι πιασμένος σίγουρα.

2. Le Soir: Η Καϊλή ομολόγησε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τη βαλίτσα με 750.000 ευρώ<

ΚΑΙΛΗ - ΤΖΙΟΡΤΖΙΟ

“Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα»!

Η μεγαλύτερη τραγωδία σε αυτές της οικογένειες των διεφθαρμένων με τα ..λευκά κολάρα, έστω κι αν τα ίδια τα μέλη τους  δεν το αντιλαμβάνονται , είναι πως  η σκυτάλη της λαμογιάς και της απάτης παραδίδεται από πατέρα σε παιδί κι από  παππού σε εγγόνι.  Υπογράφουν έτσι και   την καταδίκη των ίδιων των απογόνων τους.   Κοινωνικός και…παιδαγωγικός κανόνας.

Τί θα γινόταν, δηλαδή,  η κόρη του Καϊλή; Αν φιλοδοξούσε  κάτι στη ζωή της, θα ήταν  να ξεπεράσει τον πατέρα της ,το γνωστό Θεσσαλονικιό απατεώνα, συνεργάτη  της ακροδεξιάς οικογένειας των Ψωμιάδηδων.   Θυμηθείτε:

Όπως αναφέρει  ο Μιχάλης Τρεμόπουλος  «ο Αλέξανδρος Καϊλής συντόνιζε εδώ και χρόνια ένα πολυμελές και ιδιοτελές κύκλωμα στη Νομαρχία και στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Το κύκλωμα αυτό είχε αναγάγει σε… επιστήμη τους «πρόχειρους διαγωνισμούς» (δηλ. τις απευθείας αναθέσεις), διασπώντας και δίνοντας 465 έργα μέχρι 45.000 ευρώ σε ημετέρους, τα περιβόητα 45άρια. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, εξέδιδαν ψευδείς βεβαιώσεις ότι έχουν υλοποιηθεί έργα που δεν έγιναν ποτέ και υπέγραφαν συμβάσεις έργου με πρόσωπα που δεν πατούσαν ποτέ στις υπηρεσίες τους».

Τί θα γίνουν, νομίζετε,  τα παιδιά και τα εγγόνια του Βενιζέλου, του Λοβέρδου, του Γεωργιάδη ,του Πικραμένου, αν δε συνειδητοποιήσουν τα εγκλήματα των ανθρώπων που τους κληροδότησαν τα κλεμμένα , μαζί με το επαίσχυντο όνομα;   Εθίζονται κι αυτά στην απάτη,  το εύκολο, το μαύρο χρήμα.

΄Ο, τι έγινε και ο γιος του «Μητσοτάκη Κάθαρμα» .  Ποιον αντέγραψε ο Κυριάκος (και μάλιστα κατάφερε και τούτος να τον ξεπεράσει), αν όχι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πατέρα και…μέντορά  του;

Στα χνάρια το γεννήτορα   όλα τα μέλη της   μαφίας.  Γι΄αυτό και την αποκαλούν “φαμίλια”.  Σπάνια να μη βγει το παιδί ,ίδιο με το γονιό του.  Οι εξαιρέσεις λίγες.   Η ζωή το  επιβεβαιώνει.

3.Δίκη Χρυσής Αυγής- Πλεύρης: Είμαι ακροδεξιός, χουντικός, φασίστας, ναζί- Αντισημίτης και ομοφοβικός

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο δικαστήριο

“Ο δικηγόρος ζήτησε την εξαίρεση της εισαγγελέως, επειδή «ασχολήθηκε με ιδεολογία, εμείς ασχολούμαστε με αξιόποινη πράξη και όχι ιδεολογία. Αυτό είναι το ποινικό δικαστήριο. Γιατί αναφέρθηκε στην ιδεολογία του κ. Λαγού; Και δε θα μας πει οποιοσδήποτε, έχουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Κατηγορηθήκαμε για τις ιδέες μας και γιατί πολιτικοποίησε την ποινική δίκη η κ. εισαγγελέας και μιλάει για ναζισμό».

Αργότερα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανέφερε στο δικαστήριο: «Εγώ προσωπικά είμαι αντισημίτης, ομοφοβικός, εθνικοσοσιαλιστής αλλά δεν δικαζόμεθα για τις ιδέες μας. Η εισαγγελεύς επιχειρηματολόγησε επί σαθρού εδάφους, γι’ αυτό ζητήσαμε την εξαίρεση, όχι γιατί μεροληπτεί, αλλά γιατί παραβιάζει τον νόμο, το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».

****

Ο Ναζί πατέρας του επίσης ΝεοΝαζί υπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τον έβαλε σε τέτοιο  θώκο για να μαυλίσει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, δεν είναι μόνο ευήθης, φαιδρός και ανισόρροπος, αλλά και νομικά, αν και δικηγόρος, ανεπαρκής  Το απέδειξε πολλές φορές παλιά  και πρόσφατα.

Ο Ναζισμός , πανάθλιε  και πανελληνίως ρεντίκολο,Κώστα Πλεύρη,   δεν είναι ιδεολογία. Ούτε καν ιδεοληψία. Είναι…σφαγή.  Ο Λαγός δε δικάζεται γιατί την ιδεολογία του,  αλλά γιατί, όσα πιστεύει,  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ  εγκλήματα και στοχοποιούν θύματα.

Ακόμα κι αν δεν είναι φυσικός αυτουργός σε 60 δολοφονίες και 3.500 κακοποιήσεις που  διέπραξε  όλα αυτά τα χρόνια η Χ.Α ,ο ίδιος  ο Λαγός, ως  πρωτοκλασάτο στέλεχος  του ΝεοΝαζιστικού μορφώματος, είναι ηθικός αυτουργός των εγκλημάτων.  Και αν γνωρίζει ο δικηγόρος του,   ο ηθικός αυτουργός , τιμωρείται με την ίδια ποινή του φυσικού αυτουργού.

4.Χαμόγελο του Παιδιού: «Ο πρόεδρος μένει σε μεζονέτα-δωρεά συνταξιούχου»- «Μου παραχωρήθηκε από το ΔΣ», λέει ο ίδιος

Στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρεται και για μια εταιρεία που φέρεται να διέθετε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού». Η εταιρεία αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες των οικονομικών αρχών, φέρεται να εισέπραττε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επί σειρά ετών από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για άγνωστες υπηρεσίες.

Τι απαντάει ο Κ. Γιαννόπουλος

«Σε απάντηση του δεύτερου πρωτοσέλιδου και άρθρου του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (18.12.2022), «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προς ενημέρωση καταρχάς των πολιτών που στηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στο έργο του Οργανισμού 27 συναπτά έτη, σημειώνει τα παρακάτω:

– Αναφορικά με τις αιχμές που αφήνονται για το πρόσωπο του Κώστα Γιαννόπουλου, Προέδρου του Οργανισμού τονίζεται ότι ο Κώστας Γιαννόπουλος έχει αφιερώσει εξολοκλήρου τη ζωή του από το 1995 και αδιάλειπτα έως σήμερα στην επιτέλεση του έργου του Οργανισμού.

Κυριολεκτικά, καθημερινά, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αποτελεσματική υλοποίηση όλων των δράσεων του Οργανισμού, το έργο του οποίου έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ως εκ τούτου, όπως είναι απόλυτα λογικό για να βιοποριστεί ο ίδιος και η οικογένειά του και στο πλαίσιο διαδικασιών εγκεκριμένων από τις Γενικές Συνελεύσεις λάμβανε συγκεκριμένα ποσά αμοιβής έργου που ενέκριναν ομόφωνα τα μέλη. Σήμερα αυτό δεν υφίσταται πλέον, καθώς έχει συνταξιοδοτηθεί, ωστόσο, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα.

Σημειώνεται επίσης, ότι ετησίως και όπως προβλέπεται υποβάλλει δηλώσεις Ε1, Ε9 και Πόθεν Έσχες, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του.

– Αναφορικά με το διαμέρισμα που διαμένει ο Κώστας Γιαννόπουλος και η οικογένειά του, σημειώνεται ότι του έχει παραχωρηθεί προς χρήση στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, βάσει της οποίας ο εκάστοτε Πρόεδρος προβλέπεται να διαμένει σε ένα από τα ακίνητα το Οργανισμού και να καλύπτονται οι μηνιαίες δαπάνες ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, κοινοχρήστων.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα αξιοποιείται τόσο για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της οικογένειάς του, όσο και ως ένα κατ’ ουσίαν συντονιστικό κέντρο των δράσεων του Οργανισμού στο πλαίσιο της 24ωρης απασχόλησής του.

– Αναφορικά με τις αιχμές που αφήνονται για τη σχέση των εργαζόμενων με τους υπευθύνους και συντονιστές των δράσεων του Οργανισμού, σημειώνεται ότι σε έναν Οργανισμό που απασχολεί σχεδόν 500 εργαζομένους πανελλαδικά είναι εύλογο και αναμενόμενο να έχουν προκύψει προβλήματα και διαφωνίες, πάντα με στόχο την εξασφάλιση των βέλτιστων παρεχόμενων υπηρεσιών στα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Παράλληλα, σημειώνεται ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απασχολεί πλήθος εργαζομένων σχεδόν από την έναρξη της λειτουργίας του, ανθρώπους οι οποίοι υπηρετούν τους σκοπούς του Οργανισμού με συνέπεια.»

***

Μπα, θα βάλουν χέρι και στο Γιαννόπουλο τώρα τα Γκεμπελόσκυλα;  Βάζουν “πλάτη” με το αζημίωτο, για  να ξεκοκκαλίσουν κι αυτό το ΄Ιδρυμα  εκεί στη  “γαλάζια ακρίδα”;
΄Αθλιοι,
μια κι εκεί στο ΒΗΜΑ,  έχετε  προμετωπίδα   το τρίπτυχο “πατρίς  ,θρησκεία, οικογένεια”, σας απαντούν τα ίδια  τα κείμενα της θρησκείας σας:

” και εν τω νόμω του Μωυσέως είναι γεγραμμένον· Δεν θέλεις εμφράξει το στόμα βοός αλωνίζοντος”. Α΄Κορινθίους, 9.9.

Εντολή. Το βόδι  να  τρώει από τα δεμάτια που αλωνίζει.  Είναι ο κόπος του.

Γιατί  λένε “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”; Μόνο την τέχνη του υψωμένου δάχτυλου και της  παλάμης  γνωρίζουν. Απ΄αυτά βιοπορίζονται ή  κάνουν ράβδους χρυσού και σηκώνουν παλάτια, όπως ο  αλήστου μνήμης συνάδελφό τους Γ. Τράγκας.  Και ού μόνον.

 

5.Περικλής Κονδυλάτος για Εύα Καϊλή: «Όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό, υποχρέωσή μας να τη στηρίξουμε»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για την Εύα Καϊλή

Θεόκουφο; ΄Οχι μόνο.

Τί τα θες;  Ο εθνικισμός  καίει εντελώς τις…φλάντζες του μυαλού. Οπότε,  χωρίς λάδι,  για πέταμα όλη  η μηχανή.

Τον τύπο δεν τον γνωρίζω. Για σουργελέ τον βλέπω, .Ούτε έχω χρόνο να ψάξω από ποιο τηλεοπτικό σκουπίδι  του  «Μεγάλου αδερφού» έγινε… διάσημος.

΄Ο τι και όποιος να είναι, όσοι τον ξέρετε, κράξτε τον. Πετάξτε του και καμιά στημένη λεμονόκουπα.  Δεν το αξίζει απλώς. Το ζητάει ο οργανισμός του.

Μωρέ,  τι σούργελα κυκλοφορούν  δίπλα μας!  Και  τους δίνουν κιόλας βήμα. Μη χάσουμε τις εφετμές τους..