ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ;

1. Σακελλαροπούλου: Η Δημοκρατία δεν γνωρίζει διακρίσεις -Ίσοι όλοι οι άνθρωποι μπροστά στον νόμο, σε ένα κράτος δικαίου

Κατερίνα Σακελλαροπούλου γελάει

Κυρία μου, “στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί”.  Και με τις δυο σας ιδιότητες  διαπράξατε εγκλήματα.  Ως μέλος και πρόεδρος του  ΣτΕ  και ως Πρόεδρος  Δημοκρατίας.

΄Εχετε ακούσει  τί είναι η  αιδήμων σιωπή;   “Ψιλά γράμματα” ,ασφαλώς,  για να σας είναι ευδιάκριτα.

2.Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά -Αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση στο Προεδρικό Μέγαρο | tanea.gr

***

Τυχερός ο ΄Αδωνις. Δε θα είναι μόνο η παρέα της Novartis  στα διπλανά κελιά σε κάποιο “Κορυδαλλό”, αλλά  ολόκληρη  η  μαφιόζικη κυβέρνηση  Κούλη ,που έσπρωξε τη χώρα ανεύθυνα και εγκληματικά  στον οικονομικό όλεθρο με πρόφαση την πανδημία,

Κι ακόμα.  Φορτωμένη με πάνω  από 12.000 φέρετρα , τους ψυχιάτρους και τους  φαρμακέμπορους πλούσιους από την τύχη που  τους κάθισε  να κρατάει  τη διαχείριση της πανδημίας στα χέρια του ένας…Χαρδιαλιάς. (Θεέ!)

Εκτός αν,  πάλι,   ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει νέα “Ομερτά”. Και με  τον Κούλη.   Θα είναι  όμως , η στερνή του. Ας το γνωρίζει, αν το αγνοεί.

3. α. Το πορτογαλικό «δράμα» της μετάλλαξης Δέλτα -Αδειάζουν τα ξενοδοχεία, γεμίζουν τα νοσοκομεία

Πορτογαλία

Πηγή: iefimerida.gr

β. Σπάει τα «κοντέρ» ο καύσωνας: Εκτόξευση της θερμοκρασίας έως και τους 44 βαθμούς -Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

Καύσωνας σε παραλία

Πηγή: iefimerida.gr

***

Δίπλα -δίπλα η παραπληροφόρηση-παραπλάνηση στην πορνοφυλλάδα. ΄Οπως κάθε ημέρα, άλλωστε.   Οι συγκεκριμένοι κοντυλοφόροι  ασκούν το πλέον εγκληματικό είδος της εμπορικής δημοσιογραφίας  .Την τρομολαγνία.    Φόβος, σύγχυση ,πανικός, παραίτηση.

Πολεμήστε τους πανάθλιους Γκεμπελίσκους Ράπτες με όλα τα μέσα. Και πρώτα-πρώτα   αρνηθείτε   να    εκτίθεστε  σε  τέτοιο βόθρο.  ΄Οταν πέσετε μέσα,   θα είναι αργά.

______________________________________

                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1 Μανώλης Κυπραίος :«Ντροπή σας στην @hellenicpolice”!

Εξαλλος ο πολεμικός ανταποκριτής Μ. Κυπραίος με την έφεση του ελληνικού Δημοσίου

«Ντροπή σας στην @hellenicpolice για το τι γράφετε στην έφεση. Κι εσείς ως πολιτικοί @chrisochoidis @PrimeministerGR που μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα, χρησιμοποιείτε την αναπηρία και πως η Ελλάδα έχει μνημόνιο, η ντροπή σας ακόμη μεγαλύτερη. Πόσο πιο χαμηλά;».

Με αυτό το τουίτ ο Μανώλης Κυπραίος δημοσιοποίησε το σκεπτικό του ελληνικού Δημοσίου, το οποίο άσκησε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που τον δικαίωνε εννέα ολόκληρα χρόνια μετά τον παρ’ ολίγον μοιραίο τραυματισμό του από τα ΜΑΤ. Τι λέει το κράτος; Πως ο Κυπραίος… ξεπέρασε την κατά 90% αναπηρία που του άφησαν οι αστυνομικοί, αλλά και ότι είναι πτωχό για να τον αποζημιώσει.

O Μανώλης Κυπραίος  έμεινε ανάπηρος στις 15 Ιουνίου 2011, όταν ΜΑΤ σε στοά στην οδό Φιλελλήνων έριξαν χειροβομβίδα κρότου – λάμψης. Εχασε την ακοή του και από τα δυο αυτιά, ενώ αντιμετωπίζει ακόμα σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας και, φυσικά, δεν μπορεί πια να εργαστεί. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στο κεφάλι για την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος, να μείνει επί μήνες ακινητοποιημένος και να κάνει χιλιάδες θεραπείες ώστε να καταφέρει ξανά να περπατήσει και να μάθει να επιβιώνει χωρίς να ακούει – η διαγνωσμένη αναπηρία του φτάνει σε ποσοστό 90%.

Οι κρανοφόροι που τσάκισαν τον Κυπραίο, όπως και τόσους άλλους πολίτες τα χρόνια των μνημονίων, δεν εντοπίστηκαν ποτέ και δεν δικάστηκαν

“Διαβάζοντας την έφεση έμεινα κυριολεκτικά έκπληκτος και αναρωτήθηκα αν ζω σε μια πολιτισμένη χώρα με δημοκρατικό καθεστώς ή όχι. Τα όσα γράφονται είναι από ανυπόστατα έως προσβλητικά. Αυτό δεν είναι νομικό έγγραφο, αλλά ένα έγγραφο απαξίωσης απέναντι στους νόμους και το πολίτευμά μας. Απέναντι στον πολιτισμό μας και το δικαίωμα του καθενός ανεξάρτητα από χρώμα δέρματος, θρήσκευμα, πολιτικό και σεξουαλικό προσανατολισμό, εθνότητα και κυρίως αναπηρία σε μια δίκαιη δίκη. Οχι, το “Κράτος δεν είναι αυτοί”, όπως είχε πει ο πατέρας του σημερινού Ελληνα πρωθυπουργού προς τα τότε αστυνομικά στελέχη, αλλά εμείς. Οι απλοί, μη ένστολοι πολίτες».

***

Φίλε μου,  αλήθεια δε γνωρίζεις πως ζεις σε Μπανανία;  Απορείς, δηλαδή,   αν η χώρα σου είναι πολιτισμένη και με δημοκρατικό  καθεστώς;

Πολιτισμένο και κράτος δικαίου  δεν είναι.  Απολύτως σίγουρο.

΄Ομως,  δεν έχεις δίκιο.  Δημοκρατικό καθεστώς έχουμε.  Είναι αυτό που ορίζει πως σε μια χώρα με 10.000.000 ψηφοφόρους, μπορεί ακόμα και ένας  Κούλης (ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ) να γίνει πρωθυπουργός  με το 1/4  αυτών των ψήφων.   Ο απόλυτος εξευτελισμός !

 Στο μεταξύ,  η Δημοκρατία ,μας διαβεβαιώνει ο  Τσόρτσιλ,  είναι καλύτερη από τη Δικτατορία, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή, αν έχουμε  δικτατορία,  δε θα είναι… καλύτερη από τη Δημοκρατία!  Φοβερό σκεπτικό ο τύπος.  Δεν παίζεται ο Εγγλέζος.

Επί της  ουσίας , η ποιότητα της Δημοκρατίας  δεν έχει καμιά σχέση με το αν είναι καλό ή όχι ως πολίτευμα (“το χειρότερο είναι”, λέει πάλι ο Τσόρτσιλ).  Αλλά, έχει να κάνει  με τα πρόσωπα που ασκούν την εξουσία. Για παράδειγμα, άλλο Πούτιν και άλλο Μπάιντεν. Ακόμα και Τραμπ.  Και φυσικά, άλλο “΄Ορμπαν”  (Ουγγαρίας και Ελλάδας) και άλλο  Τσίπρας.

΄Ολο το “ψαχνό” είναι εδώ. Και είναι σίγουρο πως μέσω  “Μπάιντεν” και “Τσίπρα”, θα κατακτήσουν  οι μελλοντικές  κοινωνίες , “πολιτεύματα”, πρωτίστως  αντιεξουσιαστικά.   Κάτι  που δε θα συμβεί ποτέ, όμως, αν δεν εμποδίσουμε το 1/4 αυτών των χαχόλων ψηφοφόρων  που λέγαμε, να συνεχίζουν να    ανεβάζουν στις   εξουσιαστικές  “καρέκλες”   κοινοβουλευτικούς δικτάτορες   (πρβλ Πούτιν,  Κωνστ. και Κυρ. Μητσοτάκη).

Η επιλογή είναι δική μας. Των συνειδητοποιημένων πολιτών. Ας  απομονώσουμε κι ας κόψουμε το δρόμο στους Χαχόλους.

΄ Υστερα απ΄αυτά,  εμείς πιστεύουμε  πως  ό,τι έπαθες και όπως  αντιμετώπισε σήμερα το πάθημά σου   η Δημοκρατία  “Κούλη”,  ήταν  αναμενόμενα  (Υπάρχουν και χειρότερα!). ΄Εξυπνος άνθρωπος είσαι.   Συνειδητοποιημένος πολιτικά, δεν ξέρω .  Αν ναι,  γνωρίζεις τί οφείλεις να κάνεις σε πολιτικό επίπεδο.

Σε   δικαστικό, πέρα από την  αποζημίωση που δικαιούσαι  από το Δημόσιο , όπως και όλοι οι παθόντες  τα ίδια εν μέση…Δημοκρατία, μην ξεχνάς πως και στη  δική σου περίπτωση ο Κων. Μητσοτάκης είναι ηθικός αυτουργός  της αναπηρίας που υπέστης. ΄Οταν λες σε ένα “αναλφάβητο ιδεολογικά μπατσάκι”   πως  “το κράτος είσαι εσύ”, τί  μπορεί να περιμένεις; Θα σε αφήσει ανάπηρο από  συνδυασμό αλαζονείας  και μίσους.

  Κληρονόμησε 32 διαμερίσματα    στο γιο του  ο μέγας αυτός εγκληματίας  “πολιτικός”. Ακριβώς με τις κομπίνες, τη  διαφθορά, τη διαπλοκή, την αμετροέπεια , που τον διέκριναν,  Λοιπόν, διεκδικήστε  αποζημιώσεις από τα κλεμμένα.   Είναι κακουργήματα αυτά. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

2.Αποκαλυπτική ανάλυση εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ. για τα γεγονότα στη Ν. Σμύρνη

“Kαταρρίπτεται το αφήγημα των αρχών περί επίθεσης σε αστυνομικούς, σύμφωνα και με την Disinfaux Collective. Eκτεταμένη χρήση γκλοπ.«Κόλαφο» για την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και για τη στάση φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αποτελεί η νέα ανάλυση της ερευνητικής ομάδας Disinfaux Collective αναφορικά με το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στις 7 Μαρτίου, στη Νέα Σμύρνη, που είχε προκαλέσει γενική κατακραυγή και μαζικές διαμαρτυρίες.

Η ομάδα φέρνει στο φως νέα ντοκουμέντα πριν, μετά και κατά διάρκεια του άγριου ξυλοδαρμού του 29χρονου Αλέξανδρου στην κεντρική πλατεία της περιοχής, επειδή μαζί με άλλους πολίτες διαμαρτυρήθηκε για την άδικη επιβολή προστίμου σε οικογένεια με παιδιά.

Αποκαλυπτική ανάλυση εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ. για τα γεγονότα στη Ν. Σμύρνη

 

Σύμφωνα με την ομάδα, που τοποθέτησε 16 διαθέσιμα βίντεο σε χρονολογική σειρά καταρρίπτεται το αφήγημα των αρχών για την υπόθεση. Ειδικότερα, εξάγονται τα εξής συμπεράσματα:

. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κάνουν εκτεταμένη χρήση πτυσσόμενων γκλοπ κατά ατόμου, ο οποίος δεν αντιστέκεται.

  • Δεν προκύπτει από το οπτικοακουστικό υλικό ότι υπήρξε κάποιου είδους οργανωμένη ομάδα ατόμων που κινούνταν συντεταγμένα ενάντια στους αστυνομικούς.
  • Σε κανένα από τα βίντεο δεν απεικονίζεται άτομο ή ομάδα ατόμων να επιτίθεται κατά αστυνομικών.
  • Δεν καταγράφεται απόπειρα αφαίρεσης οπλισμού η/και εξοπλισμού των αστυνομικών από το σύνολο των πολιτών ή από μεμονωμένα άτομα.
  • Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν από την αρχή στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και εμπλέκονται στο περιστατικό, έχουν το λιγότερο τρία χρόνια υπηρεσίας στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.
  • Αναντιστοιχίες στις καταθέσεις των αστυνομικών, αλλά και στις κατηγορίες που οι αρχές προσάπτουν στους συλληφθέντες

****

 Εισαγγελέας ακούει;  ΄Η όλοι του  τους  γίνανε “Ντογιάκοι”;  Και όχι μόνο για τους τραμπούκους σιδηρόφρακτους.  Πρώτα και αποκλειστικά για τους  “ΣΚΑΙ” . Τα  βοθροκάναλα του Κούλη, που ανελλιπώς, προκλητικώς   και ασύστολα ,παραβιάζουν κάθε λεπτό που  λειτουργούν  τον μισό ποινικό κώδικα!
Στη Ρωσία και την Ανατ. Ουκρανία από δικές μας αξιόπιστες πληροφορίες συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια.   Τις προάλλες στις διαδηλώσεις για την νέα  απόπειρα εξόντωσης του Νοβάλντι με δηλητήριο ,  πάνω από 200 Πουτινοκάναλα  και ακροδεξιομικρόφωνα αναμετάδιδαν   ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ  πως  “ένοπλοι διαδηλωτές επιτίθενται αυτή την ώρα στις δυνάμεις ασφαλείας ,  με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των αστυνομικών μας”!
Οι “Πορτοσάλτε”  της Ρωσίας του Πούτιν και του Κυριάκου,   δεν είναι φυλακή για τους πασίγνωστους λόγους.  Ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, όμως,  σε μας εδώ, τί λέει για όλα αυτά;  Λάθος ζητάμε εισαγγελική  παρέμβαση και τον αρχι-Γκεμπελίκσο Πορτοσάλτε  της  ακροδεξιάς λαίλαπας – προπαγάνδας ,  φυλακή;
 “Συνεχίστε να πριονίζετε το κλαρί που κάθεστε”. Χαρά για μας και  αιφνίδιος  όλεθρος για σας. Ευτυχώς, που δε γνωρίζετε Ιστορία .Η μόνη  φορά  που είναι χρειαζούμενη, τελικά,  η  ιστορική άγνοια.

3. Γλυκά Νερά: Ανατροπή με το ταξίδι στη Σούδα

“Τέλος στο μυστήριο γύρω από το ταξίδι της Καρολάιν στη Σούδα φαίνεται πως βάζει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Το τελευταίο διάστημα οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν την 20χρονη να έχει ταξιδέψει μαζί με ακόμη ένα άτομο στη Σούδα όπου φέρεται να επισκέφθηκε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση. Μάλιστα, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές είχε αναφερθεί σε αυτό το ταξίδι χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει εάν επρόκειτο για την 20χρονη Καρολάιν ή για τον 33χρονο συζυγοκτόνο. “Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, που αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δύο. Αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 12 Απριλίου” ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν προκύπτει αλλά διαψεύδεται κιόλας από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς αυτές τις ημερομηνίες το στίγμα των δύο κινητών του ζευγαριού έχει εντοπιστεί στην Αττική. Επιπλέον αυτό το σενάριο διαψεύδουν τόσο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού για το οποίο γίνεται λόγος, όσο και ο μεσίτης που το διαχειρίζεται”.

***

Αφήστε τα  άλλα. Τις κωμικοτραγικές σκηνές  που βλέπουμε  εδώ και εβδομάδες  στο  “σίριαλ των κοντυλοφόρων”  με τίτλο  “΄Εγκλημα στα Γλυκά Νερά”!   Του δώσανε και κατάλαβε.

Αυτός,  ο κατάπτυστος σφογγοκωλάριος της  εθνικής μας, βλαχαντερής    Σέρλοκ Χολμς , της Αγγελικής Νικολούδη, που  ισχυρίζεται πως υπήρξε και ταξίαρχος της ΕΛΑΣ (!)  δεν έχει την ελάχιστη  τσίπα;  Λίγο νιονιό,  ούτε;    Δε λέμε να “κρεμάσει πέτρα στο λαιμό και να κατηφορίσει στο Φάληρο” . Αυτά τα πράγματα  θέλουν παλικαριά και εντιμότητα. Απλώς, λέμε, να χαθεί στο πλήθος, να κρυφτεί  μαζί  τις πομπές του.

Δεν υπάρχει κανείς με  στοιχειώδη λογική  στην Αστυνομία, να τον τραβήξει πίσω; Κι αυτή  την…αμαζόνα -Ντέντεκτιβ  ,  υπάρχει κόσμος    που  αντέχει να τη βλέπει να  αποπατεί στα μούτρα τους;

Εν τάξει.  Τούτοι  δεν καταλαβαίνει από  ρεζιλίκι. Παράς και ψώνιο είναι ανίκητα. ΄Οπως ακριβώς και  η ηλιθιότητα. Αλλά, πάλι; Μπορεί κανείς να μου φτιάξει το “προφίλ” εκείνου  που στήνεται  απέναντι από το βλακοκούτι,    για να παρακολουθεί το ρεσιτάλ  κιτσαριού από το  …  ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΟΣ   ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ   ;