ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Ο Τράγκας αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών

Ο δημοσιογράφος εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει πλειοψηφία 180 βουλευτών, ώστε να εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα, οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο του 2015.

Όπως υποστήριξε στην εκπομπή του στον Realfm, η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει πλειοψηφία 180 βουλευτών, ώστε να εκλεγεί ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, και να αποτραπεί η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

 Και από πού και ως πού αναγορεύτηκε ο Τράγκας σε ειδικό,για να κάνει και τέτοιου είδους σοβαρές, πολιτικές προβλέψεις; Ο αδίστακτος “δημοσιογράφος” ,αν  είναι ικανός για κάτι, είναι για να  έχει το υβρεολόγιο ως επιχείρημα, τη λαμογιά ως μπίζνα και τρόπο ζωής , το θράσος και την υποκρισία ως “αρετές”.

Η ιστορία τον έχει κατατάξει στη λίστα των πιο άθλιων, πανούργων και αδίστακτων εκπροσώπων της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Πάνε οι εποχές, που “κονδυλοφόροι” σαν ελόγου του γράφανε και την ιστορία και  παρείχαν άφεση και κάλυψη σε τέτοιου είδους τρωκτικά. “Καλές εποχές” για εκείνους τότε.  Καλές για μας  οι σημερινές.

“΄Εχει ο καιρός γυρίσματα” δε συνηθίζει να  λέει πάντα ο ..”τζάμπα μάγκας” και φιλο-Ναζί Γιώργος Τράγκας;