ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

 

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες… ΚΡΙΟΣ: Γεμάτο ενέργεια! Το Κριαράκι σας σαν γνήσιο παιδί του Άρη είναι γεμάτο ενέργεια που πρέπει κάπου να τη διοχετεύσει για να είναι ισορροπημένο. Η ιδέα ότι πλησιάζει η ώρα να αρχίσει το σχολείο στην κυριολεξία το γοητεύει. Έχοντας συνηθίσει να είναι αρχηγός και να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα παιδάκια, το να βρίσκεται σε μια τάξη είναι το καλύτερό του. Η δυνατότητα να διαπρέψει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως είναι το νηπιαγωγείο το ενθουσιάζει.

Αδίστακτοι για το κέρδος οι τσαρλατάνοι της …πρόβλεψης του μέλλοντος(!!), που κρύβονται πίσω από πομπώδεις τίτλους (όπως αστρολόγοι, οιωνοσκόποι και λοιπές αηδίες)  και φυσικά η εμπορική δημοσιογραφία, ξεκίνησαν να κακοποιούν ακόμα και παιδικές ψυχούλες με τις εγκληματικές “προβλέψεις” τους . Εθίζουν έτσι τον άνθρωπο “εξ απαλών ονύχων” (για να μην τον χάσουν ως ενήλικο από  πελάτη) στην προκατάληψη, τον απροποσανατολισμό, το φόβο, την ανασφάλεια, τον ψυχαναγασμό,την κατάθλιψη  και την αδράνεια.

Δεν είναι έγκλημα; Ανοσιούργημα;  Ο βιασμός της ψυχής είναι χειρότερος και πιο επικίνδυνος από εκείνον του κορμιού. Το γνωρίζουν οι εισαγγελείς, αλλά σιωπούν.

Μια μέρα δε θα πιστεύουν οι γενιές του μέλλοντος πως στην εποχή μας  βασική (σχεδόν πρώτη) προϋπόθεση για να… “τα βρουν” ή να χωρίσουν δυο άνθρωποι είναι το ζώδιο, ο ωροσκόπος τους και οι άλλες ανόητες προκαταλήψεις. Είναι τραγικό για το μορφωτικό επίπεδο ενός ατόμου  και για τον “πολιτισμό” του  γενικότερα να σε ρωτάει σε μια πρώτη συνάντηση “τί ζώδιο είστε,σε τί ωροσκόπο ανήκετε και ποια ώρα γεννηθήκατε”! Φαντάζεται ο πανίβλακας πως αν μάθει αυτά τα …μεγάλα μυστικά έχει σχηματίσει τη βασική εικόνα της προσωπικότητας του άλλου!

Τραγικό, αστείο,αλλά πρωτίστως επικίνδυνο!