ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΟΠΡΟ” ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

 

 

Απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας

Σε επίσημες ανακοινώσεις για τη φωτογραφία ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής» με «πρωταγωνιστή» έναν αστυνομικό διοικητή της Ύδρας, ο οποίος χαιρετά ναζιστικά, με φόντο ένα βαγόνι της χιτλερικής Γερμανίας, μέσα στο Μουσείο Συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. για την συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίσθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας δικογραφία, η οποία υπεβλήθη στην αρμόδια Εισαγγελία Πειραιά την 10-06-2014. Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, με Διαταγή του Αρχηγείου διενεργείται από 22-07-2014 Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία είναι σε εξέλιξη.

Από τις αρχές Ιουνίου έχουν, λένε, οι αρμόδιοι στα χέρια τους την καταγγελία (εμείς υποστηρίζουμε πως ήξεραν τα συμβάντα νωρίτερα και όχι μόνο αυτό του ναζιστικού χαιρετισμού, έχει και άλλες ναζιστικές-ρατσιστικές δραστηριότητες ο βρώμικος αυτός μπάτσος) και ακόμα ,Σεπτέμβρης μήνας, δεν έχει απολυθεί το τέρας τωυ ναζισμού από την Αστυνομία. Ακόμα… διενεργούν ένορκη διοικητική εξέταση και φυσικά ο αλητήριος μισθοδοτείται (και θα είναι για πολύ) από τα λεφτά του φορολογούμενου φουκαρά ΄Ελληνα.

΄Ανθρωποι σοβαροί που γνωρίζουν από μέσα την κατάσταση στην ΕΛ.ΑΣ, μας διαβεβαίωναν παλιότερα πως  σχεδόν ένα 40% των υπηρετούντων στο σώμα είναι, όχι απλά ακροδεξιοί,  Ναζί- Χρυσαυγίτες. Τί έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση , για να καθαρίσει την “κόπρο του Αυγεία”; Απολύτως τίποτα. Οι θαυμαστές του Χίτλερ παραμένουν στην υπηρεσία, το… παίζουν αστυνομικοί, προσβάλουν ολόκληρο το “σώμα” και τους έντιμους αστυνομικούς και μισθοδοτούνται, χωρίς να προσφέρουν στην ουσία έργο, απο το δημόσιο χρήμα.  

Αν δεν τολμήσει και η νέα κυβέρνηση μετά της εκλογές να προχωρήσει σε επαναστατικές αλλαγές στην Αστυνομία, να βάλει το “μαχαίρι στο κόκαλο” και να απολύσει τους Ναζί απ΄όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο από την ΕΛ.ΑΣ, θα έχουμε σοβαρά επεισόδια και τραγικές εξελίξεις στον ευαίσθητο  χώρο της ελληνικής αστυνομίας.

Ας το θυμούνται αυτό όσοι οφείλουν να έχουν μνήμη.