ΔΕΞΙΟΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ . ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΜΕΤΟΧΩΝ… ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΜΕΤΟΧΩΝ»
Handelsblatt για Ελλάδα: Η αλλαγή της κυβέρνησης αναζωογονεί το χρηματιστήριο
Πηγή: iefimerida.gr

Χρηματιστηριο σημαια

 

Δείτε ιδίοις  όμμασι τί σημαίνει αισχρός,ανήθικος, ναρκοτρεφόμενος Τύπος της Δεξιάς.   Ο γκεμπελισμός σε πλήρη …οργάνωση. “Η αλλαγή της κυβέρνησης αναζωογονεί το χρηματιστήριο”, λέει η φυλλάδα του αχυράνθρωπου Χ. Ράπτη. Οπότε,μπράβο στην κυβέρνηση του Υιού. ΄Οπως,ακριβώς το  έλεγε και προεκλογικά. Κατάφερε τελικά  να προσελκύσει  τους επενδυτές.

Η ξένη εφημερίδα, γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.  Όμως, η  παλιοφυλλάδα, ασύστολα, παίρνει μια φράση από  όλο το κείμενο, την κόβει, τη  ράβει στα μέτρα της και ταϊζει με μπόλικη σαπίλα  τους  σκουπιδοφάγους της, που την έχουν ανάγκη. ΔΕΞΙΟΣ, ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ . ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΜΕΤΟΧΩΝ …ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Η αλήθεια για το χρηματιστήριο είναι όπως την περιγράψαμε χτες. Ξαναβάζουμε την ανάλυση  της πραγματικότητας:

“Mitsotakis’  s effect” στη μεγάλη κατρακύλα.

Στις δύο εβδομάδες εξανεμίστηκαν 6,2 δισ στο ΧΑ και ο τράπεζες έχασαν 24%!Πιέσεις και στα ομόλογα.

*****

Μην ψάχνετε στις  φυλλάδες των ναρκέμπορων να βρείτε την είδηση.Ούτε στα κανάλια τους. Είναι απαγορευμένη. Ακόμα και το  google συμμετέχει στο μποϊκοτάζ  της πληροφορίας, αφού βγάζει ειδήσεις ΜΟΝΟ πληρωμένες. Αυτές παρουσιάζει,τις άλλες τις τρώει το μαύρο σκοτάδι. Να κυκλοφορεί λέμε το ναρκοευρώπουλο,όχι μόνο σε λίγες τσέπες.

Εμείς πήραμε την πληροφορία από το χρηματιστήριο.Και είναι  πέρα για πέρα αληθινή. Και γα να μην ευλογάμε τα γένια μας ,σας λέμε πως, αν κάνετε το λάθος  να αναζητάτε την  ενημέρωσή σας από τη  δημοσιογραφο-αλητεία των ναρκέμπορων, εσείς χάνετε. Δικό σας το πρόβλημα και ο εξευτελισμός.

___________________________________________________-

1. 1,5 ΧΛΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗ
Ευρήματα εμπρησμού στη φωτιά στην Εύβοια: Εντόπισαν στουπιά, μπιτόνια, εύφλεκτο υγρό και γκαζάκια

Καμένο δάσος στην Εύβοια, καμένο αυτοκίνητο και ευρήματα

Οι πυρκαγιές επί κυβερνήσεως Ν.Δ είναι εμπρησμός!  ΄Οπως και το 2007, με τις ασύμμετρες φαντασιώσεις   του  αφασικού Πολύδωρα.

Βόμβες μολότοφ (12 για την ακρίβεια) βρέθηκαν πέρυσι στην πυρκαγιά της Κινέτας. Αλλά, οι ίδιες δεξιές φυλλάδες,που σήμερα έχουν πρωτοσέλδη την είδηση,  δεν έβγαλαν τσιμουδιά τότε.Μιλούσαν για …αμέλεια,όπως και στο Μάτι. Χρειάστηκε να βγει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να κάνει την ανακοίνωση. Τότε, όμως, είχαμε κυβέρνηση αριστεράς!

Ηθική που σπάζει κόκαλα! Το 90% του ελληνικού Τυπου ελέγχεται από εμπόρους ναρκωτικών,υπόκοσμο και λαμόγια. Όλα θυσία στο βωμό του αισχρού  κέρδους. Στηρίζουν κυβέρνηση,που με τη σειρά της τους στηρίζει κι εκείνη. Ομερτά.  Μιλάμε για κανονική μαφία.

2.Χαρδαλιάς: Στη φωτιά στην Εύβοια, παρά τις δυσκολίες, έγινε αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε

Νίκος Χαρδαλιάς με πρωθυπουργό

“Στήθηκαν” για τη φωτογραφία οι πολιτικοί απατεώνες της κυβέρνησης,όπως  φαίνεται καθαρά. ΄Ομως,όλο ξέρουμε πως δεν έγινε τίποτα  σωστά και πως πυροσβεστική και κυβέρνηση είναι υπόδικες για τη τεράστια οικολογική καταστροφή  των τελευταίων 15 χρόνων.

Κανονικά, αν υπήρχε ανεξάρτητος εισαγγελέας,με μια μόνο ερώτηση θα είχε παραπέμψει όλον αυτό τον  εγκληματικό θίασο πολιτικών και πυροσβεστικής να δικαστούν  με βαριές κατηγορίες. Μόνο που δεν υπάρχει τέτοιος εισαγγελέας στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας”,της διαφθοράς και της απάτης.Και τη εμπλοκής της δικαιοσύνης  με τι άλλες εξουσίες, φυσικά.

Το ερώτημα απλό, κατανοητό, σαφές για όλους τους έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη: Πώς μια πυρκαγιά που ξέσπασε από εμπρησμό  χιλιόμετρα μακριά από τα Ψαχνά και το Κοντοδεσπότι,κόντεψε να μπει στα σπίτια των κατοίκων  και τω δύο περιοχών; Πώς γίνεται να μας λέει ο πολιτικός Καραγκιοζάκος παραπάνω  πως “έγινε ό,τι έπρεπε” την ώρα που κάηκαν (κατά τους υπολογισμούς οικολόγων) σχεδόν 35.000 στρέμματα; ΄Εφταιγε ο… στρατηγός άνεμος; Τι απολογείται ο νέος παρλαπίπας Πολύδωρας;

 

3.ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ
Ελ Σαλβαδόρ: Ξανά στο εδώλιο θύμα βιασμού που έμεινε έγκυος και έχασε το μωρό!

H Έβελιν Ερντάντεζ στο εδώλιο δικαστηρίου στο Ελ Σαλβαδόρ

Στο εδώλιο δικαστηρίου του Ελ Σαλβαδόρ κάθεται ξανά κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία η νεαρή Έβελιν Ερνάντες, που αφού έμεινε έγκυος, έπειτα από βιασμό, έχασε το μωρό!.

Η Ερνάντες, σήμερα 21 ετών, έφηβη όταν γέννησε, είχε καταδικαστεί ήδη τον Ιούνιο του 2017 να εκτίσει 30 χρόνια κάθειρξη,

«Θέλω μόνο να πω ότι είμαι αθώα» και «ξέρω ότι (ο δικαστής) θα αποδώσει δικαιοσύνη στην υπόθεσή μου», είπε η Έβελιν Ερνάντες φθάνοντας στο δικαστήριο. Η νεαρή εξηγεί πάντα ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

****

Βιάστηκε και  καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη. Αντί να της ζητήσουν συγγνώμη και να είχε φροντίσει η ίδια η Πολιτεία (θεός να την κάνει  Πολιτεία) να απαλλαγεί από το ανεπιθύμητο έμβρυο, τη βάλανε και στα κάτεργα. Και ώ του θαύματος!

Η Ερνάντες,  θύμα κι αυτή της τύφλας του καθολικισμού,αντί να φέρει τα πάνω κάτω, να  φτύσει κατάμουτρα το σύστημα που τιμωρεί τον αθώο αντί τον ένοχο,δηλώνει …πίστη  στους ανθρώπους  που την ξέσκισαν.  Είναι σίγουρη, μας λέει,  πως “ο δικαστής της θα αποδώσει δικαιοσυνη”!  Τέτοια πια πλύση εγκεφάλου αυτή η θρησκεία;

Η Καθολική εκκλησία στους αιώνες,πέρα από τα τρομερά εγκλήματα, που  τη βαρύνουν (απείρως χειρότερα από αυτά των ακραίων Ισλαμιστών) , είναι υπεύθυνη για τη “λοβοτομή” εκατομμυρίων  οπαδών-πιστών της σήμερα στον κόσμο. Από τα πιο άγρια, βρώμικα και αφύσικα  θρησκευτικά συστήματα που επινοήθηκαν ποτέ.

4.Από τον καύσωνα στον… χειμώνα: Καταρρακτώδης βροχή και πτώσεις κεραυνών σε Μαγνησία – Θεσσαλονίκη

Καταρρακτώδης βροχή και πτώσεις κεραυνών στη Μαγνησία

Κατ΄αρχήν, είδατε εσεις καύσωνα; Με 8 και 10 μποφόρ (μελτέμια)  μπορεί τη ζέστη να τη λες καύσωνα; Αν είσαι εκτός των άλλων και αστοιχείωτος , μπορείς

Από την άλλη,πού είναι το περίεργο, άσχετε κοντυλοφόρε; Ανέκαθεν συνέβαινε το φυσικό αυτό φαινόμενο.Και ο λαός έλεγε και λέει  χαρακτηριστικά.”Από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι”.

Εμπορική δημοσιογραφο-αλητεία. Απ όπου κι αν την πιάσεις, λερώνεσαι!

5.ΞΟΔΕΨΑΝ 4 ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
Το άτακτο Brexit τρομάζει τους Βρετανούς – Αποθηκεύουν τρόφιμα και φάρμακα φοβούμενοι ελλείψεις

Οι Βρετανοί ξόδεψαν 4 δις για προμήθειες φοβούμενοι ένα άτακτο Brexit

΄Ατακτο, ναι. Να συμφωνήσουμε Για να πάρουν ένα σκληρό μάθημα οι τυφλωμένοι εθνικιστές σε όλο το κόσμο.  Αλλά, τέτοιοι  είναι η μειοψηφία στη γηραιά Αλβιώνα..  Το 65% των ΄Αγγλων δε θέλει να φύγει  η χώρα από την Ε.Ε. Γιατί να πληρώσουν κι αυτοί;

Ιδού ο ερώτημα. “Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά”.Δυστυχώς,αυτό  είναι το σύστημα της εγκληματικής Δημοκρατίας.  Κανονική Ολιγαρχία. Πολίτευμα των  λίγων.