ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ. ΤΟ ΦΕΪΚ , ΩΣ … ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

1. α. Άγρια επίθεση Χατζηνικολάου σε Πολάκη: “Άθλιε συκοφάντη, εσύ να ζητήσεις συγγνώμη, βρωμιάρη”

Χατζηνικολάου Πολακης

β. Χάρης Ρώμας για Τέμπη:  «Ήταν μία τεράστια εγκληματική αμέλεια και είναι και ανθρώπινο λάθος»

«Να τελειώνουν οι ειρηνικές πορείες με το κάψιμο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων;», ανέφερε ο ηθοποιός. :  Ήταν μία τεράστια εγκληματική αμέλεια κι είναι και ανθρώπινο λάθος. Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας, γιατί η κάθε κουβέντα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εγώ ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ. Θα μπορούσα να μην τα λέω και να γίνομαι αρεστός».

***

Το λέμε συνεχώς και το υπογράφουμε, ΄Ατιμη  φάρα αυτή των  ηθοποιών  και των δημοσιογράφων. (Ξεχωρίζουμε ελάχιστους  μόνο  στο χώρο της Τέχνης. Γκεμπελίσκο, κανέναν).  Χωρίς μπέσα, χωρίς ιδεολογικό μπούσουλα.

Δεν είναι τυχαίο που ο λαός  στο συμβολικό του χαρακτηρισμό, “σοφός” ,  δεν τους  υπολήπτεται, τους έχει για ελαφριούς και ασόβαρους . Θεατρίνους και κοντυλοφόρους τους αποκαλεί, ειρωνικά  και σημειολογικά.

Για χρήμα  και  φήμη, πουλάνε  και τη μάνα τους. Μην πούμε τίποτα χειρότερο. Αλλά και πάλι μέσα θα είμαστε.   Είναι  οι πιο επικίνδυνες συντεχνίες, επειδή ακριβώς σε αυτούς  τους χώρους , το ψέμα,  ο μύθος, είναι επάγγελμα,  χρήμα. Μίμηση και υποκρισία.

Η επικαιρότητα και πάλι επιβεβαιώνει  του λόγου το αληθές και ασφαλές:

Νίκος Χατζηνικολάου . Ο …Χίος  της σοβαροφανούς δημοσιογραφίας.  Αλλά και ο Τράγκας της διαπλοκής, της διαφθοράς και της ανηθικότητας.   Τον έχουμε πλειστάκις  κράξει  εδώ και καταγράψει στις σιχαμένες  σελίδες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, που έχουν πιάσει μόνιμο  στασίδι όλα τα λευκά κολάρα της  σύγχρονης  ελληνικής Μπανανίας της Δεξιάς.

Είναι ένα…φωτεινό, ηλίου φαεινότερο, παράδειγμα πώς στην  Ελλάδα των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων ,αν έχεις  μπάρμπα στη Κορώνη, η μπαμπά  “πολιτικό” (Θου,Κύριε)  αβρόχοις ποσί, ούτε καν μια…Πάντειο να  μπορείς να βγάλεις, χτίζεις παλάτι στη Ν.Πολιτεία.  Μάλιστα ως αλαζόνας και υπερφίαλος , βάζεις μέσα  και ασανσέρ, να πουλήσεις  μούρη.

Τον έχουμε στολίσει επανειλημμένα. Ανήγαγε το ψέμα, το βιασμό της αλήθειας σε επάγγελμα.  «Εν πολλοίς εγκλήμασι και πολλαίς  αμαρτίαις περιπεσών» . Το άθλιο μικρόφωνο και η  βρώμικη πένα.  Ανοσιουργήματα  τα έργα του.  Να επισημάνουμε μόνο ένα.

΄Οταν ο Κώστας  Καραμανλής  χρεοκοπούσε  τη χώρα,  ήταν και τούτος μαζί με τον  Τράγκα και τις εκατοντάδες όμοιες  ακρίδες,  πεσμένος με τα μούτρα στο  μέλι.  ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τότε,  τον καταγγείλαμε κι αυτόν  πως κρύβει την αλήθεια και  για να ξεκοκαλίζει ψητό,  βάζει πλάτη  στην καταστροφή της χώρας. Αλλά πού να μιλήσει; Μπορείς με μπουκωμένο στόμα να βγάλεις τσιμουδιά;

Πότε θα τιμωρηθεί ,η πανάθλια αυτή τηλεπερσόνα;  Με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ποτέ. Οι γενιές που έρχονται θα ζητήσουν από τους κληρονόμους του πίσω τα κλεμμένα;  Αν είναι σαν κι εμάς,  σήμερα, όχι . Αν  πάψουν να είναι υπήκοοι  Μπανανίας, πιθανόν.

΄Οσο για τον έτερο ακροδεξιό και προαλειφόμενο για  δήμαρχος Χαλανδρίου,  Χάρη Ρώμα  και μόνο ως ηθοποιό και…ακροδεξιό (ιδιότητες φαρμάκι)  ΠΟΤΕ  δεν τον αναγνωρίσαμε  ως σοβαρό. Αλλά δε φτάνει αυτό.   Εκτός από την αποχαύνωση της μάζας με το σκουπιδαριό που παράγει εδώ και αρκετές δεκαετίες  στις μπίζνες των χωματερών,  είναι και αισχρός προπαγανδιστής Γκεμπελίσκος στην υπηρεσία της Μητσοτακικής  μαφίας.  Ασελγεί ακόμα και στα θύματα των Τεμπών.  Στηρίζει το έγκλημα. Ασύστολα ,προκλητικά, μπαμπέσικα.  Τόσο βρώμικος!

2. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση.

“Ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, σε μια κίνηση από πλευράς Μαξίμου να «απαντήσει» στην  επισκεχψη Τσιπρα στον χώρο όπου μέχρι τον Ιούλιο του 2019 λειτουργούσε ο σταθμός τηλεδιοίκησης της Λάρισας, βρέθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Με χαρακτηριστικό ύφος ο κύριος υπουργός δήλωσε με στόμφο «δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, ούτε εντός της Βουλής, ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία» για να επαναλάβει το αφήγημα περί τηλεδιοίκησης λέγοντας «αυτός ο πίνακας, δηλαδή το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί. Ο χειρισμός του τοπικού ελέγχου και της χάραξης των διαδρομών. Σας θυμίζω ότι έχει παραδοθεί από τον Νοέμβριο του 2022. Ένα σύστημα που λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε».

Ζήτησε, λοιπόν, μετά και από ερώτηση δημοσιογράφου από τον σταθμάρχη που ήταν παρών να παρουσιάσει τη διαδικασία και τότε το αφήγημα κατέρρευσε με τον εργαζόμενο να δηλώνει χαρακτηριστικά ««αυτό δεν είναι το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά τοπικός χειρισμός της διαδρομής». Και εξήγησε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί».

***

“Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση”, είπε ο υπεύθυνος.

Ο αναίσχυντος  υφυπουργός,  θα του έλεγε -σκάσε ,ρε, ηλίθιε, μας ξεφτίλισες.  Αλλά , ήταν  κάμερες και μικρόφωνα ανοιχτά. Οπότε,  ο εις των δολοφόνων, μάζεψε  τις πομπές του και προτίμησε να την κάνει μετά το ξεβράκωμα, κανονικά και …παπαδοπουλικά,  με …ελαφρά πηδηματάκια.  Τον φτύνουν ,σκουπίζει τις μπίχλες και  δεν τρέχει τιποτα

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Δεν πάει μακριά, Οι μάσκες πέφτουν. Γυμνός και τετραχηλισμένος  Μητσοτάκης και μαφιόζικη παρέα, συνεχίζουν να σκυλεύουν  τα θύματα στα Τέμπη .

Διαπράττουν βαριά και επαναλαμβανόμενη ΄Υβρη.  Θα τιμωρηθούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η οργή περισσεύει. Είναι κοντά η ημέρα της κάθαρσης.

3. α. ” ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΛΛA“- IRINA A.S. Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΑΓΩΒΟΥΝΟΥ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ

“Η ΕΥΠ ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι η φερόμενη ως «Μαρία Τσάλλα», η οποία από το 2018 είχε ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητα, ήταν στην πραγματικότητα η πράκτορας «Irina A.S.», η οποία χρησιμοποιούσε «βαθύ κάλυμμα» μέσω της παραποίησης ατομικών εγγράφων και χρήσης πιστοποιητικών που προέρχονταν από στοιχεία θνησιγενών βρεφών. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και νέα διαρροή από την ΕΥΠ: η συγκεκριμένη πράκτορας εδώ και λίγους μήνες έχει διαφύγει στη Ρωσία. Επομένως προς τι οι διθυραμβικές ανακοινώσεις της ΕΥΠ αναφορικά με το πώς εντόπισε τη δράση μιας πράκτορα, η οποία όμως διέφυγε στο εξωτερικό; Είναι δυνατόν να πανηγυρίζει η ΕΥΠ για το φιάσκο της διαφυγής της πράκτορα;”

β.Στη Μόσχα ο Κινέζος πρόεδρος – Μενβέντεφ μαινόμενος για το ένταλμα κατά Πούτιν από ΔΠΔ

***

“Φρικτές θα είναι οι συνέπειες για το διεθνές δίκαιο, από την απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου, προκειμένου να τον δικάσει για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, επειδή «απέλασε παρανόμως» παιδιά από το Ντονμπάς στη Ρωσία, εκτίμησε ο προκάτοχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Αποφάσισαν να δικάσουν τον πρόεδρο (…) πυρηνικής δύναμης, που δεν είναι κράτος μέλος του ΔΠΔ για τους ίδιους λόγους με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες», σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της χώρας και νυν  αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, μέσω της πλατφόρμας Telegram: «Οι συνέπειες για το διεθνές δίκαιο θα είναι τερατώδεις».

***

Εκαψαν 100 και  παραπάνω ανθρώπους στο Μάτι.  Φωτιές που έβαλαν με τα ίδια  τους τα χέρια βρώμικοι ρώσοι πράκτορες,απο τις εκατονταδες που κατοικοεδρεύουν  στην Ελλάδα. Πολλοί με ταυτότητες ομογενών και ειδικά ΡωσοΠοντίων.

20 και περισσότερα χρόνια, από την ώρα  που ο   ψυχοπαθής πράκτορας της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ,  Πούτιν, κατάφερε να γίνει και πρόεδρος  της Ρωσίας, η Ελλάδα  κατέστη    η μεγάλη αγάπη των Ρώσων κατασκόπων .Και η ρώσικη πρεσβεία η σφηκοφωλιά  τους. Από εδώ κινούνται  όλα τα ζόμπι της κατασκοπίας σε όλο τον κόσμο. Από εδώ επίσης (δια)κινείται και ο πακτωλός ρουβλίων.

Εκατοντάδες τα μορφώματα κάθε είδους στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο που χρηματοδοτούνται από τη Μόσχα. Τους έχουμε κατονομάσει

Ούτε οι Ναζί στα… καλύτερά τους, δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.  Διέπρατταν  εγκλήματα, φρικαλεότητες ,αλλά, αν μη τι άλλο, απέφευγαν στους λόγους τους να χρησιμοποιούν τέτοιες λέξεις. Οι  Πουτινιστές- ΝεοΝαζί  δε διστάζουν. Μιλούν για… ΦΡΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ(!) . Τα κτήνη  που έκαναν τη φρίκη τρόπο ζωής!

 

4.ΦΡΙΤΤΕΙ  ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ!

“Πάντα βρισκόμουν σε “πόλεμο” με τα κυκλώματα κάθε είδους που λυμαίνονται τον κόπο των Ελλήνων και δρούνε σε βάρος της Κοινωνίας», «Η εξέλιξη κάθε συναδέλφου πρέπει να γίνεται με κριτήρια αξιοκρατικά και αμιγώς υπηρεσιακά», «Πρωτοφανή (σ.σ. από πλευράς πολιτικής ηγεσίας) απαξίωση του θεσμικού ρόλου του Αρχηγού» και η φράση «Δεν θα αναλάβω ευθύνες του πολιτικού μου προϊσταμένου, ούτε θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός» ήταν εκείνες που πυροδότησαν θυελλώδεις αντιδράσεις”

****.

Ακούει και βλέπει ο υπόκοσμος Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκο και Σία  και φρίτει! Σταυροκοπιέται μπροστά  στη βρώμα και τη δυσωδία  από τα κάτασπρα κολάρα. Και παθαίνουν.  Εμεις ,σου λέει, πάμε φυλακή.  Οι άλλοι, όχι. Κι ας είμαστε πιο καθαροί απο δαύτους.

Δεν το λέμε εμείς. Το υπονοεί, αλλά βγαίνει καθαρά, ό ίδιος ο  αποπεμφθείς  αρχηγός της ΕΛΑΣ . Και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν απείρως  καλύτερα από μας, που ζούμε στα περιχωρά της.

5. Credit Suisse: Η εξαγορά δεν κατευνάζει την παγκόσμια ανησυχία – «Βουτιά» στις ασιατικές αγορές

****

Η Βουτιά δε θα είναι τέτοια . Σε ανύποπτο   χρόνο και άγνωστες συνθήκες, η σημερινή βουτιά στο σύστημα  και την οικονομία της Αγοράς δε θα φαντάζει  μια απλή λέξη  που παραπέμπει  σε βουτιά στην πισίνα. Τότε  θα πρόκειται για πνιγμό. στη θάλασσα. Με  πέτρα  βαριά στο λαιμό του καπιταλισμού ,για να πάει το πτώμα  στο απύθμενο βάθος και να  γίνει βορρά στα ψάρια. Ποτέ ξανά, δολοφονική οικονομία της Αγοράς.

Πρόσφατα  τα λέγαμε. Η μόνη  μορφή της οικονομίας που θα επιβιώσει,  θα είναι η «οικιακή» . “΄Ο, τι παράγω, καταναλώνω» Κι αυτό με τη σειρά  του  δε σημαίνει επιστροφή, όπως λέγαμε τις προάλλες στην οικονομία  της…Ανδρίσταινας  στη δεκαετία του 60. Ο κόσμος  δε γυρίζει πίσω .Αντίθετα, οι   συνθήκες πολιτισμού  θα είναι τέτοιες,  που σε συνδυασμό με την “οικιακή οικονομία”, θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τις νέες κοινωνίες.

Τεχνητή Νοημοσύνη,  χάπι-διατροφής των  πληθυσμών  ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, εξέλιξη της Ιατρικής, πιθανή  επικοινωνία με άλλους ,άγνωστους  “κόσμους”, θα είναι εκείνες  οι αιτίες για να  υιοθετήσουν τη  νέα (που είναι τόσο παλιά) μορφή της Οικονομίας Και  θα  συντρίψουν φυσικά αυτό το τερατούργημα του Καπιταλισμού,  που λεγεται  ΑΓΟΡΑ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ   ΣΕ ΡΟΛΟ… ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. ΄Αμποτε!