Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1789 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ …ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ… ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ !

ΔΥΝΑΣΤΕΊΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

karamanlis_-_arxeio_ert

Δυστύχημα στα Τέμπη: Λύγισε μπροστά στις κάμερες ο Κώστας ...

Κώστας Καραμανλής. “Αντί να παραδεχτεί την κρίσιμη υποχρέωση να εγκαταστήσει το Δημόσιο συστήματα τηλεδιοίκησης-σηματοδότησης και το ETCS, που θα μπορούσε να φρενάρει από μόνο του τα δύο τρένα ακόμη και αν αγνοούσαν την αντίθετη πορεία τους όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο ίδιος σχεδόν «στοιχημάτισε» ότι ούτε αυτό θα απέτρεπε τη σύγκρουση”.

****

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ “ΕΜΦΥΛΙΟΣ”

Το   σημερινό,  συστημικό ΚΚΕ με Γραμματέα του Κόμματος… κάποιον, ονόματι  Κουτσούμπα (ω, θεοί!) αποκαλεί  την επαναστατική  δράση του Ιστορικού ΚΚΕ και την εξέγερση των Ανταρτών μέχρι το 1949 …εμφύλιο πόλεμο!  Τόσο ανιστόρητο κόμμα.

Σα να λέμε, η Γαλλική Επανάσταση του 1789 δεν ήταν  παρά μια  εμφύλια διένεξη  στους ανήκοντας στην ίδια,μεν,  ράτσα, αλλά “ξεβράκωτοι”  τούτοι, ,  βρακωμένοι οι άλλοι  και άσπονδοι εχθροί μεταξύ τους.   Τόση αφέλεια, άγνοια;   Τί να υποθέσει κανείς για το ελληνικό ΚΚΕ που υιοθέτησε  ανιστόρητα ,άκριτα και τοσο εύκολα τον ορισμό  της Δεξιάς  “ΕΜΦΥΛΙΟΣ”   αντί   η  εξέγερση , η επανάσταση των μη προνομιούχων;

Αν υπήρξε  εμφύλιος, αυτός  ξεκίνησε στην Ελλάδα μετά τις 30/31 Αυγούστου 1949.  ΄Οταν πια   ο εθνικός  στρατός και τα αποβράσματα των αποσπασμάτων από Χίτες  και  Μάυδες, με τα όπλα των Εγγλέζων, κατάφεραν να νικήσουν το Δημοκρατικό στρατό. Κι εκεί έληξε η  κοινωνική επανάσταση, η προσπάθεια για  πρώτη  φορά στην ιστορία της Ελλάδας,  ανατροπής του  πολιτικού, ταξικού και οικονομικού συστήματος που επιχείρησαν οι ΄Ελληνες Κομμουνιστές και  ο «Δημοκρατικός λαός»μαζί.

Μέχρι τότε,  από το 1946 μέχρι το 1949 , είχαμε στην   Ελλάδα , λαϊκή εξέγερση. ΕΝΟΠΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ,  ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟ.   ΟΠΩΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ , ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.

Την επαύριο   της ήττας στο Γράμμο και το Βίτσι (1949) , ξεκίνησε ο πραγματικός εμφύλιος πόλεμος .΄Όχι, πλέον, εναντίον των ένοπλων , επαναστατημένων Ανταρτών, αλλά των άοπλων πολιτών που είχαν την ατυχία (διάβαζε  την τιμή ) να μην αναγνωρίζονται  ως Χίτες ,δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες, κουκουλοφόροι, αποβράσματα. Δεξιοί, εν ολίγοις.

Μετά την ήττα των επαναστατών Ανταρτών, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και  ΕΡΕ, υπήρξαν τα πλέον αντικομμουνιστικά, αντιδημοκρατικά και  απάνθρωπα   κόμματα στην Ευρώπη, που ιδρύθηκαν και  άσκησαν  εξουσία.  Σχεδόν ναζιστικής συμπεριφοράς και ιδεοληψίας. ΄Ηταν η περίοδος. που  χωρίς υπερβολή ,  «΄Ελληνες» από την εξουσία της Δεξιάς  αναγνωρίζονταν μόλις το 30-35% του ελληνικού πληθυσμού.   Χίτες ,Μάυδες, κουκουλοφόροι  και  φιλοναζί. Οι  απόντες από την Αντίσταση.

Ο υπόλοιπος πληθυσμός στην πραγματική  και αναμφισβήτητη   πλειοψηφία,   ήταν Μιάσματα, ΕΑΜοΒούλγαροι, Συμμορίτες,  συγγενείς Ανταρτών, ως τρίτου βαθμού, αλλά και…γείτονες, συγχωριανοί ή  θαμώνες σε…αριστερά   καφενεία! Η μισή Ελλάδα στην εξορία, τις φυλακές, τα στρατοδικεία,  τα ξερονήσια, την ξενιτιά. Ούτε περίπτερο δεν μπορούσες να ανοίξεις .αν  δεν είχες «χαρτί» από  Χίτη . Δε συζητάμε  να διοριστείς  δάσκαλος, δημόσιος υπάλληλος ή να είσαι αιρετός πρόεδρος και Δήμαρχος.

Η μόνη διέξοδος, ήταν η μετανάστευση, η  μαύρη ξενιτιά.  Να χαθείς από προσώπου Δεξιάς. Να μη σε ξέρει ο χωροφύλακας στο νέο τόπο. Ούτε  τί  έχεις τραβήξει στη χώρα των Καραμανλήδων.

Ούτε καν στεφάνι στις εθνικές επετείους,  δεν επιτρεπόταν  να κατατεθεί σε μνημείο   προς τιμήν  όσων έδωσαν τη ζωή τους  στους αγώνες του ΕΑΜ στην Αντίσταση κατά των Ναζί. Μπορούσες να τιμήσεις,  υποχρεωτικά, μάλιστα, τους ιερείς και τους καλογέρους στην Τουρκοκρατία που  τάχα  «μάθαιναν γράμματα του θεού τα πράματα» στα Ελληνάκια  στα… κρυφά σχολειά (γιατί ,αλήθεια, να υπήρχαν  τέτοια;), αλλά όχι και  τα   εκτελεσμένα  παλικάρια  στην  Καισαριανή και το Χαϊδάρι. «΄Ολα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά».

Εμφύλιος γενικευμένος και από τη μια ως την άλλη άκρη της χώρας.   Γενιές κακοποιημένες ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.  Μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν- είναι Δεξιοί.  Σε ένα μιαρό και απάνθρωπο  εμφύλιο που  ξεκίνησαν ο Παπάγος και ο Κων. Καραμανλής. Και καλά κρατεί  ακόμα.

Ο  Κωνσταντίνος  Καραμανλής υπήρξε η κατάρα του τόπου. Και όχι μόνο  γιατί  ήταν  υπερφίαλος, άκρως φιλόδοξος  και εγωπαθής,  ανελέητα   αντικομμουνιστής και άφιλος. Είναι ο αρχηγός της δυναστείας,  που δεκαετίες ολόκληρες ακόμα και ως αυτή την ώρα, ομού με την επαίχυντη οικογένεια του Κων.Μητσοτάκη ,  απέβησαν  οι “κακοί δαίμονες” της Ελλάδας.

Ο ιδρυτής της  ΕΡΕ  διέπραξε εγκλήματα που ούτε η Χούντα δεν τόλμησε.  Αλλά, στα γνωστά και οφθαλμοφανή ,  να συμπεριλάβουμε το μέγιστο,  που πολλοί από τους ΄Ελληνες δεν το έχουν συνειδητοποιήσει. Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ  ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.  Ανάθεσε  στους πληρωμένους κοντυλοφόρους του  να γράψουν την  ψευδιστορία των νικητών. Και φυσικά ,όχι μόνο να την  παραχαράξουν , για να του παραχωρήσουν  συχωροχάρτι στα μεγάλα εγκλήματά του, αλλά να τον  αναγορεύσουν και…ΕΘΝΑΡΧΗ!

Εθνάρχης , ο άνθρωπος  που  στέναζε  η Ελλάδα στα ξερονήσια και τα κάτεργα, όταν κυβερνούσε σε αγαστή συνεργασία με το εθνικιστικό παρακράτος και την  μαφία της οικονομικής  ελίτ της εποχής, που άδειαζε,   ελέω  του αχυρανθρώπου  τους πρωθυπουργού, το πενιχρό κορβανά της χώρας . Τόσο αχρείες και ασεβείς πένες!

( Σημείωση. Η  Ιστορία της Ελλάδας, αν και πρέπει να ξαναγραφεί, μια και  το μεγαλύτερο μέρος της είναι…fake pages, όμως και πάλι δε θα αλλάξει εντελώς και όπου πρέπει,  αφού η Ιστορία δε γράφεται 10 και 50 χρόνια μετά, αλλά την ώρα που εξελίσσεται το ιστορικό γίγνεσθαι. Αλλιώς,  θα είναι  χαλκευμένη και  παραμορφωμένη.  Η επινόηση   του «ιστορικού του Μέλλοντος»  -δε θα ξέρει πού πάνε τα τέσσερα μετά από 50 χρόνια- ανήκει στις ηγεσίες που διαπράττουν  εγκλήματα). Δεν υπάρχει τέτοιος ιστορικός.

 Η δυναστεία Καραμανλή , λοιπόν, υπήρξε ο τάφος της Ελλάδας.   Στο δικό μας εδώ σάιτ έχουν την…τιμητική τους.  Οι ίδιοι ,  τα έργα και οι  ημέρες τους, που δυστυχώς, για τον τόπο, δεν υπήρξαν λίγες.  Δεν ξαναλέμε τα ίδια και τούτη τη φορά.

 

 

 

΄Ενας από τους  (επι)γόνους της δυναστείας,  επίσης βαριά κατάρα  για την  Ελλάδα , υπήρξε  ο «ανιψιός» .Ο Κώστας ή Κωστάκης Καραμανλής.   Είναι αυτός που  χρεοκόπησε  το 2007/8 τη χώρα. Όπως και ο θείος του   με τα μεγάλα εγκλήματα, έτσι και τούτος, θα φύγει ατιμώρητος. Και μάλιστα στις σελίδες που γράφουν οι καθεστωτικές πένες, τάχα ως ιστορία,  αρχίζει να  αποκαθαίρεται.    Και από την εικόνα του με το χρόνο ,εξαλείφουν τα μελανά χρώματα,που είναι και τα περισσότερα.

Αυτή την ώρα,  ο  έτερος, ανιψιός, ο  Κώστας  Καραμανλής, ο μοιραίος  τ. υπουργός Μεταφορών στην επάρατη κυβέρνηση Μητσοτάκη, απεδείχθη πως κι    κουβαλάει και τούτος   την κατάρα της δυναστείας.  Μόνο που  ως τέτοια  (και ως έννοια) , δεν έχει να κάνει με μεταφυσικές ερμηνείες  ή  πνευματιστικές εκδοχές.

 Οι Καραμανλήδες κουβαλούν   αναλγησία,  διαφθορά, διαπλοκή, παλιανθρωπιά .  Δεξιό ήθος!  Μέχρι που ο  τελευταίος, δολοφόνησε    στο “πουλημένο”  τρένο των Τεμπών   δεκάδες (άγνωστο πόσοι) συνανθρώπους,  για να υπηρετήσει τα   εγκληματικά συμφέροντα των αφεντικών του. Υπείκων  και τούτος όχι πια στο “δούλεψε  να φας και κλέψε νά χεις”  ,αλλά σκότωνε εν ψυχρώ  για να τα κονομήσεις εσύ και δέκα γενιές σου μετά από σένα!