Ο ΠΑΛΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΙΣΙ. Ο ΝΕΟΣ, ΡΩΣΟΣ ΤΟΥΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

 

α. Τρεις ώρες ο  Χίτλερ στο Παρίσι. Κατέστρεψε δυο μνημεία και  συνέλαβε την ιδέα της κατεδάφισης  του Πύργου του Άιφελ

copyright Ap Photos

β.Επίσκεψη Πούτιν στη Μαριούπολη – Για πρώτη φορά σε κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη

23 Ιουνίου του 1940, ο  Αδόλφος Χίτλερ, ο ηγέτης των  Ναζί , επισκέφτηκε το Παρίσι. · ΄Εμεινε στην πόλη του Φωτός μόλις τρεις ώρες και σε αυτό το διάστημα  έδωσε εντολή να καταστραφούν δυο μνημεία και πήρε την απόφαση να κατεδαφίσει  τον Πύργο του Άιφελ!

18 και 19 Μάρτη του 2023 ο νέος Χίτλερ της Ρωσίας, ηγέτης του Πουτινιστών (δίδυμα αδέρφια των Ναζί), επισκέφτηκε την   ουκρανική Κριμαία και την  Μαριούπολη, αφού ,προηγουμένως,  την  έκανε  ερείπια.

Δυο ημέρες πριν, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του  Ρώσου παρανοϊκού Τσάρου. Και μπορεί ,μεν, να ισχύει το “κάλλιο αργά παρά ποτέ”, αλλά είναι από τα επίσης μεγάλα εγκλήματα της Δύσης που χρόνια τώρα, όπως έκανε  και στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο ,  η Αμερική και η  αντίπαλη στο Ναζισμό Ευρώπη, δεν εξόντωσαν, ούτε τότε, ούτε σήμερα, τους παρανοϊκούς  αυτούς διεστραμμένους ομόλογους .

Αποτέλεσμα:  Εκατομμύρια νεκροί  και ανυπολόγιστες οι καταστροφές από την ιστορικά ανεξήγητη αυτη βραδύτητα και απροθυμία των Συμμάχων. Τότε και σήμερα του ΝΑΤΟ.

Ο  διανοητικά διαταραγμένος Ρώσος δικτάτορας έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί ή να εκτελεσθεί  από  την εποχή ακόμα που έβαζε βόμβες στη Μόσχα ,κατεδάφιζε την Τσετσενία  και λίγο αργότερα την  Ασμπαχία,Οσετία και Κριμαία.

΄Εγκλημα  είναι να ρίχνεις βόμβες σε άμαχο πληθυσμό, αλλά  ανοσιούργημα  είναι να  μην το αποτρέπουν διεθνείς οργανισμοί , όπως ο   ΟΗΕ και το  ΔΠΔ .Τότε τί νόημα ύπαρξης έχουν; Για ευχολόγια μόνο;  Προφάσεις και επικλήσεις εγγενούς  αδυναμίας, είναι χωρίς νόημα.

Για να δούμε. Τουλάχιστον τώρα , έχουν τη διάθεση και τη δύναμη να συλλάβουν και να δικάσουν την αιμοσταγή ύαινα της Ρωσίας;