ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ HOMO-NATURALIS.GR 2021. ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

α. Διαδηλώσεις κατά του Πούτιν.

 Ο Λεονίντ Βολκόφ, μέλος της ομάδας του Ναβάλνι, υποστήριξε ότι στις κινητοποιήσεις  συμμετείχαν 250-300.000 άνθρωποι. «Είναι κάτι χωρίς προηγούμενο», τόνισε στο κανάλι του Ναβάλνι στο Youtube, ανακοινώνοντας ότι θα οργανωθούν νέες διαδηλώσεις «το επόμενο Σαββατοκύριακο».

 Η αστυνομία ανακοίνωσε πως στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν 4.000 άτομα!

β .Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 15,1 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

γ. Κάποια από τα…εξέχοντα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης – επιχείρησης ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. (Εισαγγελέας υπάρχει;)

Χαμός στη Superleague - Έτσι απαντάει ο Μαρινάκης στον Καγκάβα - Απίστευτο deal για Καρέλη!

Μαρινάκης

Ο Θανάσης Μαυρίδης

Μαυρίδης

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ | Documento
  Κουρτάκης

Εκλογές 2019: Ο Κώστας Παναγόπουλος της Alco στο newsit.gr

Παναγόπουλος

Φαναράς

δ. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ HOMO-NATURALIS.GR 2021. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ  ΣΥΝΤΡΙΒΗ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΠΑΞΙΩΣΗ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

****

Παραπάνω στην πρώτη αναφορά μας, έχουμε μια καθαρή  εικόνα   ολοκληρωτικού καθεστώτος. Ο Πούτιν κυβερνά ως δικτάτορας  και μάλιστα σε ένα καθεστώς ιδιόμορφο, ένα κράμα  ολοκληρωτισμού και μαφίας.

Στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το καθεστώς του έχει επίσης όλα τα γνωρίσματα  εκείνου της Ρωσίας.  Αν δε διακρίνονται τόσο ευκρινώς  το ελληνικό ,αλλά και το συγγενικό του  ουγγρικό μοντέλο διακυβέρνησης, όσο εκείνο του ρώσικου,  είναι επειδή και οι δυο χώρες είναι μέλη της Ε.Ε και ξέρουν  πολύ καλά  Μητσοτάκης και ΄Ορμπαν, πως, αν δεν “φυλάγονται”, αν παρουσιάσουν το πραγματικό  ακροδεξιό, φασιστικό τους πρόσωπο , αύριο οι Βρυξέλες θα ζητούν  να επιβληθούν μέτρα σε Ελλάδα και Ουγγαρία, σαν εκείνα που συζητούν αυτή την ώρα  να αναλάβουν  οι Ευρωπαίοι  για τη Ρωσία.

Ο  Τύπος σε Γκεμπελική  λειτουργία και συμπεριφορά είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες και στήριξης τέτοιων καθεστώτων με κύριο στόχο την  απόκρυψη της αλήθειας. Τα ανταλλάγματα γνωστά. Εξαγορά, πακτωλός χρημάτων, αλλά και μαφιόζικες τακτικές  ( πρβλ στην Ελλάδα  απόπειρα εκτέλεσης  Χίου).

 

 

Παραπάνω, λοιπόν,  έχουμε μια  πρόσφατη εικόνα πώς  αυτά τα καθεστώτα με τα εξαγορασμένα  Μέσα παραπληροφόρησης  που διαθέτουν,  περνούν το ψέμα τους για αλήθεια, το άδικο για δίκαιο το ανήθικο για ηθικό.  Ο Πούτιν για παράδειγμα,  δε διστάζει και τώρα και παλιότερα, ογκώδεις διαδηλώσεις εναντίον του, να τις υποβαθμίζει με τέτοιο θράσος και προκλητικότητα, ώστε οι 300.000 διαδηλωτές να μεταμορφώνονται σε μια μικρή ομάδα των  …4.000 !

΄Ιδια η συμπεριφορά και του δικού μας εδώ κοινοβουλευτικού  δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη.  Οι εφοπλιστές που έκαναν  το γιο του Αποστάτη πρωθυπουργό, έχουν εξαγοράσει  το σύνολο του ελληνικού Τύπου και των εταιριών Δημοσκόπησης  και με τους αχυρανθρώπους τους σε ένα πραγματικό ντελίριο  Γκεμπελισμού και πρωτοφανούς, ασύστολης προπαγάνδας,  παρουσιάζουν την ημέρα νύχτα, το άσπρο μαύρο, το κρύο, ζέστη.

 

“Προβάδισμα 15,1 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ”  δίνει πιο πάνω ο  Γκέμπελς  που κουμαντάρει  την  Alco. Αδίστακτα, προκλητικά, θρασύτατα, ψευδέστατα.

΄Εναντι ποιου ποσού,  μη ρωτήσετε καλύτερα.  ΄Οσοι δε γνωρίζουν  τα “τούβλα”   μαύρου  χρήματος  που διακινούνται  ανάμεσα στα κομματικά  άντρα  της Ν.Δ και των πάσης φύσεως Γκέμπελς, μπορεί και  να πάθουν συγκοπή, αν ακούσουν τα …κιλά!

Να ,όμως,  ποια είναι η  αποδοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, της Ν.Δ γενικότερα σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και της  Μητσοτακικής μηχανής παραπληροφόρησης, όπως την παρουσιάζει αντικειμενικά, ξάστερα και ανεξάρτητα η δική μας δημοσκόπηση που παρουσιάζουμε στη συνέχεια, αφού πρώτα διευκρινίσουμε τα εξής:

  1. Η έρευνα κράτησε 73 ημέρες και διεξήχθη πανελλαδικά από τους συνεργάτες μας σε επαρχία και πρωτεύουσα.
  2. Το δείγμα μας συμπεριλαμβάνει 3294 άτομα
  3.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  ΦΗΦΙΣΑΝ ΄Η ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
  4. Ο τρόπος προσέγγισης είναι γνωστός στις δικές μας δημοσκοπήσεις. (Με κάποιες τροποποιήσεις στην τελευταία λόγω του lockdown). ΄Οσοι δεν τον γνωρίζουν, ας αναζητήσουν : Google, Homo-Naturalis.gr ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.

 

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗ  HOMO-NATURALIS.GR  2021

                            ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1. Βλέπετε την ανάγκη, όταν  πάει σε εθνικές εκλογές η χώρα, η Ν.Δ να μην έχει αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ένα άλλο,  ΑΦΘΑΡΤΟ πρόσωπο από την παράταξη;

(ΝΑΙ: 1987 .         ΟΧΙ  1044)

2.  Πώς αξιολογείτε το έργο της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας και της Οικονομίας;

(ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 2005      ΘΕΤΙΚΑ:  1130)

3. Βλέπετε την πιθανότητα  η Ν.Δ να χάνει το ακροδεξιό της κομμάτι  με την ίδρυση αργότερα νέου κόμματος ,  με Αντώνη Σαμαρά επικεφαλής;

( ΝΑΙ: 1602       ΟΧΙ :1417)

4. Με τον τρόπο  που η κυβέρνηση  Μητσοτάκη διαχειρίζεται  εσωτερικά και εξωτερικά θέματα, αν συνεχίσει έτσι,  υπάρχει αυξημένη ή μειωμένη η πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αν αυτές γίνουν με τους ίδιους σήμερα αρχηγούς κόμματος σε Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ;

(ΑΥΞΗΜΕΝΗ: 1889        ΜΕΙΩΜΕΝΗ: 1114)

5.  ΕΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΄Η ΨΕΥΔΟΣ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ  ΕΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ  ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

(ΑΛΗΘΕΙΑ: 232      ΨΕΥΔΟΣ: 2650)

6. Η πορεία και το έργο  στο παρελθόν μέχρι σήμερα  εν συνόλω,  των μελών της οικογένειας Μητσοτάκη , έβλαψε ή ωφέλησε την παράταξη της Δεξιάς;

( ΕΒΛΑΨΕ: 2019          ΩΦΕΛΗΣΕ: 388)

7. Η καταδίκη και η διάλυση της Χρυσής Αυγής ωφέλησε ή έβλαψε τη Ν.Δ;

(ΩΦΕΛΗΣΕ: 2098           ΕΒΛΑΨΕ: 784)

8. Θα ήταν θετική η αρνητική  προσχώρηση στη Ν.Δ  Βενιζέλου και  Λοβέρδου  από το ΠΑΣΟΚ;

(ΘΕΤΙΚΗ: 947                ΑΡΝΗΤΙΚΗ: 2011)

9. Η υπόθεση Novartis με τις τελευταίες εξελίξεις, ειδικά την καταδίκη της στην Αμερική, ωφέλησε ή ζημίωσε τη Ν.Δ;

( ΩΦΕΛΗΣΕ: 569                 ΕΒΛΑΨΕ; 2390 )

10.  Ο εγκωμιασμός του έργου της κυβέρνησης και ειδικά του πρωθυπουργού    από τον   ελληνικό Τύπο και τις   εταιρίες Δημοσκόπησης, που είναι φανερό πως  δεν ανταποκρίνεται  στην πεποίθηση της  ελληνικής κοινωνίας,  βλάπτει ή ωφελεί  μακροπρόθεσμα το κόμμα της Ν.Δ ;

ΒΛΑΠΤΕΙ:  (1785                    ΩΦΕΛΕΙ: 1170)