Δημοσκόπηση της AlcoMetro idiocy χτες στην Αττική οδό για Λογαριασμό της fyllada.gr

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ!

Fyllada.gr

Οι μεγαλόστομες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν γίνει πρωθυπουργός που τις αναίρεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα»

Σε δείγμα 3001  εγκλωβισμένων ατόμων,  που ως γνωστό έμειναν  για    πάνω από 15 ώρες  αιχμάλωτοι της  ΕΛΠΙΔΟΣ,  το δημοσκοπικό συνεργείο  της AlcoMetro idiocy  για λογαριασμό της εφημερίδος  fyllada.gr πραγματοποίησε χτες επί τόπου στην Αττική  οδό  έρευνα με δύο  και μοναδικά ερωτήματα. 1.  Παραμένει ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός της καρδιά  σας, ακόμα και μετά από αυτή τη φοβερή ταλαιπωρία που έχετε υποστεί; 2. Σας εκφράζει το αισχρό εκείνο σύνθημα  κάποιων αλητών και λούμπεν στοιχείων  τις μέρες των πυρκαγιών στη Βαρυμπόμη  “Μητσοτάκη Γ@μιέσαι”;

Οι απαντήσεις.

1. Ναι = 2999.  ΄Οχι=02

2. Ναι=02.         ΄Οχι=2999.

Δια το γνήσιο της  Δημοσκόπησης

Υπογραφές

Ευστράτιος Φαν(φ)αράς και Κων/νος Παναγαμόπουλος

___________________________________________________________

 

 

 

                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Πολάκης: Ποιες είναι οι σχέσεις Μαξίμου με Αττική Οδό;

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κυριάκο Μητσοτάκη, τι σχέση έχει ο Δικηγόρος του Μαξίμου με την Διοίκηση της «Αττική Οδός ΑΕ»;
Ο Μυλωνογιάννης είναι Σύμβουλός σου ή όχι;
(από ανάρτηση του Georgios Panagiotopoulos)
Αλήθεια, που κρύβεσαι και δεν μιλάς; Πάλι τριήμερο είσαι και κόλλησες και τρία ρεπό;;;

***

Αυτό είναι ερώτημα ουσίας. ΄Ενα και… να καίει.  ΄Ολα έχουν την εξήγησή τους.

Πού κρύβεσαι, κύριε Κυριάκο;  Πάλι θα απαντήσεις πως “ουδεμία έχεις σχέση  με διαπλοκή και  αλητήριους”;  ΄Οπως με Φουρθιώτη  καληώρα , πάλι;

2.α. Χωρίς ρεύμα και θέρμανση για 3 ημέρες ο Μίμης Πλέσσας – Έκκληση της συζύγου του

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χωρίς ρεύμα και θέρμανση για 3 ημέρες ο Μίμης Πλέσσας – Έκκληση της συζύγου του

«Είμαστε εξοντωμένοι» περιγράφει η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, για όσα ζουν τις τελευταίες ημέρες στην Καλλιτεχνούπολη με το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Όπως είπε, μιλώντας στον Real FM, τις τελευταίες 3 ημέρες δεν έχουν ρεύμα και θέρμανση.

Επίσης, τόνισε: «Είναι τραγικός ο συνδυασμός της έλλειψης ρεύματος τρεις ημέρες και δύο παγωμένα βράδια, άρα έλλειψη επικοινωνίας. Το ρεύμα σε ένα σπιτικό είναι βασικό, δεν έχεις σταθερό, οι μπαταρίες των κινητών έχουν τελειώσει. Παγωνιά και θαμμένοι στο χιόνι. Ζητούσαμε από τον δήμαρχο και από την περιφέρεια απεγνωσμένα, καθώς η ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούσε να έρθει γιατί δεν είχε πρόσβαση, ζητούσαμε να δοθεί μια προτεραιότητα στην διάνοιξη δρόμων. Γιατί όταν σε μια περιοχή οι κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι, δεν ξέρουμε τι θα βρούμε όταν ανοίξουν οι πόρτες στα σπίτια από πλευράς προβλημάτων υγείας, ας δοθεί μια προτεραιότητα».

«Ή θα μπορούν να φύγουν κάποιοι άνθρωποι ή να μπορεί να πάει βοήθεια σε αυτούς. Χθες είδα το τραγικό, να παίρνουν στα χέρια γειτόνισσα τέσσερις άνθρωποι μέσα στο χιόνι, με πνευμονία βαριά άρρωστη. Χρειάστηκαν 2 ώρες για να φτάσει στην Μαραθώνος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στους άλλους γείτονες γιατί δεν έχουμε κινητά πια. Εκλιπαρούσα τον δήμαρχο μέχρι χθες το απόγευμα να βρει μηχάνημα να ανοίξει τον δρόμο. Αυτό το μηχάνημα βρέθηκε σήμερα το πρωί με το τελευταίο sos προς την αστυνομία, έστειλα ένα sos με την λίγη μπαταρία που είχα ότι θα βρούμε νεκρούς αν δεν ανοίξουν οι δρόμοι», είπε.

β. Απολαυστικός κι επίκαιρος

in.gr

Ο Αρκάς μας διασκεδάζει με Θανασάκη, Ρόζα και Αποστόλη.
Αρκάς: Ο Θανασάκης ρίχνει χιονόμπαλα στη Ρόζα και την «πληρώνει» ο Αποστόλης | tanea.gr
***
 Μόνο κάτι ρυπαρά έντυπα, που κυκλοφορούν  ακόμα, λόγω οικονομικών ….ηρωινο -ενέσεων  του  συγκροτήματος  Μαρινάκη, όπως  ΤΑ ΝΕΑ,ΤΟ ΒΗΜΑ και ο ιστότοπος  ΙΝ.GR  συνεχίζουν να θεωρούν  τον Αρκά γελοιογράφο και δημοσιεύουν τα θλιβερά σκίτσα του, όπως αυτό  παραπάνω χτες , που η χώρα βογκούσε από τη μια ως την άλλη άκρη λόγω  της άριστης κινητοποίησης του επιτελικού τους κράτους.
Ο άθλιος αυτός ακροδεξιός, σεξιστής  και ρατσιστής τύπος   από τα δεινά που πέρασε η χώρα όλα αυτά  τα χρόνια΄,  εξ αιτίας της εγκληματικής άσκησης  της εξουσίας από την επάρατη, με επικεφαλής  το    χειρότερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης και υιό  του Κων. Μητσοτάκη,  ούτε είδε, ,ούτε  άκουσε,  ούτε ξέρει  για πάνω από 22.000 νεκρούς από την πανδημία, τις τεράστιες καταστροφές από τις  πυρκαγιές, την  πρόσφατη  ανικανότητα του επιτελικού τους  κράτους να αντιμετωπίσει  μια χιονόπτωση-παιχνιδάκι  για άλλες χώρες ( ακόμα και για το δήμαρχο… Διρφύων Μεσσαπίων! ), τα  τερατώδη σκάνδαλα, τις φέικ δημοσκοπήσεις, τις Πετσολίστες  τις  τόσες    αισχρότητες  αυτής της ακροδεξιάς κυβέρνησης.
Θυμηθείτε με τί ξεδιάντροπο  και προκλητικό τρόπο  χρησιμοποιούσε το πενάκι του πριν τις εκλογές  καθημερινά για τον Αλέξη Τσίπρα, που τα δικά του εγκλήματα, πλην εκείνου της “Ομερτά”, είναι παραπτώματα μπροστά σε αυτά  του Κυριάκου.
Ο εξευτελισμός έχει  όνομα. ΄Εστω και   ψευδώνυμο.  ΑΡΚΑΣ και πάσης Ελλάδος!

3. Χάρις Αλεξίου: Με δική της εκπομπή στην ΕΡΤ

Χάρις Αλεξίου: Με δική της εκπομπή στην ΕΡΤ
Ε ,να μη βάλει και η  Χαρούλα μας χεράκι στον Κούλη της να τη βγάλει καθαρή στα τόσα δύσκολα που του έτυχαν;
Ντροπή δεν έχεις , κυρά μου; Τσίπα στην άλλη  γλώσσα που καμώνεσαι πως μιλάς τόσα χρόνια.
Άλλη Πρωτοψάλτισσα  μας προέκυψε . Τούτη αντί εποχούμενη στο   Datsun  άδουσα ανά τας οδούς και τας ρύμας,  θα υποδέχεται υψηλούς  καλεσμένους στα σαλόνια της Μητσοτάκικης  ΕΡΤ.
΄Ολα θυσία στο Μαμωνά.  Ο παράς πάνω απ΄όλα.
Τέτοια ήσουν πάντα βέβαια.  Εμείς τα λέγαμε εδώ από παλιά. Και δεν ακούγατε.

4. Κριτική από Λέκκα: Φταίει ο κακός σχεδιασμός, όχι η κλιματική κρίση

Ξεκάθαρος ήταν τόσο για τις ευθύνες της εταιρείας διαχείρισης της Αττικής Οδού όσο και της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, σχολιάζοντας το απόλυτο μπάχαλο που προκλήθηκε από την κακοκαιρία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ευθύμης Λέκκας υπογράμμισε πως τα όσα συνέβησαν δεν σχετίζονται τόσο με την κλιματική κρίση, αλλά οφείλονται στον κακό σχεδιασμό και την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

***

Καμιά σχέση με κλιματική κρίση. Απλός χιονιάς. Κανονικός και με το…νόμο του χειμώνα.
΄Εχω ζήσει στην Ελλάδα όμοιους . Δε μιλάμε για βαρβάτο χιόνι στα Βόρεια της Ευρώπης. Ουδεμία σχέση.
Να θυμίσω, αν και δεν είμαι σίγουρος για τη χρονολογία  γι΄ αυτό και δεν το διακινδυνεύω να την αναφέρω, πάντως  κάπου εκεί  προς το τέλος της  δεκαετίας του 80.
Πεντέλη, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κηφισιά. . 2 μέτρα χιόνι.  Ακόμα και στην Κασαβέτη, βουνό.  Η Χαρ. Τρικούπη αδιάβατη.    Λίγες ημέρες μετά, το πάγωσε. Θυμάμαι τα αυτοκίνητα, όσοι τολμούσαν  να βγουν έξω  χωρίς αλυσίδες να παν  να πιούν έναν καφέ στο Πεντελικό,  να γλιστράνε σαν σε  παγοδρόμιο και να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο.  ΄Ομως,  ούτε κατά διάνοια  η κεντρική Λεωφόρος  Κηφισίας να κλείσει.  Ούτε ένα αυτοκίνητο  να έχει ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου.
 Αττική οδός. 40 χρόνια μετά.  21ος αιώνας!  Να  σε  γδύνουν οι Τελώνηδες στα διόδια ( 5.60  ευρώ  να πας και να γυρίσεις από Μαρούσι-Ρενό, Εθνική),  αλλά με   ένα συνηθισμένο χιονιά, πάνω από 2000 αυτοκίνητα να έχουν εγκλωβιστεί με  3000  ανθρώπους για πάνω από 15 ώρες, μέσα στην παγωνιά και τη απόγνωση.
Ο Κούλης τους πήγε τη Ελλάδα πίσω σε όλα. Πρώτα με τις  ακροδεξιές, καπιταλιστικές επιλογές του. ΄Υστερα, σε όλα τα άλλα.

5. ευρωβουλευτής της ΝΔ  Γιώργος Κύρτσος έγραψε χαρακτηριστικά:

Η υπερκυβέρνηση του Μαξίμου δεν προσφέρει.

Πανδημία: όπου μας πάει.

Ακρίβεια, ενεργειακό: εκτός ελέγχου.

Καθημερινότητα πολίτη: Άφησέ το καλύτερα.

ΜΜΕ: Εκτός πλαισίου ΕΕ, αγκαλιά με Φουρθιώτη.

Κακοκαιρία: Ο «νόμος» των μεγαλοεργολάβων.

Οικονομία: Ρεκόρ χρεών& ελλειμμάτων.

Εγώ τους φταίω!

***
 Τα λέγαμε χτες. Ο πόλεμος στη φαμίλια γίνεται  από μέσα τώρα πια.  Από τους εντός των τειχών.
Βλέπει η παραδοσιακή Δεξιά πως πλέον συρρικνώθηκε σε ποσοστά  κάτω από 20%.Πέσανε στην παγίδα του Μαρινάκη και των λοιπών βασιλικών εφοπλιστών που διαλέξανε Κούλη, ως αχυράνθρωπο , για να  τον κάνουν πρωθυπουργό (*) .Και να τώρα πού κατάντησε  ο γιος του αλήστου μνήμης  Κων. Μητσοτάκη τη Δεξιά.
Οι ακραιφνείς, το φυσάνε  και δεν κρυώνει.   Εξ ου και  ο πόλεμος  μαίνεται  μέσα πια.
Ας πρόσεχαν.  ΄Ηξεραν. Αυτή η φαμίλια  κουβαλάει ανέκαθεν κατάρα.  Σαν αυτή των…Φαραώ!

6. Ακρίτα για Σκορδά: “Ξέρετε πώς έγινε γνωστή; Δούλεψε σκληρά, για πάρα πολλά χρόνια”

Φαίη Σκορδά
Η εθνική χωροφύλαξ,  η επί παντός ομιλούσα, αλλά μη κατανοούσα ,μας κούφανε πάλι.
Ποια είναι η σκληρή δουλειά, κυρά μου της …κυρίας ;  Και είναι δουλειά αυτή που κάνετε εσύ  και το  σούργελο  που υπερασπίζεσαι;   Είναι δουλειά η σκουπιδοπαραγωγή και η  κάλυψη  που πρόσφερες τόσα χρόνια  στο ξέπλυμα ναρκοδολαρίων  του υπόδικου μέχρι πρότινος  εργοδότη σου;
Θα μας τρελαίνουν συνεχώς κι αδιαλείπτως οι έχοντες ως επάγγελμα το τρίπτυχο  “αίμα- σπέρμα – ψέμα”. Δε την γλιτώνουμε.

7. Ουκρανία: Κυρώσεις στον ίδιο τον Πούτιν σε περίπτωση ρωσικής εισβολής προαναγγέλλει ο Μπάιντεν

Η φωτογραφία του 26χρονου Τζο Μπάιντεν που έγινε viral (φωτο) - Aftodioikisi.gr

Βλαντίμιρ Πούτιν - Βικιπαίδεια
***
Ο υπόδικος για εγκλήματα πολέμου- κατά της ανθρωπότητας Τσάρος Πούτιν, δεν πρόκειται, πρόεδρε Μπάιντεν, να ησυχάσει αν δεν τον…ησυχάσεις για πάντα.  Είναι η νεκρανάσταση του Χίτλερ. Ο εφιάλτης της ειρήνης και της ίδιας της επιβίωσης της ανθρωπότητας.
Δεν καταλαβαίνει από  πρόστιμα και κυρώσεις. Προηγήθηκε σε   αυτά και ο Ομπάμα. Ιδού το αποτέλεσμα.
 Μια και έξω ξεμπερδέψτε με τον εφιάλτη του Ναζισμού ξανά.  Εδώ και τώρα.
__________________________________________________________

(*)Σταμάτης Κραουνάκης: Ας όψεται η ομοσπονδία φραγκάτων Ελλάδος που έφερε τον Μητσοτάκη

Σταμάτης Κραουνάκης: Ας όψεται η ομοσπονδία φραγκάτων Ελλάδος που έφερε τον Μητσοτάκη

“Ο Σταμάτης Κραουνάκης ξαναχτυπά και για άλλη μια φορά τα λέει έξω από τα δόντια.

Με μια νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο συνθέτης εξηγεί με τον πιο έξυπνο τρόπο τα έργα και τις ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη… και βοήθεια μας…”

Τετάρτη 26, Γενάρη.2022.

«Με απασχολεί μέρες.

Το επεξεργάζομαι το παίρνω πάνω το παίρνω κάτω.

Το παίρνω τα μέσα έξω και καταλήγω.

Το παιδί αυτό δεν είχε καμιά φιλοδοξία.

Ήθελε Να παίρνει τα μισθά του, να πηγαίνει τις βόλτες του, να φοράει τα ωραία του τα Nike, τις σώβρακοφανέλες,

να παίρνει αλλά μπρατσέτα τη σύζυγο και να κάνει τις περαντζάδες του.

Ας όψεται Η ομοσπονδία φραγκάτων Ελλάδος που  για να αντιπαράθεσει κάτι στον Αλέξη, που δεν της εκανε τα χουγια,την εβαζε να πλερωνει,την κουραζε,αποφάσισε να πετάξει στην αγορά τον Κούλη.

Όχι όχι έλεγε αυτός ,

Δεν τα θέλω αυτά τα πράγματα, δε μου ταιριάζουν,

βρε χρυσέ μου βρε καλέ μου, εμείς θα σε στηρίξουμε,

θα σου βάλουμε δίπλα τους καλύτερους, συμβουλάτορες, κομμώτριες, δευτερα πιστολάκια, μέικαπ, γραφεία, Γραφιάδες, δουλάκια, πάραδουλάκια, τα μίντια δικά μας κι οσα Δεν είναι θα τα ψωνίσουμε βρε.

γιατί λεφτά δεν έχουμε;θα στηρίξουμε ρε.

Βρε δε βάζετε τη Ντορα?

όχι όχι εσένα θέμε new person in the κάντρι.

Πες πες πες τον ψήσανε τον ψηφισανε, ε πες πες πες έγινε πρωθυπουργός.

Από κει και μετά δυσκολέψε η κατάσταση.

Στην αρχή όλα καλά. Τουπές ,Φρύδι ψηλά και ομορφάδα.

και τα μηντια τα πλερωμενα,τα πετσωμενα,τα διπλοτριπλοσιχαμένα.

Κοβανε,ραβανε,δοξαζανε,εδολοφονουσαν τους ενάντιους.

Μετα ομως κατι κοβιντ 19, κάτι πανδημία κάτι φλόγες Ευβοια, κάτι Ικαρία ,κάτι Λιγνάδηδες κάτι τ ανηψι,κάτι η αδερφή κάτι η σύζυγος,Κάτι ταξίματα κάτι υπόχρεωσουλες, ήρθαν και γίναν όλα χουμά κουτάλια.

Γι’ αυτό εξαφανίζεται άμα σφίξουν οι κώλοι.

Σου λέει εγώ δε συνεννοήθηκα τέτοια πράγματα,

αφού τα τρέχω Τα θέματα τους.

Να τα νομοσχέδια, να τα ιδιωτικά, να τα πανεπιστήμια, να οι κλινικες,να τα Δίας, να οι μπάτσες, να οι μπάτσοι,

να κι ο νους μου ο Απάτσι.

Το λάθος το δικό μας τώρα είναι που τον αντιμετωπίζουμε σαν πρωθυπουργό της χώρας ενώ αυτός είναι ο τίτλος,δεν είναι η ουσία,και τρώμε το χρόνο μας να του τραβάμε κριτική στο τι έκανε τι δεν έκανε να φωνάζουμε διά βοης τραγουδιστα  ο λαός γ…… Μητσοτάκη και όλα αυτά τα πάρα πολύ γελοία πράγματα. Ενώ η φάση είναι τον  βάλανε να τρέξει τα συμφέροντα. Φάνηκε .

θέλεις ?OK, είχε και την ψωνάρα του, είχε και σόι πάει το βασίλειο,Αυτά θα κάνεις αγόρι μου και μετά θα κάαααααθεσαι.

Ψηθηκε και πηδηξε στα Κάρβουνα να κάμει τον αναστενάρη της πολιτικής όπως ο μπαμπάκας του.

Μα εκείνος ήταν πολιτικός.

Τελοσπάντων τεράστια παρεξήγηση.

Γι’ αυτό ανέμελος.

σου λέει την κάνω τη δουλειά μου.

γι’ αυτό ποδηλασίες γι’ αυτό ΟρειβασίεS γι’ αυτό αναισθησίες.

Εμείς ειναι που το έχουμε πάρει στραβά.

Εμείς απαιτούμε,ενώ κυβερνάνε άλλοι,κυρίες και κύριοι. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς να ησυχάσουμε όλοι.

Γιατι κατα πως το βλέπω ,η ψυχική μας ηρεμία θα διαταραχθεί, η χώρα θα έχει βουλιάξει, και θα αναγκαστούν και οι εντολατορες, άμα εμείς κάτσουμε ήσυχοι, να τον κάνουνε ξεπαρεούλα

επειδή τα ‘χει κάνει Σαν τα μούτρα του.

Ε?

Γι’ αυτό προτείνω χαλαρότητα, αφεψήματα ,μηνύσεις με καλούς δικηγόρους,εξώδικα,ασφαλιστικά μέτρα και ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε κι εμείς το κεφάλι μας ήσυχο. Ας τα βρούνε οι δικηγόροι.

Φυσικά Μέσα σ’ αυτό το  Μάλε βράσε,ο άμαχος πληθυσμός, οι φτωχοί, οι άστεγοι, οι πρόσφυγες, τα χαμηλά μισθία,οι ανεμβολιαστοι,

Θα αφήσουν το σαρκιο τους το ταπεινό,λίπασμα σε τούτη γη που την πατούμε και όλοι μέσα θε να μπούμε.

Αλλά λέω πια να μη χάνουμε το χρόνο μας στα βρισίδια. Να στοχεύσουμε επί του πρακτέου μπας και βρει  και το αγόρι Την ησυχία του, να πάει σπίτι του, στο πλούσιο πανάκριβο σπίτι του, να ζήσει όπως γουστάρει, αντί να τρέχει, αυτή την αποτυχημένη χώρα, και   τον αχάριστο λαό της. Μοστράροντας για πρωθυπουργός.

Πολλά βάσανα πάρα πολλά πιο πολλά από τα κέρδη. Καλημέρα ωραία μου Τετάρτη.

Κι όσοι δεν πεθάνουμε,τώρα σε άλλες άλλες μάχες να τραβήξουμε.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική»