ΔΥΟ ΓΟΝΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ … “ΥΠΟΚΑΤΑΚΛΙΝΟΜΕΝΟΙ ΥΜΙΝ ΑΥΤΟΙΣ”

 

“K.Μητσοτάκης: Το Netflix, ο Σασμός, τα social media και το ringtone από τον Πόλεμο των Αστρων. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού στον Alpha με την παρουσιάστρια να του κάνει μη πολιτικές ερωτήσεις, αλλά για τα social media, το Netflix και τα ντολμαδάκια”.

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ναταλία Γερμανού: Πότε βλέπει ...

 

iefimerida.gr

***

Εμείς, ως νέοι, φάγαμε στη μούρη τους  πατεράδες και των δύο .  Τα δικά μας παιδιά, τρώνε τώρα στη μούρη τα παιδιά  εκείνων! Θεοί!

Λάθος και παρανοϊκός τέτοιος κύκλος. Αλλά αυτή είναι η ελληνική, ιστορική  πραγματικότητα,  Από καταβολής ελληνικού κράτους .Και  δεν αλλάζει κάτι.  Σαν να μην κουνιέται ποτέ  τίποτα, εδώ και σχεδόν 200 χρόνια.

  Η γνωστή στασιμότητα που στα νερά  γίνονται τα  έλη, αναδίνει μπόχα, κατακλύζεται  ό,τι ζει κοντά από κουνούπια και σκνίπα. Σε τέτοια,  ακριβώς, περιβάλλοντα , παραμονεύει αρρώστια και  θάνατος.

 

 

 

Ο πατέρας του Κυριάκου, ο αλήστου μνήμης Κων. Μητσοτάκης,  ο  κακός δαίμονας της Ελλάδας,  υπήρξε (καρα) βασιλοχουντικός.  Ετοίμαζαν με τον τότε βασιλιά Κωνσταντίνο  τη δικτατορία των στρατηγών.

 Προγουμένως,  οι Αμερικανοί μέσω …  ESSO PAPPAS του περιβόητου ελληνοαμερικανού επιχειρηματία  Τομ Πάππας, κρυφός κρίκος της  ελληνικής και αμερικάνικης πολιτικής στις  δεκαετίες 1960 και 1970, έστησαν την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.  Ο Τομ Πάππας   εξαγόρασε τον Κων.Μητσοτάκη με εκατομμύρια δολάρια.  Με αυτά τα λεφτά η “φαμίλια” έγινε αυτό που έγινε και ο Κυριάκος  «σπούδασε» στο Χάρβαρντ  απ΄ όπου απόκτησε και το μοναδικό μαθησιακό εφόδιο να… μιλάει   αγγλικά!

Ο πατέρας της… Νάταλι;  Wow, άλλο διαμάντι !   Τούτος διέπρεψε   επί χούντας   συνταγματαρχών, οι οποίοι ως  γνωστό ,πρόφτασαν εκείνη των στρατηγών του βασιλιά και του Μητσοτάκη, κινήθηκαν πρώτοι και  τους έπιασαν στον ύπνο.

Ο Φρέντυ, πρόθυμο παιδί της δικτατορίας, ήταν ο καλός μύλος που άλεθε τα πάντα.   Ανακύκλωνε  τόνους τηλεοπτικό, κυρίως,  σκουπίδι με το οποίο  οι δικτάτορες  έτρεφαν παχυλώς  τους εν αποχαυνώσει για σχεδόν 7 ολόκληρα χρόνια ευρισκόμενους  ΄Ελληνες.

Δυο πατεράδες  λουλούδια,  μόσκοι!  Ανάλογη και η σπορά τους.

 

 

 

Γράφαμε στις 16 Νοέμβρη 2016   για την πρωιναδικατζού κόρη του …Φρέντυδος Γερμανού πατέρα της.

Το υψηλό επίπεδο της Ναταλίας Γερμανού” ίδιο με κείνο της Εφημερίδας Συντακτών !

1. α.”Το υψηλό επίπεδο της Ναταλίας Γερμανού

εφσυν
“…Κοίτα να δεις που οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών της τηλεόρασης, οι τάχα μου «ελαφριές»
 ΗΦαίη Σκορδά κράτησε ψηλά τη σημαία του ελληνικού #meetoo κάνοντας μερικές από τις πιο καλές συνεντεύξεις στη φάση του Λιγνάδη.
Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκείνη που, μεταξύ άλλων, έβαζε στη θέση τους πασίγνωστους μεγαλοδικηγόρους
Και τώρα η Ναταλία Γερμανού. Η οποία κάλεσε στον Alpha τον διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο
…λοιπόν στέκομαι με σεβασμό απέναντι στη Ναταλία Γερμανού.
***
“Το υψηλό επίπεδο της Ναταλίας Γερμανού”, λοιπόν.΄Οπως ακριβώς το (περι)γράφει  ο συντάκτης  της εφσυν! Το καρακατσουλιό της  ελληνικής τηλεόρασης παρόν και στα σαλόνια της εφσυν με  οικοδεσπότη τον Δημ. Κανελλόπουλο.  Ω, θεοί!
Και μόνο με την αναφορά των ονομάτων των  “τάχα μου (!)  ελαφριών”   κυριών  της κιτσαρίας, γεμίζουν  οθόνη και σελίδες  βρώμα και δυσωδία.  Για τέτοιο…ειδικό  βάρος των συγκεκριμένων σούργελων  μιλάμε.
΄Οχι,  βέβαια, πως μόνο οι τρεις  παραπάνω Χάριτες είναι οι ελαφριές της καθ΄ ολοκληρίαν ελαφριάς ελληνικής τηλεόρασης . ΄Ολοι σ΄αυτό το  συνάφι ίδιοι είναι.  Λίγο πολύ.  Υπάρχει σοβαρός   στο νταβατζιλίκι;  Πώς θα αποτελούσε εξαίρεση αυτό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας;
Πόσο νομίζετε  περισσότερος σοβαρός   μπορεί να περνιέται    ο  ανωτέρω Δημ. Κανελλόπουλος, που φτάνει σε τέτοιο σημείο προκλητικής αφροσύνης, ώστε να αποκαλεί  … επίπεδο  ήθους (και μόρφωσης;)  της Γερμανού, της  Σκορδά(ς)  και  της  Καινούργιου;
 Πήδηξε,  δηλαδή, ξαφνικά η Γερμανού από την Κόλαση του τηλεσκουπιδαριού στο Καθαρτήριό του,  επειδή συνομίλησε    με  τον  Ιάσονα Αποστολόπουλο ; ( Και, με την ευκαιρία,  κακώς αποδέχτηκε ο Ιάσονας μια τέτοια πρόσκληση.  Αυτός ένας  “θρύλος” πια στο ιερό  του ταξίδι που ξεκίνησε εδώ και καιρό  . Καταδέχεται να εξιλεώνει εκπομπές και πρόσωπα σαν της Γερμανού;)
Από την άλλη, ο εκλεκτός της κολεκτίβας   Δημ.Κανελλόπουλος , που βγάζει το  ημίψηλο καπέλο του  στη Γερμανού και τη Σκορδά,  δεν αισχύνεται; ΄ ΄Οπως και όλη αυτή εκεί η επιχειρηματική  παρέα της εμπορικής δημοσιογραφίας   από “αριστερά”.
Για καθήστε, ρε παιδιά.     Τί είδους δημοσιογραφία είναι τούτη; Να μη βγάζετε  τσιμουδιά για την αμετροέπεια της Κατερίνας  Σακελλαροπούλου να   πετάξει έξω  τον Ιάσονα Αποστολόπουλο από τη λίστα των καλεσμένων  στη γιορτή του  προεδρικού Μεγάρου,  την ίδια ώρα που   υποδεχόταν με τη θεσμική της ιδιότητα  τις  επίσημες παρουσίες των  ξώβυζων του ακροδεξιού μορφώματος ΜΕ ΤΟΟ. Αλλά, όλοι  σας εκεί στην κολεκτίβα , εκστασιάζεστε      μπροστά στο δημοκρατικό ήθος (!)  μια προέδρου Δημοκρατίας που “πατάει  προσοχές” στο  τείχος του αίσχους στον ΄Εβρο.  Και  δε χάνετε  ευκαιρία να το διατρανώνετε κιόλας . Tις δημοκρατικές ευαισθησίες της , λέμε.
Κι επί πλέον, να μην ξεχνάμε πως  αυτή η κυρία με το …επίπεδο ήθους ,  είναι  κόρη του  (επίσης)  χαζοχαρούμενου  και ελαφριού  εκείνου  δημοσιογραφοτηλεπαρουσιαστή , του   Φρέντυ Γερμανού . Και  φυσικά ,ελέω πατέρα της  και  στα βήματα εκείνου, προσελήφθη    σε καλή θέση στο εργοστάσιο  της τηλεσκουπιδοπαραγωγής.
Γνωστό ,επίσης,  πως τύποι σαν το  Φρέντυ  Γερμανό, το Νίκο Μαστοράκη, το Νίκο  Φώσκολο και άλλους τέτοιους  αριβίστες του δημόσιου θεάματος, ήταν  οι καλύτεροι πρεσβευτές και στυλοβάτες της  Χούντας.  Λάνσαραν  συγκεκριμένο τρόπο ζωής τα χρόνια  εκείνα.   Αντί  για αντίσταση και ΕΣΑ…χαχαχά και χαχαχού.  “΄Ο,τι φάμε και ό,τι πιούμε κι ό,τι διασκεδάσουμε” .
 Υ.Γ. Με την πτώση της Χούντας, για να γνωρίζουν οι νεότεροι , ο πατήρ Γερμανός  της Νάταλι,   ως…αντιστασιακός και τούτος, έγραφε περισπούδαστα ελαφριά  κειμενάκια  στην παλιά  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,  τερατογέννηση  της οποίας   φαίνεται να είναι   η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.