ΔΥΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ,ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

1. Σχέδιο των ΗΠΑ να δολοφονήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν «βλέπει» ο Σεργκέι Λαβρόφ, με το Ρώσο υπουργό Εξωτερικών να κάνει επίσης αναφορά σε πυρηνικές απειλές που ξεκινούν από τη Δύση κατά της Μόσχας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ

«Αυτοί που το έχουν τραβήξει περισσότερο από όλους στις προκλήσεις είναι στην Ουάσινγκτον», είπε ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο TASS. «Υπάρχουν ορισμένοι ‘ανώνυμοι αξιωματούχοι’ του Πενταγώνου που εξέφρασαν πράγματι απειλές για την πραγματοποίηση ενός ‘αποκεφαλιστικού χτυπήματος’ στο Κρεμλίνο, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί απειλή απόπειρας δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν».

***

Οι Αμερικανοί, ιστορικά  αποδεδειγμένο, επαναλαμβάνουν  τα ίδια,  δύο ολέθρια  λάθη:  α. Εκείνο που όφειλαν  να κάνουν από την αρχή,  το κάνουν  τελευταία και β.  Φυτρώνουν πάντα  εκεί που δεν τους σπέρνεις.  Να θυμίσουμε  μόνο  πώς και  πότε   μπήκαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ,όταν πια η ανθρωπότητα  είχε πληρώσει ένα τεράστιο  κόστος σε όλα τα επίπεδα.  Και φυσικά το μέγα έγκλημα του πολέμου στο Βιετνάμ  (και όχι μόνο).

 Ο  νέος Χίτλερ  της Ρωσίας έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει εξαφανιστεί από προσώπου  γης.  Εκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν γλιτώσει τον αφανισμό. Και η Ιστορία  δε θα είχε τη θλιβερή υποχρέωση  να καταγράψει   μια ακόμα ασύλληπτη   βαρβαρότητα και τραγωδία.

Δεν το έκαναν οι Αμερικανοί τότε που έπρεπε.  Τώρα ,αν κάτι προέχει, δεν είναι να εκτελεστεί  το κτήνος, αλλά να συλληφθεί  και να τελειώνει τις ημέρες του, μαζί με όλη την  παρανοϊκή  ομάδα του στη φυλακή. ΄Ανιση,  βέβαια, η τιμωρία, αλλά, τουλάχιστον θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για άλλους επίδοξους  Ναζί.

Τολμάτε; ΄Η να υποθέσουμε πως ακόμα δεν εξυπηρετούνται τα  αμερικάνικα   συμφέροντά σας;  Πάντως,  το σίγουρο είναι ένα. Κάποια στιγμή ή θα αναγκαστείτε ή θα σας αναγκάσουν τα γεγονότα να δώσετε οριστική λύση στην ΄Υβρη του   Ρώσου Χίτλερ.  Εδώ θα είμαστε να το δούμε.

2. Λιάγκας vs Πλεύρης: Απόλυτη υποκρισία, ανακάλυψε ότι καπνίζουν στα μπουζούκια, έβγαλε στη σέντρα τον Μπισμπίκη

Γιώργος Λιάγκας για Έναστρον: «Να βγει ο Πλεύρης να πει για Βανδή – Μπισμπίκη ότι ο έρωτας είναι υγεία»

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το πρόστιμο στον Βασίλη Μπισμπίκη
«Πάμε να ανοίξουμε ένα θέμα απόλυτα υποκριτικό… Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά-μπουζούκια επιτρέπεται το κάπνισμα. Το ανακαλύψαμε τώρα, επειδή ο Μπισμπίκης που είναι ερωτευμένος, πάει κάθε βράδυ στη Βανδή, τη φιλάει. Μπράβο οι άνθρωποι, είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Ελλάδας. Εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι να τύχαινε και σε εμένα να ερωτευτώ”

****

“Τοιούτοι έπρεπον υμιν αρχιερείς”,  συμπατριώτες μου.   Λιάγκας και Μπισμπίκης. Πέρα από…γερομπισμπίκηδες αμφότεροι, είναι και βλαχαντερότυποι , πρώτης.

Να σου βγαίνει  ανατέλλοντος του   2023 ο λιμοκοντόρος    με ένα τσιγάρο στο χέρι σε τίγκα κόσμο  και ο  κιτς  πρωιναδικατζής   να τον  σιγοντάρει , να τα παίρνει κρανίο, γιατί, αγανακτεί,  κράζουμε τον βλάκα για την προκλητικότητά του,  δεν είναι μόνο τέτοιες συμπεριφορές «σημεία των  καιρών», αλλά και σημάδια  του κακού μας του καιρού, ως φυλή και χώρα.

“Η ντροπή ντροπή δεν έχει και χαράς τον που την έχει”.  Και πού να τη βρούν  τέτοια πολυτέλεια  Λιάγκας και  Μπισμπίκης στα λαγούμια των πρωιναδικο-σκυλάδικων  που  ενδημούν;