ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR

Με το χρόνο,  καθίσταται όλο και  πιο προβληματική η συνέχιση της λειτουργίας του ιστορικού μας σάιτ, λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης στα περιεχόμενα και τη μορφή των κειμένων μας. Κάποια γίνονται εντελώς  παραμορφωμένα και αγνώριστα . Παραποιημένες λέξεις και φράσεις νοηματικά και μορφολογικά, που βγάζουν μάτι και έχουν στόχο  να κάνουν το άσπρο… μαύρο.

Το γεγονός πως το σάιτ θα έπρεπε να είναι  φρούριο απροσπέλαστο από τον τρόπο και με τα όπλα της τεχνολογίας  που αμύνεται  στις επιθέσεις ,αλλά δεν τα καταφέρνει, δείχνει πως η εισβολή προέρχεται από άλλα, «υψηλά  κέντρα», που είναι αδίστακτα και εξοπλισμένα με άλλες τεχνολογίες, απλησίαστες σε μας.  Κι αυτό με τη σειρά του  σημαίνει πως ο αγώνας είναι άνισος και άπελπις.  Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειαζόμαστε απείρως περισσότερο χρόνο για  διορθώσεις “ημαρτημένων” ,παρά   για συντάξεις  κειμένων! Και δεν υπάρχει, ασφαλώς, τέτοιος  χρόνος.

Είναι σίγουρο πως θα συνεχιστεί ο πόλεμος. ΄Οπλα άλλα δε διαθέτουμε  να τον διεξάγουμε. Είναι  ο λόγος που κάποια στιγμή, θα μας αναγκάσει να  οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια  στο τέλος της ζωής του ιστορικού μας σάιτ, αφού ο αγώνας καθίσταται οσημέραι άνισος  και απελισμένος.

 Σε μια στιγμή, μάλιστα,  που η επισκεψιμότητα στον ιστότοπο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, παρά τον πόλεμο  που μας κάνει επίσης ο διαδικτυακός υπόκοσμος    με τις   πέτσινες  μετρήσεις του .  Εκβιάζουν  και  εισπράττουν  τεράστια ποσά με τέτοιες μεθόδους παρουσίασης φέικ επισκεψιμότητας σε όλα εκείνα τα φαινομενικά μεγάλα σάιτ που στην πραγματικότητα είναι νάνοι. Πέρα απο χωματερές. Με τέτοιου είδους ανύπαρκτες  μετήσεις , κρατούν τα προσχήματα και   εφορμούν στα ΠΕΤΣΟ-ΕΥΔΑΠΟ-ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ως όγδοη πληγη του Φαραώ.    Και όχι μόνο σε  αυτά.

Οφείλαμε να επισημάνουμε από τώρα  στους φίλους επισκέπτες αυτές τις αλήθειες. Ενταγμένη κι αυτή  η προειδοποίηση στη φιλοσοφία μας “όλα στο φως” και τίποτα παραποιημένο ,στημένο και πλαστό.

Βρισκόμαστε σε πονηρές  ημέρες. Σε τοξικό περιβάλλον  για  έντιμους  και καθαρούς τη καρδία. Θέση σε τέτοιο  κόσμο πια έχουν μόνο εκείνοι που καθημερινά  σχεδόν εδώ , τους τραβάμε τη μάσκα και τους στοχοποιούμε στις  μαύρες σελίδες της ιστορίας και τα ανύπαρκτα για την ελληνική δικαιοσύνη  εδώλια   για λευκά κολάρα και  βρώμικους τύπους σαν αυτού πους κυβερνούν σήμερα τη χώρα και   τους αχυρανθρώπους τους.