ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ” ΓΙΩΡΓΟ TΡΑΓΚΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Χατζηνικολάου για Πολάκη:

“Δεν θα του απαντήσω στο ύφος του …”

Λίγο μετά, ο ίδιος:

“Τι λες βρε άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρομιάρη”!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ  ο “άσχετος, ο άθλιος, ο συκοφάντης, ο βρομιάρης”  Γκεμπελίσκος, ζητάει και τα ρέστα! Ο “Χίος” της σοβαροφανούς παραπληροφόρησης,  μιλάει για ύφος Πολάκη!  Και να  διέθετε το ελαχιστότερο του ήθους και του ύφους του Σφακιανού βουλευτή, πάει στα κομμάτια.  Να του χαρίζαμε και το βόδι και τη δαμάλα που μας χρωστάει.

Αν στοχοποίηση σημαίνει να βγάλεις τα  άπλυτα  στη φόρα του απατεώνα,  του  κάθε ανήθικου , διαπλεκόμενου  και διεφθαρμένου λαμόγιου,  πολλά χρόνια  τώρα , το κάνουμε εδώ  για πολλούς. ΄Όπως για τον αισχρό αλητήριο   της παραπληροφόρησης ( μακαρίτης πια) Γιώργο Τράγκα. Το ίδιο ,ακριβώς,  που   κάνουμε   εδώ  από την πρώτη  στιγμή που λειτουργήσαμε ως ιστορικό σάιτ     και για τον έτερο Καπαδόκη,  κολλητό  και συνεργάτη του επί χρόνια,  του  Νίκο Χατζηνικολάου.

Καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης  (σ.σ. πότε Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρεις  το βουλευτή Χανίων στο πόστο  του από  το  οποίο, εντελώς  αψυχολόγητα   τον πέταξες,  για να το  προσφέρεις   στο  Ραγκούση;) και γράφει:

Πολάκης σε Χατζηνικολάου: Μέχρι να ετοιμάσεις τις μηνύσεις, δώσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τις οφειλές 32,5 εκατ. ευρώ

Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι δεν αμφισβητείς το συνολικό ύψος των χρεών, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€;», διερωτάται ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κι εμείς λέγαμε πρόσφατα στις 21 Μάρτη 2023 απ΄εδώ.

“Νίκος Χατζηνικολάου . Ο …Χίος  της σοβαροφανούς δημοσιογραφίας.  Αλλά και ο Τράγκας της διαπλοκής, της διαφθοράς και της ανηθικότητας.   Τον έχουμε πλειστάκις  κράξει  εδώ και καταγράψει στις σιχαμένες  σελίδες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, που έχουν πιάσει μόνιμο  στασίδι όλα τα λευκά κολάρα της  σύγχρονης  ελληνικής Μπανανίας της Δεξιάς.

Είναι ένα…φωτεινό, ηλίου φαεινότερο, παράδειγμα πώς στην  Ελλάδα των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων ,αν έχεις  μπάρμπα στη Κορώνη, η μπαμπά  “πολιτικό” (Θου, Κύριε)  αβρόχοις ποσί, ούτε καν μια…Πάντειο να  μπορείς να βγάλεις, χτίζεις παλάτι στη Ν. Πολιτεία.  Μάλιστα ως αλαζόνας και υπερφίαλος , βάζεις μέσα  και ασανσέρ, να πουλήσεις  μούρη.

Τον έχουμε στολίσει επανειλημμένα. Ανήγαγε το ψέμα, το βιασμό της αλήθειας σε επάγγελμα.  «Εν πολλοίς εγκλήμασι και πολλαίς  αμαρτίαις περιπεσών» . Το άθλιο μικρόφωνο και η  βρώμικη πένα.  Ανοσιουργήματα  τα έργα του.  Να επισημάνουμε μόνο ένα.

΄Οταν ο Κώστας  Καραμανλής  χρεοκοπούσε  τη χώρα,  ήταν και τούτος μαζί με τον  Τράγκα και τις εκατοντάδες όμοιες  ακρίδες,  πεσμένος με τα μούτρα στο  μέλι.  ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τότε,  τον καταγγείλαμε κι αυτόν  πως κρύβει την αλήθεια και  για να ξεκοκαλίζει ψητό,  βάζει πλάτη  στην καταστροφή της χώρας. Αλλά πού να μιλήσει; Μπορείς με μπουκωμένο στόμα να βγάλεις τσιμουδιά;

Πότε θα τιμωρηθεί ,η πανάθλια αυτή τηλεπερσόνα;  Με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ποτέ. Οι γενιές που έρχονται θα ζητήσουν από τους κληρονόμους του πίσω τα κλεμμένα;  Αν είναι σαν κι εμάς,  σήμερα, όχι . Αν  πάψουν να είναι υπήκοοι  Μπανανίας, πιθανόν”.

Τώρα μαθαίνουμε  και άλλες  πομπές του που δε θα γνωρίζαμε,  αν ο Πολάκης δεν τις αποκάλυπτε πρόσφατα. Και πώς να τα πληροφορηθούμε;  Φρόντιζε    το άλλο  τεράστιο μέγεθος της διαφθοράς και ηγέτης της   παράταξης των…έντιμων, ο Κυριάκος  Μητσοτάκης να τα     κρύβει όλα  επιμελώς. ΄Όπως,  ότι οι οφειλές του  υβριστή και συκοφάντη Ν.  Χατζηνικολάου , φτάνουν   κοντά στα 32.540.044,50€  !  Ζαλίζει το νούμερο με  τα μηδενικά.

Και τα χρωστάει σε  μας. Είναι κλεμμένα ,δικά μας λεφτά. Στον κόσμο που χάνει το σπίτι του, ενώ με τις ανακεφαλαιώσεις των Τραπεζών, έχουν ξεχρεώσει   εκατό φορές το  κόκκινο δάνειό τους, οι εξαπατημένοι δανειολήπτες.

Και  οι  αλητήριοι και πραγματικοί   μπαταχτσήδες  με τις διασυνδέσεις , τις γνωριμίες τους και τις λογιστικές αλχημείες, κουρεύουν  χρέη, ρυθμίζουν οφειλές, προκαλούν,   στέλνουν κόσμο με εμφράγματα και εγκεφαλικά  στο νοσοκομείο και στον τάφο.

Ελλάς- Ελλάς της Μπανανίας  και της βρώμικης… τηλεπορσόνας Χατζηνικολάου.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ,  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΞΑΣΤΕΡΙΑ,;