ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΥΠOΓΡΑΦΕΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΑΞΕΒΑΝΗ,ΦΙΛΗ,ΠΑΠΠΑ!

1. Ιωάννα Κουσκούση: Ποια είναι η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά

Ιωάννα Κουσκούση: Ποια είναι η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης η παρουσιάστρια, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Η γυναίκα συνελήφθη, αφότου πέταξε νερό και προέβη σε λεκτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του υφυπουργού και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι κατηγορίες που τη βαραίνουν είναι εξύβριση και απειλή.

Ποια είναι όμως η “παρουσιάστρια” Ιωάννα Κουσκούση; Δηλώνει παρουσιάστρια στο κανάλι Euro και στο Star Βορείου Ελλάδας και συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Shopping Star». Στο ριάλιτι μόδας δήλωνε έτοιμη να ανέβει στην πασαρέλα. “Θα κάνω θραύση όπως πάντα, τα κορίτσια θα μείνουν παγωτό” είχε πει στην κάμερα.

Ο διαπληκτισμός με τους αστυνομικούς λόγω… κορονοϊού

Στις αρχές Απριλίου, με την εφαρμογή των μέτρων λόγω κορονοϊού στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, η Θεσσαλονικιά ραδιοφωνική παραγωγός διαπληκτίστηκε έντονα με αστυνομικούς που της επέβαλαν πρόστιμο, γιατί ήθελε να κάνει βόλτα στο σημείο, ενώ έχει απαγορευτεί με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του δήμου. Φώναζε ότι “δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται” και πως “θέλετε να μας βάλουν τσιπάκι αλλά εγώ δεν θα το δεχθώ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο… «σόου» έγινε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ενώ η ίδια είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί.

***

Τρομακτική η σημερινή διαπίστωση.  Εφιαλτικά οργουελική για ένα και μοναδικό λόγο. Εν έτει 2020 ο φασισμός ,ο ολοκληρωτισμός   σε μεγαλοπρεπή…ονομαστική  επανεμφάνιση. Η  ελληνική  βιομηχανία παραπληροφόρησης με σιωπηλή συμφωνία, επαυξάνει την απόφαση του εισαγγελέα για εγκλεισμό σε ψυχιατρείο της Θεσσαλονικιάς ραδιοφωνικής παραγωγού προς θεραπεία και… αναμόρφωση  του εγκεφάλου της.   Και είπαμε επαυξάνει  με την ακόλουθο μέθοδο.

Οι μεν δεξιές φυλλάδες με πρώτους το Χατζηνικολάου, Ράπτη και Κουρτάκη, αναπαράγουν μεν την είδηση στη Θεσσαλονίκη ,αλλά αναφέρονται στο πρόσωπο της Ιωάννας Κουσκούση  με εντελώς απαξιωτικό ,προσβλητικό τρόπο. Δημιουργούν ένα συγκεχυμένο  προφίλ  με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.α.Να είναι Συριζαία και φανατική φαν του Αλέξη Τσίπρα. β.Να είναι συνωμοσιολόγος και  να  ισχυρίζεται πως η πανδημία  είναι μόνο μια  φάρσα με στόχο να μας περάσουν στο κορμί μας  τσιπάκια εντοπισμού. γ. Είναι θρησκευόμενη και έχει πνευματικό-εξομολόγο. 4.Να περνιέται   μεν για  Συριζαία, αλλά ταυτόχρονα να τα βάζει και με τους μετανάστες.5.Να  πρόκειται  για νούμερο σε ριάλιτι, τηλεπαιχνίδια  και πασαρέλες.

Από την άλλη, οι μη δεξιές φυλλάδες ακολουθούν τη γνωστή σοβιετική μέθοδο.Παντελής απόκρυψη της είδησης. Να θυμίσουμε: Η ραδιενέργεια από το Τσερνομπίλ είχε  φτάσει στη Σουηδία και ουδείς γνώριζε την προέλευση.Ο ιός του Κορόνα κάνει θραύση στην Κίνα ήδη από το Σεπτέμβριο  και το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας το ανακοινώνει το…Γενάρη. Κι ακόμα χειρότερα. ΄Εχουμε ένα   σταλινικό  «Γολοντομόρ»(“ολοκαύτωμα” της Ουκρανίας με  εκατομμύρια νεκρούς και τις  διώξεις -εκκαθαρίσεις, αλλά για χρόνια ουδείς είχε ακούσει το παραμικρό για τα τρομερά αυτά εγκλήματα του Στάλιν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,ως γνωστό,δεν έχει Τύπο.  Κυρίως στηρίζεται στην Αυγή,το Ντοκουμέντο και την Εφημερίδα των Συντακτών. Αυτοαποκαλούνται “αριστερά  έντυπα”. Χωρίς να είναι φυσικά. “Μουτσούνα”  αριστερού φορούν, αλλά η μούρη μέσα  είναι τρομακτικά κατασκαμμένη,  σκοροφαγωμένη από τα φτιασίδια και τα λίφτινγκ. Αν είναι έτσι ένα αριστερό έντυπο, από τα δεξιά σε τί διαφέρουν;

Ακόμα μια απόδειξη,  η πρόσφατη  “σοβιετικής” νοοτροπίας  στάση της… αριστερής παραπληροφόρησης  με την περίπτωση της Θεσσαλονικιάς, μητέρας εκτός των άλλων, πού έπεσε θύμα απίστευτης δικαστικής αυθαιρεσίας. Μάνα ανήλικου παιδιού, χωρίς να έχει διαπράξει καμιά αυστηρά αξιόποινη  πράξη με εντολή εισαγγελέα, οδηγείται  σε τρελάδικο. Ούτε σε εποχές εντελώς βάρβαρου ολοκληρωτισμού δε συνέβαιναν τέτοια πράγματα.

Τσιμουδιά οι κοντυλοφόροι  των τριων αυτών φυλλάδων. Ούτε μια σειρά  αφιέρωσαν στην είδηση,  ένα σχόλιο, έστω και  αρνητικό,εναντίον της. Την αγνόησαν παντελώς, σαν να επρόκειτο  για ζώο.  Δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμοια περίπτωση.

Την Ιωάννα  Κουσκούση δεν τη ήξερα από πριν. Ούτε “τί καπνό φουμάρει” ξέρω ακόμα. Πάντως το αποκλείω  εντελώς να είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν  οι  ακροδεξιοί βόθροι.  Κατανοητό πως “πνέουν  μένεα”, γιατί τσαλακώθηκε η εικόνα  του γόη Χαρδιαλιά,  προπηλακίστηκε  το  καθημερινό φιλόξενο δίδυμο  του Χάρου στην  ενημέρωση των θανατικών του  κορόνα. Αμφισβήτησε-και καλώς -αυτά τα μέτρα,με το συμβολικό τρόπο που διάλεξε.

Πολύ αμφιβάλουμε,αν ισχύει, έστω και ένας απ΄αυτούς τους χαρακτηρισμούς του αλλοπρόσαλλου ατόμου που της προσάπτουν ,έτσι όπως επέλεξαν  τα χαλκεία του Χατζηνικολάου.   Πολύ περισσότερο να πιστέψουμε πως ήταν τόσο επικίνδυνη ,ώστε να διαταχθεί ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρείο.

΄Εχει τέτοιο ιατρικό ιστορικό; Προηγούμενη συμπεριφορά ψυχασθενούς; ΄Εχει νοσηλευτεί;  Γιατί ο προκομμένος εισαγγελέας δεν τεκμηριώνει  την ακραία αυτή απόφασή του; Ο “Ζαγοριανάκος” είναι του  “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”;

Είναι άκρως επικίνδυνο και με φορτισμένη,   σημειολογική διάσταση αυτό που συνέβη. ΄Ενας πολίτης, διαμαρτύρεται με τον τρόπο που το έκανε η Κοσκούση και αντί να υποστεί τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος,    ο εισαγγελέας της έδρας πετάει μια βόμβα και τα κάνει όλα λίμπα,επειδή του αντιμιλησε!  Ακολουθεί  μεθόδους ολοκληρωτικών καθεστώτων  και διατάσσει  τον εγκλεισμό του πολίτη σε…τρελάδικο για αναμόρφωση!

Είναι ένα φοβερό  μήνυμα. Οργουελικής σύστασης. .Καθόλου ίδιο με τα κακά σενάρια της επανεμφάνισης του κορόνα. Εδώ μιλάμε για επερχόμενο  “πυρηνικό ολοκαύτωμα” των ατομικών δικαιωμάτων. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη είναι ένα ακόμα   συνταγματικό πραξικόπημα.

Μπορεί κανείς να φανταστεί  τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον ,αν  και  ο Δυτικός κόσμος  υιοθετήσει τακτικές Κίνας και Ρωσίας, παλιότερα και σήμερα, να αναμορφώνει τους διαφωνούντες σε ψυχιατρικά καταστήματα  με λοβοτομές και πολύχρωμα  χάπια; Και το χειρότερο. Η βιομηχανία παραπληροφόρησης  ειδικά  αυτή με τη μάσκα της…αντιπληροφόρησης, να συμφωνεί με τέτοια βαρβαρότητα  και να επαυξάνει;.

Εφιαλτικό,αλλά όχι απίθανο  σενάριο. Ο φασισμός επανακάμπτει  με   νέα ανδραγαθήματα .  Σε διατεταγμένη κρατική  υπηρεσία και με υπογραφές των αρμόδιων  φορέων των εξουσιών. Μεταξύ τους και ο Τύπος.

 

1.Εφιάλτης: Η Microsoft θα αντικαταστήσει τους δημοσιογράφους με ρομπότ

Η Microsoft πρόκειται να αντικαταστήσει δεκάδες δημοσιογράφους, που εργάζονται με συμβόλαιο στην ιστοσελίδα της MSN, με τη χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων για την επιλογή των ειδήσεων, όπως μεταδίδουν βρετανικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η επιμέλεια των ειδήσεων που παράγουν οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί και η επιλογή των τίτλων και των φωτογραφιών που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα MSN γίνεται επί του παρόντος από δημοσιογράφους.

Πλέον αυτό το έργο της παραγωγής ειδήσεων θα αναλαμβάνει η τεχνητή νοημοσύνη, όπως δήλωσαν πηγές στην εφημερίδα Seattle Times.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η αλλαγή εντάσσεται σε μια αξιολόγηση της λειτουργίας της.

Ο αμερικανικός κολοσσός της τεχνολογίας αναφέρει σε ανακοίνωσή του: “Όπως όλες οι εταιρείες αξιολογούμε το έργο μας σε τακτική βάση. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να επενδύουμε περισσότερο σε κάποιους τομείς και από καιρού εις καιρόν να ανασυντασσόμαστε σε κάποιους άλλους. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι αποτέλεσμα της παρούσας πανδημίας”.

Η Microsoft, όπως και άλλες τεχνολογικές επιχειρήσεις, πληρώνει δημοσιογραφικούς οργανισμούς για να χρησιμοποιεί ειδήσεις τους στην ιστοσελίδα της.

Αλλά απασχολεί δημοσιογράφους που αποφασίζουν ποιές ειδήσεις θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της και πώς θα προβάλλονται.

Περίπου 50 παραγωγοί ειδήσεων που έχουν συμβόλαιο με την εταιρεία θα χάσουν την δουλειά τους στο τέλος Ιουνίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Seattle Times, αλλά μια ομάδα από δημοσιογράφους πλήρους απασχόλησης θα παραμείνει.

“Είναι αποθαρρυντικό να θεωρούμε ότι τα μηχανήματα μπορούν να μας αντικαταστήσουν… και όμως”, δήλωσε στην εφημερίδα ένας από τους δημοσιογράφους που θα χάσει την δουλειά του.

Κάποιοι από αυτούς που θα απολυθούν προειδοποίησαν ότι η τεχνητή νοημοσύνη πιθανόν να μην γνωρίζει καλά τους αυστηρούς δημοσιογραφικούς κανονισμούς και να καταλήγει να αναρτά ακατάλληλες ειδήσεις.

Η Microsoft είναι μια από τις πολλές τεχνολογικές εταιρείες που πειραματίζονται με μορφές της αποκαλούμενης ρομποτικής δημοσιογραφίας για την μείωση του κόστους. Η Google είναι επίσης μια εταιρεία που επενδύει σε αυτόν τον τομέα.

***

Φόβος και τρόμος στη μαφιόζικη  συντεχνία  που “ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του”. Την τέταρτη , κρατική εξουσία.
Θα χάσουν το παντεσπάνι ή  το ψωμάκι τους που βγάζουν  άκοπα, πληκτρολογώντας φέικ  νέα. Τρέμουν την τεχνητή νοημοσύνη, που αυτή  δεν πρόκειται να  μείνει άνεργη, αν γράφει την αλήθεια. Δεν έχει κανένα λόγο,αν προγραμματιστεί σωστά, να παραπληροφορεί το ρομπότ.  Αν  δεν  είναι υπάλληλος του CNN.

3.α. Την παραίτηση Πέτσα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το σκάνδαλο των 20 εκατ. προς τα ΜΜΕ

β. Ο Πέτσας έδωσε διαφήμιση σε blog του Μένιου Φουρθιώτη που δημιουργήθηκε γι΄αυτό τον σκοπό

Η αγάπη Μπογδάνου – Φουρθιώτη δεν κρύβεται

Πέρα από την αγάπη και τη συμπάθεια που τρέφει για εκείνον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αλλά και όλη η κυβέρνηση δίνοντας στο σχεδόν ανύπαρκτο blog του protieidisi μερικά χρήματα από την καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς», τo ίδιο αγαπητός φαίνεται πως είναι και στον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

γ. Αντώναρος: Διασπάθιση κρατικού χρήματος τα 20 εκατ. προς τα ΜΜΕ – Να δοθούν όλα τα στοιχεία

 

Ο  Βαξεβάνης  από τη φυλλάδα του ζητάει αποπομπή Πέτσα, γιατί δεν του πέταξαν  κομμάτι από την πίτα. 20 ολόκληρα εκατομμύρια δικά μας λεφτά ξεκοκάλισε  η μαφία  του Τύπου σε δυο μήνες μέσα. Αυτά  που ο Βαξεβάνης αποκαλεί… ΜΜΕ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ,αν είχε καθαρό ιδεολογικό μπούσουλα,δε θα διαμαρτυρόταν  γιατί ο δικός τους εκδότης δεν έφαγε. Δεν είναι αυτό το δικό μας πρόβλημα.  Θα  ζητούσε να επιστραφούν τα χρήματα, που έκλεψαν… νόμιμα οι καναλάρχες και η λοιπή μαφία παραπληροφόρησης; Αυτό είναι το ζητούμενο.  Τολμά να το κάνει;  ΄Οχι,  βέβαια.

Ούτε καν θα μιλούσαν  στη Κουμουνδούρου,  γι΄αυτή  την  νέα διαπλοκή , αν ο Κούλης πέταγε ένα ξεροκόμματο στο Βαξεβάνη. Αυτός είναι το “πάπλωμα” και η “ταμπακιέρα”.΄Οχι τα λεφτά μας  που άρπαξαν οι τυχοδιώκτες .Ούτε είναι  μόνα και … μοναδικά.

΄Οσο για τον Αντώναρο, ας σιωπά  καλύτερα  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  του Κώστα Καραμανλή. Να θυμίσουμε πως ο πατριάρχης της παραπληροφόρησης και του εθνικισμού  Γ. Τράγκας, για να καλύψει τον Κώστα Καραμανλή τις μέρες που χρεοκόπησε τη χώρα, διέδιδε πως οι Αμερικανοί ήθελα να τον δολοφονήσουν τον ανιψιό. Και γι΄αυτό  έχασε τον έλεγχο της διακυβέρνησης. Από αυτό το φόβο!  Και εισέπραξε 10.000.000 ευρώ,που τα έβγαλε αμέσως στο εξωτερικό.Και υπάρχουν ζόμπι που τον ακούν ακόμα. “Θου, Κύριε..”

Δεν το έκανε ο Πέτσας, δεν πέταξε κόκαλο να γλείψουν κι αυτοί εκεί στο Ντοκουμέντο. Τους έστησαν παγίδα. Ακριβώς για να ξεβρακώσουν Βαξεβάνη και ΣΥΡΖΑ. Τελικά ,  έχασε ο στερούμενος πέτσας… Πέτσας.

Αδίστακτος για τα φράγκα, τα κάνει λίμπα το παλικάρι της φακής ο Βαξεβάνης. Αλλιώς,  δε θα έβγαζε  ούτε τούτος τσιμουδιά.

 

4. Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα χρόνου να ομολογήσει η 35χρονη -Τα social media «κλειδί» στην εξιχνίαση

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα χρόνου να ομολογήσει η 35χρονη -Τα social media «κλειδί» στην εξιχνίαση

Η 34χρονη Ιωάννα και η 35χρονη που προσήχθη για την επίθεση

Θέμα χρόνου, εκτιμούν αστυνομικές πηγές ότι, είναι να ομολογήσει η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα.

***

Κύριο άρθρο της πορνοφυλλάδας του Χ.Ράπτη. Με τεράστια γράμματα. Πρώτο.

Σοβαρότερη η είδηση αυτή ,από το δικαστικό πραξικόπημα στη  Θεσσαλονίκη, που σήμερα ούτε στα ψιλά δεν την πέρασαν εκεί στον ακροδεξιό και σεξιστικό βόθρο. Ακολούθησαν τη σοβιετική γραμμή  Αυγής, ΕφΣυν, Ντοκουμέντο.

Οι σκουπιδοφάγοι του τέτοια θέλουν. “Σπέρμα- αίμα- θέαμα”.

5. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
Η Τουρκία επιμένει για την Αγιά Σοφιά: «Είναι δικό μας θέμα, είναι oθωμανική ιδιοκτησία»
Η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη

Ας αρχίσουμε τότε, κύριε Τσαβούσογλου να  κάνουν και  στα Βαλκάνια εκκλησίες τα τζαμιά. Κι αυτά ιδιοκτησίες των χωρών που βρίσκονται είναι. ΄Ετσι πάει;

Τα μνημεία έχουν   ιδιοκτήτη την Ιστορία. Καμιά κυβέρνηση και κανέναν  τρελαμένο δικτάτορα , τύπου Ερντογάν.

 

6. ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»
Γεωργιάδης: «Αν τουρκικό σκάφος φτάσει στην υφαλοκρηπίδα, θα κάνουμε αυτό που πρέπει»

Άδωνις Γεωργιάδης

Υπουργός κυβέρνησης και μάλιστα ιστορικός  με γνώσεις ιστορίας …σχολιαρόπαιδου. Τηλέμπορε, ακροδεξιέ,  λαμόγιο της Novartis, όταν παραβιάζεται αμφισβητούμενη περιοχή, πάμε στο  δικαστήριο, σε διεθνείς οργανισμούς,  Δεν  κάνουμε πόλεμο, αν είμαστε κράτη με  σεβασμό στο Διεθνές δίκαιο..

Το ίδιο και στις ιδιωτικές υποθέσεις.Αν σου αμφισβητήσω  5 μέτρα από το  οικόπεδό σου,δεν βουτάς,όπως παλιά τον.. γκρα  για  να αυτοδικήσεις. Και δίκιο να έχεις.

Ανόητε!