ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ  ΠΙΑ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΥΣ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.  

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει λογοκρισία Τύπου, αλλά λογοκρισία … από τον Τύπο!

 (Μόνιμη ανάρτηση)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Πρέπει να προετοιμαστούμε -Να μπούμε σε όλους τους θεσμούς του κράτους με δικούς μας ανθρώπους»

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου

Δε φτάνει αυτό, κυρία Χριστοδουλοπούλου. Αν ,αφήσετε ατιμώρητους όλους εκείνους  που ασέλγησαν  στους θεσμούς, υπουργούς, εισαγγελείς,  δικαστές,  γκεμπελικό συρφετό,   σαν το Γεωργιάδη, τον Πλεύρη, τη Ράικου, τον Αγγελή, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, το Ράπτη,  η “κόπρος του Αυγεία” θα όζει αποπνιχτικά .Και θα τους βρείτε πάλι μπροστά σας.

΄Η θα τους κόψετε…σύριζα τα πόδια ή  εσείς, ως ΣΥΡΙΖΑ, δε θα έχετε πια  δικαίωμα να  αυτοαναγορεύεστε  σε κόμμα  Αριστεράς.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΙΑ  ΘΕΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΥΣ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ.

______________________________________________

                                      ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Στον εισαγγελέα ο 23χρονος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη

Ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού -Δεξιά λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε και η κηδεία του στη Βέροια

Αν βρισκόμαστε σε μια κοινωνία με στοιχειώδη σεβασμό στις αρχές  του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού,  μετά από το ανήκουστο και ειδεχθές έγκλημα στη Θεσσαλονίκη,  αυτή  η αισχρή  ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ , εκκολαπτήριο αλητείας , χουλιγκανισμού , τοπικισμομακεδονισμού  και  εθνικισμού,  που χρόνια τώρα καλλιεργεί τον οπαδικό φασισμό και υποθάλπει το έγκλημα και την λούμπεν συμπεριφορά , θα έπρεπε να είχε  κατεβάσει ρολά. Αν υπήρχε έστω και ίχνος τσίπας.

Και ο πολύς Ιβάν Σαββίδης ο γνωστός  πιστολέρο  με το κουμπούρι στην  κωλότσεπη ,  κολλητός  του δικτάτορα  της Ρωσίας, όφειλε να έχει κάνει χαρακίρι.  Τέτοιοι, όπως κάτι  κάτι λούμπεν τύποι σαν τον Κούγια και τον Μπέο στο Βόλο, είναι ηθικοί αυτουργοί όμοιων  εγκλημάτων. Βασικοί υπεύθυνοι αυτών των συμπεριφορών  της παράνοιας ,της κτηνωδίας  και του  φανατισμού

Αλλά, θα πεις, ζούμε σε μια κοινωνία που ένας Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να έχει αχυράνθρωπο, ακόμα και τον πρωθυπουργό της χώρας. Και ένας Αλαφούζος, Κυριακού, Ράπτης , Κουρτάκης  και τα όμοια   αποβράσματα του γκεμπελισμού,  να κανονίζουν αν η χώρα θα ζήσει ή αν θα πάει άπατη   με τη νέα επί θύραις  χρεοκοπία.

2. Πέθανε ο  Χρήστος Σαρτζετάκης

Γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το 1929. Το 1963 υπηρέτησε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, και έγινε γνωστός ως ανακριτής στην υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη.

***

Τυπολάτρης μεν, ακέραιος δε ως δικαστής και πρόεδρος Δημοκρατίας. Ο Χρ. Σαρζετάκης  τίμησε τα αξιώματά του  σε μια βάναυση πολιτισμικά  κοινωνία και  με τις θεσμικές του ιδιότητες ξεχώρισε μεταξύ πολλών.

3. Τα μπλόκα της αγροτιάς

Τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του εισοδήματός τους ζητούν αγρότες και κτηνοτρόφοι ανά την Ελλάδα προετοιμάζοντας πολύμορφες δράσεις.

εφσυν

***

Πού ήταν κρυμμένοι οι Παττακοί της ασφάλτου τόσο καιρό; Παλιά, κατεβάζανε τα τανκς είτε για ψύλλου πήδημα είτε για να ρίξουν κυβερνήσεις  με εντολές κομματικής τύφλας. Τώρα, τόσο καιρό μετά , με  το γιο ενός πατριάρχη της κομπίνας και της πολιτικής απατεωνιάς  να κάνει κουμάντο  και με τη χώρα  σε επιθανάτιο ρόγχο, ξεπήδησαν  σαν τους αρουραίους από  τα λαγούμια.

Απολίτικοι,   διεκπεραιωτές κομματικών  εντολών και παρτάκηδες.  Ουδεμία εκτίμηση σε τέτοιο συρφετό, που, εκτός των άλλων, δεκαετίες ολόκληρες  σκορπάνε καρκινικό θάνατο    στις γενιές των Ελλήνων με τα δηλητήρια στους πάγκους των λαϊκών και των σουπερμάρκετ.

4. Ο Γεραπετρίτης έκανε το λάθος να βγει στον Πορτοσάλτε να πει ξανά ότι είχε τυπικές σχέσεις με τον Φουρθιώτη

Γεραπετρίτης: Καμία πρόκληση από την τουρκική πλευρά δεν θα μείνει  αναπάντητη

 

***

Αν  καθηγητές και μάλιστα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ είναι σαν τα μούτρα του  Γεραπετρίτη, του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, δε σώζεται με τίποτα αυτή  τη χώρα. Μοναδική ελπίδα είναι η κατεδάφιση  του ήδη σε κατάρρευση  ευρισκομένου χαλάσματος.

Και φυσικά ,”κρέμασμα ανάποδα” για διαπόμπευση στη μέση του Συντάγματος  των  λευκών αυτών κολάρων.  Μάλιστα σε μια τέτοια συμβολική ημέρα του θανάτου ενός  έντιμου Χρ. Σαρζετάκη.

 Ο εξευτελισμός τους να είναι απόλυτος.  Προς γνώση και συμμόρφωση.

5. Μαρία Ρεπούση κατά Πολάκη για τα «τσίγκινα σωβρακάκια»: Ακραία σεξιστικός λόγος, προσβάλλει βαθιά τις αξίες της Αριστεράς

Η Μαρία Ρεπούση

Αριστερή  και η Ρεπούση!  Η   συστημική  εκπρόσωπος   της   Ιστορίας   “με… ολίγη”.   Μια σταλίτσα  “συνωστισμό ” να νοστιμίσει.   Θου,  Κύριε!

Κυρία μου  ,δεν είσαι ιστορικός. Είσαι η άλλη  “αλαζονεία”  του ΄Αδωνη  Γεωργιάδη, όπως ευφυώς  προσδιόρισε ο κυνικός Διογένης  την αλαζονεία των Σπαρτιατών.   Διεκπεραίωνες κι εσύ  υπουργικές εντολές  επ΄αμοιβή στο Π.Ι του ΥΠΕΠΘ

΄Οσο για τον Πολάκη, ούτε στο μικρό του δάχτυλο.  Τέτοιους χρειάζεται η ελληνική κοινωνία σήμερα.  Αν κάποιοι είναι υπονομευτές της, είσαι συ και οι όμοιοί σου,  ως πολιτικά κρυόπλαστοι, δημαγωγοί και υπογείως  διαπλεκόμενοι.

6.”Ο ιστορικός Ραντσένκο «γλεντάει» το ΚΚΕ: Ναι, είμαι αντικομμουνιστής”


iEfimerida

Πάρτε  μια γεύση    από το σκουπιδαριό θεμάτων  σήμερα,   όσοι δεν μπαίνετε  σε ακροδεξιοπορνοφυλλάδες  σαν τη χαβούζα  το Χρ. Ράπτη , που  έχει   αναλάβει εργολαβικά    promotion  στη χώρα  μας στις ανιστόρητες παρλαπίπες  του ακροδεξιού  Ραντσένκο .

IEFIMERIDA.GR

(3/2/2022)

Η ύλης της εφημερίδας στο σχεδόν  70% του περιεχομένου της είναι  τίγκα σε  θέματα που και τα σκουπίδια ακόμα, κατάλληλα, έστω για ανακύκλωση,  έχουν μια χρησιμότητα.

7. Η «παράξενη» συμμαχία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Σι Ζινπίνγκ

Οι ηγέτες των δυο χωρών

Στις ημέρες μας ο φασισμός στην πολιτική του έκφραση έχει άξιους εκπροσώπους τους δυο παραπάνω τυράννους.  Οι κακοί δαίμονες της ειρήνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

΄Οσο συνεχίζουν  να ελέγχου τους μηχανισμούς εξουσίας, ο κίνδυνος μιας ολοκληρωτικής  καταστροφής του πλανήτη είναι υπαρκτός. Θα προφτάσει η Δύση να δώσει λύση;

8. ΜΕ ΤΟΟ ΜΕ ΤΗ  ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ

                                             “ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ”

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΟ ΡΑΤΣΙΜΟ ΤΕΤΟΙΩΝ  ΜΑΙΝΑΔΩΝ .  ΣΗΜΕΡΑ  ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ  Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”  ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ .

ΑΣ   ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ  ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ  ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΦΥΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ  ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ  ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ  ΜΕ ΤΟΟ. (“ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ .Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ… ΣΥΝΤΡΙΜΜΕΝΟΥΣ!).

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΒΤΙΨΟΥΜΕ ΤΟ  ΝΕΟΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.