ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΟΥΡΑ, ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ !

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει λογοκρισία Τύπου, αλλά λογοκρισία … από τον Τύπο!

 (Μόνιμη ανάρτηση)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΚΕΜΕΛΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΑΙΜΑ, ΨΕΜΑ, “ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑΝ, ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΕΙΝ” ΤΟ …ΣΠΕΡΜΑ!

“Αρνητικά σε ναρκωτικές και φαρμακευτικές ουσίες που συνδέονται με απώλεια συνείδησης ήταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο από τις εξετάσεις που έγιναν εδώ όσο και από εκείνες που ήρθαν από εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας, βρέθηκε μόνο «ελάχιστη» ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύτηκε στα δείγματα ούρων της κοπέλας. Το πόρισμα παρέδωσε νωρίς χθες το απόγευμα ο διευθυντής της Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ, καθηγητής Νίκος Ράικος, ο οποίος έχει οριστεί πραγματογνώμονας για λογαριασμό των διωκτικών αρχών.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα παραδόθηκαν στην ανακρίτρια και τα αποτελέσματα από την πρώτη εξέταση βιολογικού υλικού που έγινε στα ρούχα της νεαρής κοπέλας κι έδειξαν ότι υπάρχει σπερματική κηλίδα στο μανίκι του ρούχου που φορούσε. Επίσης, βρέθηκε γενετικό υλικό από άνδρα. Δεν εντοπίστηκε, ωστόσο, βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή στο σώμα της που να ανήκει σε άλλο άτομο, πλην της ίδιας. Αυτό σημαίνει κατ’ αρχάς ότι ένα άτομο άφησε πάνω της το DNA του, χωρίς βέβαια να αποκλείεται εμπλοκή άλλου προσώπου ή προσώπων, που όμως δεν άφησαν γενετικό υλικό.”

****

Χτες  ποδοσφαιροψυχοπαθείς,  σκότωσαν ένα 19χρονο παλικαράκι  στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν  ξεψυχήσει, τους παρακαλούσε στα γόνατα να τον λυπηθούν!  Ακόμα οι δράστες  δεν έχουν συλληφθεί. Παρ΄ ολίγο ,  άλλοι τρελαμένοι οπαδοί ,  να σκοτώσουν και έναν 14χρονο. Πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Τα χαζοκούτια και οι φυλλάδες  ανάφεραν χτες το  συγκλονιστικό αυτό  έγκλημα .   Σήμερα θα  το ξαναθυμηθούν   με το  γνωστό χιλιοτσαλακωμένο  τους    τίτλο  “Θρήνος στην κηδεία  του 19χρονου” και   αύριο θα το έχουν ξεχάσει. Θα το θυμηθούν ξανά  σε μονόστηλο, αν πιάσουν κάποια στιγμή τους δράστες.

Εδώ και εβδομάδες μια 24χρονη κατήγγειλε πως σε πάρτι που συμμετείχε  παραμονή Πρωτοχρονιάς  και είχε  μεθύσει,   κάποιος ή κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν ή έριξαν  χάπι στο ποτό της  και της έκαναν σεξ. Το ανακάλυψε την επόμενη ημέρα από την…πεταμένη σερβιέτα της (!), όπως η ίδια απάντησε στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

Λίγο μετά, ο γνωστός θορυβοποιός Γκεμπελίσκος- κλειδαροτρυπάκιας  Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν, πήρε την καταγγέλλουσα …παραμάσκαλα  ανά τα  οδούς και τας ρύμας και αμφότεροι,  ως και σήμερα,  σερβίρουν    ένα σεφερλικής  συνταγής     σόου,  όπου το πρώτο,  κύριο και τελευταίο πιάτο, περιέχουν   αποκλειστικά σπερματικά και κολπικά  υγρά υπό …επιστημονική  δοκιμασία. Το ίδιο σόου , λίγη ώρα μετά ,  έγινε viral    μέσω των λοιπών Γκεμπελίσκων   σε όλη την ελληνική κοινωνία .Και  μέχρι σήμερα ζει,  ζένεται και  τρέφεται με τα ίδια πιάτα.

Εδώ και πολύ καιρό από την ημέρα που η Ολυμπιονίκης  (μας),  κυρία Μπεκατώρου θυμήθηκε  πως καμιά 20αριά χρόνια  πριν, σε ένα δωμάτιο  ξενοδοχείου ,που έπινε  κρασάκια με ένα ασυγκράτητα πονηρό μέλος της αποστολής και   ακολούθησε  άγρια σεξοκατάσταση, αλλά… χωρίς τη θέλησή της,  “άνοιξε  ο ασκός  τους Αιόλου” στη χώρα.   Την πεπατημένη Μπεκατώρου ακολουθεί   με ίδιες καταγγελίες, ετέρα ,  ιέρεια  της Τέχνης τούτη,   η οποία επίσης  θυμήθηκε μετά από χρόνια  πως ένας σεξομανής  θεατρίνος   την κυνηγούσε στα καμαρίνια, όπως ο    τραγοπόδαρος Σάτυρος,  ακόλουθος   του Πανός  τις Νύμφες στην Αρκαδία (εξ ου και Αρκάς-= δαιμονιακός σεξολάτρης, βγαλμένος  από  τα… Σόδομα και Γόμορα)

Λίγο μετά, η   παραπαίουσα ιδεολογικά  Πρόεδρος της Δημοκρατίας ,  αναγορεύουσα σε θεσμό  τον Μπεκατωρισμό, προσκάλεσε τους νέους φορείς του,  στο Προεδρικό Μέγαρο .Και μάλιστα στην επέτειο της μνήμης της αντίστασης κατά της Χούντας!   Οι τιμώμενες με…θεσμική  πλέον ιδιότητα, παρέστησαν στη γιορτή προς τιμήν του Παναγούλη  και  του Μουστακλή,  η μια μάλιστα ξώβυζη,  σήμα κατατατεθέν της νέας τούτης  θεσμικότητας,  παρουσία των “επισήμων”

Από τότε, ακολούθησε  ένα πραγματικό ντελίριο  καταγγελιών με το  φασιστικό μόρφωμα    ΜΕ ΤΟΟ  ,συγκείμενο  από μια ομάδα Μαινάδων  Ευριπιδικών   φαντασιώσεων και ναζιστικής νοσηρότητας,   να δίνει  καθημερινά ρεσιτάλ έμφυλου  ρατσισμού (“καλός άντρας, ο νεκρός άντρας ή έστω με  όρχεις  συνθλιμμένους) . Και να  καλεί όλους εμάς τους νεότερους σερνικούς, να απολογηθούμε σήμερα για τον…. Κολοκοτρώνη που παρενόχλησε σεξουαλικά και  γκάστρωσε την  ψυχοπαίδα  του . ΄Εστω  κι αν  αναγνώρισε  ο  (και  Καζανόβας)  Γέρος του Μωριά   το παιδί  αργότερα

Μαινάδες του ΜΕ ΤΟΟ και Γκεμπελίσκοι  εδώ και 1-2 χρόνια,  αναγόρευσαν   το αιδοίο σε “ιερή αγελάδα των  Ινδιών και το πέος  σε “Αντίχριστο- Εξαποδώ” της Αποκάλυψης.    Καταιγισμός  ψυχαναγκασμών  και   καταγγελιών για   σεξουαλικές  παρενοχλήσεις  και κακοποιήσεις, υπαρκτές  ή επινοημένες, ακόμα   και για 2 λεπτά δημοσιότητας  ή εκβίασης με οικονομικά ανταλλάγματα.

Το παράδειγμα, όπως το αναφέραμε, χαρακτηριστικό.  Εβδομάδες ολόκληρες   περιφέρει η Γεωργία τις πομπές της παρέας της και τις δικές  της στις φυλλάδες και τα τηλεπαράθυρα  και το άγρια  δολοφονημένο παλικαράκι  δεν αξιώθηκε ούτε μονόστηλων. Αύριο δεν αποκλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στις εκλογές του  λίστες τη Γεωργία και να τη δεις  ευρωβουλευτίνα  ,  ως παθούσα από   γόνο  οικογένειας παραλήδων (!) Θεσσαλονικέων.   Μιλάμε  πλέον  για διατροφή, σεξιστική  πανδημία αλλόκοτης και ψυχανώμαλης σύνθεσης.

 

 

Λοιπόν, για να επαναλάβουμε άλλη μια φορά συνοπτικά, όσα έχουμε εδώ καταθέσει για τον έμφυλο  νεορατσισμό που αξιωθήκαμε να βιώσουμε κι αυτόν  στις μέρες μας:

-Δεν υπάρχουν φύλα.  ΄Ανθρωπος είναι η κυρίαρχη ιδιότητα, όχι φύλο. Κι αυτός ο  όρος είναι ένας (από τους πολλούς) προσδιοριστικός. ΄Οπως λέμε, δυο άνθρωποι και ένα γαϊδούρι. Κι αν θέλουμε αναλυτικότερο προσδιορισμό, λέμε  δύο άνθρωποι, ένας άσπρος και ένας μαύρος και ένα γαϊδούρι…ξεσαμάρωτο.  Οι αιώνες με τις  σκοπιμότητες και τα  φορτία τους   παρέδωσαν μέχρι σήμερα   σεξιστικά φορτισμένο τον όρο  φύλο.

-Οι νέες κοινωνίες που θα προκύψουν θα είναι ΑΦΥΛΕΣ. Οι ρόλοι ,κυρίως  ο σεξιστικός,  θα καταργηθούν. Ο άνθρωπος, δε θα υπάρχει λόγος να προσδιορίζεται κι  αλλιώς , βιολογικά.

-Η κατάργηση των ρόλων, άρα και των φύλων , αυτόματα θα πλήξει και με το χρόνο  θα εξοντώσει το σεξισμό με όλες τις παρενέργειές του. Ιδιαίτερα τα καταχρηστικώς   χαρακτηριζόμενα  “εγκλήματα κατά  της γενετήσιας   ελευθερίας”.

-Αν δεν καταφέρουν οι μελλοντικές κοινωνίες να απαλλαγούν από το βραχνά του σεξισμού, καμιά από τις σημερινές παθογένειες που  είναι επακόλουθά του ,δε θα εκλείψει.  Και όσο γιγαντώνεται,  θα επαυξάνονται και τούτες

-Δεν υπάρχουν εγκλήματα  κατά της γενετήσιας ελευθερίας(αφύσικος, ηθικός όρος που προάγει το σεξισμό), όπως δεν  χαρακτηρίζονται  ποινικά  π. χ τα εγκλήματα κατά της όρασης.   Ανήκουν στις σωματικές βλάβες, όπως, όταν κάποιος,   δεχτεί αναίτια επίθεση με σοβαρή ή όχι σωματική κακοποίηση. Ο όρος βιασμός  είναι θρησκευτικής και  ιδιοκτησιακής επινόησης .Δεν υφίσταται με τα  ηθικά φορτία  που τον βαρύνουν    και σε καμιά  περίπτωση δεν  μπορεί να αποτιμάται  ιατρικά και νομικά- ποινικά ως η χειρότερη (!) μορφή βίας  και προσβολής  και μάλιστα με ισόβιες ψυχολογικές  συνέπειες (!) από τις  άλλες σωματικές βλάβες.

-Οι δράστες οποιασδήποτε   αναίτιας  σωματικής επίθεσης και ανάλογα   με την αποτίμηση   των βλαβών  που θα προκαλέσουν  πρέπει  να έχουν  την ίδια ποινική  μεταχείριση. Οι ξεχωριστές ποινές  για το “βιασμό”   και μάλιστα προκλητικά  σκληρότερες   σε πολλές περιπτώσεις  σοβαρών  σωματικών βλαβών   ,  αφ ΄ενός υποβαθμίζουν ηθικά και  απαξιώνουν  τις άλλες  σωματικές βλάβες   κι από την  άλλη, μια τέτοια ποινική μεταχείριση   προσφέρεται για κάθε είδους εκμετάλλευση. (Παράβαλε   περίπτωση ακτιβιστή Τζούλιαν΄Ασανζ).

-Οι δράστες οποιασδήποτε σωματικής επίθεσης έχουν μειωμένα  ηθικά- συνειδησιακά  ανακλαστικά. Είναι ελλειμματικές  προσωπικότητες και  εξομοιώνονται στην  επικινδυνότητα   για το  κοινωνικό σύνολο  σε όλες τις βίαιες επιθέσεις τους.

Η σεξουαλική παρενόχληση  έχει παρεξηγηθεί ως όρος. Θεωρείται ως κατ΄ εξοχή  αρσενικό  παράπτωμα  Στην- πραγματικότητα  είναι θηλυκό άθλημα  με  καθημερινές, υψηλές επιδόσεις και  αποκόμιση  πολυσχιδών   κερδών. Εκφράζεται κυρίως με  σεξιστικό τρόπο ( ένδυση, καλλωπισμός, σεξιστική στάση σώματος κ.λπ)  και επιδιώκεται  η πρόκληση  σεξουαλικής επιθυμίας   με ανέντιμες μεθόδους ,που ο ποινικός κώδικας δεν τις κολάζει. Αν για παράδειγμα ένας προϊστάμενος υποσχεθεί σε υφισταμένη  διάφορες διευκολύνσεις  με σε σεξουαλικά ανταλλάγματα ,τιμωρείται. Αν η υφιστάμενη κερδίσει  αυτές τις διευκολύνσεις με ..,ανοιχτά προς θέαν  πόδια ή ξώβυζα,  δεν συνιστά έγκλημα ,τέτοια μέθοδος. Ούτε οι  σεξιστικές επιδόσεις σε ταινίες πορνό,  κατ εξοχήν  σεξουαλική παρενόχληση.

Υ.Γ  .Στις  παραπάνω αναφορές δε συμπεριλαμβάνουμε οποιεσδήποτε περιπτώσεις  με σεξιστικό περιεχόμενο, που αφορούν ενήλικες και  άτομα κάτω των 15 χρόνων . Τότε έχουμε το “ιδιώνυμο” έγκλημα της παιδεραστίας.