ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 __________________________________________________________________

            ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Στον παγκόσμιο νομικό πολιτισμό ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός θεωρούνται εγκλήματα. Οι  ΑΝ.ΕΛ που  συγκυβερνούν σήμερα με το ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα,  είναι και ρατσιστικό και αντισημιτικό  κομματικό μόφωμα. Ως εκ τούτου,  η παρουσία τους στην πολιτική ζωή της χώρας είναι παράνομη, σύμφωνα με το διεθνές, αλλά και το άγγραφο  δίκαιο.

___________________________________________________________________________

1.ΟΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ  ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ  ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ.
2. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ!
3. Η Ν.Δ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΑΠΕΤΑΞΑΤΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
4. ISIS.  ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.
5. ΑΝ.ΕΛ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
6. ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ”
7. ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΄Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ;
8. ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ  ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

_________________________________________________________________________

1. ΄Eσκασε σαν ατομική βόμβα! ΣOK στην Γερμανία από δηλώσεις Τσίπρα για Μέρκελ

Συγκλονιστική είδηση…Τα ΜΜΕ το κρύβουν.  Στην Ελλάδα η είδηση έσκασε σαν ατομική βόμβα.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Schultz έστειλε αρκετά μηνύματα για την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ.

Και όχι μόνο αυτό. Στην πράξη ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα από όλες της απάτες που έστησαν Έλληνες και γερμανοί βιομήχανοι σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας.

Κατηγόρησε δε την Γερμανία ότι συνεργάστηκε με ολιγαρχες για το συμφέρον Γερμανικών πολυεθνικών.

Η Γερμανία μας έχει οδηγήσει στην χρεοκοπία με τα σκάνδαλα της Siemens, του ΟΤΕ, τα υποβρύχια, της κατασκευαστικές εταιρίες, την φοροδιαφυγή τους και την μόνιμη ανοσία που είχαν για όλα τα εγκλήματα που έκαναν.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι μια απλή λίστα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε ένα άλλο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Schultz εμείς σκοπεύουμε να στείλουμε την Ανγκελα Μερκελ στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης και εκεί θα αποδειχτούν όλα.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έμεινε ζαλισμένος και με κομμένη την ανάσα δεν ήξερε τι να πει μπροστά στα έγραφα που του κατέθεσε ο Τσίπρας

Αν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα στον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, τότε πια   αυτοί που κυβερνούν σήμερα δεν είναι  μόνο ανήθικοι, άφιλοι, αγνώμονες. Είναι και ανόητοι. Στην Ελλάδα αυτή την ώρα έχουμε μια κυβέρνηση ηλιθίων στην κυριολεξία, που οδηγεί τη χώρα σε  “αφρικανοποίηση”. Είναι παντελώς άφρονες και ανήθικοι.

Παραιτηθείτε, αλλιώς, αν κάποιος θα πάει στο δικαστήριο  της Χάγης, θα είναι το δικό σας “τσίρκο” που το λέτε κυβέρνηση και όχι η Μέρκελ. Εσείς έχετε χίλιους λόγους να δικαστείτε. Η Μέρκελ όχι. Το συμφέρον της χώρας της εξυπηρετεί και πολύ καλά μάλιστα. Σ΄ αντίθεση με σας που  υπονομεύετε και καταστρέφετε τη δική μας.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

__________________________________________________________________________

2.Βόμβα από τον Πούτιν που δίνει στην Ελλάδα 10 δις δολάρια!
Επίσημη πρόταση για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας με το ποσό των 10 δισ. δολαρίων κατέθεσε η Ρωσία με εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Το αν θα αξιοποιηθεί η προσφορά της Μόσχας από την ελληνική κυβέρνηση εναπόκειται στις σχέσεις που θέλει να κρατήσει η Ελλάδα με τους Ευρωπαίους εταίρους της έως ότου βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης και του χρέους.
Η πρόταση πάντως από πλευράς Ρωσίας είναι ότι «μπορούμε να σας δώσουμε 10 δισ. εδώ και τώρα» και έρχεται σε συνέχεια των αναγκών που έχει η Ελλάδα για να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό της μέχρι να διασφαλιστεί ο απαραίτητος χρόνος και ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους.
Το ποσό των 10 δισ. ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης στις συναντήσεις που είχε με τον Γάλλο ομόλογο του Μισέλ Σαπέν αλλά και τον Επίτροπο Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι με σκοπό να εκδοθούν έντοκα γραμμάτια και να καλυφθούν χρηματοδοτικές ανάγκες.
Τη Ρωσική βοήθεια στην Ελλάδα είχε προαναγγείλει ουσιαστικά  ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov με τη συνέντευξη του στο CNBC μετά την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στο να επιβληθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση νέες κυρώσεις στη Ρωσία. Το «βέτο» της Ελλάδας είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και αυτές που είχαν αποφασιστεί να περιοριστούν όσον αφορά στη χρονική τους διάρκεια.  
Ερωτηθείς για μία οικονομική συνεργασία Ελλάδας και Ρωσίας ο κ. Siluanov είχε δηλώσει πως «εάν μία τέτοια αίτηση (εννοούσε οικονομική) υποβληθεί στη ρωσική κυβέρνηση, θα το εξετάσουμε σίγουρα, αλλά θα λάβουμε υπόψιν όλους τους παράγοντες των διμερών μας σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας».
Οι εξελίξεις φαίνεται πώς έτρεξαν και η Ρωσία δηλώνει πλέον έτοιμη να συνδράμει οικονομικά την Ελλάδα. Αυτό είναι άλλωστε που έχει προκαλέσει πανικό τόσο στην Ευρώπη, με τη Γερμανία να δηλώνει πώς η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει χρήματα από τη Ρωσία, όσο και στις ΗΠΑ, οι οποίες σπεύδουν να στείλουν επιτροπή στη χώρα μας για να διερευνήσουν τα περιθώρια οικονομικής συνεργασίας. 
Μετά τις δηλώσεις στήριξης στην ελληνική κυβέρνηση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Μπάρακ Ομπάμα έδωσε εντολή να σταλεί στην Αθήνα επιτροπή αποτελούμενη από ανώτερα στελέχη του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών που έχουν γνώση του χρέους και συμμετείχαν σε προηγούμενες αποστολές με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιού.
Η αμερικανική ομάδα επρόκειτο να αναλάβει την μεσολάβηση μεταξύ της Αθήνας και των Βρυξελλών, για να εξευρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση, ώστε να τερματιστεί η κρίση του χρέους και η αντιπαράθεση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων της.
Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν πώς το ενδεχόμενο να αλλάξει η Ελλάδα στρατόπεδο και να προσεγγίσει την Ρωσία, αποδεχόμενη οικονομική βοήθεια, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε Ευρώπη και ΗΠΑ που σπεύδουν τώρα να το… ξανασκεφτούν. 

Aν  τολμήσετε και πάρετε λεφτά από το δικτάτορα της Ρωσίας, υπόδικο στο διεθνές, ποινικό δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,  θα είστε, ως κυβέρνηση, συνένοχοι και θα τιμωρηθείτε γ΄αυτό. Με τη στάση σας υποθάλπετε και εξωθείτε το νέο Χίτλερ της Ευρώπης να συνεχίζει τις θηριωδίες του.

Αρνηθείτε αυτά τα χρήματα, στάζουν αίμα.Αλλιώς, θα είστε  ένα άθυρμα εγκληματιών και θα οδηγηθείτε κι εσείς μαζί με τον άθλιο τύραννο της Μόσχας στο διεθνές δικαστήριο, ως συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί  των εγκλημάτων του.

 Μα τόσο  ανήθικοι και ανόητοι είστε πια;

____________________________________________________________________

3. Λεονταρισμοί της Ν.Δ

 

“Με σκληρή γλώσσα υποδέχτηκε η αξιωματική αντιπολίτευση την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Ματέο Ρέντσι στη Ρώμη

Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού φαίνεται η ΝΔ δια του εκπροσώπου τύπου της. “Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο εξωτερικό, χαρακτήρισε ως άλλος Γιώργος Παπανδρέου την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα” δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην Ιταλία.”

Και τί είναι, δηλαδή; Διεφθαρμένη ως τα μπούνια είναι αυτη η χώρα. Κι ας κάνουν εκεί στη Ν.Δ πως δεν καταλαβαίνουν.΄Εχουν μπόλικους διπλεκόμενους κι αυτοί. Και στελέχη και οπαδούς. Ξεχάσαμε, νομίζουν, τη “γαλάζια ακρίδα” του Καραμανλή που καταλήστεψε τον τόπο, πριν λίγα χρόνια; Ποιανών αμαρτίες λέτε να πληρώνουμε εμείς σήμερα, αν όχι ΚΑΙ των οπαδών-διαπλεκόμενων της κεντροδεξιάς του Καραμανλή;

Μην παριστάνετε τις αθώες περιστερές . Πολλούς και απαιτητικούς πελάτες έχετε κι εσείς στο δικό σας “μαγαζί”.

_________________________________________________________________

4. α.Εικόνες σοκ: Άνδρες του ISIS πετούν από ταράτσα γκέι άνδρα

 

 

Νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών στη Συρία. “Τιμώρησαν” ομοφυλόφιλο, πετώντας τον από το υψηλότερο σημείο της πόλης. Τι έκαναν, όταν διαπίστωσαν πως δεν πέθανε από την πτώση.

Ένας άνδρας γύρω στα 50 είναι το τελευταίο θύμα της βιαιότητας των τζιχαντιστών στη Συρία. Του έκλεισαν τα μάτια, τον έβαλαν σε μία καρέκλα, και τον πέταξαν στο κενό από την ταράτσα επταόροφης πολυκατοικίας, για να τον τιμωρήσουν επειδή είχε ομοφυλοφιλική σχέση.

Το περιστατικό κατήγγειλε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από την νέα κτηνωδία.

Οι άνδρες του ΙΚ έκριναν τον άνδρα ένοχο για ομοφυλοφιλία και αποφάσισαν, πως η ενδεδειγμένη τιμωρία θα ήταν να τον ρίξουν από το υψηλότερο σημείο της πόλης Tal Abyad in Raqqa, όπου ζούσε.

Ο άνδρας έπεσε στο έδαφος, αλλά επέζησε της πτώσης. Ένας άνδρας με στρατιωτικά ρούχα τον πλησίασε, για να ελέγξει αν ζούσε.

Όταν διαπίστωσε πως δεν είχε πεθάνει, το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να του πετάει πέτρες. Πέθανε λίγο αργότερα από τα τραύματά του.

Τον περασμένο μήνα, δύο άνδρες που επίσης είχαν κριθεί ένοχοι από τους τζιχανιστές ως ομοφυλόφιλοι, έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους, όταν τους πέταξαν από πολυκατοικία. Ακόμα δύο, βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, όταν τους έδεσαν σε γέφυρα και τους άφησαν εκεί, να πεθάνουν.

Τον Δεκέμβριο του 2014, ακόμη ένας άνδρας δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο από τους τζιχαντιστές στο Ιράκ, κατηγορούμενος ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Οι ποινές είναι το αποτέλεσμα “δίκης” που προηγείται και μετά την καταδίκη, ο καταδικασθείς οδηγείται στο κέντρο της πόλης, για να τιμωρηθεί. Αγόρια κάθε ηλικίας ενθαρρύνονται, ώστε να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις τιμωρίες.

Ο θάνατος δια λιθοβολισμού επιβάλλεται σε κάθε γυναίκα ή άνδρα, που έχει διαπράξει μοιχεία.

β. Απόλυτη ΦΡΙΚΗ! Τζιχαντιστές εκτελούν δημόσια γυναίκα επειδή… φαίνονταν τα πόδια της από τις παντόφλες!
http://www.palo.com.cy/a/apoliti-friki-tzichantistes-ekteloun-dimosia-gineka-epidi-fenontan-ta-podia-tis-video-18-165074

΄Οσο τα ναζιστικα τέρατα του ακραίου  Ισλαμισμού είναι ζωντανά και διαπράττουν τέτοιες θηριωδίες, είμαστε ΟΛΟΙ οι κάτοικοι της γης συνυπεύθυνοι και συνένοχοι.  Πού είναι οι διαδηλώσεις, οι πορείες, οι καταλήψεις των…εξεγερμένων -Αγανατισμένων των “πλατειών”;

Ξεχάσαμε. Μόνο για την πάρτη τους, το προσωπικό τους ‘διάφορο” κινητοποιούνται αυτοί.  Μην τους λέιψουν ο “άρτος και τα θεάματα”. Τα υπόλοιπα τραγικά που διαδραματίζονται έξω από  το δικό τους βεληνεκές, δεν τους αφορούν.

________________________________________________________________________

5. Το Ευρωκοινοβούλιο θέλει να περάσει ψήφισμα που θα καταδικάζει τον Καμμένο για ξενοφοβία
Το Ευρωκοινοβούλιο θέλει να περάσει ψήφισμα που θα καταδικάζει τον Καμμένο για ξενοφοβία

Για ρατσισμό και ξενοφοβία, όπως ο Αυστριακός Γεργκ Χάιντερ, κατηγορείται από τους συντηρητικούς ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με το κόμμα του να δίνει σφοδρή απάντηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, «οι συντηρητικοί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτίθενται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να καταδικάσουν μέσω της ψήφου τους το ακροδεξιό κόμμα -μέλος του νέου κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα, παρόμοια με εκείνη που είχε λάβει η ΕΕ επιπλήττοντας την Αυστρία πριν από 15 χρόνια».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο κατέχει και τις περισσότερες έδρες, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Μάνφριντ Βέμπερ, «είπε την Τρίτη ότι θα πιέσει τους κεντροαριστερούς να στηρίξουν (εντός ευρωβουλής) μια απόφαση παρόμοια με εκείνη που είχε περάσει το 2000, όταν ο Γεργκ Χάιντερ της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας είχε μπει στον κυβερνητικό συνασπισμό».

Σε εκείνο το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου, ο Χάιντερ αποκαλούταν «ξενοφοβικός και ρατσιστής» και μέσω αυτού οι Ευρωπαίοι ηγέτες καλούταν να θέσουν την αυστριακή κυβέρνηση κάτω από αυστηρή επιτήρηση ώστε να διασφαλιστεί ότι τηρούνταν οι διεθνείς συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το δημοσίευμα επικαλούμενο τις δηλώσεις του Βέμπερ, τονίζει ότι ο Πάνος Καμμένος ο οποίος χρίστηκε από τον ριζοσπαστικό αριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπουργός Άμυνας, «πέταξε με ελικόπτερο την Παρασκευή κοντά στις τουρκικές ακτές (σ.σ. Ιμια), παρακινώντας τα (ελληνικά) μαχητικά αεροσκάφη να μάχονται και στις δύο πλευρές της ιστορικής αντιπαράθεσης».

Το Reuters συνεχίζει λέγοντας πως ο Βέμπερ, μέλος των Γερμανών Χριστιανωκοινωνιστών είπε για την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην περιοχή των Ιμίων: «Αυτό είναι τρελό και πρέπει να το συζητήσουμε», ενώ περιέγραψε τον νέο συνασπισμό ως μια «ακραία κυβέρνηση» και για αυτό τον λόγο το Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να υιοθετήσει μια θέση με την οποία να γνωστοποιεί ότι είναι αυτό ήταν απαράδεκτο.

Ανακαλώντας στη μνήμη του την κίνηση τότε των κεντροαριστερών ευρωβουλευτών να καταδικάσουν την προ 15ετιας συντηρητική κυβέρνηση της Αυστρίας, δήλωσε πως ελπίζει ότι «δεν θα τυφλωθούν από το αριστερό μάτι». Ωστόσο, ήταν συγκρατημένος ως προς την κριτική του απέναντι στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να συνασπιστεί με τον Πάνο Καμμένο.

Οι ΑΝ.ΕΛ δεν είναι απλά ακροδεξιοί. Είναι “Ναζί χωρίς στολη”.  Χ.Α και ΑΝ.ΕΛ, είναι οι δυο όψεις του  ίδιου νομίσματος του Ναζισμού-Φασισμού. Συντίψτε το “κεφάλι του φιδιού”.

____________________________________________________________________

6. Άρθρο του στην “Αυγή”Θ. Καρτερός: Ποιοι και γιατί περιμένουν μια “κωλοτούμπα” της κυβέρνησης

Πώς προσεγγίζει τις “πιέσεις” των εκπροσώπων του παλαιού “κατεστημένου” προς την κυβέρνηση αλλά και την “αριστερή γκρίνια”…

Μιαν ενδιαφέρουσα προσέγγιση των μέχρι στιγμής δεδομένων σε πολιτικό επίπεδο, από την Κυριακή των εκλογών μέχρι σήμερα, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη να βρίσκονται εν μέσω συνεχών επαφών και συναντήσεων με Ευρωπαίους πολιτικούς και οικονομικούς ταγούς για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση στο θέμα της διαχείρισης του ελληνικού χρέους, επιχειρεί σήμερα ο Θανάσης Καρτερός, σε άρθρο του με τίτλο: “Περιμένοντας την κωλοτούμπα” που φιλοξενείται στην “Αυγή”.

Στο περί ου ο λόγος άρθρο γράφει χαρακτηριστικά:

Μια ματιά στα media, για όποιον τα αντέ χει, και στα social media, για όποιον τα κατέχει, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία: Το φάντασμα που πλανιέται πάνω από την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι της Βόρειας Κορέας ή του Grexit. Αυτά μας άφησαν χρόνους μαζί με τον Σαμαρά και την Σπυράκη. Είναι το φάντασμα της κωλοτούμπας. Της κωλοτούμπας, μάλιστα. Της κωλοτούμπας του ΣΥΡΙΖΑ, για να είμαστε ακριβείς. ‘Η της κω λοτούμπας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για να είμαστε ακριβέστεροι.

Όλος ο καλός ο κόσμος, που γούσταρε ελεύθε ρη και πλούσια ζωή με τα Μνημόνια -βαρόνοι, δη μοσιογράφοι, αναλυτές, πολιτικοί- κάθε μέρα με την κωλοτούμπα έχει να κάνει. Την προεξοφλεί. Αδημονεί. Να τη, πετιέται. Εξ ου και τα διάφορα σούπερ των υπαναχωρήσεων. Οι διάφορες πα ραλλαγές ρεαλισμού που χρεώνονται -ή πιστώ νονται φαρισαϊκώς- σε διάφορους υπουργούς. Τα διάφορα σχέδια προσγείωσης στο σίγουρο α εροδρόμιο των βολεμένων. Οι αναλύσεις της φα κής για το σήμερα με τους φακούς του χθες.

Το γιατί είναι σαφές. Από τη μια να πιέσουν για μια, δυο, τρεις, εκατόν τρεις κωλοτούμπες. Προς το συμφέρον τους υπολογίζουν ότι θα εί ναι. Κι από την άλλη να τελειώνουν με το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, που τους κάθεται στον λαιμό. Να μπορούν επιτέλους να κράξουν: Κι ε σείς είστε μία από τα ίδια Να αθωώσουν έτσι ε αυτούς και αλλήλους για όλα τα προηγούμενα.

Και να καταστείλουν εν τη γενέσει του αυτό το κάτι τις, αυτό το αεράκι, αυτή την ανάταση, που γεννιέται δειλά-δειλά στην κοινωνία.

Ο καθένας εύκολα καταλαβαίνει ότι αυτοί οι κωλοπετσωμένοι οίδασι τι ποιούσι. Εκείνο που δύσκολα καταλαβαίνει είναι τι ποιούσι κάποιοι από δω μεριά. Την αριστερή -πολύ αριστερή- γκρίνια της κωλοτούμπας. Γιοκ τι είπε ο ένας για το βασικό μισθό, γιοκ τι είπε ο άλλος για το χρέος, γιοκ τι είπε ο τρίτος για τις ιδιωτικοποιήσεις, να το συμπέρασμα Η κωλοτούμπα έρχεται. Είναι εν εξελίξει. Συντελείται. Το είπε ο Σκάι. Το είπε το Mega. Το είπε ο μπάρμπας μου που έχει κάνει στη Μακρόνησο. Ανησυχούντες της κωλοτούμπας, ενωθείτε.

Ενωθείτε, εντάξει. Αλλά όσοι πραγματικά ανησυχούν και προβληματίζονται γιατί θέλουν να πετύχει αυτή η κυβέρνηση, παραπέμπονται στην παιδαγωγική του μπολσεβίκου Μακαρένκο: Όχι γκρίνιες. Γιατί από τις γκρίνιες ξεκινούν κωλοτούμπες…

 Αν νομίζετε πως θα έχετε άλλοθι για τις “κωλοτούμπες”  και την πιθανότατη παταγώδη αποτυχία σας το γνωστό ρεφρέν ,πως οι…αντιπαλοί σας ,σας υπέσκαψαν, είστε γελασμένοι. Γνωστά αυτά τα κόλπα και δεν πείθουν κανέναν πια.

Αν αποτύχετε, αυτό θα γίνει  γιατί δεν είστε σοβαροί, δεν έχετε πρόγραμμα, “τζάμπα μάγκες” σας λένε και  παριστάνετε μάλιστα  και τους αριστερούς (εμείς λέμε πως δεν έχετε καμά ιδεολογία και αν είστε κάτι, είστε  συγγενείς “πρώτου βαθμού” με τους “Ναζί χωρίς στολή”,που σας στηρίζουν).

Μη ξεγελιέστε, δεν πρόκειται να σας σώσει η κουτοπόνηρη σκέψη  πως θα το παίξετε στο τέλος  θύματα και θα ισχυριστείτε  ότι εμείς οι άλλοι  φταίμε που  δε σας αφήσαμε να κάνετε τη δουλειά σας. Αν η χώρα πτωχεύσει, ,”φίδι που σας έφαγε”.Δε θα προφτάσετε να βγείτε από τη χώρα. Ούτε  σας παίρνει να κρυφτείτε  εδώ. Κανονίστε.

________________________________________________________________________

7. “Βόμβα” από την υπουργό Άμυνας της Γερμανίας για την Ελλάδα και το ΝΑΤΟ
Βόμβα από την υπουργό Άμυνας της Γερμανίας για την Ελλάδα και το ΝΑΤΟ

Τη θέση της στο ΝΑΤΟ ρισκάρει η Ελλάδα με την προσέγγιση προς τη Ρωσία, εκτιμά η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, ζητώντας σαφήνεια από την Ελλάδα.

Η κυρία Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στη «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «παρ’ όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».

Τέλος, ζητά από την Ελλάδα να τοποθετηθεί και επισημαίνει: «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες», για να καταλήξει: «Όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να συμπεριφέρεται αλληλέγγυα».

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουμε μια ανισόρροπη και επικίνδυνη κυβέρνηση,η οποία, εκτός των άλλων,  έχει και ιδεολογική τρικυμία εν τω κρανίω; Τελικά, είναι αριστερή ή ακροδεξιά;

____________________________________________________________________

8. Στέλεχος της αλ Κάιντα αποκαλύπτει στήριξη από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας

Ένα πρώην στέλεχος της αλ Κάιντα που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τον ρόλο του στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ είπε στους δικηγόρους των θυμάτων των επιθέσεων αυτών ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας υποστήριζαν την τρομοκρατική οργάνωση. Ο Ζακαρία Μουσάουι έκανε τις δηλώσεις αυτές στην κατάθεσή του που υποβλήθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν χθες Τρίτη από τους δικηγόρους των θυμάτων των επιθέσεων, οι οποίοι κατηγορούν σε αγωγή τους τη Σαουδική Αραβία ότι προσέφερε υλική στήριξη στην αλ Κάιντα.

Ο Μουσάουι ανέφερε ότι ένας κατάλογος δωρητών από τα τέλη του 1990, οπότε επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν ο Οσάμα μπιν Λάντεν, περιλάμβανε κάποιους «εξαιρετικά διάσημους» Σαουδάραβες αξιωματούχους, περιλαμβανομένου του Τούρκι αλ Φάιζαλ αλ Σαούντ, πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας. «Ο σέιχ Οσάμα (μπιν Λάντεν) ήθελε να διατηρήσει ένα αρχείο με το ποιος δίνει χρήματα (…) στον τζιχάντ», είπε ο Μουσάουι, 46 ετών που δήλωσε ένοχος για την κατηγορία της τρομοκρατίας το 2005. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι συναντήθηκε στην Κανταχάρ με έναν αξιωματούχο από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ. Ο Μουσάουι σημείωσε ότι επρόκειτο να πάνε μαζί στην Ουάσινγκτον για να βρουν μια τοποθεσία «κατάλληλη για να εξαπολυθεί μια επίθεση με πύραυλο Στίνγκερ» εναντίον του προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ.

Πάντως η σαουδαραβική πρεσβεία στις ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ισχυρισμοί του Μουσάουι φαίνεται να έχουν στόχο να υπονομεύσουν τις σχέσεις μεταξύ του Ριάντ και της Ουάσινγκτον και έρχονται σε αντίθεση με τα ευρήματα της επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύθηκαν το 2004, σύμφωνα με τα οποία δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτούσε την αλ Κάιντα. «Ο Μουσάουι είναι ένας διαταραγμένος εγκληματίας, οι ίδιοι οι δικηγόροι του οποίου παρουσίασαν στοιχεία ότι είναι νοητικά ανίκανος», ανέφερε η πρεσβεία. «Οι ισχυρισμοί του δεν έχουν αξιοπιστία».Η κατάθεση αυτή υποβλήθηκε για να αντικρούσει τις τελευταίες προσπάθειες της Σαουδικής Αραβίας να μπουν στο αρχείο αγωγές που υποβλήθηκαν πριν περισσότερο από μία δεκαετία. Ο Μουσάουι έδωσε την κατάθεση αυτή τον Οκτώβριο από την φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Φλόρενς του Κολοράντο όπου βρίσκεται μετά την καταδίκη του το 2006 σε ισόβια κάθειρξη.

Κάποιες οικογένειες θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου καταγγέλλουν ότι η Σαουδική Αραβία και μια οργάνωση αρωγής που συνδέεται με την σαουδαραβική κυβέρνηση εν γνώσει τους παρείχαν χρηματοδότηση και άλλη υλική υποστήριξη στην αλ Κάιντα, γεγονός που τη βοήθησε να εξαπολύσει τις επιθέσεις. Η πλειονότητα των 19 δραστών που εξαπέλυσαν τις επιθέσεις αυτές κατάγονταν από τη Σαουδική Αραβία.

” Πάντως η σαουδαραβική πρεσβεία στις ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ισχυρισμοί του Μουσάουι φαίνεται να έχουν στόχο να υπονομεύσουν τις σχέσεις μεταξύ του Ριάντ και της Ουάσινγκτον και έρχονται σε αντίθεση με τα ευρήματα της επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύθηκαν το 2004, σύμφωνα με τα οποία δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτούσε την αλ Κάιντα. «Ο Μουσάουι είναι ένας διαταραγμένος εγκληματίας, οι ίδιοι οι δικηγόροι του οποίου παρουσίασαν στοιχεία ότι είναι νοητικά ανίκανος», ανέφερε η πρεσβεία. «Οι ισχυρισμοί του δεν έχουν αξιοπιστία».

΄Οχι, που θα έβγαιναν  οι Σαουδάραβες να πουν ναι, εμείς δίναμε τα πετροδολάρια μας  στους εγκληματίες φονταμενταλιστές να ρίχνουν τα αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους και να βάζουν βόμβες στα μετρό. Και με τους Τζιχανστιστές τα ίδια κάνουν.  “Πακτωλός” δολαρίων ρέει από τη Σαουδική Αραβία και όχι μόνο απο εκεί.

Μια εγκληματική οικογένεια φανατικών Μουσουλμάνων είναι η βασιλική οικογένεια της χώρας  στην οποία οι μοιχοί ακόμα λιθοβολούνται. Ο πολτισμός και η σύνεση έχουν καθυστερήσει κάποιους αιώνες να φτάσουν σ΄αυτές εδώ πέρα. Αλλά,οι Αμερικανοί  δεν τολμούν να τα βάλουν μαζί τους. Ούτε τα συμφέροντά τους το επιτρέπουν.