ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ. ΧΑΧΟΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ.

                                 ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

1. Στο βαθύ κόκκινο ο προϋπολογισμός – ΄Ελλειμμα €10,9 δισ. στο επτάμηνο του 2020

Το χέρι στο Ευαγγέλιο από τους υπουργούς που βρίσκονται στην μπροστινή σειρά κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας

 

Για  δείτε τους.  Γραβατοκαμαρωτοί  την εποχή που τους έκαναν εξουσία οι χαχόλοι της Δεξιάς με  τις ψήφους των  αποσχισθέντων  από τη Χρυσή Αυγή  και ορκίζονταν (κι εμείς το ξέραμε ) πως θα τα κάνουν όλα… λίμπα. Με μαθηματική ακρίβεια.

Και τα έκαναν .  Στα 11 δισ. σχεδόν  το έλλειμμα στο 7μηνο του 2020. ΄Εγκλημα καθοσίωσης!

Και βέβαια από μια κυβέρνηση μαφιόζων,  κλεφτών,  διεφθαρμένων, ως το μεδούλι,  που θεωρεί τιμή της να έχει πρωτοκλασάτα στελέχη της  απατεώνες σαν τον  Γεωργιάδη, τον Πικραμένο, το Σαμαρά, πώς θα μπορούσε να μην προξενήσει και στην οικονομία  Αρμαγεδώνα;

Δυστυχώς, βρισκόμαστε  σε μια περίοδο που  η  Ελλάδα δεν έχει  μόνο  μαφιόζικη  κυβέρνηση,αλλά και ανύπαρκτη  Αντιπολίτευση.΄Η, και αν ασκούν  κάποια  κριτική,   είναι και  ανίσχυρη και  δημαγωγική και συστημική.

Πανδημία, ελληνοτουρκικά, οικονομία  σε όλα λέει ΝΑΙ.  ΄Οπως έκαναν  και με την ομερτά του Κ. Καραμανλή για τη χρεοκοπία.

 

Χειρότερο πολίτευμα από αυτό της Δημοκρατίας δεν υπάρχει. Το παραδέχτηκε  και ο Τσόρτσιλ,που  γνώριζε από μέσα πόσο βρώμικο είναι αυτό το Σύστημα. Να θυμίσουμε τον παραλογισμό, πως ο θεμελιωτής της νίκης κατά του Ναζισμού,με τη λήξη του πολέμου,έχασε τις εκλογές!

Είναι, εκτός των άλλων,  και “άνανδρο” ,ανέντιμο και  χαφιεδίστικο   . Κρύβονται οι Κρετίνοι  πίσω από την κουρτίνα, για να  διαπράξουν κρυφά το έγκλημά τους στις εκλογές. Και όταν τρώνε στη μούρη την πατσαβούρα από εκείνους που διάλεξαν οι ίδιοι να τους κυβερνήσουν, γίνονται “κουλοχέρηδες. Και σου λένε  χρυσαυγίτικα   : “Ποιος εγώ με αυτούς;”   Τόσο ανήθικοι!

Αν υπήρχε, που δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας  και  συνείδησης  σε αυτό το Σύστημα ,όφειλε να υποχρεώνει,  όσους  πάνε στις κάλπες να υπογράφουν τί ψηφίζουν. Και όταν  έρθει η ώρα  της “λυπητερής”, να πληρώνουν αυτοί τα σπασμένα , όχι εγώ που ούτε ποτέ τους  ψήφισα ,ούτε ποτέ συμμετέχω στο εκλογικό τους παιχνίδι.

Με ποια λογική, ηθική και δικαιοσύνη,θα πρέπει ο αθώος να πληρώνει για εγκλήματα του διπλανού του; Κι αν  ακούγεται εξωφρενικό και αναίσχυντο για όλα τα άλλα, γιατί δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τις κυβερνητικές επιλογές του καθενός;

Κι αυτό, δεν ισχύει μόνο  για τις εξουσίες.  Το παγκόσμιο  Σύστημα, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό είναι μια απέραντη  χωματερή.   Διαπράττει επαίσχυντα, ειδεχθή εγκλήματα.

15.000 παιδιά, κάτω των πέντε ετών, πεθαίνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, γιατί τους λείπει ένα απλό χάπι να σωθούν  από τις μολύνσεις. 15.000 βρέφη και παιδάκια! To χρόνο λογαριάστε πόσα   εκατομμύρια.

Και μου βγαίνουν οι κυράτσες και οι οι  κυριούληδες με τις μάσκες στο πιγούνι  και κυκλοφορούν  σαν ζόμπι μην  και κολλήσουν και τους…χάσουμε από προσώπου γης. “Μη χάσει η Βενετιά  βελόνι! ” Τα παιδάκια που ξεψυχούν αβοήθητα ,είναι μύγες.  Σιχαμένοι τύποι, αναίσθητοι.

Αυτό το μέγα έγκλημα,όμως, δεν αφορά ούτε το  Σύστημα ,ούτε τη λογική, ούτε τη  δικαιοσύνη  και  τη… χριστιανική  ηθική τους. “Εμείς να είμαστε καλά. ΄Εξω από το δικό μας κ@λο”!

 

 

Οι χαχόλοι, βέβαια, όλων των μορφών και των  χωρών , ως ανήθικοι και διεστραμμένοι που είναι,  έχουν την απάντηση. “΄Ετσι είναι κι αν σου αρέσει”, σου λένε.”Αλλιώς, τράβα να ζήσεις σε άλλο πλανήτη”. Και καθάρισαν.

Τώρα, βέβαια,  αν   του άλλου , που  ξεψυχάει το παιδί του  στα χέρια , τα πάρει κρανίο  με δαύτους και του…αρέσει  να τους κατεβάζει στην άδεια κεφάλα κανένα στυλιάρι ,  αυτό οι βολεμένοι της ηθικής του  “καναπέ”,  θα το χαρακτηρίσουν   έγκλημα. Το άλλο,η δολοφονία του  παιδιού του, είναι απλώς …παράπλευρη  απώλεια!  Σιχτίρ , πίθηκο αγέλη.

Είμαστε εν αιχμαλωσία. Των ανοήτων.  Των ανεγκέφαλων. Των  ανήθικων. Των χαχόλων και υπηκόων  κάθε  συνομοταξίας.

 

 

2. Γ. Φίλης: Θέμα χρόνου η κατάρρευση της Τουρκίας – Δεν πρέπει να την φοβόμαστε

“Χαμηλά έθεσε τον πήχη των προσδοκιών για το σημερινό άτυπο συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ο καθηγητής εθνικής ασφάλειας, Γιώργος Φίλης”.

***

Μα τόσο ανόητη, αντιφατική και ανεδαφική  ανάλυση,ούτε  από τον παρλαπίπα (και ως τοιούτος…ειδικός επί των Ελληνοτουρκικών), Γιάγκο  στο καφενείο της  Στενής δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσεις . Και   ο …καθηγητής  εθνικής ασφαλείας  μας (Θου, Κύριε!) δεν είχε καμιά αντίρρηση να αραδιάσει όποια ηλιθιότητα και ανιστόρητη  ατάκα έχουμε ακούσει τα τελευταία  χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα.

Υ.Γ.  Κάντε  τον κόπο , όσοι  έχετε καλό στομάχι και διαβάστε (πού αλλού;  Στην πορνοφυλλάδα Ράπτη) τη συνέχεια της πανάσχετης ανάλυσης του “ειδικού καθηγητού”.   Εδώ μέσα ,τέτοια σκουπίδια δε μαζεύουμε.

 

3. Γεωργιάδης, Πλεύρης, Κικίλιας, Συρίγος κατά της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης μόνο στο Ιόνιο

Ας μην είχατε, ακροδεξιοΝαζιστικά μούτρα,  αντιπολίτευση έναν  Αλέξη Τσίπρα  και έναν … Μπαρουφάκη  και θα σας έλεγα εγώ αν σήμερα θα περιφέρατε την κατάπτυστη και εξαθλιωμένη ύπαρξή σας   στα έδρανα της Βουλής, αντί για τον Κορυδαλλό.

Αλλά..”πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”.

4. Κορωνοϊός: Νέα έρευνα -Σπάνιοι οι θάνατοι και οι σοβαρές μορφές της νόσου στα παιδιά

Μάθημα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

Δημοσιογραφικό  αληταριό.  Αδίστακτοι, μαφιόζοι. ΄Ολα για τον παρά.

Ξαφνικά,  ανακάλυψαν την αυτονόητοι  αλήθεια που εδώ και μήνες λένε οι συνετοί ειδικοί. Αλλά και ο μη ειδικός,  αλλά λογικός,  το αντιλαμβάνεται πασιφανώς.

Ο ιός χτυπάει βαριά άρρωστους και αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα παιδιά και τους  έφηβους που “βράζει το αίμα” τους, φυσικά και δεν τολμάει ο κορονοϊος να τους παλέψει.

 Τι κάνουν οι ολετήρες της αλήθειας, οι  κοντυλοφόροι;  Σαν να σου λένε:  Του ρίχνεις ενός στον κρόταφο  μα σφαίρα, του τινάζει τα μυαλά, μετά του δίνεις και μια μπουνιά  και ….αποφαίνεσαι  μεγαλοπρεπώς   πως ο πυροβοληθείς πέθανε από την …μπουνιά!  Τόσο αδίστακτοι και βιαστές λογικής και αλήθειας.

Μακριά. Ούτε καλημέρα, αν  τους έχετε γείτονες και δε είστε  κι ελόγου σας παρεμφερούς φυράματος.   Η Μαφία είναι …άγια μπροστά σε αυτή  του Τύπου.

5. α. Ο Μπραντ Πιτ με νέα σύντροφο – 27χρονο μοντέλο, μοιάζει πολύ με την Αντζελίνα Τζολί

ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο διάσημος ηθοποιός, που δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την ηθοποιό Άλια Σόουκατ νωρίτερα φέτος, πιστεύεται ότι θα μείνει στο Chateau Miraval, ένα κτήμα που αγόρασε έναντι 67 εκατομμυρίων δολαρίων το 2011 με την πρώην σύζυγό

Ο διάσημος ηθοποιός Μπραντ Πιτ

Η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί

μοντέλο με λιλά μπλουζάκι

β. Το Καψουροτράγουδο που τα σπάει.

Αν νομίζετε πως  οι  αυτοί εκπρόσωποι και  “βαρύ πυροβολικό”  της βιομηχανίας θεάματος-ακροάματος ,  σεξισμού και καψούρας,  είναι λιγότερο  ένοχοι από τους εμπόρους ναρκωτικών και όπλων,  ή είστε  του ίδιου φυράματος ή αφελείς.
Το Σύστημα, αν δεν πέφτει εύκολα, είναι επειδή  ακριβώς στηρίζεται ΚΑΙ  σε τέτοιους ισχυρούς  ώμους. Αφύσικη  ζωή, βαρβάτος ,αναίσχυντος καπιταλισμός , αποχαύνωση όλων των ειδών. Οι εχθροί και “ταξικοί” σου αντίπαλοι.

16.Έκτακτ1ο δελτίο καιρού – Στους 41 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος

“΄Εκτακτο δελτίο” παραπληροφόρησης και  τρομοκράτησης!  Κι ας μπαίνει σε 3 μερούλες Φθινόπωρο.

΄Η είσαι  “Τύπος”,  ή δεν είσαι!

 

7. Η ποίηση και τα ιλουστρασιόν αγαπάκια

«Να σου γλείψω τα χέρια, να σου γλείψω τα πόδια/ η αγάπη κερδίζεται με την υποταγή/ Δεν ξέρω πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τον έρωτα/ Δεν είναι μόνο μούσκεμα χειλιών/ φυτέματα αγκαλιασμάτων στις μασχάλες/ συσκότιση παραπόνου/ παρηγοριά σπασμών/ Είναι προπάντων επαλήθευση της μοναξιάς μας/ όταν επιχειρούμε να κουρνιάσουμε σε δυσκολοκατάχτητο κορμί».

Εμυ Ντούρου

Τυχερός όποιος δεν ένιωσε την ποίηση του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Τυχερός γιατί δεν αναγκάστηκε να βουτήξει στο κενό έχοντας πλήρη επίγνωση ότι από κάτω δεν υπήρχε δίχτυ προστασίας. Ο Χριστιανόπουλος δεν περιέγραψε τα ιλουστρασιόν αγαπάκια που κατοικούν σε νεόδμητο τριάρι με μπάρμπεκιου και τζάκι.

Οταν έγραφε για «τσαλακωμένους» δεν εννοούσε καλοσιδερωμένες σχέσεις που έχασαν την τέλεια εφαρμογή τους βουλιάζοντας σε καναπέδες απέναντι από γιγαντοοθόνες που έπαιζαν χολιγουντιανές γλυκατζούρες. Δεν περιέγραφε τον καλόβολο ερωτούλη που μπορεί να στριμωχτεί στα κενά μεταξύ υποτιθέμενης καριέρας και πιλάτες. «Τώρα που βρήκα πια μιαν αγκαλιά/ καλύτερη κι απ’ ό,τι λαχταρούσα/ τώρα που μου ’ρθαν όλα όπως τα ’θελα/ κι αρχίζω να βολεύομαι μες στην κρυφή χαρά μου/ νιώθω πως κάτι μέσα μου σαπίζει». Ο κατά Χριστιανόπουλο έρωτας αφήνει ουλές. Εχει τη μορφή που μπορεί να αντικρίσει μόνο όποιος έχει το θάρρος να τον πλησιάσει χωρίς να έχει την ανάγκη να ντύσει τον λύκο πεκινουά.

Δεν είναι απαραίτητο να γίνει η ποίηση του Χριστιανόπουλου κοινό κτήμα. Γενικά δηλαδή η ποίηση δεν γράφεται με τη φιλοδοξία να γεμίσει τα κενά του Facebook ανάμεσα σε μουσακάδες και ροζ φλαμίνγκο. Δεν γράφεται καν για να γιατροπορέψει όσους πάσχουν από τις ασθένειες που περιγράφει. Γράφεται γιατί έτσι απαιτεί. Γιατί αν δεν αποτυπωθεί με λέξεις, θα πνίξει αυτόν στου οποίου το κεφάλι έχει κάνει κατάληψη.

***

Τί λέει, αλήθεια,  ο ποιητής; Αλλά και η σπόνσορά του πάλι;