Ο “ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ” ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ

“Οι μάσκες πέσαν”. Κι ας είναι κρεμασμένες στο σαγόνι, δίκην πολυχρησιμοποιημένης σερβιέτας. Και είναι εκεί, για να σου  υπενθυμίζει να μένεις μακριά, να κρατάς απόσταση,  όχι,βέβαια, σωματικά, λόγω ιού,  όσο ψυχικά ,διανοητικά,   συνεργασιακά  από τέτοιους “μασκοφόρους”.  Είναι η καλύτερή σου αυτή η μάσκα σήμερα, μια και  σου αποκαλύπτει  πεντακάθαρα  το πρόσωπο εκείνου που τη φοράει. Ποιον θα έχεις “δικό” και ποιον θα κάνεις πέρα.

Ο “μασκοφόρος”  αυτού του είδους που συμβολικά-τον αποκαλέσαμε ”  του σαγονιού” είναι η απόδειξη και η ερμηνεία πώς από  την ελευθερία με την οποία η Φύση τον ανατρέφει, σύντομα με τις δικές του επιλογές,  καταντάει υπήκοος του Συστήματος.  Μεταμορφωμένος  σε χοιρίδιο, πρώην σύντροφος του Οδυσσέα  από το μοχθηρό  ραβδί της Κίρκης   Και, ως τέτοιος, είναι πια   εχθρός του νοήμονα, του συνετού,του σώφρονα και λογικού.   Αφύσικος εν τέλει,όπως κατά κανόνα είναι σήμερα πολλά  μέλη των κοινωνιών.

Ανέκαθεν τα ιερατεία και οι εξουσίες είχαν συγκεκριμένο τρόπο να επιβάλλουν τη θέληση του ισχυρού στον αδύνατο. Να  ευνουχίσουν, να  καταστρέψουν  όλα  εκείνα τα εργαλεία  της “γονιμότητας” με τα οποία προίκισε η Φύση τον άνθρωπο . Και πρώτα το μυαλό. Κι αν το μυαλό έχει χάσει την ικανότητά του να φρονεί ορθώς και να συλλογάται σωστά, ανατρέπεται κάθε άλλη, κυρίως συναισθηματική,  ισορροπία μέσα μας.  Αλλά ,προπαντός την  ικανότητα διάκρισης και επιλογής εκείνου που ορίζουμε ως φυσικό  και  το αποδεχόμαστε ως ορθό.

Τα όπλα ,μαζικής, μάλιστα,  καταστροφής που χρησιμοποιούν  οι  εξουσίες των  Σαμάνων  και των Δασκάλων είναι  η ΑΓΝΟΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.  Μοναδικά για ομαδική  εξόντωση, που ως σήμερα τουλάχιστον, χειρότερα  δεν έχουν  επινοηθεί.

Η θρησκεία, η οργανωμένη κοινωνία ,το κράτος, η νομοθεσία,όλα όσα  λειτουργούν συντονισμένα, με αρχές και κανόνες για των  πάσης φύσεως “προστατευτικών” παροχών προς το άτομο. Κι  έτσι αντιλαμβάνονται  οι πιστοί και οι υπήκοοι την υποταγή τους στα ποικίλα συστήματα και τις οργανώσεις που διαφεντεύουν τη ζωή τους (“πατερούληδες”).  Και απαντούν ως χειροκροτητές και ευγνώμονες σε τέτοιου είδους προσφορές με το φανατισμό και την πίστη .

Η θρησκεία  για παράδειγμα, του εξασφαλίζει άνετο πέρασμα από τη ζωή στο θάνατο, αλλά και κάθε είδους βοήθεια εν ζωή. Η κοινωνία και το οργανωμένο κράτος με τους νόμους  τους,  προστατεύουν τη ζωή, την περιουσία, τα κεκτημένα  του. ΄Ολα καμωμένα και διαφημισμένα,  ως τείχος προστασίας,  ποτέ ως  κάστρο φυλακής του ατόμου.

 

 

Η πανδημία του Κορονοϊού είναι  μια πραγματικότητα.  Μόνο ο ανόητος θα αρνιόταν την ύπαρξή της ή  θα έκανε δικά του σενάρια για την εμφάνιση και την επικινδυνότητά της. Απλώς δε γνωρίζουμε παρά ελάχιστα για το συγκεκριμένο  ιό. Αντίθετα με τους δημαγωγούς και καιροσκόπους κάθε είδους, που  παριστάνουν σαν να ξέρουν τα πάντα γι΄αυτόν. Εξ ου και ο εντελώς λαθεμένος  τρόπος και τα μέτρα  που επιβάλουν για την προστασία των πληθυσμών.

Ο συνετός και σώφρων  αποδέχεται την εξάπλωση το ιού  και φροντίζει να  προστατεύεται  από τις συνέπειες στην υγεία του.  Και μόνο το κράτος,  η οργανωμένη πολιτεία με τα Μέσα της  για Μαζική  Αποβλάκωση και φυσικά με τους αχυρανθρώπους της,  τύπου   “Τσιόδρα” και  “Χαρδιαλιά ” παγκοσμίως,   με πρόφαση τον ιό  παίζουν  ένα πραγματικό θέατρο  εξαπάτησης, καταστροφής και έκθεση της ζωής, της υγείας, της ασφάλειας,αλλά και της οικονομικής… σε  τεράστιο κίνδυνο.

Τα έχουμε πει πολλάκις  εδώ.΄Ηδη από την εποχή που δεν  είχε ξεσπάσει ακόμα στη χώρα  η πανδημία. Συγκεκριμένα, από τις 31/1/2020. Ζητούσαμε άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών του κράτους και πραγματικής μορφής μέτρα για την  αντιμετώπιση της εξάπλωσης.  Τα μέτρα αυτά απλά, απολύτως εφικτά και αποτελεσματικά ήταν:

1. Χρήση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μάσκας σε κάθε έξοδο ατόμου από το σπίτι του.

2. Αυστηρός έλεγχος στις πύλες εισόδου της χώρας με μηχανήματα ανίχνευσης του ιού.

3.Συνεχείς και υποχρεωτικοί έλεγχοι του πληθυσμού.

4. Απαγόρευση πολυπληθών  συγκεντρώσεων -εκδηλώσεων ,όπως σε  γήπεδα,   εκκλησίες  και  λιτανείες.

Τα βασικά αυτά μέτρα, όχι μόνο δεν υιοθετήθηκαν από τη Βιομηχανία Παραπληροφόρησης και την κυβέρνηση, αλλά σχεδόν δυο ολόκληρους μήνες αργότερα(!) προχώρησαν  σε αναποτελεσματικά, πέρα από επικίνδυνα και αντισυνταγματικά μέτρα ,όπως το περίφημο lckdown.Σκοπός  τους καθαρά κερδοσκοπικός , όπως φάνηκε  από το μοίρασμα εκατομμυρίων στη μαφία  του Τύπου, για να στηρίξουν να προπαγανδίσουν  την επιτυχία της κυβέρνησης, αντί της κατά μέτωπον επίθεσης για το έγκλημα που διέπραξε.

΄Αφησαν  εντελώς ανοχύρωτη  τη χώρα,αφού εύκολα ο ιός εξαπλώθηκε,αλλά και τίναξαν την οικονομία στον αέρα. Να υπενθυμίσουμε μόνο πως το έλλειμμα στον προϋπολογισμό έφτασε στο 11%!   Και όπως πάντα συμβαίνει σε αυτή τη χώρα , οι” αλλαξοκωλιές” μεταξύ των εξουσιών και των θεσμών για κάλυψη των ενόχων , επικράτησαν  για άλλη μια φορά,βυθίζοντας τον κόσμο στην απόγνωση και την καταστροφή.

Το παιχνίδι ήδη χάθηκε από τον Ιανουάριο 2020, όπως είπαμε. Οι θεσμοί εξαπάτησαν για άλλη μια φορά έναν  ηλίθιο λαό. χαχόλων και οπαδών, που το μόνο που γνωρίζουν  καλά είναι να προχωρούν  πάντα στις χειρότερες επιλογές . Και όχι μόνο εκλογικές.

Σήμερα, αντί η κυβέρνηση να έχει πέσει  και ο  κόσμος να “λιθοβολεί” τα κανάλια και να “καίει” τις γκεμπελικές “φυλλάδες”,  συνεχίζουν  πολιτικούς και κοντυλοφόρους να τους βάζουν στα σαλόνια τους  ,  να αποπατούν,να εισπνέουν τη βρώμα τους   και φτιαγμένοι  από την μπόχα να κυκλοφορούν στο δρόμους, ως γελοίοι μασκαράδες,με μια μάσκες, κρεμασμένες στο σαγόνι, έμφορτες και μολυσμένες  από πολλούς ιούς πλην…Κορονοϊού.

Η μάσκα, ειδικά αυτή την ώρα, έγινε “σήμα κατατεθέν” δεξιού χαχόλου, χαφιέ,  κρατικού  υπήκοου, ανεγκέφαλου και παραδομένου στα κελεύσματα της εξουσίας οπαδού. Φανατικά, προκλητικά, Δεξιοφρονικά, βγάζει και σου δείχνει την “ταυτότητά”  του. Πρωτίστως,  του χαχόλου,του υπάκοου,   του συντηρητικού.  Δεν το κάνει για να σωθεί  από τον ιό.  Ξέρει πως δε θα τον σώσει μια τέτοια μάσκα, όπως τη μεταχειρίζεται.

Στόχος του είναι η πρόκληση, να δείξει στον άλλον που αρνείται να γίνει… μασκαράς κατακαλόκαιρα  πως ο ίδιος είναι… Δεξιός. Και μάλιστα Μητσοτακικός.  Κι αυτό με τη σειρά του στο μυαλό  του συνετού και έντιμου συνειρμικά μεταφράζεται: “Παλιάνθρωπος, μαφιόζος, διεφθαρμένος, δουλοπρεπής”.

 

 

Τί κάνω, επομένως, ως σοβαρός πολίτης και εχέφρων; Λαμβάνω υπόψη μου δεκάδες παραμέτρους. Και το μόνο που δεν κάνω , είναι να υπακούω στους “Τσιόδρες”, τους κοντυλοφόρους και τους Αρμαγεδωνιστές. ΄Ολοι τούτοι είναι συνωμοσιολόγοι και  συμπεριφέρονται  ως να ήρθε το τέλος του κόσμου. Με σκοπιμότητα και καιροσκοπισμό.

Κανένα τέλος δεν ήρθε. Σε 1-2 χρόνια ο ιός θα έχει ξεχαστεί .Και θα μας τον θυμίζουν οι φαρμακοποιοί  για να τα κονομάνε  τρελά κι  από τα εμβόλια (άλλη μαφία τούτη, επαγγελματικής απάτης και κερδοσκοπίας) .  Και φυσικά οι νέες εξεταστικές στη Βουλή για τις  κομπίνες που ήδη ξεκίνησαν τύπου Αβραμόπουλου .

Λαμβάνω πρωτίστως υπόψη μου αυτό που λέμε πάντα εδώ.   Είναι ΄Υβρις να συμπεριφέρομαι σαν μανιακός με τον ιό,όταν 15.000 παιδιά πεθαίνουν την ΗΜΕΡΑ  από έλλειψη απλών χαπιών.  Οι ορμόνες,τα φυτοφάρμακα, η μόλυνση της Φύσης,  η παχυσαρκία,  ο καπνός,τα τροχαία, σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους,που θα είχαν  σωθεί,  αν ελαμβάνοντο, έστω και στοιχειώδη μέτρα.

Και μιλάμε για τρομακτικούς αριθμούς θυμάτων απ΄αυτές τις αιτίες.  Εκατοντάδες εκατομμύρια! Και οι παλιάνθρωποι, οι απατεώνες ,οι δημαγωγοί, θέλουν να πείσουν τον κόσμο,πως τα θύματα του Κορόνα,που ουδείς γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό (και πάντως είναι μερικές χιλιάδες σχεδόν σε ένα χρόνο μέσα), είναι σήμερα μοναδικώς αξιοπρόσεκτα και ξεχωριστά .  Τραγικά και  άτυχα ! Αν μη τι άλλο, μεγάλη η πρόκληση και για τους δεκάδες  αρρώστους,που θα εγκαταλείψουν σήμερα αυτόν τον κόσμο, όταν τα ζόμπι του ελληνικού  Τύπου θα μιλάνε για εκατόμβες νεκρών του Κορόνα  τους εξής…2!

 

 

Κι ακόμα. Να θυμάμαι. Δεν προκαλώ, επίσης, με τη δική μου τακτική. Δεν καταντάω    “Αμβρόσιος” . Αλλά αρνούμαι να γίνω “μασκοφόρος του σαγονιού”.  Σε κλειστούς χώρους και σύμφωνα με τις απαγορεύσεις, βάζω τη μάσκα. Αρκεί η μάσκα μουν να είναι η κατάλληλη, καθαρή, σωστά εφαρμοσμένη. Αλλιώς, είναι περισσότερο επικίνδυνη από τον ίδιο τον ιό.  Κι αν μάλιστα ανήκεις σε ευπαθή ομάδα, με υποκείμενα  νοσήματα  το καλύτερο θα ήταν μέχρι να υπάρξει “ύφεση”,να αποφεύγεις τις μετακινήσεις , τουλάχιστον εκείνες που  είναι άσκοπες

Και το σημαντικότερο  για το τέλος.  Αν και όταν παρασκευαστεί, που θα γίνει σύντομα, εμβόλιο θα είμαι  ο πρώτος που θα το κάνω.   Δεν το παίζω παλικαράς, τζάμπα  μάγκας και… επαναστάτης του γλυκού νερού.