ΑΝ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ

                                     ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

 

 

1.Δένδιας: Διάλογος δίχως απειλές και εκβιασμούς, δίχως προκλήσεις, δίχως την απειλή πολέμου

Ο υπ. Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μπροστά σε οθόνη υπολογιστή

Και γιατί μόνο οι απέναντι εκβιάζουν;  Εσείς πάτε πίσω,  όταν  απειλείτε  πως θα επεκτείνετε και στο Αιγαίο τα 12 μίλια;

Θέλετε να αγοράσετε όπλα. Μόνο γι΄ αυτό το λόγο ξεκινήσατε όλο αυτό το εθνικιστικό  ντελίριο. Σεις πρώτοι,΄Οχι ο Ερντογάν. Μοναδικός στόχος οι φρεγάτες και οι μίζες.

Είσαστε άρρωστοι, πέρα από πατριδοκάπηλοι και απατεώνες.  Και λίαν  επικίνδυνοι.

Παραιτηθείτε, πριν να είναι  αργά.  Τα παιδιά μας θέλουν να ζήσουν. Δε χρειάζονται νεκροθάφτες σαν  εσάς .

Ξεκουμπιστείτε,αλητήριο φασισταριό.

 

2. Τσαβόσογλου. Αιτία πολέμου, αν η Ελλάδα επεκταθεί στα 12 μίλια.  Γεωργιάδης, Πλεύρης, Κικίλιας, Συρίγος κατά της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης μόνο στο Ιόνιο. Ζητούν και στο Αιγαίο.

Οι χαχόλοι της Δεξιάς  είναι ενδεείς φρενών. Αυτό είναι γνωστό. Αλλιώς,  θα ψήφιζαν Δεξιά και προπαντός αυτά τα  4 διεφθαρμένα ζόμπι της πολιτικής  παραπάνω;

Τί ζητάνε, λοιπόν,   οι Κρετίνοι  του Φασισμού ; Επέκταση 12 μίλια και στο Αιγαίο! Και τί απαντά (και πολύ ορθά)  ο Τούρκος απέναντι;  “Αυτό είναι αιτία πολέμου”.  Μόνο το Διεθνές  Δικαστήριο  μπορεί να αποφασίσει γι αυτό και να είναι δεσμευτική κι από τις δυο μεριές η απόφασή του.

Και ο μη πονηρεμένος, ο αδαής, ο “αγαθός”, ο μη Δεξιός   αναρωτιέται. Μα τότε τί  λένε  οι  συγκεκριμένοι 4 αυτοί πατριωταράδες;  Θέλουν δηλαδή  αναπόφευκτο πόλεμο; Αυτό  επιδιώκουν ;

Ναι, πόλεμο θέλουν. Είναι η μόνη περίπτωση να διασωθούν. Και  οι 4 είναι  υπόδικοι για χείριστα  εγκλήματα. Τους θεωρούμε από  τα  χειρότερα “λευκά κολάρα”.Πέρα από φασίστες.

Φαντάζεται κανείς  μέσα σε ερείπια πολέμου να συζητάμε για τη Novartis; Θα μας κράζουν και τα παιδιά.

Οι μόνοι που θα τρίβουν τα χέρια τους γιατί και δε θα πολεμήσουν και θα είναι μακριά για  να ξεκοκαλίζουν  τα κλεμμένα,  είναι τούτοι. Πανάκεια ένας πόλεμος  για δαύτους. Καθαρτήριο.

Μόνο που δεν πρόκειται  να εκπληρωθεί το όνειρό τους. Δεν υπάρχει περίπτωση  να συγκρουστούν οι δυο χώρες.    Δεν το επιτρέπουμε οι περισσότεροι ΄Ελληνες. Δε θα σφαγούμε ,  γα να εισπράξει τις μίζες η μαφιόζικη φαμίλια. Τελείωσε αυτό  ζήτημα.

Οπότε,  θα τους μείνει ευσεβής πόθος ένας τέτοιος πόλεμος.  Το ίδιο και  μια αυθαίρετη επέκταση 12 μιλίων στο Αιγαίο, που ως γνωστό δεν είναι Ιόνιο.

 

 

Σε καλές γα τον τόπο  ημέρες , θα δικαστούν  οι υπόδικοι πατριωταράδες, , των οποίων  ο πατριωτισμός  είναι  η καταφυγή τους, ως παλιάνθρωποι και απατεώνες που είναι.    Και θα πάνε φυλακή.

Θα είναι όρος “εκ των ων ουκ άνευ”,  για να μπορέσει η χώρα να πετάξει επιτέλους τα βαρίδια και να απογειωθεί. Αν δε συμβεί,θα σέρνεται στο έδαφος.Και πάντα πάνω στις λάσπες.

 

 

3. ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ
Το Παρίσι δηλώνει «βαθιά ανήσυχο» μετά τον θάνατο Τουρκάλας δικηγόρου στη φυλακή

Η ΜΠΡΟΥ ΤΙΜΤΙ πέθανε  μετά από απεργία πείνας 238 ημερών στις φυλακές – Ζητούσε, απλώς, δίκαιη δίκη.

Την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης άφησε η δικηγόρος Εμπρού Τιμτίκ μετά από 238 ημέρες απεργίας πείνας για την καταδίκη της πέρυσι για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» από δικαστήριο της Τουρκίας.

Η καρδιά της δικηγόρου, που διεκδικούσε δίκαιη δίκη, σταμάτησε χθες, ανακοίνωσε το Δικηγορικό της Γραφείο. Η Τιμτίκ είχε συλληφθεί το 2017 κατηγορούμενη για τρομοκρατία, καθώς οι πελάτες που εκπροσωπούσε κατηγορούνται για συμμετοχή στο εκτός νόμου DHKP-C. Τον περασμένο χρόνο καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών και έξι μηνών.

***

ΤΟ Παρίσι λέει δηλώνει …ανήσυχο! Αν δεν ήταν  η τραγικότητα της στιγμής, ο θάνατος της γενναίας  δικηγόρου,θα  γελούσαμε με αυτή την υποκριτική και απάνθρωπη    δήλωση της Γαλλικής κυβέρνησης. Και φαντάζομαι ίδια θα λένε και οι  περισσότερες  χώρες  στον κόσμο

Αν ήθελαν, ειδικά  στην Ευρώπη να καθίσουν τον Ερντογάν στο σκαμνί ,θα το έκαναν.Δεν το θέλουν. Πουλάνε  τα όπλα τους, κάνουν τους  διαιτητές, για να αποκτούν επιρροές, εξαπατούν μαζί τους λαούς τους,  αφού  οι πιο πολλές απ΄αυτές τις κυβερνήσεις είναι το ίδιο  κοινοβουλευτικές δικτατορίες  σαν αυτές του Ερντογάν ,του Πούτιν, του  Λουκασένκο.

 

 

4. Μυκήνες: Σε πλήρη εξέλιξη η πυρκαγιά -Εκκενώθηκε ο αρχαιολογικός χώρος, φόβοι μην περάσει το βουνό

Φωτιά στις Μυκήνες

Το 20ο7 , επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή,  ο αλήστου μνήμης  Βύρων Πολύδωρας,  έκαψε τη Ολυμπία.  Δεν είχε ξαναγίνει στα χρονικά της Ιστορίας  να φτάσει στον “Ιερό Τόπο”  φωτιά.  Το κατάφερε κι αυτό η Δεξιά.

Και, μάλιστα κάηκαν την ίδια εποχή  πάνω από 60 άνθρωποι . Τους έκαψε ζωντανούς η αβελτηρία η κυβέρνηση  που χρεοκόπησε τη χώρα. Και ο παρλαπίπας Βύρων , βγήκε και έλεγε τότε προκλητικά  πως “τους έκαψε  ο…στρατηγός άνεμος” !  Για τέτοια αισχρότητα  μιλάμε.

Αλλά, εκείνοι οι νεκροί   κοντά  στη Ζαχάρω ήταν… υποδεέστερης  αξίας από τους νεκρούς  στο Μάτι.  Τώρα,  ξεσήκωσαν τον κόσμο.  Και μάλιστα όταν, πάλι η  Δεξιά,  τους έκαψε κι αυτούς στη Ραφήνα. Η ακροδεξιά,η…πατριωτική της Μακεδονομάχος χείρα συγκεκριμένα.

Τώρα ,μετά την Ολυμπία, πάνε  να κάψουν και τις Μυκήνες. Το βάλανε “αμέτι μουχαμέτι”  να μην αφήσουν αρχαίο τόπο όρθιο. ΄Ο, τι σεβάστηκαν οι αιώνες, το ισοπεδώνει  Δεξιά.

Ξεκουμπιστείτε , λέμε. Είστε πια  απασφαλισμένες μπόμπες σε όλα.

 

 

5. Κορωνοϊός: Οι νεκροί της πανδημίας πλησιάζουν τις 843.000 -Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια

Κορωνοϊός

Η είδηση κανονικά.  Και όχι η παραπληροφόρηση των κοντυλοφόρων:

1. Μόλυνση τροφικής αλυσίδας ,περιβάλλοντος και θύματα καπνού. Οι νεκροί  είναι εκατομμύρια. ΄Αγνωστος ο πραγματικός αριθμός.

2. 15.000 παιδιά κάτω των πέντε χρόνων πεθαίνουν από από έλλειψη απλής ιατρικής βοήθειας.

2. Κορωνοϊός: Οι νεκροί της πανδημίας πλησιάζουν τις 843.000  (σημ. Άγνωστο, όμως,  αν πράγματι   είναι θύματα του ιού ή μιας σειράς αιτιών,μεταξύ των οποίων και ο κορόνα).