ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!

  1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ  (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΥΟΥΣ)

 

       α. ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

“…Ο Τούρκος πρόεδρος όπως αναφέρει η Hurriyet είπε χαρακτηριστικά «Αποδέχονται οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;». Απευθύνθηκε και στον γαλλικό λαό, με την ίδια ερώτηση: «Γνωρίζει ο Γάλλος (σ.σ.: πολίτης) ότι θα πληρώσει λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του;».

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Και συνέχισε: «Ως έθνος που αγωνίζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια, γνωρίζουμε όλα αυτά τα γεγονότα.”

β. Η συμφωνία που αλλάζει τις ισορροπίες – 12 πολεμικά αεροσκάφη Rafale αγοράζει η Αθήνα

Real.gr

γ.Φρεγάτες: «Έσκασε» νέα πιο οικονομική γαλλική πρόταση για τις «Βelharra»

Φρεγάτες: «Έσκασε» νέα πιο οικονομική γαλλική πρόταση για τις «Βelharra». O γαλλικός ναυπηγικός κολοσσός Naval Group επανήλθε με νέα πρόταση...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

δ. Πολεμικές κραυγές

«Θέμα χρόνου η σύρραξη στο Αιγαίο» λένε οι Τούρκοι – Αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία στα Δωδεκάνησα

Στα άκρα τραβάει το σχοινί των προκλήσεων η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά την πρώτη συζήτηση στην ΕΕ για τον κατάλογο κυρώσεων που θα συζητηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ερντογάν, Τσαβούσογλου, Οκτάι, Ακάρ και Μπαχτσελί χτυπούν συντονισμένα

«Θέμα χρόνου η σύρραξη στο Αιγαίο» λένε οι Τούρκοι - Αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία στα Δωδεκάνησα | tanea.gr

TA NEA

ε. Γιατί ο Ταγίπ Ερντογάν μισεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη

****

Για τους αδαείς είναι περίεργη,αλλά και πρωτοφανής  η ερώτηση αυτή του Ερντογάν. Συνήθως  ο επικεφαλής των κυβερνήσεων  απευθύνονται  σε χώρες  ,λαούς.  Σπάνια στη διπλωματική γλώσσα να επιτεθείς τόσο ωμά  στον επικεφαλής της  κυβέρνηση  μιας χώρας, ξεχωρίζοντάς την  από το λαό.

Κι αυτή ερώτηση δεν είναι ρητορική απ΄αυτές που συνηθίζουν οι πολιτικοί. Ο Ερντογάν στέλνει  ένα σοβαρό μήνυμα και στους ΄Ελληνες και στους Γάλλους. Τους καλεί να αυτονομηθούν από τις αποφάσεις των κυβερνήσεών  τους, ειδικά Μακρόν και Μητσοτάκη, επειδή  οι  αποφάσεις τους  θα είναι σε βάρος του ελληνικού και του γαλλικού λαού.

Από την άλλη, βλέπουμε  ΟΛΑ τα Πετσοτραφή κυβερνητικά Μέσα Παραπληροφόρησης να έχουν επιδοθεί εδώ και καιρό σε ένα πραγματικό  εθνικιστικό ντελίριο, έναν ορυμαγδό παραπληροφόρησης.  Φανερά και πέραν πάσης πάσης αμφιβολίας με σκοπό την καλλιέργεια  μιας φιλοπολεμικής ατμόσφαιρας με επιχειρήματα ..πατριωτικές κορόνες .Και  φυσικά  δεν παραλείπουν να εκθειάζουν  της  αναμφισβήτητη θαρραλέα και ηρωική στάση του ΄Ελληνα πρωθυπουργού και του φίλου και συμμάχου Μακρόν,  απέναντι στις …παράλογες απαιτήσεις και τις ενέργειες  του κακού Ερντογάν!

Καθαρά και ξάστερα,λοιπόν,  να απαριθμήσουμε  τα πράγματα, όπως είναι:

  1. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πέρα από  διεφθαρμένη και μια μαφιόζικη κυβέρνηση. Η τεκμηρίωση της άποψης δεν είναι δύσκολη, αρκεί να δει κανείς  πόσοι κατηγορούμενοι ως “λευκά κολάρα” είναι μέλη της και ποιες μεθόδους χρησιμοποιεί το ίδιο το πρωθυπουργικό  ζεύγος,οι συνεργάτες και οι φίλοι του, για να βγάλουν από τη  μέση όσους τους θεωρούν επικίνδυνους στις αισχρές μπίζνες τους.
  2. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε την εξουσία με ένα στόχο τον ξετσίπωτο χρηματισμό, όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας του. Γνωρίζει  πως λίγα είναι τα ψωμιά του. Δε θα κρατηθεί περισσότερο. Πολύ σύντομα θα πέσει με γδούπο  και θα εξαφανιστεί ως πολιτικός.  Τούτου δοθέντος…ό,τι προλάβει να αρπάξει.
  3. Καλύτερη και γρήγορη πηγή για πλούσιες μίζες είναι αυτό ακριβώς που κάνει τώρα. Αγοράζει ακριβά και άχρηστα στην ουσία όπλα. Οι μίζες  θα είναι τεράστιες και πολύ εύκολες στην απόκρυψή της.
  4. Με το που ανέλαβε την  εξουσία ξεκίνησε μια πρωτοφανή,  προκλητική ,φραστική επίθεση στον Ερντογάν. Χωρίς λόγο ,έβαλε τους αχυρανθρώπους  του Ν. Παναγιωτόπουλο, που τον έκανε ΥΠΕΘΑ και τους εξωνημένους εκδότες του (Μαρινάκης, Ράπτης,Κουρτάκης, Παπαχελάς, Χατζηνικολάου κ.α)  να καλλιεργούν συνεχώς και αδιαλείπτως  ένα  περίεργο τότε εθνικιστικό  ντελίριο, όπως λίγο πριν είχε κάνει με την υπόθεση της υπογραφής της συνθήκης των Πρεσπών.  Τότε,  χρησιμοποίησε την  ίδια μέθοδο της πατριδοκαπηλίας  για να πάρει την εξουσία. Κι αφού   το πέτυχε ,έβαλε μπροστά το σχέδιο για να να απομυζήσει τεράστια ποσά από μίζες και μπόνους.
  5.    Με 11 δισ. έλλειμμα, έβαλε μπροστά να αγοράζει πολεμικά αεροπλάνα και φρεγάτες από τον…σύμμαχο Μακρόν. Συγκεκριμένη και μιλημένη από την αρχή  αγορά. Τη Γαλλική. Εξ ου και η συμπαράσταση του ομολόγου του Μακρόν που περιμένει πώς και πώς για να καλύψει τα δικά του ελλείμματα από τα δικά μας δανεικά. Μιλάμε για ποσά τεράστια. Πάνω από 4 δισ. που φυσικά θα τινάξουν την ελληνική οικονομία στον αέρα για τα επόμενα χρόνια.
  6. Ο Ερντογάν,μπορεί να  είναι δικτάτορας, εθνικιστής και διεφθαρμένος, αλλά κουτός όχι. ΄Αλλωστε,  είναι ηλίου φαεινότερο και μόνο ο χαχόλος πατριωταράς  Δεξιός και ο  αδαής δεν  αντιλαμβάνονταν τα σχέδια Μακρόν Μητσοτάκη.  Πόσο μάλλον,  δε θα ήξερε τι γίνεται  κάτω από τη μύτη του μια “αλεπού” σαν τον   Ερντογάν.
  7. ΄Ολα τα άλλα ,που ισχυρίζεται ο γιος του Αποστάτη,  είναι “προφάσεις εν αμαρτίας”.Κανένας κίνδυνος πολέμου  δεν υπάρχει. Ο βασικός ένοχος  (κι αυτής) της  στημένης κρίσης δεν είναι ο Ερντογάν, αλλά ο μαφιόζος πρωθυπουργός.
  8.  Κι αυτό  που ξεστόμισε  ο Ερντογάν είναι η πραγματικότητα.  Μακρόν και Μητσοτάκης εξαπατούν τους λαούς τους,  για να εισπράξουν  τις τεράστιες μίζες από τα εξοπλιστικά. Κι αυτός είναι ο λόγος που  ξεκίνησαν το  εθνικιστικό αυτό παραλήρημα  με την καλλιέργεια πολεμικού κλίματος σε Αιγαίο και Μεσόγειο.
  9. Στη χώρα δεν υπάρχει  αυτή την ώρα  Αντιπολίτευση . Ο  Αλέξης Τσίπρας  κατάντησε “γιες σερ” .  Εξελίχτηκε στο   καλύτερο συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη. ΄Οπως είχε κάνει  και με τον Κ.  Καραμανλή.   Θα έλεγε κανείς πως πιο επικίνδυνη  για τη χώρα  είναι πλέον   αυτή η σιωπή, το “Ναι σε όλα” του  Αλέξη  Τσίπρα, παρά ο ίδιος ο διεφθαρμένος Μητσοτάκης. Εδικά αυτή την ώρα που δε βγαίνει επίσημα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το μεγάλο “φαγοπότι” που ξεκίνησε  με τις νέες “αγορές του αιώνα” από τον αδίστακτο γόνο της μαφιόζικης φαμίλιας.

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

1.Φωτογραφίες από τις Μυκήνες -Πέρασε μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά

Πυροσβέστης στις Μυκήνες

Δεν έχει ξαναγίνει! ΄Εχουν  πέσει με τα μούτρα στο “φαγοπότι”. Το μυαλό τους είναι στις μίζες από τις φρεγάτες.  Και…”γαία  (ακόμα και “ιερή”), μιχθήτω”!

Αληταριό!  ΄Οσο  μένουν, μόνο καταστροφή θα φέρνουν.

 

2. ΣΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ»
Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ανανεώνεται ο στόλος ΟΑΣΑ -Κατά 50% μέσα στο επόμενο 5μηνο

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

Νέο …τσιμπούσι! Ο γιος το Αχιλλέα Καραμανλή τώρα έχει σειρά. “Σόι πάει το βασίλειο της μίζας”.

Ξαφνικά, μόλις αναλάβανε τα λαμόγια , όλα… παλιώσανε ,  θέλουν αλλαγή,  διόρθωση, είναι γα πέταμα.  Και προπαντός  η προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας με νέες…  φρεγάτες!  Μη μας πάρουν τα 12νησα οι παλιόΤουρκοι!

Ρε, τους άτιμους.  Χωμένοι σε κάθε βρωμιά . Μέσα ως το λαιμό.

 3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

    Μητσοτάκης: Αναστέλλονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί α’ κατοικίας για τους ευάλωτους

Κυριάκος Μητσοτάκης

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ο Κώδικας Διευθέτησης Οφειλών και Παροχής Δεύτερης Ευκαιρίας, είναι ένας ενιαίος κώδικας που, επιτέλους, κλείνει οριστικά πληγές δεκαετιών της οικονομικής αλλά και κοινωνικής πραγματικότητας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι ο Κώδικας Διευθέτησης Οφειλών και Παροχής Δεύτερης Ευκαιρίας, «θέτει ένα ρεαλιστικό, δίκαιο, κοινωνικά ευαίσθητο πλαίσιο γύρω από την πρώτη κατοικία και χαράσσει έναν σαφή δρόμο για το πώς θα ρυθμίζονται χρέη προς το Δημόσιο, προς τα ταμεία, προς τις τράπεζες, τα οποία συνολικά φτάνουν τα 234 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το ύψος του ιδιωτικού χρέους σήμερα στην Ελλάδα».

«Από 1ης Ιανουαρίου του 2021 λοιπόν, οι πραγματικά αδύναμοι οφειλέτες θα ρυθμίζουν ευνοϊκά το χρέος τους ή θα απαλλάσσονται. Βάσει όμως κριτηρίων, με πρώτο την κατάργηση του απόρρητου για κάθε περιουσιακό στοιχείο των ενδιαφερομένων, ώστε να γίνονται οι αναγκαίες διασταυρώσεις και να μην διασώζονται στρατηγικοί κακοπληρωτές, όπως, δυστυχώς, έχει επανειλημμένα συμβεί», επισήμανε ο Πρωθυπουργός.

***

΄Εχετε ακουστά για  τα εγκλήματα “κατά συρροή”; ΄Ενα ακόμα τούτο, του μαφιόζου πρωθυπουργού.

Αφήνει στο έλεος των τραπεζών τους  οφειλέτες ,που πλέον θα χαρακτηρίζονται και με το νόμο  “κακοπληρωτές” (!)   και θα τους παίρνουν  το σπίτι. Θα  αφήνει ακόμα και  10μελή οικογένεια στο δρόμο με το νέο πτωχευτικό.

Θα δείτε και θα φρίξετε. ΄Εχει υπογράψει  “συμβόλαια  θανάτου” ΚΑΙ  με τους  τραπεζίτες ο Κούλης τους.

2. Τι απαντά η Αθήνα στην Τουρκία για την παρουσία στρατιωτών στο Καστελόριζο

Τι απαντά η Αθήνα στην Τουρκία για την παρουσία στρατιωτών στο Καστελόριζο

“Σε μια περίοδο που η Άγκυρα κλιμακώνει συνεχώς την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και σηκώνει τους τόνους απέναντι στην Ελλάδα, φωτογραφίες του Γαλλικού Πρακτορείου στάθηκαν αφορμή για νέα επίθεση και απειλές κατά της Αθήνας. Ο λόγος για την αποβίβαση στρατιωτών από πλοίο της γραμμής στο Καστελλόριζο.

Η Τουρκία βρήκε αφορμή για κατηγορήσει την Ελλάδα πως παραβιάζει τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947 σχετικά με το Καστελλόριζο.

Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας, όπως μετέδωσε σήμερα η ΕΡΤ, διευκρίνισε πως πρόκειται για εναλλαγή της φρουράς που πηγαίνει από τη Ρόδο στο Καστελλόριζο.

Σε παλαιότερο χρόνο πάντως ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως ό,τι απειλείται δεν αποστρατιωτικοποιείται, στέλνοντας μήνυμα στην άλλη πλευρά για τα επεκτατικά της σχέδια.

«Δεν αποδεχόμαστε τυχόν παράνομες αλλαγές στο καθεστώς του νησιού, δεν θα επιτρέψουμε σε μία τέτοια πρόκληση να πετύχει τον σκοπό της ακριβώς απέναντι από τις ακτές μας, τέτοιες προκλητικές ενέργειες δεν θα βοηθήσουν καθόλου την Ελλάδα» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της γείτονος, εκτοξεύοντας νέες απειλές”.

***

Για δείτε πως παρουσιάζει η, εκτός  των άλλων, επιλεκτικά ,  ευαίσθητη σε πατριωτισμούς δεκάρικους ,  φυλλάδα της κολεκτίβας  Συντακτών τη είδηση.  Σαν να μην έχουν  δίκιο οι Τούρκοι  που λένε πως παραβιάζεται η  Συνθήκη των Παρισίων.

Παλιά, οι στρατιωτικές δυνάμεις πήγαιναν στα αποστρατικοποιημένα νησιά  μας με πολιτικά. Τώρα, απροσχημάτιστα, ταξιδεύουν  εκεί με στολές!  Είναι κι αυτό ενταγμένο  στο σχέδιο της κυβέρνησης για πρόκληση. Να κάνει τους Τούρκους …”Τούρκους”,  έξαλλους απέναντι.

Τέτοια γαϊδούρια και οι συντάκτες της παλιάς  Ελευθεροτυπίας. ,Τέτοια λιγούρια,  για να τους πετάει κανένα κομματάκι από την πίτα,  ο Κούλης τους.

 

 

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

Για  απολαύστε τον γελοίο  (πέρα από εγκληματία)   ..καλλιτέχνη.

Καλλιτέχνης: Αντύπας
Άλμπουμ:
Συνθέτης:
Στιχουργός:
Είδος μουσικής: Ελληνικό λαικό
Θεματολογία: Έρωτας
Έτος Κυκλοφορίας: 2006

Είμαι ξανά ερωτευμένος, απόψε εγώ δεν πιάνομαι
μαζί σου είμαι κολλημένος, τι κάνω δεν αισθάνομαι
περνάω κόκκινα φανάρια, μιλάω με τα αγάλματα
και στα μπουζούκια ξενυχτάω, μέχρι να `ρθουν χαράματα.

Καλά να πάθω, καλά να πάθω
έτσι καρδιά μου, έτσι να μάθω!

Ένα κλικ, κι όλα αλλάζουν κι όλα ανατρέπονται,
στην αγάπη και στη τρέλα, όλα επιτρέπονται.

Είμαι ξανά ερωτευμένος, καρδιά μου βάζω στοίχημα
άμα κολλήσουμε τα χείλη, θα γίνει μπαμ κι ατύχημα
θα δεις να πέφτουνε τ’ αστέρια, θα πεις πως έγινε σεισμός
γιατί ο έρωτας σου είναι, ένας τρελός παροξυσμός

Καλά να πάθω, καλά να πάθω
έτσι καρδιά μου, έτσι να μάθω!

Ένα κλικ, κι όλα αλλάζουν κι όλα ανατρέπονται,
στην αγάπη και στη τρέλα, όλα επιτρέπονται.

Ένα κλικ, κι όλα αλλάζουν…

***

Καλά, γιατί  σε μια  σεξουαλική σχέση πρέπει να υπάρχει αυτή η ταπεινωτική εξάρτηση  μεταξύ κυρίαρχου  που “πηδάει” και  δουλικού  που …”πηδιέται”;

Βιώνει   την  αρρώστια, την ταπείνωση, τον εξευτελισμό  με…πάθος, λέει.  ΄Ετσι  επιβάλει  η βιομηχανία του ροζ σεξισμού που τον έχει καταντήσει  μαϊμουδάκι.

Κι ακόμα, ρε Καραγκιοζάκια , επειδή εσείς  … βρέχετε ,  κάθε τρεις  και μία,  τα βρακιά σας,  πρέπει να  περνάτε με κόκκινο και να κομματιάζετε  το αθώο  κορμάκι του ανύποπτου μωρού    στο αυτοκίνητο που πέσατε  πάνω του;