ΕΙΣΑΙ “ΓΥΦΤΟΣ” ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΑΤΑ; ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΣΑΙ “ΓΥΦΤΟΣ” ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ; ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ!

                                                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.α “Είστε ήρωες! Είμαστε μαζί σας!», σε ένα κλίμα  ευφορίας  η απόφαση έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από συναδέλφους των 7 αλλά και από  υποστηρικτές τους που από νωρίς το πρωί τους επευφημούσαν έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.

 Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, Βασίλη Ντούμα: Η  απόφαση για μη προφυλάκιση των συναδέλφων του «λύνει τα χέρια της αστυνομίας» ( σ.σ, δηλ. να  συνεχίζουν να σκοτώνουν ατιμωρητί).
‘ Αλλωστε, όπως λένε, δεν αντιλήφθηκαν ποιοι ήταν οι επιβάτες επειδή φορούσαν τις κουκούλες από τις ζακέτες τους. Τότε γιατί διαβίβαζαν στο κέντρο ότι καταδιώκουν αυτοκίνητο με τρεις Αθίγγανους;
Το περισσότερο αίμα βρέθηκε στα καθίσματα του συνοδηγού και όχι του οδηγού. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ότι το θύμα ήταν στην πλευρά του συνοδηγού. Αλλά οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι σκότωσαν τον οδηγό και τον τράβηξαν έξω από το αυτοκίνητο από την πλευρά του συνοδηγού!
Προκύπτει ότι ο νεκρός 18χρονος ήταν ο συνοδηγός (και όχι ο οδηγός) του αυτοκινήτου, ότι κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε (σε αντίθεση με την αρχική ανακοίνωση που έκανε λόγο για επτά τραυματίες) και ότι ο συνάδελφός τους όχι μόνο δεν κινδύνευε, αλλά υποστηρίζει ότι είχε καλυφθεί όταν έπεφταν οι πυροβολισμοί

● Γιατί αγνόησαν οι επτά την εντολή του κέντρου της ΕΛ.ΑΣ.;

● Γιατί έριξαν 36 σφαίρες εναντίον τριών ανήλικων και άοπλων;

● Γιατί αν, όπως λένε, σκότωσαν τον οδηγό, τον έβγαλαν από το κάθισμα του συνοδηγού;

● Γιατί είναι γεμάτη αίματα η πλευρά του συνοδηγού και όχι του οδηγού;

● Γιατί η αρχική ανακοίνωση ανέφερε επτά τραυματίες αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν διαβιβάσει ότι δεν είχε τραυματιστεί κανείς;

● Εχει ρατσιστικό κίνητρο η ανθρωποκτονία του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη;

β. Προφυλακίστηκε 23χρονος  Ρομά στην Πάτρα που σκότωσε γάτα

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του

Η πρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στην Ελλάδα- 23χρονος που σκότωσε γάτα

γ. Ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερους  χωρίς περιοριστικούς όρους  τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον 18 Ρομά  Νίκο  Σαμπάνη

roma-main
 ***
΄Οποιους συνειρμούς  θέλει κάνει ο καθένας.  Ακόμα και αντιφατικούς μεταξύ τους.
΄Ενα μόνο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση: Το Σύστημα με τους εκπροσώπους του κατεργάζεται τον όλεθρό του έτσι όπως λειτουργεί . “Σωρεύει άνθρακας πυρός  επί την κεφαλήν  αυτού¨. ΄Η ,επί το παραστατικότερο   “πριονίζει το κλαρί  που κάθεται. Κι ευτυχώς!
Και ο ποιητής το λέει έτσι:
αὐτὸ τὸ βόιδι τὸ μανό, π᾿ ὅσο βαθειὰ ρουχνίζει
τόσο εὔκολα μυγιάζεται κι ἀνεμοστροβιλίζει
καὶ ποὺ τὸ κράζουνε Λαό. Θὰ σπάσῃ τὸ καρίκι
καὶ θὰ προβάλῃ μὲ φτερὰ μία μέρα τὸ σκουλήκι.
Τότε, πουλὶ τὸ σερπετό, ποιὸς ξέρει ποὺ θὰ φτάσῃ!..
(Αρ. Βαλαωρίτης, Φωτεινός).

2. Η ΕΠΕΛΑΣΗ  ΤΗΣ  “ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΡΙΔΑΣ” ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Zαλίζουν τα ποσά που αποκαλύπτεται πως δαπάνησε το Δημόσιο μέσω συμβάσεων που συνήψε για την αγορά υπηρεσιών, προμηθειών, την κατασκευή έργων και την εκπόνηση μελετών μέσω απ’ ευθείας αναθέσεων.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ναυτεμπορικής» το ποσό φθάνει το 1,88 δισ. ευρώ και αφορά τη διάρκεια του 18μήνου Ιανουαρίου 2020 – Ιουνίου 2021.

Το τεράστιο ποσοστό των απευθείας αναθέσεων παραπέμπει σε ξέφρενο πάρτι γαλάζιων παιδιών που ενώ κατηγορούν το δημόσιο ως αντικρατιστές, την ίδια ώρα τρώνε με χρυσά κουτάλια [Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για απευθείας αναθέσεις – bit.ly/3GvZzXD]

Image

 

“Τα ποσά που δαπανήθηκαν για απ’ ευθείας αναθέσεις δεν έμεινα ασχολίαστα από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Το τεράστιο ποσοστό παραπέμπει σε ξέφρενο πάρτι γαλάζιων παιδιών που ενώ κατηγορούν το δημόσιο ως αντικρατιστές, την ίδια ώρα τρώνε με χρυσά κουτάλια» αναφέρει το κόμμα της Κουμουδούρου.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά «η κυβέρνηση αρνείται τη διαγραφή ιδιωτικού χρέους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελάφρυνσης των νοικοκυριών από το αυξημένο κόστος της ενέργειας, καθώς και ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ», προσθέτει.

Στη ανακοίνωση που εξέδωσε καταλήγει: «Η κα Νικολάου ήταν μόνο η αρχή. Όπως φαίνεται ο κ. Μητσοτάκης έχει πολλές Νικολάου στον περίγυρό του».

***

Δεν είναι σημερινές αυτές οι πομπές της Δεξιάς.

*Η αρχή   έγινε  από το ξεκοκάλισμα της βοήθειας Μάρσαλ (εξαγγελία 1947). Το μεγαλύτερο μέρος της  αμερικανικής ενίσχυσης μοιράστηκε στους “Νικητές” εθνικόφρονες .

*Η    ΕΡΕ. του  Κων/νου  Καραμανλή  :  ΄Ενας τίτλος…σπουδών  ήταν  απαραίτητος.   ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ. (Ε1 στο στρατό).  Να είχες, δηλαδή,  θητεύσει ο ίδιος  ή ο γονέας σου ως Χίτης,  Ταγματασφαλίτης, Παρακρατικός.  Και  είχες το κράτος στα πόδια σου.

*Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής. Γαλάζια ακρίδα=κουμπάροι, εργολάβοι, νταβατζήδες, αλλά και απλός  Νεο Δημοκράτης ψηφοφόρος. ΄Ολοι μαζί   “τίναξαν την μπάνκα στον αέρα”.  Αυτό σήμαινε  έλλειμμα πάνω από 15% και  διπλασιασμός του χρέους. Κι αυτό με τη σειρά του σήμαινε  ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

*Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης.  Διαβάστε την πρόσφατες  ανακοινώσεις   για το ελληνικό  χρέος :

“Μειώνεται το χρέος στην Ευρωζώνη ενώ στην Ελλάδα αυξάνεται!

Ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία για το χρέος στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης εμφανίζουν οι πίνακες για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους (2021).
Αν και ενδιαφέροντα, παράλληλα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστα για τη χώρα μας.

Σύμφωνα με αυτά στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης το συνολικό χρέος μειώθηκε στο 98,3% του συνολικού ΑΕΠ τους, ενώ ακόμα καλύτερη παρουσιάζεται η εικόνα στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αντίθετα η χώρα μας εμφανίζεται με το μεγαλύτερο χρέος μεταξύ των χωρών και μάλιστα πάνω από 200% του ΑΕΠ, συγκεκριμένα 207,2%!