ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ  100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ  ΑΠΟ  ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ. ΚΑΙ  ΤΟΥΤΟΙ  ΜΟΝΟ …10.000  ΝΕΚΡΟΥΣ  ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! 

Αυτή η χώρα δικαίως αποκαλείται   αντί Ελλάς,   χώρα της… φαιδράς  πορτοκαλιάς. Και είναι.  Μόνο  που θα ήταν  πλήρης ο χαρακτηρισμός με τη  συμπλήρωση πως  αυτή η Ελλάς είναι πάντα της …Δεξιάς!

Για να δούμε, λοιπόν,  τί θυμόμαστε για να τα καταθέσουμε  απ΄ όσα μας είπαν  αυτόπτες και σοβαροί μάρτυρες στην ιστορία του τόπου  από εκείνα που ο γράφων δεν έζησε, αλλά κι από όσα αργότερα  τα είδε με τα ίδια του τα μάτια και πολλά  τα βίωσε οικτρά.   Αλλά μην πάμε στα πολύ μακριά, ούτε στα μικρά, (αν και δεν υπάρχουν τέτοια) , γιατί θα …ξημεροβραδιαστούμε.  ΄Εχουμε και λέμε:

Η Δεξιά από το 1950 και μετά (ως η παράταξη των νικητών πια).   Στήνει στρατοδικεία , δικάζει  και  στέλνει στο απόσπασμα ΄Ελληνες  για εγκλήματα που ΔΕΝ ΔΙΕΠΡΞΑΝ ΠΟΤΕ. Ψευδείς οι  κατηγορίες, ψευδομάρτυρες  όσοι τις υποστήριξαν και στρατοδίκες και “χωροφύλακες” εν διατεταγμένη υπηρεσία.

Την ίδια εποχή δωσίλογοι ,κουκουλοφόροι- συνεργάτες των Ναζί, Χίτες , Μάυδες και παρακράτος με φοβερά και ανείπωτα εγκλήματα στην πλάτη τους ( ων ουκ έστιν αριθμός), αντί να στήνονται εκείνοι (και δικαίως)  στον τοίχο σωρηδόν, γίνονται  οι ίδιοι δικαστές και δήμιοι  είτε   στις έδρες των στρατοδικείων ,είτε   στα πεζοδρόμια και στις σκοτεινές γωνιές ως παρακράτος  συνεχίζουν να    δολοφονούν  Μπελογιάννηδες και Λαμπράκηδες.

Την ίδια εποχή και για χρόνια μετά, στέλνουν τη μισή Ελλάδα  στα πέρατα της γης ως πολιτικούς  εξόριστους , στα ξερονήσια και τις φυλακές, στις “φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοές”, στην ανεργία, την εγκατάλειψη τη δεινή φτώχεια. Την ίδια ώρα που μη Δεξιός χωρίς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων  δεν μπορεί ούτε περίπτερο να ανοίξει, οι ίδιοι ξεκοκαλίζουν τη βοήθεια των Αμερικανών για την ανοικοδόμηση της χώρας (Μάρσαλ) και αγοράζουν κοψοχρονιά  για ένα κομμάτι ψωμί ξένες  περιουσίες.

Στο μεταξύ,  εκτός από τις άλλες “μουτσούνες” που φορούν (κουκουλοφόροι, αλλά και  νοικοκυραίοι,  Ελληνάρες-πατριωταράδες  και  Χριστιανοί, Ορθόδοξοι φυσικά),  βάζουν , όταν χρειαστεί κι εκείνη του φιλελεύθερου και δημοκρατικού καθεστώτος  (!) ,  ως εξής  Κάνουν ..ελεύθερες, κοινοβουλευτικές  εκλογές , αλλά  βάζουν να ψηφίσουν ΕΡΕ  οι πεθαμένοι και τα δέντρα!  ΄Η κλέβουν την ψήφο του αγράμματου χωρικού   για  δυο  οκάδες  τζάμπα μπακαλιάρο κι αν χρειαστεί και  με το βούρδουλα του χωροφύλακα ή  τις απειλές του κομματάρχη  πως  θα τον “στείλουν ταμείο” για  χρέη…κοινοτικά, αν δεν ψηφίσει Δεξιά και Ορθόδοξα!

Η χώρα στενάζει  από παντού  δυο δεκαετίες μετά τη λήξη του Ανταρτοπόλεμου. Φτώχεια και των γονέων, μάστιγα η δεινή ανέχεια. Εντελώς απόν  το κοινωνικό κράτος. Γιατρός, φάρμακα, ηλεκτρικό ρεύμα, εκπαίδευση, μια στοιχειωδώς βιώσιμη ζωή , ανύπαρκτα.  Ούτε καν τουαλέτα ή ζεστό νερό στα νοικοκυριά σε ολόκληρη  την ελληνική επαρχία.  Βογκάει να τα φέρει πέρα ο φτωχός ζευγολάτης, ο κτηνοτρόφος, ο εργάτης στην πόλη, θύμα της επίσης δεινής  και απρογραμμάτιστης αστυφιλίας ,   που επέβαλε ο Εθνάρχης

Τα πέτρινα αυτά   χρόνια της ΕΡΕ  και του Κων.Καραμανλή,  του… Εθνάρχη(!), όπως τον αποκαλούν οι ίδιοι οι Δεξιοί , στη Ρουμανία (φέρνω τη χώρα αυτή προς σύγκριση μια και έχω μελετήσει από πηγές τη σύγχρονη ιστορία της χώρας)  το καθεστώς εκεί του Νικολάε Τσαουσέσκου ,που οι ίδιοι οι Δεξιοί εδώ και εκεί τον  αποκαλούν …Δικτάτορα (!),  οι Ρουμάνοι:   ΄Εχουν μηδέν εξωτερικό χρέος,   “Τρώνε  ψωμί” και έχουν στέγη ΟΛΟΙ. Ηλεκτρικό και ζεστό νερό .  Την ώρα που ο ΄Ελληνας αποπατούσε στους κήπους ή πακετάριζε  το σκατό του στις πόλεις και το πέταγε στους δρόμους, ο Ρουμάνος είχε τουαλέτα στο σπίτι ή στον κήπο στο χωριό   με λεκάνη, όχι “τούρκικη”. Επίσης την ίδια ώρα που η μισή Ελλάδα ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ , ως αριστερή, όπως περιγράψαμε, το καθεστώς της Ρουμανίας δεν  είχε θέσει υπό αντίστοιχο  τέτοιο διωγμό και εξόντωση  τους Δεξιούς πολιτικούς  αντιπάλους τους καθεστώτος.

Κατά τα άλλα,  ο Κ. Καραμανλής υπήρξε Εθνάρχης (!) και κηδεύτηκε με τιμές. Και το ζεύγος Τσαουσέσκου  εκτελέστηκαν σαν σκυλιά κατ΄απαίτηση  του Διεθνούς κεφαλαίου, της οικονομίας της Αγοράς, επειδή το καθεστώς   κατέρριψε το μύθο πως δεν μπορεί  να επιβιώσει κράτος ,  χωρίς δανεισμό.

Να διευκρινίσουμε και με αυτή την ευκαιρία.  Η Ιστορία έχει βασική υποχρέωση να αποκαθιστά την αλήθεια . Προπαντός να πολεμάει το άδικο και το παραπλανητικό ψεύδος. Και εν προκειμένω, σε καμιά  περίπτωση δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στους “Καλύβες”, (που ούτε καν ιστορικός   είναι ο συγκεκριμένος Ευστάθιος Καλύβας) να ασελγούν στη μνήμη   αδίκως  εκτελεσμένων  αγωνιστών, αλλά και απλών ανθρώπων  ή  να προκαλούν ανερυθρίαστα τα   ταλαιπωρημένα από τις  διώξεις και τους βασανισμούς  θύματα  της  Δεξιάς μισαλλοδοξίας  όλα αυτά τα χρόνια. Και είναι όνειδος και ΄Υβρις να αποκαλείς Εθνάρχη έναν Κων. Καραμανλή  και Δικτάτορα ένα Νικ. Τσαουσέσκου με όσα “κρίματα”, και πάντως  διαφορετικά, κι αν βαρύνουν  τον τελευταίο.

 

 

Και να επανέλθουμε. Στα ίδια χρόνια,  η Δεξιά με το παλάτι,  εξαγοράζουν  τον  πιο βρώμικο “πολιτικό” της σύγχρονης  ελληνικής Ιστορίας ,τον Κων. Μητσοτάκη για να πραγματοποιήσει  την Αποστασία (1965)  και  μαζί με τον τότε βασιλιά προχωρούν στην προετοιμασία  του  πραξικοπήματος  της χούντας  των στρατηγών.  Οι επίσης  ακρο-Δεξιοί, όμως , συνταγματάρχες τους προλαβαίνουν και   “δένουν”, τους ομοϊδεάτες τους,  για να προχωρήσουν εκείνοι  στο δικό τους  χουντικό πραξικόπημα.

Με το τέλος της  χουντικής  παρένθεσης της Δεξιάς , απολύτως  δικό της  γέννημα-τέρας, κι αυτή,  ο…Εθνάρχης επανακάμπτει ως Σωτήρας της Δημοκρατίας, σύμφωνα και  με την  Αμερικάνικη επιθυμία (και το παλιό σχέδιο της Σία που τον  έδιωξε ως Τριανταφυλλίδη, για να τον στείλει στο Παρίσι … ρεζέρβα, ως ανανεωμένο  και σύγχρονο  πια Δεξιό ηγέτη ), ο οποίος   δε διστάζει να  “βαπτίσει το κοτόπουλο ψάρι”,   την ΕΡΕ … Νέα Δημοκρατία.  Η   Ελλάς της φαιδράς πορτοκαλιάς  σε νέο μποστάνι τώρα, πραγματικό “περιβόλι”. Ίδιο και απαράλλακτο με το παλιό.

 

 

Από εδώ και ύστερα ,όλα τα εγκλήματα  της Δεξιάς  ως Ν.Δ,  είναι…νόμιμα  (πολλά   του “Λευκού κολάρου”),  αφού δεν μπορείς  πια  σε ευρωπαϊκή “Μπανανία”, όπως είναι  η Δημοκρατία της Ελλάδας ,  να στήνεις στρατοδικεία και να εκτελείς ή να βάζεις φυλακή  κόσμο γιατί ψηφίζει αριστερά.     Συνεχίζει,  όμως, οσάκις   κλέβει την εξουσία  την ίδια  τακτική του παρελθόντος   αφού “ο λύκος τρίχα αλλάζει,  μυαλό ποτέ”.  Και είμαστε πια οι “περιλειπόμενοι” ,νεότεροι κα πρεσβύτεροι,   αυτόπτες και αυτήκοοι  μάρτυρες. Και θύματα, φυσικά. “Ουκ έχομεν έτι χρείαν  άλλων μαρτύρων” για να  καταθέσουμε τα πλέον  προκλητικά.

-Νεκροί σε διαδηλώσεις  ή από χέρια παρακρατικών  .   Αδίστακτη και ασύστολη αστυνομική καταστολή  και βασανισμοί με χιλιάδες (!) όλα αυτά τα χρόνια θύματα.

-Χρεοκοπία της χώρας ,δεινή οικονομική κρίση  και υποδούλωση σε μνημόνια για τα οποία γενιές Ελλήνων θα αγκομαχούν να ξεχρεώσουν.

– Ατιμωρησία του υπόδικου “ανιψιού” για το έγκλημα αυτό της χρεοκοπίας  με την απόλυτη κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος για να σχηματίσει κυβέρνηση χάρισε δικαστική  ασυλία στο Κώστα Καραμανλή .Και  τούτος   δάνεισε την ορντινάντσα του τον Πάνο Καμμένο για να σχηματίσει ο Αλέξης Τσίπρας κυβέρνηση (“Ομερτά”) .

-100 νεκροί στις πυρκαγιές το Μάτι που κατά τη δική μας πεποίθηση είναι έργο ακροδεξιών εθνικιστών  σε αντίποινα για τη συμφωνία των Πρεσπών και το λεγόμενο “Μακεδονικό”.

-Εκ νέου κλοπή  των εκλογών  με “πεθαμένους και δέντρα” που ψηφίζουν πάλι. Τούτη τη φορά με ανεγκέφαλους   ψήφους Μακεδονομάχων  και Χαχόλων που  τους έκαναν λοβοτομή  οι Μαρινάκηδες, οι Αλαφούζοι, οι Ράπτες , οι Κουρτάκηδες . Είναι όσοι  έκαναν   αισχρή μπίζνα τη δημοσιογραφία κα την ενημέρωση ενός ολόκληρου λαού με ναρκοδολάρια και  όμοιο  “μαύρο χρήμα”. Σήμερα στη χώρα έχουμε πέρα από κοινοβουλευτική  δικτατορία και εκείνη της παραπληροφόρησης και του Γκεμπελισμού.

-Εξωφρενική, πέρα από εγκληματική, ανάθεση της εξουσίας από τους παραπάνω εφοπλιστές και εκδότες στον αχυράνθρωπό τους Κυριάκο Μητσοτάκη,  γιο του πλέον διεφθαρμένου, “πολιτικού” της σύγχρονης  πολιτικής Ιστορίας ,απολύτως και τούτος διεφθαρμένος.  Και μάλιστα με μια Κυβέρνηση Δεξιάς που  (χαρακτηριστικά και  σημειολογικά) και οι  δύο αντιπρόεδροί  της είναι υπόδικοι για το μέγα σκάνδαλο Νovartis.

– Εγκληματική διαχείριση της πανδημίας με τo πραξικόπημα  του lockdown και τους  (σε λίγο) 10.000 νεκρούς,  απολύτως χρεωμένοι  στην κυβέρνηση  αυτή της απάτης και της διαφθοράς. Και είναι ακριβώς εδώ, που , αν δεν είχαμε   “έγκλημα καθοσίωσης”, θα  τους κάναμε  καζούρα  πως είναι η πλέον ακραιφνώς… ξεφωνημένη,  φαιδρή  Δεξιά ,  αφού   ενώ κουβαλάει χιλιάδες πτώματα ,μια κατεστραμμένη  οικονομία και εκατομμύρια ψυχικά  άρρωστους πλέον ΄Ελληνες, εξαιτίας  του εγκληματικού τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία, βγαίνει, όπως λέμε και στον τίτλο , με προκλητική   θρασύτητα  να υπερηφανεύεται  πως

 ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ  100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ  ΑΠΟ  ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ. ΚΑΙ  ΤΟΥΤΟΙ  ΜΟΝΟ …10.000  ΝΕΚΡΟΥΣ  ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!

Βάλε Θεέ, το χέρι σου μη σαλτάρουμε  και οι γνωστικοί. Οι άλλοι, ούτως ή άλλως, ως  Δεξιοί, είναι μονίμως σαλταρισμένοι.