ΕΚΛΟΓΕΣ 2015. ΠΡΩΤΗ (ΠΑΛΙ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ” ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ”

Σχεδόν στο 40% θα κυμανθεί και στις σημερινές εκλογές η δύναμη της “Αποχής-΄Ακυρων-Λευκών”. 4.000.000 Ελεύθεροι -Συνειδητοποιημένοι Πολίτες έδωσαν άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει στα τελευταία χρόνια, ένα γερό χαστούκι στο Σύστημα.

Οι πανάθλιοι κομματικοί πανηγυρίζουν, λέει,  γιατί σήμερα είναι η γιορτή της …Δημοκρατίας!  Τόσο αλαζόνες,υπερφίαλοι και…δημοκράτες. Πώς δεν είναι; Με  τη μσή Ελλάδα “εκτός” και με τον τσαμπουκά τους πως   “μόνο όποιος ψηφίζει έχει φωνή”. Αυτή είναι η Δημοκρατία τους. Να τη χαίρονται!

Μένει, ΟΛΟΙ εμείς οι Ελεύθεροι-Συνειδητοποιημένοι  ΠΟΛΙΤΕΣ ,να βρούμε τρόπο συσπείρωσης και δράσης. Κι αυτό, όπως λέγαμε λίγες ώρες πριν, αρχίζει ΤΩΡΑ.  Ας το εκλάβουν οι φορείς της “ανάπηρης” δημοκρατίας τους, ως προειδοποίηση και απειλή.  Κι εμείς ως ελπίδα  ΖΩΗΣ.

Γράφαμε στις 17/1/2015:

1. Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, 3,6%, λευκό/άκυρο το 2,1% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 9,6%.πράγματα για την Ελλάδα.»

 Η γνωστή, χιλιοειπωμένη εδώ ιστορία. Τσιμουδιά για την ΑΠΟΧΗ και στην παραπάνω «δημοσκόπηση». Τα συστημικά κόμματα, οι θεσμοί και φυσικά οι εταιρίες των (κατ΄ευφημισμόν) δημοσκοπήσεων τρέμουν το κίνημα της ΑΠΟΧΗΣ, που είναι η πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας (σχεδόν 4.000.000 πολίτες) και σιωπούν.   Συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει ο τεράστιος όγκος των φορέων μιας αυτοδημιούργητης, αυθύπαρκτης πολιτικής κίνησης, που εδώ και πολύ καιρό έχει γιγνατωθεί και  αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα της απάτης του Συστήματος .  Παράλληλα, με την εκλογική στάση των εκπροσώπων της ΑΠΟΧΗΣ επισημοποιείται με τον πλεον κατηγορηματικό τρόπο και εκφράζεται δυναμικά  η διαμαρτυρία των συνειδητοποιημένων πολιτών  για όσα τελευταία τεκταίνονται στη χώρα ερήμην τους. Με την άρνηση επίσης ενός μεγάλου  τμήματος του ελληνικού λαού  να συμμετάσχει στο  «θέατρο» των εκλογών, εκφράζεται και   η  άρνησή   να  καταστεί άλλοθι των κομματικών και των  διαδικασιών της εκλογής εκείνων που δεν κυβερνούν,αλλά κατα-δυναστεύουν.

Ο Τσίπρας αισθάνεται δυνατός, γιατί έχει πίσω του ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες «αγανακτισμένους» χαραμοφάηδες. Ο Σαμαράς το ίδιο (με κάμποσους περισσότερους). Κι ενώ το σύνολο ΟΛΩΝ των ελληνικών  κομμάτων δεν ξεπερνά το 60% τω εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους και το κίνημα της ΑΠΟΧΗΣ από ΜΟΝΟ  του αγγίζει το 40%, και βαίνει συνεχώς αυξανόμενο,  οι πανάθλιοι συστημικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Το κίνημα της ΑΠΟΧΗΣ οφείλει εδώ και τώρα να συσπειρωθεί, να οργανωθεί, να δράσει. Είναι το μόνο υγιές κομμάτι του πληθυσμού που σκέπεται πολιτικά και ενεργεί με τον ίδιο τρόπο. Οι φορείς της ΑΠΟΧΗΣ είναι η «εγγύηση» του μέλλοντος και ο ακρογωνιαίος λίθος του νέου πολιτικού συστήματος που θα προκύψει μέσα από την τωρινή, πολιτική στάση των «ΑΠΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»  και στο οποίο  οι γενιές  που έρχονται θα επιλέξουν να ζήσουν. Ας διατηρήσουμε προς το παρόν  την αόρατη  συνοχή μας, την αλληλεγγύη και την ελπίδα μας. Σύντομα θα » ταυτοποιηθούμε» ως κίνημα και θα  έχουμε τη δυνατότητα και να αναγνωριζόμαστε μεταξύ  μας και να ενεργούμε ως ελεύθεροι ,συνειδητοποιημένοι πολίτες