ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ… ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΑΠΛΑΘΕΙ Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΧΡ. ΡΑΠΤΗΣ

΄Ετσι  εννοεί  τη δημοσιογραφία η….κορυφαία χαβούζα του Χρ. Ράπτη.  Αν δε διαθέτει  αίμα ,γεμίζει τη σελίδα με σπέρμα.

Σήμερα,  ώρα 20.00. Αποφορά χωρίς  τέλος.   ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ  “ΝΕΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ”.  Και στη συνέχεια,  η  μια μετά την άλλη, πάλι  μοναδικό θέμα  ΟΙ  ΒΙΑΣΜΟΙ.  Και με φωτογραφίες  φόρα παρτίδα.

 Τόσο νοσηρός  ο Ράπτης;  ΄Η  το κοινό του ηδύνεται να απολαμβάνει τέτοιες βαθιές εισπνοής μπόχας; Συγκοινωνούντα  δοχεία. «Εύρε Φίλιππος, Ναθαναήλ».

Δεν είναι  απλώς  κατάντημα. Είναι τραγωδία για την ελληνική κοινωνία που  βρίσκεται  έγκλειστη και  αλυσοδεμένη στα νοσηρά υπόγεια του iefimerida.gr .

Αλλοίμονο σε όσους έχουν παιδιά.  Κανείς γονιός δεν μπορεί να τα προφυλάξει πια  από τις αρρωστημένες ορέξεις του Χρ. Ράπτη και της  παρέας του.

Εισαγγελέας υπάρχει στη χώρα;

 

****

Απολαύστε … αποπνιχτικές οσμές:

΄

ΕΛΛΑΔΑ  18/10/2022  18:27. Νέα φρικιαστική υπόθεση: 54χρονος στη Δραπετσώνα βίαζε την ανήλικη κόρη του επί τρία χρόνια -Από τα 11 της<   <p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”

ΕΛΛΑΔΑ  18/10/2022  18:30
Μητέρα 12χρονης: «Είχα εμπιστοσύνη στον Μίχο, ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του»<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”

ΕΛΛΑΔΑ  18/10/2022  18:38
Αγρίνιο: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”

ΕΛΛΑΔΑ  18/10/2022  14:31
ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι δύο βιαστές της ανήλικης στη Λιβαδειά -Τη βίασαν και την άφησαν σε χωράφι [εικόνες]<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”

ΕΛΛΑΔΑ  18/10/2022  19:25
Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο 63χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα αγόρια<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/”>iefimerida.gr – Ειδήσεις και νέα – Η κορυφαία εφημερίδα online</a></p>

Αντιδράσεις για τον Βασίλη Κικίλια που ζήτησε να διαπομπεύονται οι παιδόφιλοι πριν τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”