ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ. ΑΣ ΦΑΓΩΘΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ, ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΚΕΙΘΕΝ

“Εθνική ομοψυχία ζήτησε ο Δένδιας εν μέσω όξυνσης της τουρκικής προκλητικότητας

 

Ενότητα και εθνική ομοψυχία για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις που είχε σήμερα με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσής τους στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δένδιας, η εθνική ομοψυχία για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι απαραίτητη. Ειδικά «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, εξαιτίας της έντασης που υφίσταται, η συναίνεση αυτή είναι απαραίτητη. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανείς», ανέφερε.

«Η ελληνοτουρκική διαφορά μπορεί κάλλιστα να λυθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας», επισήμανε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε: «Όμως η Τουρκία δεν τείνει ευήκοον ου σ’ αυτές τις προκλήσεις. Προτιμά την παραβατική συμπεριφορά και θέλω να καταστήσω σαφές ότι εμείς αυτή την παραβατική συμπεριφορά θα συνεχίσουμε να την αναδεικνύουμε και να την προβάλλουμε».

****

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Νέο μπρα ντε φερ μετά τη σύγκρουση στην Πράγα

 

Ο ίδιος ο Δένδιας και ο πρωθυπουργός του οδήγησαν τη χώρα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Παραμονές ενός ελληνοτουρκικού πολέμου!  Και έχει το θράσος να ζητάει  εθνική ομοψυχία! Τόσο άθλιος και παγαπόντης!

Ο πατριωτισμός  τους είναι  η κάλυψη της διαφθοράς και της  μίζας,  Ουδεμία υποχώρηση.  Καμιά εθνική ομοψυχία, συνοχή  και ανοχή. «΄ Οπως έστρωσαν ας κοιμηθούν».

 Τα ίδια λέει και ο δικτάτορας  Πούτιν στους Ρώσους. Περί εθνικής ομοψυχίας και γενναιότητας ενάντια  στο κοινό εχθρών των Ρώσων! Δηλαδή τους…Ουκρανούς!   .Ο Σουλτάνος  απέναντι με τις ίδιες φανφάρες ξεσηκώνει τους θερμοκέφαλους οπαδούς του. Οι εξουσίες πάντα ίδιες. Ανήθικες και εγκληματικές

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους Τούρκους. Είμαστε ένας λαός.    Εσείς που  οδηγήσατε τα πράγματα   εδώ που  φτάσανε, Μητσοτάκης και Ερντογάν, αμφότεροι ,ομόλογοι της κοινοβουλευτικής δικτατορίας,  φαγωθείτε μεταξύ σας.

Βάλτε τα  παιδιά  και τους οπαδούς σας να αλληλοεξοντωθούν.  Εμείς δε συμμετέχουμε στα εγκλήματά σας.  Και όχι μόνο. Θα σας «κρεμάσουμε ανάποδα ” μια μέρα, όταν η ειρήνη και η  σύνεση επιστρέψουν  στη θάλασσας της φιλίας και της ομόνοιας, όπως  πρέπει να είναι το Αιγαίο.