Επίσκεψη – πρόκληση της Χρυσής Αυγής σε αστυνομικό τμήμα

 

Διοικητική έρευνα, για επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, διατάχθηκε χτες από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή φωτογραφίας: Εviazoom.blogspot.gr

Πηγή φωτογραφίας: Εviazoom.blogspot.gr

Αφορμή για την έρευνα έδωσε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Εύβοιας, σύμφωνα με το οποίο, το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος, Απόστολο Γκλέτσο, έγινε δεκτό από αξιωματικό σε θερμό κλίμα, την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής.

Εντελώς «αμαρτωλή»  αυτή η τ. αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας στν Χαλκίδα. «Ναζιστοφωλιά». ΄Εχω προσωπική εμπειρία  της κατάστασης που επικρατεί εκεί από  τη συμπεριφορά που μου επεφύλαξε πριν λίγο καιρό μια ομάδα χρυσαυγιτών, όταν πήγα στο τμήμα να βγάλω διαβατήριο στο γιο μου. Το προηγούμενο,  μάς το είχαν κλέψει στο αεροδρόμιο   ” Ε.Βενιζέλος”  και επειδή   φεύγαμε  σε λίγες  ημέρες  για το εξωτερικό, σπεύσαμε στη Χαλκίδα ,ως κάτοικοι Εύβοιας, να βγάλουμε καινούριο.

΄Ενας  αστυνομικός  (με ήξερε από την έρευνα για τη «χαμένη  Οιχαλία», που είχα ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια στα Καμπιά  της Στενής), καλό παιδί και δημοκρατικό, με χαιρέτησε , συζητήσαμε για την πορεία εκείνης τις έρευνας, με σύστησε σε κάποιους συναδέλφους του, τους είπε και για το Homo-Naturalis. gr  και λίγο μετά,  πήγα στο γραφείο διαβατηρίων με το γιο μου να υποβάλω τα δικαιολογητικά.

Στο μεταξύ,  κάποιος Χρυσαυγίτης, που ήταν παρών στη συζήτηση, μπαίνει στο γραφείο την ώρα που δίναμε τα δικαιολογητικά στον υπεύθυνο  (ο οποίος μας διαβεβαίωνε μέχρι εκείνη τη στιγμή πως σε καμιά εβδομάδα θα ήταν έτοιμο το διαβατήριο), μας διακόπτει, του λέει τάχα πως τον ζητά κάποιος επειγόντως έξω, βγαίνουν  και όταν μετά από κανένα 5λεπτο ξαναμπαίνει ο αρμόδιος στο γραφείο, είναι “άλλος άνθρωπος” . Τον    ενημέρωσε  ο Ναζί  πως ήρθε στο τμήμα ο … “Χρυσαυγιτοφάγος”  ιστορικός του “Homo” και έτσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου.

Να μη λέω πολλά, ο τύπος  στο τμήμα των διαβατηρίων και μια αστυνομικίνα στην Ασφάλεια Χαλκίδας, μας “άλλαξαν τα φώτα”.  8  χρόνων παιδάκι ο γιος μου  και αντί, ως παιδί, όπως ορίζουν οι νόμοι κάθε πολιτισμένης  χώρας για  παιδιά και πρόσωπα  με ειδικές ανάγκες, να  “σκιστούν” να κάνουν τη δουλειά τους,δοθέντος μάλιστα πως δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ να περιμένει στο γραφείο , για να πεις πως θα του παίρναμε τη σειρά, μας  έφερναν τις επόμενες μέρες   4 φορές(!) στη Χαλκίδα από Στενή στις  8 η ώρα το πρωί, για να περιμένουμε μέχρι τις 3 το απόγευμα(!) , επινοώντας ένα σωρό δικαιολογίες και τελικά,  όχι μόνο δε μας έβγαλαν (εντελώς παράνομα) το διαβατήριο, αλλά χάσαμε και την ημερομηνία του ταξιδιού μας και “ήρθαν τα πάνω κάτω”.

Κατάγγειλα αμέσως το περιστατικό στον υποδιευθυντή της τότε Δεύθυνσης  (ο Διευθυντής έλειπε ),  Φλεβάρης ήταν το όνομά του, αν θυμάμαι καλά,ο οποίος, “προς τιμήν” του παραδέχτηκε ΟΛΕΣ τις παρανομίες που έγιναν στην υπηρεσία του, ζήτησε συγγνώμη, με ενημέρωσε πως γνωρίζει τα   “πρόσωπα” και θα αναλάβει ο ίδιος να κάνει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα  και με παρακάλεσε ,όταν ξαναγυρίσω στη Χαλκίδα, να πάω να με ενημερώσει για  την εξέλιξη της υπόθεσης.  Τελικά, δεν έμαθα  τί έγινε στη συνέχεια, γιατί, όταν ξαναγύρισα , βαρέθηκα να πάω.

«Αμαρτωλοί», λοιπόν, κάποιοι εκεί  μέσα και αμετανόητοι  Χρυσαυγίτες. Δεν πήγαν τυχαία σ΄αυτό το τμήμα οι  Ναζί   “βουλευτές”.  Ας το έχουν  υπόψη τους οι νέοι αστυνομικοί διευθυντές   στη Χαλκίδα και στη Λαμία στην οποία πια υπάγεται  η π. αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας .

Ας πάρουν…  ” λάστιχο”  και μάλιστα γρήγορα , για να καθαρίσουν την “κόπρο του Αυγεία” που “βρωμάει και ζέχνει” κει μέσα.