ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΄Η “ΜΑΪΜΟΥ” ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ;

 

 

Γιάνης Βαρουφάκης: «Μπράβοι της νύχτας μου επιτέθηκαν»

α. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο Βαρουφάκη.

” Aγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν πλησίασαν χτες βραδυ στα Εξαρχεια σε εσατιατόριο   τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 λίγο μετά τις 21:00  και τον προπηλάκισαν, χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις και ζητώντας του ούτε λίγο ούτε πολύ τον λόγο για τον πολιτικό ρόλο του στην επιβολή των Μνημονίων στην Ελλάδα.

Ακολούθησε προτροπή του Γιάνη Βαρουφάκη ο διάλογος να μεταφερθεί εκτός εστιατορίου, όπου η ομάδα των αγνώστων συνέχισε να τον προπηλακίζει προτού τελικά τον ξυλοκοπήσει.

Όπως σημειώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτοί που τον χτύπησαν: «δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο».

 

 

β. “Συνελήφθη 17χρονος αναρχικός στο Μαρούσι για τον ξυλοδαρμό Βαρουφάκη στα Εξάρχεια -Στα ίχνη και άλλων η ΕΛ.ΑΣ” (ΙEFIMERIDA.GR)

 

****

Πιστεύουμε, έστω κι αν δεν υπάρχουν οι χειροπιαστές αποδείξεις πως οι μασκοφόροι στα Εξάρχεια που έσπασαν τη μύτη του Βαρουφάκη ήταν  Χρυσαυγίτες. Το πιθανότερο,  μπάτσοι εκτός υπηρεσίας.  Πρόκειται για μέλη μιας  μεγάλης και οργανωμένης  ομάδας μέσα και έξω από την αστυνομία, εδώ και χρόνια που έχουν αναλάβει ρόλους προβοκατόρικους.

Σταμάτησαν  τη δράση τους τα τελευταία  χρόνια με το σχηματισμό της  κυβέρνησης Μητσοτάκη με την υπόδειξη Θεοδωρικάκου  σε συνεργασία με  γνωστούς ΦΙΛΟΥΣ του  Χρυσαυγίτες    που προώθησε σε  ΥΨΗΛΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ  στο σώμα της αστυνομίας («συγκοινωνούντα δοχεία» με τη βάση) , με το επιχείρημα πως , αν αναλάβουν πάλι  δράση οι ΝεοΝαζί   την περίοδο αυτή,  ρίχνουν νερό στο μύλο της Αριστεράς.  Και όντως, ως… δια μαγείας, 4 σχεδόν χρόνια με τον Κυριάκο  στο “θρόνο”,  σταμάτησαν εντελώς  τις επιθέσεις,τις κακοποιήσεις και  το σαματά, κι όχι μόνο ενατίον των μεταναστών.

΄Αλλωστε, όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησης  της χώρας  από τη συμμορία των δολοφόνων και των καταχραστών,  η Αντιπολίτευση ούτε καν για τα μάτια της…αντίστασης και της διαμαρτυρίας , δεν κάλεσε τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους. Κι ας είχαμε 15- 20.000 νεκρούς  από την  έλλειψη ΜΕΘ  και τη λοιπή εγκληματική διαχείριση της πανδημίας.  Οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τα ανακοινώνουν, τα καταγγέλλουν, δίνουν νούμερα και ποσοστά, αλλά  μέσα από τα γραφεία. Τέσσερα χρόνια  σχεδόν, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ. Πώς να δράσουν και οι κουκουλοφόροι χωρίς κάλυψη;

Οι ομάδες αυτές των μασκοφόρων,  σε διαδηλώσεις, πορείες, απεργίες σε   αγωνιστικές κινητοποιήσεις,  δίνουν δυναμικό παρόν με  τσεκούρια, κοτρόνες και ρόπαλα στα χέρια, κατεβάζουν βιτρίνες, πετούν αυτοσχέδια εκρηκτικά και   βόμβες  μολότοφ,   βάζουν φωτιές,    προκαλούν σύγχυση και αναστάτωση.   Είναι παγκόσμιο και παλιό το φαινόμενο, όσο και η ιστορία των λαϊκών αγώνων.

Το 2010, οι κουκουλοφόροι Χρυσαυγίτες έκαψαν   την Αθήνα,  μαζί και τους  υπαλλήλους της τράπεζας Μarfin.  Συνέχισαν όλα αυτά  τα χρόνια που ο Μιχαλολιάκος, περίμενε πώς και πώς τη χρεοκοπία της χώρας, για να βγάλει τα Τάγματα εφόδου με τις ξιφολόγχες στους δρόμους, όπως διακήρυσσε ο ίδιος. Το αποκορύφωμα ήταν η δολοφονία του Παύλου Φύσσα το 2013 .Βεβαίως , ο πρώτος ΄Ελληνας νεκρός των Χρυσαυγιτών ήταν ο μικρός Αλέξης Γρηγορόπουλος το 2008, όταν πια η χρεοκοπία είχε πλέον  συντελεστεί στη χώρα και η οικονομική κρίση είχε ξεσπάσει.

Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη κινητοποίηση που να μην  παρελαύνουν ως κουκουλοφόροι  πεμπτοφαλαγγίτες, χωμένοι στις ίδιες ομάδες  με άλλους κουκουλοφόρους που τούτοι, αυτοαναγορεύονται σε αναρχικούς και ακολουθούν ίδιες ακριβώς μεθόδους με τους πρώτους.  Και οι δυο αυτοί χώροι είναι ο μεγάλος έρωτας  των ΜΑΤ και των δυνάμεων καταστολής. Πρόκειται  γι  αυτούς που δίνουν κάθε φορά  το έναυσμα να επέμβουν οι ασπιδοφόροι  και να γίνει το έλα να δεις. Χρόνια τους βλέπουμε στις πορείες  και έχουμε προσωπική αντίληψη σε πρόσωπα και πράγματα.

Είναι εύκολο να τους αναγνωρίσει κανείς σε μια διαδήλωση, αν είναι Χρυσαυγίτες κουκουλοφόροι ή …καθ ομολογία Αναρχικοί. Οι τελευταίοι δεν υποχωρούν εύκολα. Οι ΝεοΝαζί,  για να μη συλληφθούν  ή τραυματιστούν και αποκαλυφθούν  ονόματα και  πρόσωπα ,κυρίως σε φωτογραφίες,  δεν πλησιάζουν πολύ κοντά να χτυπηθούν με τις δυνάμεις καταστολής. Ρίχνουν τα μπουκάλια με τα εύφλεκτα υγρά και τα στουπιά  ή καίνε ό,τι συναντήσουν  μπροστά τους κι αμέσως μετά εξαφανίζονται στα στενά

 

 

 

Ξεκίνησαν πάλι χτες τη δράση τους με  οργανωμένη επίθεση στο Βαρουφάκη  και   εντολή προφανώς “άνωθεν”, επειδή ακριβώς  αυτή τη στιγμή η λαϊκή κατακραυγή με όσα συμβαίνουν στον τόπο, έχει φτάσει στα ύψη πλέον. Οι δολοφνίες στα Τέμπη υπήρξε  η χαριστική βολή.  Και οι Χρυσαυγίτες του Θεοδωρικάκου ανάλαβαν όχι ακριβώς να διορθώσουν το ίματζ του  Κυριάκου, αυτό έχει εντελώς πια στραπατσαριστεί,  αλλά να σώσουν ό,τι μπορεί να διασωθεί .  Και ειδικά να ,μην είναι η ήττα, συντριβή.

Ο Βαρουφάκης βόλευε για τους εξής κυρίως λόγους.  1.  Είναι αντιπαθής και στα δύο μεγάλα κόμματα. εξουσίας . Οι ψηφοφόροι του είναι περισσότερο ευκαιριακοί οπαδοί με   αντιευρωπαϊκό προσανατολισμό. Η επίθεση  αυτή,  στέλνει μήνυμα τάχα απο τον αναρχικό κόσμο  σε  αυτό το, φίλα προσκείμενο,κομμάτι ,  να προσχωρήσει στους υπόλοιπους αντιευρωπαίους  Λαφαζάνη και Ζωή (χαμένες ψήφοι). Αν ο Βαρουφάκης δεν μπει στη Βουλή, δυσκολεύουν τα πράγματα για το ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας. ΄Εστω και με τον Ανδρουλάκη συμφωνούντα.     2. Αν και   ο επικεφαλής του  ΜεΡΑ25 εκφράζει τον αντιμνημονιακό χώρο , ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ…ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΤΡΗ (!)   ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η…ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  (Οι Χρυσαυγίτες, ως γνωστό, διαθέτουν  χαμηλο iq. Αλλιώς, δε θα ήταν και Χρυσαυγίτες).  3. ΄Εστειλαν μηνύματα (πάντα κατ’ εντολή)  με  πολλούς αποδέκτες .Ειδικά για την περίπτωση που ο Βαρουφάκης   ξαναπεράσει την πόρτα της Βουλής, οπότε είναι αρκετά  δύσκολο να αρνηθεί να συνεργαστεί  με το ΣΥΡΙΖΑ και εξαιτίας του ο  Μητσοτάκης , να ξανακάνει κυβέρνηση. Θα είναι ο τάφος του.    4. Συσπειρώνει τη βάση της Ν.Δ ,ειδικά τους Νοικοκυραίους, αφού τους  υπομιμνήσκει  πως οι Αναρχικοι βαράνε  ακόμα και τους δικους τους.  Πόσο μάλλον τους … άλλους! ΄Αρα, ορθά ο Θεοδωρικάκος, τους αλλάζει τα φώτα τόσα χρόνια σε όσους   τόλμησαν να βγουν στους δρόμους. ΄Ηδη ο Χρήστος  Ράπτης στη φυλλάδα του ξεκίνησε να παίζει τη  γνωστή  κασέτα. Θα ακολουθήσει όλη η Βιομηχανία  της Δεξιάς παραπληροφόρησης.  5.  Μήνυμα , ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ  ΙΣΩΣ  και για το τί πρόκειται να επακολουθήσει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει αριστερή κυβέρνηση.

Κι εδώ είναι η ουσία.  Αριστερή ΕΝΟΠΛΗ ΛΑΪΚΗ ΒΙΑ (Αντάρτες πόλεων) δεν υπάρχει στην πραγματικότητα   20 και παραπάνω  χρόνια.   Η  σποραδική δραστηριότητα  κάποιων που αυτοαποκαλούνται  “Αντάρτες Πόλεων ” , είναι άνευ σημασίας. Κυρίως, θυμική, οργισμένη  αντίδραση περισσότερο  ή και τεχνητή η σύσταση τέτοιων  ομάδων  και εξυπηρετούσα άλλους στόχους.  Και πάντως όχι αυτούς των παλιότερων οργανώσεων, όπως ο  ΕΛΑ ,η  17 Νοέμβρη και οι  λοιπές μικρότερες   (κι εδώ συγκοινωνούντα δοχεία).

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση,  είτε αυτοδύναμη είτε συνεργασίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουμε την ιστορική  διαίσθηση  πως θα εφαρμόσει τα σχέδια του πατέρα του.΄Αλλωστε , τον αντιγράφει σε όλα. Και πρώτα στη διαφθορά. Είναι ο καλύτερός του δάσκαλος.

Ο Κων.Μητσοτάκης, αν κατέφερε να γίνει πρωθυπουγος ήταν γιατί η 17 Νοέμβρη του το πρόσφερε στο πιάτο   με  τη δολοφονία του  Παύλου Μπακογιάννη. Δεν υπήρχε περίπτωση ο «Μητσοτάκης κάθαρμα»,  ο νεκροθάφτης της πολιτικής ζωής της χώρας , να κερδίσει εκλογές αλλιώς.

Οι “Κουφοντίνες”  διέπραξαν το μέγα λάθος, πιθανότατα από σύγχυση, άγνοια των συνεπειών   ή  οικονομική συναλλαγή. Και  δολοφόνησαν  τον γαμπρό του Μητσοτάκη.  Τώρα πια όλοι αντιλαμβάνονται πως αν   κάποιον εξυπηρέτησε  αυτός ο φόνος, ήταν μόνο την οικογένεια Μητσοτάκη. ΄Οπως αποδείχτηκε,  αμέσως μετά

Κάποιοι στην Οργάνωση της 17 Ν που έχουν μείνει ασύλληπτοι  ( ούτε  τα άλλα μέλη της Οργάνωσης  έχουν ιδέα  ποιοι είναι στην πραγματικότητα)   και πάντως σε καμμιά περίπτωση  Μαρξιστές -Λενινιστές ,που ήταν, κυρίως,  η ιδεολογική ταυτότητα  της 17Ν, κατάφεραν να πείσουν τους «Ξηρούς και Κοφοντίνες» να διαπράξουν το ολέθριο αυτό λάθος.  Και έπεσαν στην παγίδα. ΄Εχουμε αναλύσει εκτενώς  εδώ παλιότερα πώς και γιατί.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης είναι θρασύς και αδίστακτος. Μακιαβελικής  σύστασης η ιδεοληψία  του. Αν  χάσει τις εκλογές,  πλην των άλλων, θα αντιμετωπίσει  και τον άμεσο κίνδυνο  να έρθουν στο φως τα  τεράστια σκάνδαλα της κυβέρνησής του  και πιθανότατα (ελπίζουμε τουλάχιστον) κάποια μέλη της διεφθαρμένης  κυβερνητικής συμμορίας,  έστω και με  συμβολική  τιμωρία,  θα πάνε φυλακή.

Είναι ΚΑΙ αυτός ο λόγος που έχουμε την άποψη πως δε θα διστάσει ο γιος του Κων. Μητσοτάκη  την περίοδο της διακυβέρνησης εκ νέου της χώρας από την Αριστερά, να  παίξει κι αυτός το παιχνίδι του πατέρα του. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση  είναι έτοιμα  από εκείνη την περίοδο.

΄Ομως ,  σε αντίθεση με τότε, σήμερα δεν υπάρχει 17Ν.  Οπότε, δεν έχει από τέτοιους χώρους  απαντοχή.  Η ελπίδα είναι μόνο μια “ΜΑΪΜΟΥ”  ΕΝΟΠΛΗ ΟΜΑΔΑ  ΛΑΪΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ!

Και είναι αλήθεια πως θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη νέα κυβέρνηση. Ποιοι  θα είναι οι στόχοι, τι θα συμβεί και ποιους   θα θυσιαστούν ,  για να αποκτήσουν το αριστερό  τους προφίλ και  άλλοθι οι τρομοκράτες,   ουδείς μπορεί από σήμερα να προσδιορίσει.

Το μόνο σίγουρο για τη δικη μας κρίση είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είπαμε,  ως ατιμώρητος ως τωρα εγκληματίας, έδειξε  τα δόντια με την επίθεση στο Βαρουφάκη.  ΄Ηταν υπόμνηση, μήνυμα, αποκάλυψη προθέσεων σε εκείνους που πρέπει να πάρουν  το μήνυμα.  Θα φτάσει στα άκρα;  Θα το πάει μέχρι τέλους;  Ο χρόνος  θα δείξει.

Η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να τον αποτρέψει είναι η ισχύς της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Να βγουν στο φως ΑΜΕΣΩΣ  όλα τα εγκλήματα της κυβερνητικής τετραετίας και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Να αντιληφθεί ,ακόμα και ο μη Μητσοτακικός  Δεξιός , ποιος είναι στην πραγματικότητας  ο σημερινός αρχηγός της Ν.Δ . Να υποστεί ισχυρό σοκ με τη διαφθορά της κυβερνητικής συμμορίας ,που  δεν έχει στο βαρέλι της πάτο.  Να καταλάβει κι αυτός ο Δεξιός, πως με τη δική του ψήφο, έγινε  πρωθυπουργός  ο γιος του αλήστου μνήμης Κων.Μητοστάκη.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας  δεν προχωρήσει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο,  θα  είναι  αυτό  ΤΟ ΤΕΛΟΣ της συστημικής Αριστεράς στην Ελλάδα.  Αλλά  και  το δικό του πολιτικό τέλος.