ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ HOMO-NATURALIS.GR . ΑΛΛΑ … ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΑΓΚΗ!

*Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ   ΤΟΥ ,  Ο   ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΙΑ  ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΕΙΑ !

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. “ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ”.

******

“Έχει πέσει μια ταφόπλακα σιωπής στον Ελληνικό Τύπο και νομίζω ότι ιστορικά μιλώντας, το μέγεθος ενός εγκλήματος φαίνεται και από την τεράστια διαφορά δημοσιογραφικής κάλυψης ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνω τι συμβαίνει στη χώρα μου από το BBC και τους NEW YORK TIMES. Αυτό θυμίζει άλλα καθεστώτα». (Ιάσονας Αποστολόπουλος,  διασώστης).

 (ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

 

___________________________________________

Image

***

Κλικ του αναγνώστη   και  εικοσαράκι    στην τσέπη  η  κολεκτίβα Συντακτών!  Και με το άκουσμα του χαρμόσυνου ήχου, περνάει η ψυχή του…  κλικαδώρου   από την κόλαση  Ράπτη στον παράδεισο Παππά!

Βέβαια, “είναι λίγα τα λεφτά, ΄Αρη Πορτοσάλτε,  αλλά τι να κάνουν κι εμείς; Πρέπει να ζήσουμε. ΄Εστω και με πεντάρες.  ΄Εχουμε οικογένειες και παιδιά”.

Από παλιά και τώρα στο συνάφι δεν έχουν πρόβλημα  εργοδότη. ‘ Οποιος πληρώνει, είναι και το αφεντικό.   Από τον Τέρενς Κουίκ παλιότερα, ως το Μιχάλη Τσιντσίνη σήμερα. (ενδεικτικά πάντα. Η λίστα είναι τεράστια).  Με “ξεροκόμματο” ή “παντεσπάνι”,  νοικιάζει πένα και κοντυλοφόρο και ως μαϊμού τον περιφέρει στα πανηγύρια . “Σκάσε και χόρευε, πουτανίτσα”.

Εν προκειμένω , το αφεντικό, μας λένε τα καλόπαιδα της Εφσυν, είναι οι αναγνώστες! Που πληρώνουν με το κλικ τους, για να ακούσουν  “τα εξ αμάξης”, που ψέλνουν στα Δεξιά,   από  τα …Αριστερά ,  οι πρώην  επαναστάτες-γραφιάδες  της Ελευθεροτυπίας.Και να ευφρανθεί η ψυχούλα τους.

Γι΄αυτό ,   πόσο πια φανερό να είναι πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις; ΄Ο τι παραγγέλλεις κάθε φορά  ψωνίζεις;  Πώς λένε οι φαλλοκράτες; “Με τα λεφτά σου, γαμάς και την κυρά σου”. ΄Εχουν μπέσα οι κοντυλοφόροι;

Να, εμείς γιατί  δεν έχουμε εργοδότες.  Ούτε εσάς που μας κλικάρετε.  Αν θέλετε, ελάτε, αν όχι… σκασίλα μας.  Μόνο έτσι μπορούμε να τους “τα χώνουμε” και  από Δεξιά και από Αριστερά και  από κάτω  και πλαγίως.  Αλλά και σε σας  άνετα,  αν λοξοδρομείτε.  Γραμμή  σεβασμού και   σταθερής πορείας ΜΟΝΟ  η ΕΥΘΕΙΑ.  Και οι συμπορευόμενοι, είναι οι   φίλοι  και  οι  συμπολίτες μας.

Μια μέρα, οι νέες κοινωνίες  θα τιμωρήσουν σκληρά  αυτή τη βρώμικη συντεχνία του Γκέμπελς.  Θα την εξαφανίσουν.   ΄Οχι μόνο γιατί  είναι μίσθαρνοι και πουλημένοι.  Κι ο γιατρός πληρώνεται. Αλλά δεν χειρουργεί με βάση τα πιστεύω του ασθενή. Τούτοι νοικιάζουν για να ζήσουν τη συνείδησή τους, το μυαλό τους, την κρίση τους. ΤΗΝ (ανύπαρκτη) ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.  “Τους φτύνεις και λένε βρέχει”!

Γι΄αυτό είναι κατάπτυστοι και εντελώς  ανήθικοι. Αν πουλάς την ψυχή σου, δεν έχεις τόπο να σταθείς, δικαιολογία να  σε σώσει, Είσαι κατ΄ ευθείαν για το  “εκτελεστικό απόσπασμα” που είναι σίγουρο πως θα στείλει το δικαστήριο της ιστορίας. Αλλά και κείνο,  έστω   μιας αξιοπρεπούς ιδεολογίας.

Τίποτα στις ημέρες μας δεν είναι τόσο  ύπουλα  επικίνδυνο, όσο η διεθνής μαφία της βιομηχανίας παραπληροφόρησης-παραπλάνησης.  Τα ατομικά και χημικά  όπλα, η πείνα-φτώχεια, οι αρρώστιες και οι επιδημίες, το κλίμα, η καταστροφή του περιβάλλοντος, η  μοναξιά, η έλλειψη αλληλεγγύης, είναι όντως  τα κορυφαία  προβλήματα σήμερα.  Σοβαρές  απειλές.

Αλλά, τίποτα χειρότερο από τον Γκεμπελισμό.  Η μεγαλύτερη απειλή  του αιώνα. Για ένα και μοναδικό λόγο.  Είναι οι βασικοί υπαίτιοι όλων  αυτών  των συμφορών και των μαστίγων  που πλήττουν την ανθρωπότητα.

Είναι οι στυλοβάτες του Συστήματος  που  τρέφει τον καπιταλισμό, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τη φτώχεια, την καταστροφή της Φύσης. Από μόνο του και με τους πραιτοριανούς του  δε θα τα κατάφερνε  το Σύστημα.  Για να σταθεί πρέπει να αλλοτριώσει ψυχές, συνειδήσεις ,μυαλά.

Κι αυτό ακριβώς  έκανε  ο Γκέμπελς.   ΄Ετσι  έκτισε  το Ναζισμό. Αυτό κάνουν οι διάδοχοί του.  Ακριβώς το ίδιο.  Ο  “Ναζισμός” που  το Σύστημα τους ανάθεσε να  ξανακτίσουν,  είναι  η οικονομία της Αγοράς, το χρήμα και η παγίωση της  “αξιών” της.

Και μάλιστα,  οι Νέοι Γκέμπελο-αχυράνθρωποι του  Συστήματος έκριναν πως ο πρώτος Γκεμπελισμός τελικά απέτυχε. Και φροντίζουν το νέο, να τον ντύσουν με  μοντέρνες  ενδυματολογικές επινοήσεις.   Να κρύβουν τις πομπές  του   “πατέρα” τους.

Αλλά,  ό,τι και να κάνουν, τον καλύτερο  μόδιστρο κι αν επιστρατεύουν,  η γύμνια τους για τους έχοντες  καλή όραση,  είναι φανερή.  Οι Γκέμπελς παραμένουν τέτοιοι  τότε  και σήμερα. Ονόματα αλλάζουν. Η ζημιά που κάνουν ίδια. ΄Ισως και χειρότερη σήμερα.

Πολεμήστε  τους. Αρνηθείτε το κλικ σας. Είστε  το  φαϊ  τους.   Λιτό γεύμα γι΄ αυτούς     της εφσυν  ή λουκούλλειο για εκείνους    στην iefimerida.gr . Κόφτε τους εντελώς  τη διατροφή. Να πεθάνουν από “ασιτία”. Είναι η καλύτερη τιμωρία τους.

____________________________________________-

                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.  «Νεκρός Τούρκος από ελληνικά πυρά στον Εβρο», λένε τουρκικά ΜΜΕ -Διαψεύδει η Αθήνα

Εβρος

Δηλαδή…Αθήνα,  ψέματα λέει η ΄Αγκυρα; Το έβγαλαν  από το μυαλό τους το σοβαρό αυτό  επεισόδιο;

Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Είναι νωρίς να πούμε, αν  από ποια  πλευρά, είναι το δίκιο.  Πάντως και οι δυο είναι ικανές για το χειρότερο.

Θα περιμένουμε εξέλιξη πραγμάτων. Απευχόμενοι τα χειρότερα.

 

2. Διευκρινίσεις Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το Πόθεν Εσχες και τις 122 εγγραφές για ακίνητα

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

“Επειδή κάποιοι επιδίδονται σκοπίμως στην καλλιέργεια εντυπώσεων δηλώνω για πολλοστή φορά ότι στο “πόθεν έσχες” μου υπάρχουν 122 εγγραφές οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτίριο γραφείων όπου κάθε δωμάτιο φαίνεται σαν μία ξεχωριστή εγγραφή» αναφέρει σε ανάρτηση-δήλωση μέσω Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης”.

***

Εν τάξει. Πες πως είναι τα περισσότερα  γραφεία σε κτίρια. Πόσα  συνολικά, δε μας λέει ο  Μίλτος.  Εμείς να πούμε και τα 122 πως είναι γραφεία (δωμάτια τα  λέει  ο άθλιος, για να υποβιβάσει την αξία τους).

Για λογάριασε τώρα εσύ,   πόσα  ενοίκια εισπράττει το μήνα απ΄αυτά τα 122… άθλια δωμάτια;   Πάνω από 35.000  ευρώπουλα, λέμε εμείς.

Θα μπορούσα να σου πω ως επιχείρημα πως “φίλε, Δεξιός είναι ο Βαρβιτσιώτης,  “Δεξιά” τσέπη έχει”. Αλλά θα με αποστομώσεις, βέβαια, αν μου αντιλέγεις  πως και ο Αριστερός Παπαδημούλης  κι  αυτός “Δεξιά” τσέπη  διαθέτει.

Ξεχνάς, όμως το βασικό.  “Όλα τα γουρούνια ίδια μούρη  έχουν”.  Ανεξάρτητα από χρώμα.

 

3. Συρία: Ο Aσαντ αναθέτει στον πρωθυπουργό Aρνους τον σχηματισμό νέου υπουργικού συμβουλίου

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ

΄Ασαντ και Πούτιν.  Οι χειρότεροι  “κατά συρροή δολοφόνοι”  όλων των εποχών και των τόπων, είναι αγγελούδια μπροστά σε αυτά τα δυο κτήνη.  Αιμοσταγείς και παρανοϊκοί  εκπρόσωποι ενός σάπιου παγκόσμιου Συστήματος, που  διαθέτει ,βέβαια,  Διεθνή Δικαστήρια και  Παγκόσμιους οργανισμούς για την ειρήνη και την τιμωρία ενόχων, αλλά υπάρχουν μόνο για το θεαθήναι.

Σκηνικά για το έργο που παίζεται με τον τίτλο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.΄Ομως, καθόλου διαφορετικά από εκείνα των παλιότερων με τίτλους  ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

Σήμερα ,όλα πήγαν στο καλάθι των  αχρήστων της Ιστορίας.  Αύριο θα  γίνει  το ίδιο με τη Δημοκρατία τους. Επειδή  “μερικούς τους κοροϊδεύεις για πάντα. Όλους, όμως  είναι αδύνατον να τους εξαπατάς εσαεί”.

 

4. Γαλλία: Διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Διαδηλώσεις στη Γαλλία

“άνθρωποι διαδήλωσαν και πάλι σήμερα στο Παρίσι και σε πολλές άλλες γαλλικές πόλεις ενάντια στην υποχρεωτική κάρτα υγείας που προωθεί η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα της Covid-19.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, στο Παρίσι οι διαδηλωτές τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς. Είναι το τρίτο Σαββατοκύριακο που όσοι αντιτίθενται στα νέα μέτρα τα οποία προωθεί ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βγαίνουν στους δρόμους, σε μια ασυνήθιστη επίδειξη αποφασιστικότητας την ώρα που οι περισσότεροι Γάλλοι οργανώνουν τις θερινές διακοπές τους.

«Δημιουργούμε μια διαχωρισμένη κοινωνία και είναι απίστευτο να γίνεται αυτό στη χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», είπε μια δασκάλα, η Αν, που διαδήλωνε στο Παρίσι. «Για αυτό βγήκα στον δρόμο. Δεν έχω διαδηλώσει ποτέ πριν στη ζωή μου. Πιστεύω ότι κινδυνεύουν οι ελευθερίες μας», πρόσθεσε.

Όσοι θέλουν να επισκεφθούν μουσεία, να πάνε σε κινηματογράφους ή σε πισίνες, βρίσκουν κλειστές τις πόρτες αν δεν διαθέτουν το πιστοποιητικό υγείας που να δείχνει είτε ότι έχουν εμβολιαστεί για την Covid-19 είτε ότι υποβλήθηκαν πρόσφατα σε τεστ και βγήκε αρνητικό. Αυτήν την εβδομάδα το κοινοβούλιο ενέκρινε έναν νέο νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα. Παράλληλα, η χρήση του πιστοποιητικού υγείας θα επεκταθεί σε μπαρ, εστιατόρια, εμπορικές εκθέσεις, τρένα και νοσοκομεία, από τις 9 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου 13.500 άνθρωποι συμμετείχαν στην κινητοποίηση στο Παρίσι. Διαδηλώσεις έγιναν επίσης στη Μασσαλία, τη Λιόν, το Μονπελιέ, τη Νάντη και την Τουλούζη, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα όπως «Ελευθερία» και «Όχι στο πιστοποιητικό». Μια μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή έδειξε ότι το 85% των ασθενών με Covid-19 που νοσηλεύονται στη Γαλλία είναι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί”.

***

 Ας είναι 13 και …103 χιλιάδες. Δεν είναι πρόβλημα. Παλιότερα οι ανόητοι, οι φανατικοί, οι  πωρωμένοι   ήταν περισσότεροι. Στο Μεσαίωνα τους έβαζαν οι παπάδες και σκότωναν τις γάτες, γιατί σε αυτές εύρισκε ο Σατανάς … σώμα να μπει και να αράξει. Και  πέθαναν εκατομμύρια από την πανούκλα, αφού τα  ποντίκια ζούσαν και βασίλευαν χωρίς γάτες.  Και ήταν  αυτά που προξένησαν το μεγάλο κακό.

 Στις αρχές του 19ου αιώνα ήταν πάλι  ο  δαμαλισμός ( ο εμβολιασμός με τον συγγενικό στην ευλογιά ιό της δαμαλίτιδας που προσβάλει της αγελάδες και προστατεύει από τον ιό της ευλογιάς). Κι επειδή το εμβόλιο  παρασκευαζόταν από ιό που μολύνει αγελάδες, οι ιδεασμοί έλεγαν για αγελαδόμορφες παραμορφώσεις!  ΄Οποιος το έκανε το εμβόλιο, γινόταν ζώο. Και 200 χρόνια αργότερα από τότε, βέβαια,  ο ιός έχει εκριζωθεί, χωρίς να υπάρχουν αγελαδόμορφοι άνθρωποι. ΄Εμεινε η ανοησία μόνο.

Για δείτε αυτό:

“Δημιουργούμε μια διαχωρισμένη κοινωνία και είναι απίστευτο να γίνεται αυτό στη χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», είπε μια δασκάλα, η Αν, που διαδήλωνε στο Παρίσι. «Για αυτό βγήκα στον δρόμο. Δεν έχω διαδηλώσει ποτέ πριν στη ζωή μου. Πιστεύω ότι κινδυνεύουν οι ελευθερίες μας», πρόσθεσε.

Η Αν δεν έχει ποτέ διαδηλώσει στη ζωή της. Μια δασκαλίτσα, που  όλα, ως τώρα,  ήταν  καλά κι ωραία στη ζωή της. Πήγαινε σινεμά, μουσεία, εκδρομές γεύματα.  Αυτά θεωρεί ως αυτονόητα δικαιώματά της που της τα στερούμε εμείς, που  λέμε πως πρώτα έχει δικαίωμα να ζήσουν το παιδί και οι γενιές που έρχονται.  Αν δεν πάει η Αν στην εκκλησία, το σινεμά, τη βόλτα ,   αυτό είναι έγκλημα. Τα άλλα και οι άλλοι “γαία πυρί μιχθήτω”.

Αστόχαστοι, εαυτούληδες, σε σύγχυση φρενών. Δικαιώματα έχουν μόνο τούτοι, αλλά όχι ο διπλανός.  Κι αν θα τον στείλουν “αδιάβαστο”, ως  φορείς , εστία μόλυνσης και απασφαλισμένη βόμβα… χέστηκαν!

 

Είναι  παλαβοί . Στερούνται ικανότητας  διάκρισης και  επιμερισμού ευθυνών.

Μην τους αφήνετε σε “χλωρό κλαρί”. Καταπατούν  το αυτονόητο, βασικό  και αναφαίρετο  δικαιώματα   που είναι η διαφύλαξη της ζωής. Πρωτίστως του άλλου. Και αυτό  για  να υπακούσουν στην τρέλα , την ανοησία και τον εγωισμό τους.

Και είναι ανίκητοι.΄Οπως όλοι οι βλάκες .