ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΙΝΩΝ ΕΠΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ : ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΙΑ ( ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ), ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ. ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ (ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ), ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. Κ.Ο.Κ

*Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ   ΤΟΥ ,  Ο   ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΙΑ  ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΕΙΑ !

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. “ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ”.

******

“Έχει πέσει μια ταφόπλακα σιωπής στον Ελληνικό Τύπο και νομίζω ότι ιστορικά μιλώντας, το μέγεθος ενός εγκλήματος φαίνεται και από την τεράστια διαφορά δημοσιογραφικής κάλυψης ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνω τι συμβαίνει στη χώρα μου από το BBC και τους NEW YORK TIMES. Αυτό θυμίζει άλλα καθεστώτα». (Ιάσονας Αποστολόπουλος,  διασώστης).

 (ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

                                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.΄Εξι γυναικοκτονίες σε 7 μήνες: Τα περιστατικά που συγκλόνισαν την Ελλάδα, ποιες ήταν οι γυναίκες αυτές

Γκράφιτι για τις γυναικοκτονίες -Δεξιά: Η Καρολάιν, η γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Δάφνη και η Γαρυφαλιά της Φολεγάνδρου

Πόσες στο μεταξύ (σίγουρα περισσότερες), “ανδροκτονίες”, τους ίδιους μήνες, ως γενόμενες από άντρες μεταξύ τους,  το … μεγάλο επαναστατικό κίνημα   “ΜΗ ΤΟΥ” δεν τις θεωρεί αξιόλογο να τις αναφέρει Ούτε καν στατιστικά και συγκριτικά.. Δεν λαμβάνονται υπόψη.  Οπότε.

Από εδώ και  ύστερα, είναι ανάγκη  να καταργηθεί  παντελώς  ο ποινικός  όρος ανθρωποκτονία.  Ωσαύτως, οφείλουμε τροποποιήσουμε  επί το αυστηρότερο  (και …δικαιότερο)  τις ισχύουσες σήμερα ποινές για τέτοια εγκλήματα. (πρβλ,, τιμωρίες  δολοφονιών Νέγρων από Λευκούς  στην Αμερική κάποια χρόνια πριν).

Προτάσεις:

Ελληνοκτονία  από αλλοδαπό  (ειδικά Αλβανό και Πακιστανό) =Αποκοπή κεφαλής δια λαιμητόμου.

Γυναικοκτονία= Μαρτυρικός θάνατος στην  ηλεκτρική καρέκλα με αργή την ιεροτελεστία της προετοιμασίας του ψησίματος.

Ανδροκτονία  (από γυναίκα, δια πάσαν αιτίαν) =10ετη φυλάκιση  με…αναστολή.

 

 

2. Αιτήματα για αποφυλάκιση ετοιμάζουν τα μέλη της 17Ν -Κατέθεσε ήδη ο Κουφοντίνας, στη «σειρά» Γιωτόπουλος, Σ. Ξηρός, Β. Τζωρτζάτος

Αιτήματα για αποφυλάκιση ετοιμάζουν τα μέλη της 17Ν -Γιωτόπουλος, Κουφοντίνας, Σ. Ξηρός, Β. Τζωρτζάτος

΄Ηταν ιδεολογικά φορτισμένη εκείνη η εποχή της δράσης  αυτών των ανθρώπων. Αν είχες και την ελάχιστη ιδεολογική υποδομή τότε, αποκλείεται να μην  ήσουνα  στη γραμμή  συμπαράστασης της 17Ν.  Κι ας μην έπεφτες  εσύ ο ίδιος σε τέτοια φωτιά.   ΄Ηταν, πράγματι,  μύθος η  οργάνωση εκείνη.

Μετά ήρθε η αποκαθήλωση. Αρχής  γενομένης από τη δολοφονία  Π. Μπακογιάννη. Από το 1 εκατομμύριο που έλεγε ο Κουφοντίνας πως μπορούσε να κατεβάσει στο Σύνταγμα, πήγαν στη δίκη του μια ομάδα από  μοτοσικλετιστές.

΄Εχουμε αναλύσει εδώ τους λόγους.΄Οπως επίσης γατί είναι  “δώρο άδωρο” στον αγώνα για αλλαγής του Συστήματος, να σκοτώνεις στυλοβάτες του.΄Εχει μπόλικους  να τους αντικαταστήσει.  Και παράλληλα, το Σύστημα ενδυναμώνεται και εξοπλίζεται πιο δυνατά από τέτοια τακτική.

Οπότε τέλος οριστικά απ΄αυτά.  Θα  φέρουμε τις νέες κοινωνίες όχι με το να  σκοτώνουμε τους …κακούς ,  αλλά  με το να  τους ξεβρακώνουμε.  Η “πένα” είναι το πιο δυνατό όπλο. Ακόμα και η στρεβλή στα χέρια  ενός άθλιου, π.χ   Τσιντσίνη .

΄Ωρα να αφήσουν ελεύθερους τους πολιτικούς αυτούς κρατούμενους. Το ζητάμε από  εδώ χρόνια. Και είναι δίκαιο πια και ανθρώπινο.

Επί τέλους! Κάντε το αυτή τη φορά.

 

3.Η νέα ανθρωποφαγία στα social media: Χωρίζουν τους αθλητές σε αριστερούς και δεξιούς -Υβρεις, κατάρες, σεξισμός

Σάκκαρη, Τσιτσιπάς, διπλό

ΤΖΩΝΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

“Αντίθετη πορεία, άλματα προς τα πίσω, έχει κάνει ο σχολιασμός των χρηστών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τους Έλληνες που συμμετέχουν σε αυτούς. Αν δεν ήξερα, θα νόμιζα ότι δεν αγωνίζονται αθλητές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, αλλά αθλητές που εκπροσωπούν κόμματα.

Πάντα υπήρχε ανθρωποφαγία στα social media, κυρίως στο Twitter και στο Facebook, αλλά, παραδοσιακά, όταν αγωνίζονταν Έλληνες για τη σημαία, υπήρχε ομοψυχία. Οι αθλητές δεν διακρίνονταν σε δεξιούς ή αριστερούς. Μόνο ζητούμενο ήταν οι επιδόσεις τους στα ατομικά ή στα ομαδικά αθλήματα”

iefimerida.gr

***

Ενώ το σωστό θα ήταν να πανηγυρίζουμε ως ΄Ελληνες, λόγω σημαίας ,λέει ο..ΤΖΩΝΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ, επειδή ο Τιτσιπάς και η  Σάκκαρη   ξεκοκοκκαλίζουν εκατομμύρια από  την εθνική μας υπερηφάνεια στις ανταγωνιστικές πρωτιές τους. Κι αυτό λέγεται ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ! Και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ!

 “Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χώρια” Γνωστό ανέκαθεν και όχι μόνο στον πρωταθλητισμό.

‘ Ομως,  “τα βόδια τα μανά”  ξυπνούν καμιά φορά.  ΄Εστω και αργά. Και  αν    γίνει πολίτης,  ο οπαδός, κρυφτείτε  πατριωταράδες-  απατεώνες μου. “Ποιος είδε το θεό και δε φοβήθηκε”.

 

 

4.Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση της μιζέριας και της τοξικότητας – Μόνο καταστροφολογεί

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στην παράδοση του πρώτου τμήματος του Ε-65

Ενώ όλα πάνε περίφημα!   Κανονικά, ο κόσμος  έπρεπε να ξεχύνεται κάθε γουηκέντ στους δρόμους με λουλουδοστέφανα  και να πανηγυρίζει που τρώει με “χρυσά κουτάλια”.   Και να περιμένει με υπομονή και αυταπάρνηση  την  επερχόμενη νέα χρεοκοπία, αρχής γενομένης από το 2022. (Είδες πάλι η Δεξιά;)

Δε λέμε να ντρέπεται ο  κύριος ΤΙΠΟΤΑ .Με τί κότσια, άλλωστε;  Η ντροπή θέλει  αρετή και τόλμη.

Ντρεπόμαστε εμείς για λογαριασμό ενός ανόητου που εκτός των άλλων,  δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει “αιδήμων σιγή”.  Μόνο και μόνο, ως φέρων το αμαρτωλό  όνομα Καραμανλής. Και τούτος ,ως σκυλεύων οικογενειακά   πτώματα.

 

5. Βόρεια Κορέα: Αγνώριστος ο Κιμ, έχασε κι άλλο βάρος

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

“Ave  Imperator,  morituri te salutant”!

 

6.  Ζώδια: Προσοχή! Ποιοι δεν πρέπει να βιαστούν να πάρουν αποφάσεις αυτές τις ημέρες

Το ζώδιο του Τοξότη
Κι αν ένας ανεγκέφαλος πίστευε αυτές τις “πατάτες”  κα ανέβαλε   την απόφαση του για μια επείγουσα εγχείρησή του, για  καλύτερες αστρολογικά ημέρες,  με αποτέλεσμα να πεθάνει; Αν άλλος, στερούμενος στοιχειώδους λογικής, προχωρούσε σε  απονενοημένα βήματα  με  οριστική διαδρομή;

Αυτός ο πανάθλιος αστρολόγος (!)   που λέει τέτοια “κουφά”  και  κοροϊδεύει το κόσμο για να τα κονομάει , δεν έπρεπε  να είναι μέσα , ως κατά συρροή δολοφόνος;

Κοινωνία παραφροσύνης και ατιμίας. Αλλά και παλαβοί ουκ ολίγοι. Και χειραγωγούμενοι από  λογής απατεώνες.  Καληώρα οι μεγαλο- απατεώνες αστρολόγοι.