ΤΙ ΚΟΥΛΗΣ ΤΙ…(ΠΑΠΑ)ΔΗΜΟΥΛΗΣ!

*Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ   ΤΟΥ ,  Ο   ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΙΑ  ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΕΙΑ !

******

“Έχει πέσει μια ταφόπλακα σιωπής στον Ελληνικό Τύπο και νομίζω ότι ιστορικά μιλώντας, το μέγεθος ενός εγκλήματος φαίνεται και από την τεράστια διαφορά δημοσιογραφικής κάλυψης ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνω τι συμβαίνει στη χώρα μου από το BBC και τους NEW YORK TIMES. Αυτό θυμίζει άλλα καθεστώτα». (Ιάσονας Αποστολόπουλος,  διασώστης).

 (ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

__________________________________

“Σπάει κοντέρ ο καύσωνας -Ερχονται θερμοκρασίες άνω των 45 βαθμών -Meteo.gr: Ιστορικό φαινόμενο

Είναι πλέον επίσημο: Ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα αναμένεται να λάβει ιστορικές διαστάσεις, σύμφωνα με νέο ανακοινωθέν του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ήδη από χθες, ο διευθυντής ερευνών του meteo.gr Κώστας Λαγουβάρδος είχε διαμηνύσει, μέσω του iefimerida.gr, ότι το εν εξελίξει φαινόμενο θα μπει στη δεκάδα με τα πιο επίμονα και σφοδρά κύματα καύσωνα που έχουν πλήξει τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. «Τα χειρότερα έρχονται. Δυστυχώς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι πιο δύσκολες ημέρες θα είναι η Παρασκευή, το Σάββατο, η Κυριακή και η Δευτέρα. Θα ανέβει και άλλο η θερμοκρασία», τόνιζε στη συνέχεια ο κ. Λαγουβάρδος, εξηγώντας ότι η πιο «καυτή» ημέρα θα είναι η Δευτέρα”.

Πηγή: iefimerida.gr

****

Λαγουβάρδο  διευθυντή του meteo-me too και Γκεμπελίσκοι της γνωστής φυλλάδας. Μερικά δύσκολα  για σας ( και ως  εκ τούτου αναπάντητα) ερωτήματα:

  1. Γατί  θα λάβει  ο καύσωνας αυτός  ιστορικές (!) διαστάσεις;
  2. Πόσες φορές τα τελευταία  40 χρόνια είχαμε παρόμοιους και πιο σφοδρούς καύσωνες, αλλά δεν πήραν…ιστορικές διαστάσεις; Γιατί;
  3. Ποιοι ευθύνονται για το θάνατο 1.300 ανθρώπων στον καύσωνα του 1987; Και γιατί πριν, σε μεγαλύτερους από αυτόν του ΄87 ,  καύσωνες δεν είχαμε νεκρός ούτε για δείγμα ;

΄Οταν οι “Λαγοβάρδοι” γίνονται  ουρά του Ράπτη και καταντούν χειρότεροι  και από   τον έσχατο κοντυλοφοράκο, τότε μάλλον οφείλουμε να αποδομήσουμε  τέτοια  “επιστήμη”, που καταντάει  πια τσαρλατανισμός του αισχίστου είδους.

Μην τους δίνεται σημασία, ούτε αξία. Μην  έχετε πίστη σε ό,τι λένε . Είναι η άλλη όψη του νομίσματος με τις μούρες των λοιμωξιολόγων   τύπου  Τσιόδρα. Περιφρονήστε τους.  Βγάζουν το ψωμί τους και εξασφαλίζουν  άρρωστη αναγνωρισιμότητα με το  να σπέρνουν πανικό κα τρόμο.

 

Κι αυτός ο καύσωνα, όπως δεκάδες τα τελευταία  χρόνια, θα περάσει. Και δεν είναι…ιστορικός. Είναι κανονικός.

Σύντομα  κι αυτός θα φύγει. Θα μείνουν μόνο τα ψεύδη αυτών των σαλτιμπάγκων που όμως οι περισσότεροι από σας, σύντομα θα τα  λησμονήσετε. Και θα δώσετε πάλι πίστη “στα  ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” τους.

__________________________________________

                                ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Παπαδημούλης-Πόθεν έσχες: Μεγάλωσε η περιουσία του -Απέκτησε ακόμη τρία διαμερίσματα

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και η σύζυγός του συνεχίζουν να επενδύουν σε ακίνητα, αφού όπως προκύπτει από τη δήλωση πόθεν έσχες τους για το 2019 (χρήση 2020) απέκτησαν ακόμη τρία διαμερίσματα. Συνολικά εμφανίζουν συμμετοχές σε 33 ακίνητα.

***

Η τσίπα είναι αρετή για λίγους. Και σίγουρα ο, εκτός των άλλων και  θρασύς Παπαδημούλης δε διαθέτει.

Μην τα ρίχνουμε όλα στον Κυριάκο.    “Αγκάθια” κάθε είδους και πολλά   έχει ο μπαξές του Συστήματος. Δεξιά και Αριστερά.

Τι Κούλης, τι Παπαδημούλης!

Αλέξη , σούταρέ τον, τον αλητήριο. Είναι το άλλοθι της “φαμίλιας” . Ζημιά τεράστια κάνει πια.  Βαρίδι ασήκωτο.

 

 

2. Νέο κρεσέντο χυδαιότητας από τον κ. Καρτερό

«Το δηλητήριο φθάνει μέχρι και στην κορυφαία αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη. Κι όλα αυτά όχι με κάποια πολιτική αφορμή, με κάποια παρέμβαση ή κάποια δήλωσή τους. Μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν και είναι αυτοί που είναι. Το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, πίσω από τη μάσκα του δήθεν προοδευτικού», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

***

Αδίστακτοι οι …κανονικοί  φασίστες. Για δείτε  οι κοινοβουλευτικοί δικτάτορες  της Ν.Δ  τί λένε:  “Το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού”! ΄

΄Εχουν χάσει πια οι λέξεις τη σημασία τους. Μην το ψάχνετε.

Δείτε πώς ανακοίνωσαν  την απόπειρα   εκτέλεσης  του Παπαδόπουλου από τον Αλέκο  Παναγούλη οι  τότε κοντυλοφόροι.

“Ο δράστης λιποτάκτης υπολοχαγός όργανον  ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ…”

Η φασιστική Χούντα ,παιδί της Δεξιάς,  αποκαλεί φασίστα  τον Παναγούλη.

΄Η είσαι θρασύς και  αμετροεπής  ή δεν είσαι. Και η Δεξιά, σε όλα της τα λαγούμια έχει παράδοση στις προκλήσεις κάθε είδους.

 

3. ΄Αγρια δολοφονία στη Δάφνη: 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι τη γυναίκα του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άνδρας αλβανικής καταγωγής πήγε σήμερα το μεσημέρι στο Α.Τ. Δάφνης και ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του, υποστηρίζοντας ότι τη ζήλευε.

Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης είναι περίπου 35 ετών.
Πηγή: iefimerida.gr

***

Άντρας και μάλιστα Αλβανός!  Η ιδανικότερη … γυναικοκτονία. Θα λυσσάξουν πάλι στο νεοφασιστικό – ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ  μόρφωμα του  me too.

“΄Αγριοι, εγκληματίες, χειριστικοί οι άντρες. Και ειδικά οι  σκληροτράχηλοι, οι αγροίκοι φαλλοκράτες  Αλβανοί”. Γι΄αυτό   “καλός άντρας, ο νεκρός άντρας”!

Μια ερώτηση στα σούργελα του  ρατσιστικού μορφώματος me too,αφού τους ενημερώσουμε πως στην Αλβανία  από τις παραδόσεις τους, σπάνια οι Αλβανοί  σκότωναν γυναίκα.  Φαινόμενο όχι μόνο ασυνήθιστο, αλλά και αλλόκοτο, φρικιαστικό για τους παλιούς Αλβανούς.

Γι΄αυτό το λόγο, αν κάποιος σκότωνε γυναίκα,  στη βεντέτα που ακολουθούσε  η οικογένεια του θύματος σκότωνε 7 μέλη του θύτη!  Ενώ  με θύμα άντρα, η βεντέτα όριζε “ένας και  ένας”  (δες και  αλβανικό ΚΑΝΟΥΝ).  )

Ερώτημα, λοιπόν,  αναπάντητο επίσης από   τα μέλη του μορφώματος:  Γατί  αυτή η μεταχείριση της γυναίκας στην παλιά Αλβανία;  Πώς και  γιατί  σήμερα ο Αλβανός σκότωσε  τη  γυναίκα του , αυτονομημένος από τις εθνικές του παραδόσεις;

 

4.«Ετρωγα παγάκια για να μείνω αδύνατος» -Η απίστευτη πορεία του Στέφανου Ντούσκου που πήρε το χρυσό

Στέφανος Ντούσκος

“Θυσίες, σκληρή προπόνηση, και προσήλωση ήταν ανάμεσα σ’ αυτά που τον οδήγησαν ανάμεσα στους κορυφαίους. Μάλιστα το ότι έφτασε σε σημείο να τρώει… παγάκια για να ξεγελάσει την πείνα του φανερώνουν ότι πρόκειται για ένα αθλητή που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο του”.

***

Δεν πρόκειται για αθλητή, αλλά για επαγγελματία  πρωταθλητή που όχι μόνο θύει   στον άγριο ανταγωνισμό και την κονόμα,    αλλά και ασελγεί στη φύση με όσα φρικιαστικά  λέει πως έκανε  (έτρωγε παγάκια!) , για να κατακτήσει  ένα στόχο με αφύσικο και παράλογο τρόπο.

Τιμάμε και  στηρίζουμε τον ατομικό  αθλητισμό. Πολεμάμε τον επαγγελματικό πρωταθλητισμό,  ως φαινόμενο άγριο και αφύσικο.

 

5.Κουτσούμπας: Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο και όλους τους αθλητές της κωπηλασίας

Δημητρης Κουτσούμπα

Μην σας παραξενεύουν οι ευχές Κουτσούμπα.  Οι Σταλίνες έκαναν θρησκεία τον πρωταθλητισμό. Μια από τις πολλές αντιφάσεις του σταλινισμού και του ανορθόδοξου  Μαρξισμού. Κι αυτό.