ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΥΓΗ”. ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΣΙΩΠΟΥΜΕ!

Οι Νέες κοινωνίες θα γεννηθούν με το θάνατο των Γκέμπελς

Ο εχθρός  έχει όνομα  και οι  ζημιές του είναι ανυπολόγιστες

Ας τον πολεμήσουμε συσπειρωμένοι

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Εντάξου! 

 

______________________________

                                        ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

    1.   ΕΛΛΑΣ -ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

«Εμείς δε θα φέρναμε ποτέ μια Αμυντική Συμφωνία που θα άφηνε ανοιχτό το θέμα της υπεράσπισης της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ μας, καθώς και μια συμφωνία που θα εξέθετε ελληνικές δυνάμεις σε αποστολές σε εμπόλεμες περιοχές πολύ μακριά τόσο από την ελληνική όσο και από τη Γαλλική επικράτεια, όπως το Σαχέλ» ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας στη συνεδρίαση του άτυπου οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 *****
Δεν είπαμε;  Μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη. Στο τέλος ο Κούλης θα   καρφώνει   τον Αλέξη ,ως εθνικιστή. Και  με το δίκιο του.
Ξαναγυρνάνε οι Συριζαίοι  στις πομπές τους , πριν  το 2015. Των  Αγανακτισμένων  Εθνικιστών στις πλατείες με  μπροστάρηδες  τους Χρυσαυγίτες!

 

2.Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 11,1% της ΝΔ -Αδιαφιλονίκητη υπεροχή Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου

Αν νομίζετε πως  ο Ράπτης, ο Κουρτάκης και ο  Χατζηνικολάου διαθέτουν   “πλυντήρια” για τέτοιου είδους “άπλυτα”,   κάνετε λάθος.  Πέσατε έξω αν  φαντάζεστε πως αυτοί  μόνο   αποκαθαίρουν αποκλειστικά  την πλαστή αυτή δημοσκόπηση.

Τα καθαρτήρια  ΚΑΙ των Βαξεβάνηδων, των Γκέμπελς της αριστεροφροσύνης είναι κι αυτά ανοιχτά . Στη διάθεση  ξεπλύματος των μελών  της  συντεχνίας -συμμορίας παραπληροφόρησης

ΟΛΟ το συνάφι  παρουσίασε  την  πέτσινη δημοσκόπηση,  αυτή παραπάνω, όπως και όλες τις άλλες,  ως πραγματική! Ούτε μια νύξη πως μπορεί να είναι ψεύτικη.  Την  εξέλαβαν a priori  ως  γνήσια, αυθεντική, γενόμενη   και την ανέβασαν.  ΑΠΑΝΤΕΣ στη συμμορία.

Γιατί, όμως; Είναι ο Νόμος της αγοράς, η συντεχνιακή ομερτά   στη  βρώμικη αυτή  βιομηχανία, όταν πρόκειται για το ψωμί τους.  Συσπειρώνονται. “Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια”.  Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σύμμαχοι, έχουν κοινή γραμμή.

Αν πει ένας  από δαύτους  πως ο Μαρινάκης και ο Πρετεντέρης είναι  ψεύτες και  εξαγοράζουν  δημοσκοπήσεις, είναι σα να παραδέχεται πως στο συνάφι  είστε άτιμη  φάρα.  Ψευταράδες,  από  Δεξιά και Αριστερά.  Γιατί αύριο οι άλλοι, θα πουν το ίδιο και για σένα, αν παραγγείλεις  τέτοιου είδους  πλαστογραφημένα συμπεράσματα,  αλλά ,ως Βαξεβάνης  τώρα.   “Δε πριονίζεις το κλαρί που κάθεσαι”. Η πτώση θα είναι ομαδική.

Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο ,   “ας πάει και το παλιάμπελο”.  Υπογράφουν άπαντες του λόγου  το έγκυρο και  αληθές  Πρετεντέρη. Κι ας  κάνουν πως τρώγονται…κόσμια  σε άλλα. Κι ας τολμούν  μια στις τόσες να μιλάνε  στην “κολεκτίβα συντακτών” για πέτσινες δημοσκοπήσεις, Αλλά, γενικά και αόριστα, πάντα. Πώς λέμε…ακαδημαϊκά!

Α, ρε, Βαξεβάνη  ,ατσίδα.  “Και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο”! Πάνω σου βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να ακουμπήσει;

(Καλά για την ΑΥΓΗ μόνο και μόνο από σεβασμό στη ιστορία που κουβαλάει, δε λέμε κακιά  κουβέντα. Αλλιώς, θα τα άκουγαν και τούτοι).

 

Υ.Γ.  1.Καμιά σχέση με την πραγματικότητα κι ας  εξιλεώνουν το έγκλημα  και οι “αντίπαλοι”   στη μάσα, δεν έχει κι αυτή η εξαγορασμένη   “δημοσκόπηση” . Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται εκλογικά στα Τάρταρα.  Το δείξαμε και στη δική μας έρευνα.  Μόνο  αν  είσαι χαχόλος, δεν  μπορείς να  το αντιληφθείς.

Αρκεί  και μόνο  ο μπούσουλας να δείχνει τις τελευταίες εκλογές. Και  γίνεται ηλίου φαεινότερο. ΄Εχουμε  10 εκατ.  ψηφοφόρους και πάνε  να ψηφίζουν  τα 6  εκ. και κάτι παραπάνω.  Η Ν.Δ  απ΄ αυτούς, που ψηφίζουν,  παίρνει   κάτω από 25% ,  που σημαίνει πως 8  εκατ. παρά κάτι,  ψηφοφόροι  την φτύνουν. Πώς γίνεται, όμως  και  μάλιστα μετά από τόση φθορά που έχει υποστεί η κυβέρνηση δυο χρόνια μετά, να είναι πρώτη με πάνω από 11%; Στους δρόμους που υποτίθεται βγαίνουν κα ρωτάνε οι δημοσκόποι (όχι, βέβαια, πως  βγαίνουν ) κυκλοφορούν μόνο οι Δεξιοί, αυτοί  του κάτω από το 25% ;  Το υπόλοιπο 75%  που λέει ΟΧΙ στη Δεξιά πού στα κομμάτια είναι κλειδωμένο εκείνες τις ώρες;

2. Γιατί  παραγγέλλουν  στη .Ν. Δ  κάθε βδομάδα και  από μια καινούργια (τάχα)  νικηφόρα δημοσκόπηση ; Πόσες δημοσκοπήσεις ανέβασαν οι Γερμανοί και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο; Αν αυτές οι τάχα μου έρευνες  για την πρόθεση των ψηφοφόρων  δεν είναι Γκεμπελικής μορφής προπαγάνδα, τί είναι;

3. ΄Οσο πλησιάζουμε σε εκλογές, οι εταιρίες  της απάτης για να προλάβουν το διασυρμό τους  που θα είναι δεινός, θα κατεβάζουν το πήχυ. Και θα μείνουν 1-2 μόνο που θα κάνουν χαρακίρι, ,έναντι γερής αρπαχτής και   θα τολμήσουν να υπογράψουν δημοσκόπηση  γύρω στο 4-5%.  Εδώ θα είμαστε.

 

 

3.Γενική κινητοποίηση των εκπαιδευτικών απέναντι στην «αξιολόγηση» της Κεραμέως

***

Και γιατί  εμείς κι εσείς  μπορούμε να  αξιολογούμε τη Κεραμέως  και  της βάζουμε, μάλιστα,  ΜΗΔΕΝ, κι εσάς όχι, βρε, παικταράδες μου εκπαιδευτικοί;  Ποιοι είστε σεις, οι αλάθητοι Πάπες   και δεν υπάρχει ουδείς στη επικράτεια   ικανός να σας αξιολογήσει;   Τί έχετε να κρύψετε;  Τόσο   ανεπαρκείς είσαστε πια  στη δουλειά σας και τρέμετε ;  Ποιος αρνείται να τον κρίνουν; Ειδικά,  αν  μπαίνει σε τάξη  με παιδιά.

Τα άλλα  που τσαμπουνάτε είναι  παρλαπίπες. Από σκερβελέδες   που τ0 70% έπρεπε   να είναι… εκδορείς (Και ας  με συγχωρούν  εκεί  στην όντως άγρια  συντεχνία  των  σφαγέων των ανύποπτων και αθώων ζώων που τα εκτελούν στη ψύχρα).

 

 

4 α. Παγώνη: Κάτω από το 40% η εμβολιαστική κάλυψη σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας

β.Επεισόδια για δεύτερη μέρα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου: Πετούν κροτίδες και πέτρες

γ. Ο κύκλος βίας μεταφέρθηκε από τη Σταυρούπολη στο ΕΠΑΛ Ευόσμου: 38 προσαγωγές

Προσαγωγές για τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Ευόσμου

****

“Τί πίνουν ”  κάποιοι συνεχώς και αδιαλείπτως εκεί στα Βόρεια και είναι  τρελαμένοι; Πατριωταράδες μπόλικοι,  φασιστοειδή μιλιούνια, ψέκια  τίγκα. Η ανεγκεφαλίτιδα στο κόκινο.

Οι υπόλοιποι τί κάνουν; Οι  σώφρονες, οι συνετοί, γατί  δε περνάνε στη επίθεση; Πού είναι οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες, ο πόλεμος εναντίον τόσων  παλαβών;

Βάλτε στο  Νου σας,  Πανέλληνες.  Δεν υπάρχουν Βόρειοι και Νότιοι,  Κρητικοί και Λαρισαίοι. Υπάρχουν θερμοκέφαλοι, ανεγκέφαλοι και  φίδια κολοβά. Στην Κατερίνη, το Βόλο, τη Λειβαδιά, τον Πύργο,

Συντρίψτε το κεφάλι τους. ΄Οποιο όνομα κι αν έχουν,  αν  το κεντρί τους στάζει  δηλητήριο

 

5.Αντίδραση Χουλιάρα μετά τις συζητήσεις για ενδεχόμενο σεισμό στη Θήβα: «Ντρέπομαι για την επιστήμη μου»

“Την έντονη αντίδραση του Διευθυντή Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμου Χουλιάρα, έχουν προκαλέσει οι συζητήσεις για την πιθανότητα σεισμών σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Θήβα.

«Ο κόσμος έχει αγανακτήσει, γιατί δεν προλαβαίνουμε να μιλήσουμε για μια σεισμική ακολουθία και κάποιος συνάδελφος επιλέγει να μιλήσει για κάποιον άλλο χώρο για δικά του ενδιαφέροντα και ξεσηκώνεται όλη η Ελλάδα και ενώ έχουμε δραστηριότητα στην Κρήτη αρχίζουμε και συζητάμε μήπως κάνει σεισμό στην Θήβα, μήπως κάνει σεισμό δεξιά, αριστερά, επειδή ένας άνθρωπος αποφάσισε ότι έχει επιστημονικές ανησυχίες», είπε ο κ. Χουλιάρας”

***

Παρηγορήσου.  Δες κα τους λοιμωξιολόγους . Τέτοιο  Κατιναριό.  “΄Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”. Δεν ξεκολλάνε από γυαλί και μικρόφωνο.  Ψοφάνε για  γκλαμουριά.

΄Εγιναν  σφογγοκωλάριοι  των  Γκέμπελς και των   εξουσιών.  Τους πρόσφεραν στο πιάτο ό,τι δεν μπορούσαν αλλιώς να κερδίσουν.  Και      μια σοβαρή πανδημία  την ξεχείλωσαν σε  Αρμαγεδώνα.

 

6.Τραγωδία στην Αργολίδα: Ηλικιωμένος σκότωσε την άρρωστη σύζυγο και αυτοκτόνησε

“Μία 75χρονη εντόπισαν νεκρή μέσα στο σπίτι της, οι αστυνομικοί που έσπευσαν μετά από τηλεφώνημα του συζύγου της, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της γυναίκας που αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα Αλτσχάιμερ, ήταν ασφυκτικός”.

****

Μπα, για…γυναικοκτονία  πρόκειται.  Λυσσάξανε οι άντρες να σκοτώνουν γυναίκες, ως  βάρβαρο και εγκληματικό φύλο. Αν αμφιβάλετε ,ρωτήστε και τις ΜΕ ΤΟΟύδες!

 

7.Athens magazine

«Με έβαζε να κάνω σ@ξ με…»: Αποκαλύψεις φρίκης από την Αθηνά Ωνάση

Σοκ!

 

***

Τέτοια χαβούζα σαν αυτή  στο …magazine (το παραδέχονται  και οι ίδιοι  πως είναι από τις …καλύτερες),  σπάνια συναντάς στο εκδοτικό κουρμπέτι.  Πρέπει να είναι  άρρωστοι με το ΣΠΕΡΜΑ  εκεί οι τύποι. ΄Η με το χρήμα.   Το πιθανότερο και με τα δυο.

Μια σιχασιά . Ζέχνουν. Μαζί και όσοι τρώνε από τέτοια  βρομερά   σκουπίδια .