ΗΡΩΔΙΑΣ: ” HΟΜΟ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ”!

                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώνεται  η έρευνα-δημοσκόπηση  για τον ρατσισμό, που είχαμε  ανακοινώσει  πως διεξάγεται πανελλαδικά.  Γράφαμε στις 20/6/2021:

“Και με την ευκαιρία,  ανακοινώνουμε  πως με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, ήδη έχουμε ξεκινήσει  πανελλαδική  “δημοσκόπηση”  για το ΡΑΤΣΙΣΜΟ.  Στην έρευνα συμπεριλάβαμε και το  συγκεκριμένο ρατσιστικό  ντελίριο  μιας αμελητέας, αλλά υπαρκτής  νεοφασιστικής  ομάδας  που ονειρεύεται πάλι    “νεκρούς άντρες από τα βέλη …Αμαζόνων”.    Θα ενημερώνουμε με κάθε ευκαιρία  για την εξέλιξη  της έρευνας”.

Την Κυριακή ελπίζουμε να ανεβάσουμε τα συμπεράσματα και να σχολάσουμε περισσότερα τα  “ευρήματα”, κάποια από τα οποία αποτέλεσαν έκπληξη πρώτου μεγέθους και για μας!

______________________________________-

                                           ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

1. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ:

“…  Χαρακτηρίζεις φασίστες τους   αρνητές του εμβολιασμού .  Αλλά γιατί όχι κι  εσείς που  επιβάλετε σε κάποιους να κάνουν κάτι που δε θέλουν;  Να συμμορφωθούν με τις “υποδείξεις” των πολλών και των δυνατών… Και γιατί ειρωνεύεσαι την πίστη των  άλλων ακόμα και στην Αποκάλυψη και  τις άλλες προφητείες, που καθαρά μιλάνε για τέτοια φαινόμενα ” σφραγίδας” και υποταγής στη θέληση  του Αντίχριστου  στις έσχατες ημέρες;  Ακόμα κι  εκείνοι που έχουν τους δικούς τους φόβους  και πιστεύουν πως όλα έγιναν  “άρπα κόλα” , βιαστικά και χωρίς δοκιμές των φαρμάκων, οπότε καλώς δεν εμβολιάζονται γιατί είναι δικαίωμά τους να προστατεύουν  τη ζωή τους…”

***

Πεντηκοστιανός  μάλλον έπρεπε να υπογράφεις ,  επί το ακριβέστερο.   Αλλά θα πεις το ίδιο είναι και ως Αρμαγεδών!   Εσείς μιλάτε κυρίως για τέτοια.  ΄Εσχατες ημέρες, Αποκάλυψη, Θηρίο, Αντίχριστος,  666 και τα συναφή  τρομακτικά  της Βίβλου.

Λοιπόν, για την πίστη σου σε αυτά δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Εσύ  τα λες θεόπνευστα  αυτά τα  φοβερά και τρομερά “σημεία και τέρατα”  της Αποκάλυψης κι   εγώ τα χαρακτηρίζω κοτσάνες και επί το  εκφραστικά   σεμνότερο,  φληναφήματα. Και όχι, δε τη σέβομαι αυτή την πίστη γιατί είναι απειλητική, φοβιστική, σκοτεινή,   εν τέλει φασιστική. Κι αν θες να μπούμε σε κουβέντα γιατί το εμβόλιο δεν έχει καμιά σχέση με τη “βατσίνα”  και τη “σφραγίδα” στο κούτελο  από τον  Αντίχριστο  που γράφει  ο   Ιωάννης  στα παραληρήματά του, δεν θα το κάνω γιατί  δεν έχω συνομιλητή. Με ποιον να κάνω διάλογο,  αντιπαράθεση και να  επιστρατεύσω λογικά επιχειρήματα;   Εσύ στη θέση του μυαλού , έχεις βάλει τώρα πια  αφεντικά το φόβο, τον πανικό, τη σύγχυση, την ανασφάλεια  και υπό το  κράτος αυτών των συναισθημάτων, η διάνοιά σου έχει διαταραχθεί,  έχει υποστεί  αλλοίωση και μετάλλαξη  επιπέδου…ΔΕΛΤΑ. Δεν είσαι πια φυσικός άνθρωπος, αλλά ρομπότ, κουρντισμένο σε άλλες συχνότητες.

Θα σχολιάσω μόνο την άποψή σου  πως κάποιοι αρνητές  του εμβολίου έχουν δικαίωμα να φοβούνται πως τα εμβόλια δε δοκιμάστηκαν επαρκώς και είναι επικίνδυνα για την υγεία τους. Και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα  να προστατεύουν τη ζωή τους .

Αναμφίβολα. Και μάλιστα εμείς στηρίζουμε και την ευθανασία, την οποία κάποτε και  οι κοινότητες πρέπει να τη στηρίξουν και να την κατοχυρώσουν και νομικά. Ο καθένας έχει δικαίωμα αυτοδιαχείρισης της ζωής του. Ακόμα κι αν αρρωστήσει και για τους δικούς  του λόγους (π.χ δεν εμπιστεύεται πως ο χειρουργός έχει δίπλωμα ιατρικής ή τα φάρμακα που θα του προτείνουν  έχουν επαρκώς δοκιμαστεί και είναι ασφαλή) , δε θέλει  να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση  ή άλλη θεραπευτική αγωγή,  που του συνιστούν,  είναι ελεύθερος να αρνηθεί και να αναλάβει τις συνέπειες της απόφασής του. Καμιά αντίρρηση.

 

Με το εμβόλιο όμως σήμερα, δεν είναι το ίδιο πράγμα. “Μέρα- νύχτα” η διαφορά. Αν η απόφασή σου να (δια)χειριστείς τη ζωή σου έτσι ή αλλιώς και τις συνέπειες αυτής της επιλογής τις επωμίζεσαι εσύ και μόνο και κανένας άλλος, τότε μην εμβολιάζεσαι στον αιώνα τον άπαντα.

Εδώ, όμως, δεν είσαι μόνος. Κυκλοφορείς ανάμεσά μας ως  “απασφαλισμένη βόμβα”. Είσαι ζωσμένος χειροβομβίδες,  έχεις τραβήξει την περόνη και κάθεσαι δίπλα μας του καλού καιρού  να πιεις…καφέ!   Εγκληματίας!  Και τέρας εγωισμού και αφροσύνης.

Ως ανεμβολίαστος,  είσαι  υποψήφιο θύμα, κρούσμα, άρρωστος, που πριν θεραπευτείς ή πεθάνεις,  ήδη  έχεις μεταδώσει τον ιό σε εκατοντάδες  άλλους στο χώρο και το περιβάλλον που κινείσαι.  Και  δε χρειάζεται πολύ μυαλό ,δηλαδή αυτονόητη συνειδητότητα,  για να καταλάβεις πως διαπράττεις  έγκλημα.

 

Αν είσαι σε αεροπλάνο με άλλους 100 συνεπιβάτες και επειδή δε γνωρίζεις  ή αμφιβάλεις  για την ανάγκη τα τζάμια της καμπίνας  να είναι κλειστά, όταν είμαστε  στα ύψη  και παλεύεις να σπάσεις  το παράθυρο, αν σου πουν μην το κάνεις  αλλά  εσύ είσαι ανένδοτος,  δικαίως  θα  πέσουν επάνω σου και οι 100  για να  σε κατακρεουργήσουν.

Βρισκόμαστε, καλώς ή κακώς , όλοι στο ίδιο “αεροπλάνο”. Και η ανάρμοστη ή επικίνδυνη  συμπεριφορά κάθε επιβάτη, έχει άμεσο αντίκτυπο στο σύνολο.  Είσαι  υποχρεωμένος, αν δεν  πρόκειται για βλάκα ή τρελό,  να  σέβεσαι  τους συνεπιβάτες σου και ασφαλώς να συμμορφώνεσαι  με τους κανόνες που ορίζονται  σε τέτοιες περιπτώσεις  συνύπαρξης και συνοδοιπορίας.

Αν  δε σου αρέσει αυτή  συμμόρφωση,    μην ανεβαίνεις σε αεροσκάφος. Αν δε θες να εμβολιαστείς,  μη μένεις στη δική μας “καμπίνα” .Κατέβα.

Ανεμβολίαστος για τους δικούς παλαβούς , εγωιστικούς ή  άγνοιας  λόγους; “Με γεια σου με χαρά σου”. Μόνο..  εξαφανίσου.  Απομακρύνσου από το απροστάτευτο  μωρό που φταρνίζεσαι δίπλα του.   Τράβα… στα όρη και στα βουνά . Και κάνε σπίτι σου   “βαθιά σπηλιά”.  Σου ταιριάζει.

 

ΗΡΩΔΙΑΔΑ:

“Γράφεις συνέχεια για άφυλες κοινωνίες που θα είναι τάχα οι μελλοντικές. Δηλαδή θα καταργηθούν τα φύλα, δε θα υπάρχουν άντρες και γυναίκες…

Το πιθανότερο, Homo να  είσαι ομοφυλόφιλος και σε βολεύει αυτή η θεωρία. Γιατί αν καταργηθούν τα δυο φύλα, θα καταργηθεί και το δικό σας, ως τρίτο…Και θα περνάτε απαρατήρητοι…

‘ Οταν λες πως σέβεσαι τη Φύση και την υπακούς  να το κάνεις ολοκληρωμένα.  Η φύση έκανε άντρα  και γυναίκα. ΄Οχι οι κοινωνίες…”

***

Η Ηρωδιάς μένεται και ζητεί,  ή  κεφαλήν … Νικολάου επί  πίνακι, ή εδώ και τώρα επίδειξη σεξουαλικής  ταυτότητας.    “Μολών λαβέ”,  λοιπόν, αμφότερα.

Κατ΄ αρχή,  δε θα σου ζητήσω την άδεια, αν θέλω να είμαι ομοφυλόφιλος. Ούτε λογαριασμό θα  δώσω    σε  κανέναν.  Το ότι παραδέχομαι πως  δεν είμαι ομοφυλόφιλος, δεν είναι απολογία.  Και  δεν είμαι , γιατί    μια  τέτοια σεξουαλική επιλογή, δε θα με ευχαριστούσε. Αν με ικανοποιούσε , θα ήμουν και ποσώς θα με ενδιέφερε η άποψή σου.

Τώρα. Ναι, σέβομαι απολύτως τη Φύση και είναι  μέγας Δάσκαλος. Το αναντικατάστατο δώρο της, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είναι ο ΝΟΥΣ. Προγραμματισμένος από την ίδια  να είναι…λογικός, φυσικός, φωτισμένος,  “σύννους”. Και είναι αυτός που μου επιβάλλει, αλλιώς θα ήμουν άνους και ευήθης , να μην πιστεύω στην ιδιοκτησία, τα σύνορα, τις πατρίδες, τα έθνη,  τις  ράτσες, τα χρώματα της επιδερμίδας και τα φύλα.

Η Φύση δεν έκανε άντρα και γυναίκα.΄Εκανε ΑΝΘΡΩΠΟ. Οι κοινωνίες μοίρασαν ρόλους, σύμφωνα με την ανατομία τους σώματος και όχι με τη μοναδική αυτή και υπέρτατη ιδιότητα του Ανθρώπου. Δεν είπε ποτέ η Φύση ο άντρας είναι “κυνηγός” και η γυναίκα “θήραμα”. Ούτε κανόνισε τους ρόλους με βάση τα γεννητικά μας όργανα. Θαρρείς πως δε “φρίττει”  η Φύση όταν  ακούει τη γυναίκα-θηλυκό να ικετεύει ως σεξουαλικό αντικείμενο να τη “σκίσει στα τέσσερα”   άντρας -σερνικό” ,  ξεσκίζοντας μαζί και την αξιοπρέπεια  ενός ελεύθερου και επ΄ ουδενί και για κανένα λόγο υποταγμένου ανθρώπου στις ορέξεις και τα άγρια ένστικτα οποιουδήποτε;  Αφύσικο, παράλογο, ασεβές.

Στις μελλοντικές κοινωνίες, θα υπάρχουν άσπρες και μαύρες επιδερμίδες, όπως σήμερα,  ξανθοί και μελαχρινοί,   ψηλοί και κοντοί, στήθη προεξέχοντα και μη.  ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,  ΟΜΩΣ, ΡΟΛΟΙ.

Ούτε  το μν΄ί σέρνει καράβι”, ούτε  “είναι βαριά  η πούτσ@ του τσολιά”. Πάνε, μας τελείωσαν τέτοιες  αιδοιοφαλλοκρατικές ατάκες.

Χτίζουμε κοινωνίες  ΑΦΥΛΕΣ.  Πολεμάμε το σεξισμό, την ανισότητα, τα προνόμια, τις διαφορές που  καλλιεργεί η απόδοση συγκεκριμένων ρόλων στον άνθρωπο με βάση το φύλο και τα ανατομικά του χαρακτηριστικά.

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΟΧΙ  “ΣΕΡΝΙΚΟ” ΚΑΙ “ΘΗΛΥΚΟ”!