ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ . “ΠΑΠΑΣ” Ο ΙΔΙΟΣ ΄Η “ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ… ΓΕΝΙΑ”;

α. Αντιπρόεδρος Κομισιόν: Έχουμε ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για την ασφάλεια του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Κώστας Βαξεβάνης φοβάται για συμβόλαιο του υπόκοσμου εναντίον του: Μου είπαν πως ο Φουρθιώτης έψαχνε άνθρωπο | LiFO

β. Περισσότερο από 8 ώρες διήρκεσε η κυβερνοεπίθεση κατά του koutipandoras.gr

Περισσότερο από 8 ώρες διήρκεσε η κυβερνοεπίθεση κατά του koutipandoras.gr

Ζούμε σε  Μπανανία.  Και όχι μόνο γιατί:

α.  Χρόνια μετά το  εγχείρημα    από τον Γκέμπελς της κατασκευής  ενός πρωτοφανούς στον κόσμο κι  απέραντου  προπαγανδιστικού , ναζιστικού μπουντρουμιού,  βιώνουμε και στις δικές μας ημέρες   στην Ελλάδα  το  εξίσου  ειδεχθές  έγκλημα   της επιβολής και της επικράτησης    μιας   νέας Γκεμπελικής, ασύδοτης φυλακής   και ασφυκτικής  παραπλάνησης   του ελληνικού λαού  από  Μέσα   προπαγάνδας με ιδιοκτήτες  τους  Μαρινάκηδες, Αλαφούζους   ,Παναγόπουλους  και Φαναράδες.

β. Πρωθυπουργός της χώρας είναι ο γιος του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού στην Ιστορία της χώρας . Και ο ίδιος, όμως,  επίσης   διεφθαρμένος  “μέχρι  μυελού οστέων” και  με “κολλητούς”  το Μαρινάκη, το Χριστοφοράκο και   το Φρουζή  .

γ. Πρόεδρος Δημοκρατίας   “χρίστηκε”  από την ίδια     φαμίλια  για  “εξόφληση  γραμματίων” η γνωστή και μη εξαιρετέα κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τ. πρόεδρος του (αμαρτωλού)  ΣτΕ.  Η εκτός των άλλων και “αποτίουσα  μετ΄ ευλαβείας  φόρο τιμής προ  του τείχους τους αίσχους  στους “πεσόντας”  και   αγωνισθέντας   Εβρίτας  δια την καταδίωξη των απειλούντων  κατά καιρούς την ακεραιότητα της χώρας προσφύγων και λοιπών  “κολασμένων της γης”.

δ. Η ομάδα των “λευκών κολάρων” της Novartis όχι μόνο δεν είναι φυλακή, αλλά  τα περισσότερα μέλη της τιμήθηκαν με ανώτατα αξιώματα και παράλληλα τιμώρησαν  εκείνους που τόλμησαν να αποκαλύψουν  τα εγκλήματά τους και να ζητήσουν την τιμωρία τους (όρα εισαγγελέα Τουλουπάκη).

ε. Ο θεμελιώδης  θεσμός,  αυτός της δικαιοσύνης,  εκπροσωπείται από δικαστές και εισαγγελείς του ηθικού αναστήματος  και της επαγγελματικής επάρκειας  της ήδη μνημονευθείσης τ.  προέδρους του ΣτΕ,  αλλά και  ενός   Αγγελή, μιας Ράικου, μιας   Αδ. Οικονόμου κι ενός Γ. Οικονόμου.

στ. Με ένα συνταγματικό  πραξικόπημα (lockdown) ,με  (σχεδόν) 13.000 νεκρούς που οι ειδικοί προβλέπουν ότι μπορούν να διπλασιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες, με ανεμβολίαστο το  65% του πληθυσμού, με μια οικονομία που το 2022/23 θα έχει χρεοκοπήσει άλλη μια φορά, όπως το 2008 (πάλι  από τους Δεξιούς),   έχουμε μια κυβέρνηση και τους αχυρανθρώπους της να επικαλούνται  τις πέτσινες δημοσκοπήσεις της Opinion Poll,   για να πείσουν έναν ολόκληρο λαό που βογκάει αυτή την ώρα πως  όλα …βαίνουν καλώς και ομαλώς.   Γι΄αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όποτε κι αν γίνουν εκλογές,  θα βγει με τα… τσαρούχια! ( Εμείς, βέβαια,  λέμε πως αν βγει κάπου, θα είναι   με τις πιζάμες ,για να φύγει νύχτα από τη χώρα).

Γι΄αυτούς (συνοπτικά) τους λόγους και άλλους “χίλιους”,  αλλά και για τους επόμενους  (επί τροχάδην επίσης) ,  η χώρα τούτη είναι Μπανανία γιατί :

α. Φυλάνε μέχρι και από την Ε.Ε τον Κώστα Βαξεβάνη, ως να ήταν ο   Πάπας ή εκλογέας  του Ποντίφικος  ( με το γνωστό αστείο, πέρα από αηδιαστικό,   τρόπο). Μην πάθει τίποτα ο Κωστάκης μας , που εν τέλει δε φαίνεται να απειλείται σοβαρά από κανέναν. Τουλάχιστον, δεν παρουσίασε  ως τώρα κανένα πειστικό  Ντοκουμέντο  πως κινδυνεύει.

β. Δολοφόνησαν  τον καθηγητή Γιώργο Τριάρχη , για να του κλείσουν το στόμα και ο  Βαξεβάνης  που τόσο κόπτεται για τη ζωούλα του  (και καλώς) ,  όχι  μόνο δεν βγάζει τόσα χρόνια κιχ για το μέγα αυτό σκάνδαλο (πιάνει μέσα και  δικούς τους υπουργούς, π.χ Στ. Κοντονή, Μιχ.  Καλογήρου, γνώστες του  εγκλήματος και τούτοι) , αλλά  εκθειάζει στα έντυπά του  το…ήθος και την ακεραιότητα  μιας εκ των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας, τη Μαριέττα Γιαννάκου!

γ.  Σήμερα πάλι  κάποιοι ,καταγγέλλει ,  του κάνανε πλάκα και του ρίξανε μια φορά το  “Κουτί” του .  Και έγινε το αστείο αυτό , πρωτοσέλιδη είδηση  στον Γκεμπελικό  Τύπο!  Στον οποίο ασφαλώς   διαπρέπει και ο ίδιος.

δ.  Στα τελευταία χρόνια της  λειτουργίας του  σάιτ μας, έχουμε  υποστεί  αλλεπάλληλες εισβολές από   “βαρβάρους” κάθε είδους, καταστροφές του αρχείου,   παραποιήσεις κειμένων, υβριστικές αναρτήσεις και  ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Αλλά και επιθέσεις  και  κακοποιήσεις και απειλές  και ψυχολογικό πόλεμο  έχουμε βιώσει προσωπικά  με συχνότητα και σφοδρότητα    που  κανένας άλλος όμοια δεν έχει υποστεί στο χώρο που δραστηριοποιείται και  ο  Κώστας Βαξεβάνης .Ούτε κατά  διάνοια. Και, όμως!  ΟΛΟ αυτό το αληταριό στο συνάφι, οι αισχροί Γκεμπελίσκοι ,   αν κάποιος πειράξει, έστω μια τρίχα τους,  γίνονται λύκοι  κι ας βρίζονται και ας ξεμαλλιάζονται μεταξύ τους. Για τα δικά μας παθήματα  δεν βγάζουν τσιμουδιά οι παλιάνθρωποι. Λογοκρισία άτιμη, εγκληματική,  άνευ προηγουμένου στη χώρα .

Φασίστες!  ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ με όλα κεφαλαία!