Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χτες και σήμερα η επισκεψιμότητα του σάιτ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και  το Google  ,η μαφία που κυβερνά το διαδίκτυο, συνεχίζει να εξαφανίζει τους  πραγματικούς αριθμούς των επισκεπτών και να πλαστογραφεί τα στοιχεία. Τέτοιος πανικός!

Δείτε τα παραδείγματα στο τέλος της σελίδας(*).

΄Οταν , ας πούμε,  το πραγματικό σύνολο επισκεπτών σύμφωνα με  την μέτρηση του Analytics είναι 65 σε κάποια ώρα της ημέρας , την ίδια στιγμή η αντίστοιχη λίστα    στο θέμα της ημέρα  αναγράψει…7!  Μέσα σε λίγα λεπτά, εξαφανίζει 58 επισκέπτες!

____________________________________________________

α. Ηχηρή παρέμβαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για Κουφοντίνα

Ο Χριστόφορος Σεβαστίδης πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων | tanea.gr

Χριστόφορος Σεβαστίδης.

 

Έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου.

Πληθαίνουν οι φωνές τη στιγμή που η ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Με μια ηχηρή παρέμβαση, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας. Το αίτημα: Η Πολιτεία «να λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας του».

«Η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση ενώνοντας τη φωνή της με χίλιες υπογραφές δικηγόρων και νομικών που τονίζουν πως «το κράτος δικαίου ισχύει για όλους, δεν είναι a la carte».

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων επισημαίνει πως «τα εγκλήματα που διέπραξε (σ.σ. ο Δημήτρης Κουφοντίνας) καταδικάστηκαν τόσο από τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και από την συλλογική συνείδηση» και καταλήγει: «Η Δημοκρατία έχει σταθερά θεμέλια και ισχυρούς θεσμούς που της επιτρέπουν να συνδυάζει την απαίτηση συμμόρφωσης στους νόμους με την τήρηση των αρχών του ανθρωπισμού».

 

β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Εφετών: Θεσμική εκτροπή η ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων υπέρ Κουφοντίνα

Ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Πρόεδρος Εφετών και τέως μέλος του ΔΣ Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος

Ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, πρόεδρος Εφετών και τέως μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων τοποθετήθηκε δημόσια μετά την ανακοίνωση της ΕΝΔΕ υπέρ των αιτημάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Η δημόσια τοποθέτηση της ΕνΔΕ του κ. Σεβαστίδη υπέρ αιτημάτων συγκεκριμένου κατάδικου δεν είναι απλά μια αντικαταστατική ενέργεια. Συνιστά θεσμική εκτροπή. Παραβιάζει την αρχή της διάκρισης των Λειτουργιών του Κράτους και προσβάλλει την προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία των Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, που ασχολούνται ή θα ασχοληθούν με τις σχετικές υποθέσεις.”

γ. Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κανένα μυστικό δεν με συνδέει με την κυρία Μενδώνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

****

 Σεβαστίδης: «Η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό»
Λυμπερόπουλος: “Συνιστά θεσμική εκτροπή. Παραβιάζει την αρχή της διάκρισης των Λειτουργιών του Κράτους και προσβάλλει την προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία των Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών”

 

Αυτός ο τύπος ,ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, δεν είναι απλός δικαστής, αλλά και πρόεδρος εφετών. Και έμπλεος μίσους, εγωισμού, φανατισμού και αφροσύνης !

Κατέχει εξέχουσα θεσμική θέση σε μια συντεταγμένη πολιτεία στην οποία  η αρχή πως  “η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό» όφειλε να είναι η δεσπόζουσα των αξιών.   Αλλά ο επίορκος αυτός δικαστής,  ούτε ως άκουσμα  έχει υπόψη του τέτοια εφετμή.

 Ο Λυμπερόπουλος δεν είναι ο δικαστής.  Με ό,τι  η θεσμική αυτή  ιδιότητα απαιτεί και δηλώνει. Την απεμπόλησε  προ πολλού, όταν  (απο)δέχτηκε να γίνει ο υπηρέτης- αχυράνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Και με μια ομάδα …γνωστών και μη εξαιρετέων δικαστών και εισαγγελέων, όπως  ο  Αγγελής, ο Ζαχαρής, η Ράικου και  άλλοι, έχουν ορθώσει τείχος προστασίας, συγκάλυψης  και δικαστικής ασυλίας  στην κυβέρνηση της διαφθοράς, της διαπλοκής ,της αναλγησίας,  και  της…παιδεραστίας. ( σ. σ.  Ρωτήστε και τη …Λίνα για το τελευταίο και πώς κρατά τον Κούλη τους από τα “αχαμνά”).

΄Οταν ο “Λυμπερόπουλος” αποσυντίθεται σε μόρια έσχατης εξαθλίωσης, ευτυχώς   πάντα θα υπάρχει      ένας   “Σεβαστίδης ”    στο βασίλειο της  “Δανιμαρκίας” .  Και είναι επιβεβλημένη η παρουσία του από  τη  Θέμιδα και τη  Δίκη   για την απαραίτητη αντιρροπία στον  κόσμο.

΄Ορος    sine qua non για τα ανθρώπινα. Αλλιώς θα γυρίσει ο κόσμος…ανάποδα!

 

______________________________________________

 

 

 

  • Visitors today : 65
  • Page views today : 79
  • Total visitors : 9,161
  • Total page view: 13,486

Site Statistics

  • Visitors today : 46
  • Page views today : 57
  • Total visitors : 9,142
  • Total page view: 13,464

 

nikos Adamopoulos ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Χωρίς ετικέτα 7
Χωρίς σχόλια
Δημοσιεύτηκε
24/02/2021 στις 11:23
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΙΑ ΠτΔ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Site Statistics

 

  • Visitors today : 52
  • Page views today : 64
  • Total visitors : 9,148
  • Total page view: 13,471

 

Site Statistics

  • Visitors today : 25
  • Page views today : 29
  • Total visitors : 9,189
  • Total page view: 13,518
 

 

Χωρίς ετικέτα 2

 

 

nikos Adamopoulos ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Χωρίς ετικέτα 5
Χωρίς σχόλια
Δημοσιεύτηκε
24/02/2021 στις 11:23