ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Η  φασιστική εταιρία  GOOGLE, σήμερα, από 13.00 και μετά, διαγράφει σωρηδόν τους  αριθμούς  των επισκεπτών της σελίδας μας στο σημερινό μας κείμενο -πρόσκληση,   για να μη φανεί η μεγάλη αποδοχή της πρότασης από πλήθος κόσμου, που συμπαραστέκεται  στον αγώνα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μιλάμε πλέον για Ναζισμό και Γκεμπελική τακτική. Πολεμήστε με κάθε τρόπο αυτή την εγκληματική οργάνωση, μηχανή  παραπληροφόρησης και προπαγάνδας.

___________________________________________

 

 

“Να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του” και  να  “ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι”

Εδώ και τώρα καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με συμμετοχή όλων εκείνων που υπέγραψαν κείμενα συμπαράστασης για τον απεργό πείνας Δημ. Κουφοντίνα. Τέτοια κείμενα είδαμε πολλά τις τελευταίες ημέρες. Ακόμα και πατεντάτοι  Δεξιοί υπογράφουν για τη σωτηρία του  Δημήτρη Κουφοντία, μόνο και μόνο για να μη… χρεωθεί η Δεξιά νεκρό απεργό πείνας και  δώσουν στην Αριστερά έναν ακόμα ήρωα!

Η ελληνική κοινωνία, συντηρητική, αντικινηματική, βολεμένη, απολίτικη , εν άλλοις   ανήθικη , εγκατέλειψε τον απεργό πείνας που δίνει πλέον συμβολικό αγώνα για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την υπεράσπιση των βασικών ατομικών δικαιωμάτων. Είναι μια  πρωτοφανής  στη σύγχρονη ιστορία του τόπου μορφή αντίστασης  με διακύβευση το θάνατο!

 

 

Δεν ήταν έτσι πάντα οι ΄Ελληνες.  Σε παλιότερες εποχές, αμέτοχη στους  αγώνες  ήταν μόνο η Δεξιά.  Σήμερα, αυτός ο λαός,  αν  “προσκυνάει”  κάπου,  είναι   σε …βρακιά και σώβρακα.

΄Ηρθε η ώρα να  συστρατευτεί  κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης έμπρακτα στον αγώνα, για να σωθεί ο απεργός πείνας ,η ζωή του οποίου πλέον κρέμεται από μια κλωστή. Ας αφήσουμε τα λόγια και τις  φαρδιές υπογραφές με την επίκληση  βαρύγδουπων  τίτλων.

Σήμερα, ας ξεκινήσει πανελλαδικά μια αλυσίδα συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο  ακτιβιστή  με καθιστική διαμαρτυρία  ΟΛΩΝ ,ΟΣΟΙ  υπογράψαμε  κείμενα συμπαράστασης.  Η Οικογένεια ,η δικηγόρος ,οι άλλες  κινηματικές κοινότητες που συμπαραστέκονται στον απεργό πείνας,   ας αναλάβουν τη διοργάνωση  αυτής της συμβολικής αντίστασης των πολιτών με δική τους  πρωτοβουλία.

Την ίδια ώρα, θα ήταν επίσης  επιβεβλημένο να ξεκινήσουν απεργία πείνας και οι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές. Αλλά και κάθε φυλακισμένος  “ποινικός” οφείλει να συμμετάσχει στην ίδια  μορφή αγώνα, αφού  τα δικαιώματά του  κινδυνεύουν   άμεσα και ανά πάσα στιγμή  από την εκδικητική μανία που διακατέχει το κράτος των Δεξιών κυβερνήσεων.  Και ειδικά αυτή της κυβέρνησης-κοινοβουλευτικής δικτατορίας  του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

΄Ετσι θα σωθεί και ο μελλοθάνατος αγωνιστής ,αλλά και η αξιοπρέπεια ενός κόσμου, που συνήθως εκ του ασφαλούς,  από τον καναπέ του σαλονιού του,  παριστάνει τον επαναστάτη και τον ευαισθητοποιημένο  πολίτη.  Αλλ΄ όταν έρθει η ώρα να το αποδείξει  και στην  πράξη…λακάει.     Κι “από  δω πάνε οι άλλοι. Μην το είδατε, μη τον απαντήσατε”.

Ας σώσουμε ΣΗΜΕΡΑ τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.  Αλλιώς,  “το αίμα του θα είναι πάνω σε μας και τα παιδιά μας”.