ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΙΑ ΠτΔ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Τρικάκια και συνθήματα υπέρ του Δ. Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της ΠτΔ

Τρικάκια και συνθήματα υπέρ του Δ. Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της ΠτΔ

υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος από χθες Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου αφαίρεσε την πεταλούδα του ορού και κάνει και απεργία δίψας.

****

1.”Γνωστή και  μη εξαιρετέα” η Κυρία Πρόεδρος από παλιά  ως δικαστίνα και πρόεδρος του ΣτΕ. ΄Ηταν αυτή που συγκάλυψε το έγκλημα της Ντόρας Μπακογιάννη και της Μαριέττας Γιαννάκου, ηθικοί αυτουργοί αμφότερες  της δολοφονίας του καθηγητή Γ. Τριάρχη.

2. Εκλεκτή της φαμίλιας Μητσοτάκη και προσωπικά της Ντόρας  Μπακογιάννη  στις υπηρεσίες των  οποίων έχει τεθεί   από  την ώρα που το Μητσοτακέικο την επέλεξε   για το ανώτατο αξίωμα της  χώρας.

3.  Με τη σημερινή της ιδιότητα κι ενώ  έχει ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ να σώσει από το βέβαιο θάνατο τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα,που δίνει αυτή την ώρα τον “υπέρ πάντων αγώνα” ,  κωφεύει και συνεχίζει να υπακούει στις εντολές της φαμίλιας.

“Μικρή”, αλλά  και …επικίνδυνη  η  κυρία  Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής» ,κυρία, Πρόεδρε της ελληνικής  Κοινοβουλευτικής …Δικτατορίας, όπως την κατάντησε πλέον  ο γιος το αλήστου μνήμης “Αποστάτη”  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.