ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. “ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ”!

Το έλεγαν και οι αρχαίοι.   “΄Ομοιος, ομοίω αεί πελάζει”.   Ο καθένας   συναναστρέφεται και συνεργάζεται με ίδιους σαν κι αυτόν.  Τη συντροφιά  και την παρέα τους επιδιώκει και αναζητά.

Ο Κούλης τους  ,  δεν   “έγινε   βούκινο” απλώς ,   εδώ και πολλά χρόνια.   ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πια,  κινείται σε κύκλους  κι έχει φίλους  και  συνεργάτες   τύπους  σαν

  1. Τον κατηγορούμενο για εμπόριο Ναρκωτικών και συνεργασία με Ιρανικές τρομοκρατικές οργανώσεις, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
  2.   Τους Μάκη Βορίδη,  ΄Αδωνη Γεωργιάδη , Σοφία Νικολάου, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και άλλα τέτοια, γνωστά, ακροδεξιά  αποβράσματα, όζοντα φασισμού , απανθρωπιάς και αναλγησίας. (Περίπτωση εξόντωσης  του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα).
  3. Τους ( και με τη “βούλα” πια)  αναγνωρισμένους-συστηματικούς   παιδεραστές Κωνσταντίνο Φρουζή,   Νίκο Γεωργιάδη και  Δημήτρη Λιγνάδη. ΄Απαντες “κολλητοί” του…Κούλη τους.

 

Σε ποια συμπεράσματα  οδηγούν έναν εχέφρονα  άνθρωπο  αυτές   οι πέραν πάσης αμφιβολίας διαπιστώσεις   για τις  σφόδρα αισχρές παρέες που έχει ο  πρωθυπουργός της χώρας ; Το είπαμε στον τίτλο. “ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ”!

Βρωμάει από παντού αυτός ο άθλιος γόνος που τον κάνανε οι κοντυλοφόροι και οι καναλάρχες  πρωθυπουργό  της χώρας.   Ούτε Ηρακλής πια μπορεί να ξεβρωμίσει αυτήν την “κόπρο του Αυγεία”.

Ζούμε και αναπνέουμε μπόχα. Η χώρα πνίγεται.

΄Η μήπως όχι;  Είναι αλήθεια πως κάθε λαός έχει τους…ηγέτες ,τους δημοσιογράφους , τους δικαστές που του αξίζουν;

Εμείς, αυτό (υπο)στηρίζουμε. Δεν πνίγονται όλοι από τούτη τη δυσοσμία.  Οι περισσότεροι την …απολαμβάνουν!   Μόνο οι έχοντες  καθαρή και ευαίσθητη όσφρηση ασφυκτιούν και υποφέρουν.

Να λέμε τη … μαύρη αλήθεια!