Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Νέα πρόκληση από την Τουρκία: Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία νησιών, ζήτησε την αποστρατικοποίησή τους.  (Iefimerida.gr)

 

Ο αρχηγός του ΠΝ της Τουρκίας, Ερτζουμέντ Τατλίογλου

Το να ζητάς συμμόρφωση στους όρους των συνθηκών και τη νομιμότητα που  καταπατάει η Ελλάδα με τη στρατικοποίηση των νησιών, δεν είναι  ούτε  πρόκληση, ούτε αμφισβήτηση. Πρόκληση και ανηθικότητα   είναι η τακτική Μητσοτάκη. «Να  χτυπάς μια στο καρφί και μια στο πέταλο» για να μη χάσεις ψήφους.

Από τη μια, να είσαι   υπέρ της φιλίας και της διευθέτησης των διαφορών με τους γείτονες (μεταξύ αυτών η αποστρατικοποίηση των νησιών)   και  από την άλλη, να βάζεις τα γκεμπελικά σου Μέσα   προπαγάνδας  να  ντοπάρουν τους εθνικιστές ψηφοφόρους σου για να μη μεταναστεύσουν την επόμενη φορά στους συγγενείς εξ αίματος …Σπαρτιάτες.

 

Νέα «έφοδος» Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ για τα ταμπελάκια της Μόνιμης Μείωσης Τιμής

Σε σουπερ μαρκετ με τον Κώστα Σκρέκα ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαγείρεψε υγιεινά με τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη -Επαιξε μπάσκετ με τον Θοδωρή Παπαλουκά

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά

***

Μόνο σε επίπεδο αντίληψης και αγχίνοιας οπαδού της Δεξιάς, μπορείς να κάνεις τέτοιους θεατρινισμούς και να  πείθεις για την αγνότητα των προθέσεών σου.

Κουκούτσι μυαλό ή ανύπαρκτη  σοβαρότητα  και  αυτογνωσία και από τις δυο μεριές;

 

____________________________________________

1. Γκάλοπ της Opinion Poll

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

“Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέο γκάλοπ της Opinion Poll για λογαριασμό του Action 24, που εμφανίζει δεύτερο κόμμα ΠΑΣΟΚ,  που είχε χάσει από τον ΣΥΡΙΖΑ τη δεύτερη θέση στο κοινοβούλιο πριν δέκα και πλέον χρόνια. Από τη δημοσκόπηση, προκύπτει μια εμφανής μετακίνηση ψηφοφόρων από το κόμμα της Κουμουνδούρου σε αυτό της Χαριλάου Τρικούπη.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει 38,5%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. 16% και ο 14,7% ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που βρίσκεται σε καθεστώς διάλυσης μετά και το κύμα αποχωρήσεων.  Στην πρόθεση ψήφου, τα ποσοστά 31,1%, 12,9% και 11,9% αντίστοιχα.

 IEFIMERIDA.GR

Δημοσκόπηση GPO: Σταθερά πρώτο κόμμα η ΝΔ με 36% -Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 11%, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 12,1%

Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Ανδρουλάκης

Το 71,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητική/ μάλλον αρνητική για την πορεία του κόμματος, ενώ το 22,3% βλέπει θετικά/μάλλον θετικά αυτή την επιλογή.

****

“Αποτελέσματα  της Opinion Poll που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Action24: Κάτω από το όριο του 3%, βρίσκονται οι Σπαρτιάτες που καταγράφονται στο 2,4% και η Πλεύση Ελευθερίας που βρίσκεται στο 2,1%, την ώρα που το ΜέΡΑ25 φτάνει το 1,9%. «Άλλο» δηλώνει το 1,7%. Το 2,4% δηλώνει πως θα επέλεγε Λευκό ή Άκυρο, το 5,3% Αποχή, το 7% δηλώνει αναποφάσιστο και το 4,6% «Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

*****

Χρυσοπληρωμένες  απάτες   ,ασφαλώς, και οι δύο τελευταίες πέτσινες δημοσκοπήσεις. Και δε χρειάζεται  πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κανείς με την πρώτη ματιά πως είναι κατασκευασμένες, ως εξαγορασμένη  προπαγάνδα.

Να επισημάνουμε δύο οφθαλμοφανή τερατουργήματα:

1.Η ΑΠΟΧΗ παίρνει ποσοστό   5.3% στη μπούφα κατάταξη που την τοποθετεί  η  αδίστακτη αυτή βιομηχανία παραπλάνησης  τη στιγμή που Η ΜΙΣΗ  ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΄Η ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ-ΦΑΝΑΡΟ-ΓΕΡΑΚΗΔΕΣ  ΔΙΕΞΗΓΑΓΑΝ  ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ  ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ;

2.Το 71,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητική/ενώ το 22,3% βλέπει θετικά/μάλλον θετικά (!) αυτή την επιλογή ,διαλαλούν οι τελάληδες μεγαλοαπατεώνες, που  έφεραν για δεύτερη θητεία το Μητσοτακικό καθεστώς στην εξουσία, για να πλουτίσουν αμφότεροι. Για δαύτους είναι λεπτομέρεια ενοχλητική να επισημαίναμε την απορία .   Σε  ποιους ακριβώς απηύθυναν αυτήν την ερώτηση;  Για παράδειγμα, αν ρωτούσαν οπαδούς της αντιδεξιάς παράταξης θα λάμβανε 99,99% απόρριψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Ποιον κοροϊδεύετε, παλιάνθρωποι  της μεγάλης  κομπίνας;

Στέφανε Κασσελάκη,

ούτε η διάσπαση, που ήταν στην ουσία  ΚΑΘΑΡΣΗ, ούτε άλλο εμπόδιο υπάρχει στο δρόμο για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα διεκδικήσει την εξουσία. ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:

α.  Η αδυναμία  διάλυσης   της βιομηχανίας προπαγάνδας του καθεστώτος  και της πεμπτοφαλαγγίτικης  συμμορίας του  Γκεμπελιστάν  που το παίζουν Αριστερά.  β. Η έλλειψη γνήσιων και αντικειμενικών  δημοσκοπήσεων. Προϋπόθεση, όμως, για  να υπάρξουν τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις είναι  η προσφυγή   στο ευρωπαϊκό  δικαστήριο (σε ελληνικό δεν υπάρχει φως) ,  η καταγγελία και η απόδειξη με ανεξάρτητες  δημοσκοπήσεις ,  της συνεχιζόμενης  απάτης  που είναι συνταγματικό έγκλημα, πραξικοπηματικής  μορφής.

Χωρίς αυτές τις δύο κινήσεις, είναι αδύνατο να ξεκαθαρίσει το πολιτικό πεδίο στη χώρα. Ο κόσμος  έχει ανάγκη να γνωρίζει την αλήθεια.  Σήμερα,  βρίσκεται εγκλωβισμένος στην  πλάνη.

Αν ένας ολόκληρος  γερμανικός λαός παραπλανήθηκε  απο τη ναζιστική προπαγάνδα και τόσο εύκολα με μόνη τη συμβολή του Γκέμπελς, πόσο  μάλλον σήμερα που η τεχνολογία είναι απείρως πιο πλούσια από το απλό  ραδιόφωνο που πρόσφερε δωρεάν το καθεστώς  στα γερμανικά σπίτια, μπορούν οι μάζες  να υποστούν βαθιά  λοβοτομή  για μια ζώή.

ΤΟΛΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ   ΚΙΟΛΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ  ΝΑ  ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ  ΤΙΣ ΜΟΥΦΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ  ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ  “ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ”;

2.Apple, Disney, Comcast και Paramount εγκαταλείπουν το Χ του Mασκ

O δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Χ, Έλον Μασκ

 

Το διαφημιστικό μποϊκοτάζ στο Χ του Μασκ κλιμακώθηκε επίσης στον απόηχο μιας έρευνας από την Media Matters, που παρακολουθεί τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία προωθητικά μηνύματα των εταιρειών IBM, Apple, Oracle και Xfinity βρίσκονταν δίπλα σε αντισημιτικό περιεχόμενο που εξυμνούσε τον Αδόλφο Χίτλερ και το Ναζιστικό Κόμμα.

***

Ακροδεξιός με εκτεινόμενη  ιδεοληψία ως τα κράσπεδα  της χιτλερικής σχιζοφρένιας. Πουτινιστής ωσαύτως ,κι  ασφαλώς αντιΕβραίος. Μόνο που δεν τον παίρνει  πια κανείς στα σοβαρά.

Και μόνο σε μια Αμερική με το γνωστό της  “χρυσό όνειρο” ως ιδανικό, θα μπορούσε  ακόμα να το παίζει  επιχειρηματίας ένας  νοσταλγός του Χίτλερ .  Να συνεχίζει ανενόχλητος τις μπίζνες του, μετά απ΄ όσα  λέει και κάνει (όχι  μόνο σήμερα).

Φαντάζεται κανείς  μια τέτοια συμμορία επιχειρηματιών με όμοια σαν του  Μασκ “πιστεύω”  να πάρει κάποτε στα χέρια της την τεχνητή νοημοσύνη; Ποιοι θάλαμοι αερίων και ποιοι φούρνοι:  Θα  εκτελούν ομαδικά  και εν ριπή οφθαλμού τους Εβραίους με μια απλή  κίνηση που θα έχει προγραμματίσει ο…Αβαδών και Απολλύων της Αποκάλυψης.

Κατάπτυστος!

 

3. Η Moody’s κρατά την Ιταλία μακριά από την κατηγορία «σκουπίδια» – Ανακούφιση για την κυβέρνηση Μελόνι<

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι

Ξαναπαιγμένη και στην Ελλάδα και μάλιστα πρόσφατα, ταινία. Οι δυο …Ζιμπάμουε της Ευρώπης, Ιταλία και Ελλάδα, παίρνουν τα εξαγορασμένα  τους εύσημα από τους “Οίκους αξιολόγησης”  που πουλάνε   απάτη και πλαστογραφία  στους έχοντας ανάγκη.

΄Ομως, η αλήθεια είναι μία. ΄Οσες σανίδες σωτηρίας και αν πετούν στις  δυο ακροδεξιές κυβερνήσεις ,  οι δυο χώρες  έχουν χρεοκοπήσει. Και ας τους έδωαν οι περίφημοι “οίκοι αξιολόγησης” από την εντατική   που βρίσκονταν ,  εξιτήριο!  Ασφαλώς .μια και γιατριά δεν υπάρχει,  για  να πεθάνουν ήσυχα στο σπίτι!